Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Sremac75

Lala kaže:
.... jednom kad sam grip imao, kukam kako mi je loše,.......

Šta jednom???
Pa ti uvek imaš grip, ili si barem malo rovit!
A kukaš uvek, bez razlike!
Dragoljupe
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

misa 71
 Nezaj.bavaj coveka sa puskom ROFL Odobreno
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

zoranp
 Onaj zemo se malo zezno, MOJ ED JE BIO U MERICI, I PO NJEMU JE SNIMLJEN GRIZLI ADAMS!!DimGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

Sremac75 kaže:

Lala kaže:

Šta jednom???
Dragoljupe

HaHaHaHaHaHaROFLROFLHaHaHaHaHaHaROFLROFLHaHaHaHaHaHa
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

Podunavac kaže:
Meni je interesntnije kad se sastanete ti i zemara ZoranP iliti Beybe, a onda Sremac malo zakuva rapravu.Grin

Zemo, pa oni mogu slaviti dan kad smo mi došli ođe...treba Franji spomenik da podignuGrinGrin!!
..a Sremac je posebnu korist izvukaiz svega toga (da nekažem, da smo mu oči otvorili)ROFL..mada nema se šta prigovarati, išao je kao mlad i prespektivan dečko da pomogne svom narodu i dočeka ga na Rači sa razno razni slatkiši i đakonije!!!HaHaHaROFLHaHaHa
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

Sremac75 kaže:

Lala kaže:

Šta jednom???
Dragoljupe

Kada smo se vraćali iz Kučeva ceo put mi ličio na film "Mrtav ladan" samo je Lali falilo ljubičasto odelo. A konstantno smo mu pipali puls da utvrdimo hoćemo li ga voziti dalj ili istovariti usputSiroma
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 ChutVan teme
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac

zoranp kaže:

Podunavac kaže:
Meni je interesntnije kad se sastanete ti i zemara ZoranP iliti Beybe, a onda Sremac malo zakuva rapravu.Grin

Zemo, pa oni mogu slaviti dan kad smo mi došli ođe...treba Franji spomenik da podignuGrinGrin!!
..a Sremac je posebnu korist izvukaiz svega toga (da nekažem, da smo mu oči otvorili)ROFL..mada nema se šta prigovarati, išao je kao mlad i prespektivan dečko da pomogne svom narodu i dočeka ga na Rači sa razno razni slatkiši i đakonije!!!HaHaHaROFLHaHaHa

Da se nije desila ta naša nesreća Sremac bi još bio momak.ROFL Ovako bar da je neko imao koristi od naše nesreće.ena
Podunavac priložio:
cipiripi.gif

Tri prsta 2Kolce

misa 71
 Šta jednom???
Dragoljupe[/quote]

Kada smo se vraćali iz Kučeva ceo put mi ličio na film "Mrtav ladan" samo je Lali falilo ljubičasto odelo. A konstantno smo mu pipali puls da utvrdimo hoćemo li ga voziti dalj ili istovariti usputSiroma[/quote]

Nebi se Lala razboleo u Homolju da nije sve vreme držao noge na plafon ROFL
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

ficha007
 Podunavac, mislim da su tada u opticaju bile neke Toto čokoladiceROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

sheytan
 Masakr i u Srbiji! Shock

http://www.b92.ne..._id=703179
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Ista vest, o masakru u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, ubio puškom 12 ljudi i žena, i jednu bebu:

http://www.kurir-info.rs/masakr-u-vel...nak-733791

Kažu u vesti da je imao dozvolu za pušku, što može značiti da je u pitanju lovačka puška? Možda je u pitanju lovac...
Katastrofa, u svakom slučaju, užas!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 QQ zemljo Srbijo!!!!Zbunjennije puskom nego pistoljem mada nemenja stvar...
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Neca92
 Iskreno saucesce porodicama neduzno nastradalim...
Sta reci na sve ovo...tuga...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

apinest
 Kada se 2007. godine u selu Jabukovac desio sličan masakr (lovačkom puškom ubijeno 9 ljudi), tadašnji ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić (inače lovac) obećao je donošenje novog Zakona o oružju i municiji (po hitnoj proceduri) koji bi podrazumevao obavezne lekarske preglede (sa akcentom na psihološko stanje) i za lica koja već poseduju oružje i za osobe koje traže odobrenje za nabavljanje oružja. Ta "hitna procedura" traje evo već skoro punih 6 godina!!! Shock

