Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
DakiNS
 Daj sliku
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 Ajd slikaj Cvele voleo bih to da vidim. TP4500F ?ja se javno izvinjavam ako to potkrepis i slikom voleo bih da je vidim.

Napsiao sam da je kupujem pa recimo i da je kupim da mi stoji taj raritet u vitrini bez obzira na sve masinice koje imam a imam ih podosta

Cvele
 Slika

nece je biti Grin jer ja trebam da se izvinim, pogresio sam, model je 4000F Cry Smeko
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DakiNS
 Nema veze jedino sto smo mi matori bili iznenadjeni da nismo znali koji su modeli ponudjeni
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 ajd cvele brzo po pivo za mene i Dakija. Taman sam pomislio da sam omatorio a nista nisam naucio hehehehe.

alex
 Evo od sinoc Velika Morava i klenovi od 800g i 900g na Kikos dvodelno bupce.

img16.imageshack.us/img16/7973/dsc00836jz.jpg

img36.imageshack.us/img36/5182/dsc00837of.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Scorpion Hunter
 Alex svaka cast Bravo 2

Ja danas bio na Velikoj Moravi ispod Zabarskog mosta ali slaba vajda. Veliki broj varalica sam izmenjao i nista. Ostao sam bez moje omiljene varalice za klena Calipsa F3 pokidao sam je preksinoc pa danas po prodavnicama nisam mogao da nadjem takav Calipso Imao sam samo Vidre a na njih nije hteo ni da pipne... Videcemo sutra kako ce biti...

Alex jesi li probao sa Ujka Voblerima? Cuo sam da su dobri za klena.

alex
 Kupio sam jednu mom teci koji mi je trazio a on je DOkrtor za klena hvatao je kleneove preko 3kg ali na ujuku nista specijalno

Scorpion Hunter
 Alex jel si sa ovim dvodelnim Kikosom jurio smudja pa je klen neocekivano naisao??? Ili si namenski isao na klena??? Mozda Teci nije bio dan. Desavalo se meni da sa malom crvenom Vidrom rasturim klena a bilo je dana kada sam je bacao bezuspesno. Isto to mi se desavalo sa Calipsom F3 nekad rasturanje a nekad neuspeh...

alex
 NE namenski sam isao na klena sa ovim vralalicama ali je fora u tome varalica ne paden u vodu ja preklapam i sa dodirom vode vucem vralalicu u na prva tir okreta spulne pljas tu je imao sam par komada manjih od po 400g i 500g i sve sam to vratio

Scorpion Hunter
 Na kom delu Velike Morave su pali klenovi? Osmeh

alex
 Kod Svilajnackog Mosta

Scorpion Hunter

alex kaže:
Kod Svilajnackog Mosta
Svaka cast Alex. Ja nesto nemam uspeha ove godine na Velikoj Moravi... Na ostalim vodama mnogo bolje prolazim.

alex
 Podjem juce da ocu pravim drustvo na Gruzanskom Jezeru i u sam smiraj dana na Kikos Jetk uhvatim Stuku 2kg 600g

img683.imageshack.us/img683/5926/dsc00858y.jpg

Scorpion Hunter
 Alex svaka cas... Tebi bas ide Bravo 2... Ja sam danas pred mrak na Velikoj Moravi bacao sve zivo od voblera sto sam imao i nista. Jedino sam na Calipso F4 imao 5 udarca klena i dva otkacinjanja dobrih klencina, jedan mi se otkacio cim se zakacio a drugi mi je ispao malte ne kada sam ga dovukao do obale. Nesto me nije htelo. Ostale varalice kao da sam bacao uzalud. Jedino je Calipso F4 imao udarce.

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:
Alex svaka cas... Tebi bas ide Bravo 2... Ja sam danas pred mrak na Velikoj Moravi bacao sve zivo od voblera sto sam imao i nista. Jedino sam na Calipso F4 imao 5 udarca klena i dva otkacinjanja dobrih klencina, jedan mi se otkacio cim se zakacio a drugi mi je ispao malte ne kada sam ga dovukao do obale. Nesto me nije htelo. Ostale varalice kao da sam bacao uzalud. Jedino je Calipso F4 imao udarce.
Evo malo iz jucerasnjeg ribolova: Klen 800g :

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:

Skorpion kaže:
I jedan manji od 500g:

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:

Skorpion kaže:

Skorpion kaže:
I jedan manji od 500g:
malo bolja slika veceg Klena:

chaki
 jedan dobar video varalicarenja

http://www.silure...eurres-dp5
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sniper Hunter
 Francuzi imaju na Soni krupne primerke i na Roni pri uscu u Marseju i u delti Rone ,pecao sam sarane tamo ,video sam ljude koji idu na soma iz camca na varalicarenje [movie=youtube]BrwqZUhkeKE[/movie]

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,087,642 posete www.srbijalov.com