Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Da li neko zna

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Da li neko zna
7x57
 Ma samo je dobro odmasti i eventualno malo izgrebi da se bison bolje uhvati. Grebanjem ne narušavaš oblik samo praviš riseve za lepak/bison. A sa razdvajačem ne štedi, karabin, rupe na sanduku, rupe na šini, šrafčići, gde god ne želiš da ti ostane tečni metal. Pogledaj na youtubu, imaš puno klipova, pa iskombinuj neki svoj najjednostavniji način. Sačekaj 24 časa da se bison stegne, sve rasklopi, skini eventualne viškove sa ivica, dobro odstrani razdvajač sa svega i šrafi.

Bićeš ponosan na rezultate, a garantujem da se problem rasklimavanja šine više nikad neće javiti.
Draško

7x57
 Zaboravio sam, kako ti šina lepo pasuje na sanduk karabina, potrudi se da sloj bisona koji nanosiš na šinu bude najtanji koji možeš da naneseš. Višak će se ionako istisnuti stezanjem, ali da ne praviš sebi posao. I zaobiđi zonu oko rupica, stezanjem će se ona ionako popuniti.
Draško

Kile_
 Danas sam pripremio sta mi treba ali nisam radio,svetac je.
Isao sam da kupim lepak nisam nasao loctite 243 uzeo sam k2 prolok W271 crveni.Kazu da je isto dobar jak lepak za navoj.Hteo sam slike da stavim ali patim se vec pola sata kao i uvek pa odustao.
Da sinu cu da izgrebem ocistim dobro i tanko namazem sa bizonom.jedino se jos uvek predomisljam da li das mazem razdvajac ili ne.Razumem razliku i sve mi je jasno ali eto razmisljam se.
U slucaju da ne ide razdvajac.Da li posle lepak koji ostane na sanduku nekako moze da se skine?
Samo 300 i 4x4

7x57
 Da pokušam ovako, cev, kundak, montaža, optika, okidač, kočnica, sve su to lako promenjive kategorije kod karabinskog kompleta. Sanduk je tvoj karabin, tu je fabrički broj, oko sanduka se sve vrti. Nema potrebe da se nekakvi lepkovi razvlače po njemu.
Draško

canis aureus
 ^
Kako će lJepilo da uništi tvoj karabeen tj sanduk?
... eventualno, u najgorOm slJučaju, brunir će se skinut' na mestu gde je lepljeno a to nEje neka vel'ka destrukcija sanduka Confused

LJiĆno rezonujem da nema pretJerane potrHebe za lepljenjem baze već samo zalJepit' šrafčići da se ne odvrću i to je to Yes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Kile_
 Da li u pancevu ima prodavnica lovacke opreme koja prodaje karabinsku municiju?
Hvala na odgovoru
Samo 300 i 4x4

dzudzubajac

Kile_ kaže:

Da li u pancevu ima prodavnica lovacke opreme koja prodaje karabinsku municiju?
Hvala na odgovoru

za pančevo ne znam, al imaš u zrenjaninu kod budišina, cene su kao u super tanetu u NS, ja sam plaćao ppu 11.7g 30-06 92 din komad
mislim da je čak bio jeftiniji od snajpera
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

AcaNik
 Има у Панчеву. Не знам која је улица а и не умем ти објаснити где је јер ја то возим док не налетим на оно што ми треба у Панчеву Sad
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Kile_
 Planirao sam danas da idem za pancevo pa kad sam vec tu da pazarim municiju za karabin pa da ne idem za bg. Sad sam zvao tu prodavnicu pan lovac za 300wm grom 210din .... Stvarno nisu .... U snajper 138, u vs 160 ali nema....
Samo 300 i 4x4

Slob
 Planiram da stavim Radetovu jednodelnu celicnu nisku montazu na Zastavin m98, na sta mi je sam Rade rekao da "na nekim 98icama rucica kaci optiku kad se stavi na ovu montazu". Pa me zanima kako se resava ovaj problem, bez da kupujem drugu montazu?
Lisica

sasaruma

Slob24 kaže:

Planiram da stavim Radetovu jednodelnu celicnu nisku montazu na Zastavin m98, na sta mi je sam Rade rekao da "na nekim 98icama rucica kaci optiku kad se stavi na ovu montazu". Pa me zanima kako se resava ovaj problem, bez da kupujem drugu montazu?
Kod puskara da ti lepo prepravi rucicu.

klaja
 To se lagano resi ,nije veliki posao i skoro da se i ne primeti da je dirano. Ali gledaj da skineš malo više jer ako optika ima varijabilu pa kad okreneš prsten od nje na desnu stranu a na njoj ima zadebljanje za lakše okretanje tada može da zapne ako je uradjeno na knap. Zatvarač isto kada se izvlači tj.repetira on ima lufta i šeta u svim pravcima pa da obratiš pažnju.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Slob
 Hvala na savetima kolege, ali izgleda da cu ipak morati da uzmem dvodelnu montazu. Treca i cetvrta rupa su pomerene par milimetara napred pa ne moze jednodelna Sad
Dajte neki predlog, budzet mi je do 60€.
Lisica

sasaruma
 Kolega nisu tebi pomerene rupe već je sanduk na toj pušci kraći tih par mm u odnosu na lk M70. Slikaj sanduk i postavi sliku.

ssekir75
 најбоље би било да одеш сам до радета и да ти они поставе то на лицино место.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Slob
 Kolega Sasaruma, nije mi problem da slikam sanduk ali ne znam sta tu sa slike moze da se vidi. Mozda cu sve odneti do Radeta, a idealno bi bilo kad bi on i upucavao optiku
Lisica

Slob
 *probao sam da postavim sliku ali se ne snalazim preko telefona, samo mi je on na raspolaganju Sad
Lisica

Slob
 Da li neko zna gde mogu da kupim oprugu za udarnu iglu na petlari? Rec je o TOZ 54
Lisica

sasaruma
 Kolega jeli reč o opruzi udarne igle ili opruzi čekića?

sasaruma

Slob24 kaže:

Kolega Sasaruma, nije mi problem da slikam sanduk ali ne znam sta tu sa slike moze da se vidi. Mozda cu sve odneti do Radeta, a idealno bi bilo kad bi on i upucavao optiku
Kolega sa slike se može videti koji sanduk je u pitanju.M98,M48,M70?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Da li neko zna ??? ORUŽJE - SVAŠTARA 190 03.08.2024. 23:47
Da li neko zna... ORUŽJE - SVAŠTARA 73 03.09.2015. 22:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,735 posete www.srbijalov.com