Zato je i moguće da u lovačkoj organizaciji ima ljudi koji poseduju, nose i koriste lovačko oružje, a da za to nisu sposobni, i da to oružje zloupotrebljavaju na najgrublji način čak preteći drugim lovcima istim tim oružjem!!! Izgleda da treba da se dese događaji poput ove jutrošnje tragedije, pa de se nadležni prizovu pameti... Ili ni to nije dovoljno?!? Stari

Samo neka "vlasi" ne opravdavaju nedonošenje dugo najavljivanog Zakona o oružju i municiji (NAOS je svoj predlog Zakona uputio vlastima još pre par godina) "važnijim poslovima za budućnost zemlje", dok im ljudi ginu na kućnom pragu, u postelji ili u lovištima... Cenzurisano ih Evro-integracije!!! Angry

charuga

misa 71 kaže:
Šta jednom???
Dragoljupe

Kada smo se vraćali iz Kučeva ceo put mi ličio na film "Mrtav ladan" samo je Lali falilo ljubičasto odelo. A konstantno smo mu pipali puls da utvrdimo hoćemo li ga voziti dalj ili istovariti usputSiroma[/quote]

Nebi se Lala razboleo u Homolju da nije sve vreme držao noge na plafon ROFL[/quote]
http://www.medio....esiju.html
..............

Podunavac
 Stvarno velika tragedija. Toliki životi nasilno ugašeni u nekoliko minuta. Međutim sada počinje lov na veštice. Nevladina udruženja, zeleni, ljubitelji životinja, domaći izdajnici... i ko zna ko sve još, ima u sav glas da traže razoružanje lovaca, sportskih strelaca i cele nacije. A mi smo lovci na prvom mestu, pošto uglavnom imamo više komada oružja po glavi.Kalanjikov
Tri prsta 2Kolce

Max011
 Lov na veštice oduvek je omiljeni domaći sport!
Kad je kinez vitlao nožem po centru Beograda ,da li su zabranjeni noževi?
Kad je domaćin iz Leskovca automatskm puškom pobio one ljude da li je zabranjena proizvodnja automatskog oružija u Zastavi jer građani ne poseduju automatsko oružije a zabranom proizvodnje sigurno bi se rešio problem. Šta ako bi se neki drugi domaćin odlučio za tesarsko sikirče, motiku budak ili ašov?

http://vesti.alad...0/44990352
Juče bačene dve bombe u Ostružnici , dajte ljudi da zabranimo proizvodnju ručnih bombi.

U Norveškoj je Brejvik pobio onoliko ljudi , jedna od komponenti eksploziva bilo je i veštačko djubre , dajte da zabranimo proizvodnju , posedovanje i prodaju veštačkog djubreta!
Američki marinac koji je sa tornja pobio onolike studente obučen je za rukovanje puškom u vojsci SAD. Da li je zabranjena obuka marinaca u rukovanju vatrenim oružijem to bi bilo logično rešenje po našim lovcima veštica...
A istina je sledeća : PATOLOGIJA društva koje je već dve decenije u ratovima, beznadju, bedi i siromaštvu počela je da uzima svoj danak. Obećani bolji život nikako da stigne a kad će ne zna se!!!
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

DakiNS
 Postoji jedna narodna poslovica : Videla žaba da se konji potkivaju , pa digla nogu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 kolega max je potpuno u pravu,koliko ubistava pocine ljudi golim rukama,koliko ljudi pogine u saobracaju itd.nekako su napadi na lovce postali uobicajena praksa iz prostog razloga sto lovci jedini nemaju zastitu.mozda je i to jedan od razloga za postojanje saveza,jednog ili vise njih nije bitno.bilo bi lepo da imamo savez koji ce odreagovati na svaki napad,argumentovano i na vreme ali su to za sada puste zelje.ako je suditi po ugledu koji uzivaju celnici nasih saveza zasad je bolje da nas ne brane,snacicemo se sami kao i do sada.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,234 posete www.srbijalov.com