Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:
Rodjo ima nas i u NS otprilike trojicalovac

Sa vama mapetovcima ne idem, pošto idete rano na spavanje.Grin I prošli put ste me ostavili na cedilu, jedva sam živu glavu izvukao.Palica

Pa to braši zahvaliGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Neco između Novog Sada i Inđije.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

DakiNS kaže:

Podunavac kaže:

DakiNS kaže:
Rodjo ima nas i u NS otprilike trojicalovac

Sa vama mapetovcima ne idem, pošto idete rano na spavanje.Grin I prošli put ste me ostavili na cedilu, jedva sam živu glavu izvukao.Palica

Pa to braši zahvaliGrin

Misliš ludom Milojku?ROFL U našu familiju svi bili normalni, osim njega.Shock
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 03.02.2013god u Milosevcu sekcija Milosevac i predsednik Branko organizuju ovu manifestaciju na sakala i lisicu!!

Skup gostiju do 8:30 h u centru Milosevca!!

Vise informacija na tel 026 801-356!!!

Vidimo se tamo!!!Odobreno

golf071

slavaplana kaže:
03.02.2013god u Milosevcu sekcija Milosevac i predsednik Branko organizuju ovu manifestaciju na sakala i lisicu!!

Skup gostiju do 8:30 h u centru Milosevca!!

Vise informacija na tel 026 801-356!!!

Vidimo se tamo!!!Odobreno
Ja dolazim,jedino da nesto ne iskrsne nedaj boze,Odobreno
Novine

klaja

Podunavac kaže:

klaja kaže:
Braso bit cu ja samo dodjiROFL

Toga me je i strah. Ili kao što kažu u B. Brdu, mene tebe stra. Nepredvidiv i agresivan, a naginje alkoholu. Strašna kombinacija.HaHaHa

To ste vi nesto pobrkaliDiskusija
Ja sam fin i cestit i citava mi takva familija ,pogotovo sa mamine straneHaHaHaGlavu o zid
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

slavko75
 Jank mi je bio u gostima i trebali smo loviti DS taj dan ali vremenski uslovi nisu dozvolili ,ali posto smo na par dana pre osposobili kamin u lovackoj kuci bila je to prava prilika i da se isproba

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0029_zpsb309c702.jpgi1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0036_zpse4c40690.jpg

a kako je bilo mozete samo predpostaviti
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0034_zps6651d7ae.jpgi1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0041_zpsa44e6a10.jpg
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

bogoljub
 Slavko za sledeću sezonu računaj i na mene naću nešto slobodnih dana a moram posetiti i rodbinu.Pa o jednom trošku da spojim lepo i korisno.iveli
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavko75
 sa zadovoljstvom kolega bogoljube,a odakle je rodbina

Jank
 Kako može da bude nego fenomenalno kod proverenih i dobrih domaćina u LU "Soko" iz Kozluka, Sekcija Jasenica. Teško se sve to može opisati. Uvek je to novi doživljaj, za pamćenje. Red šale, red pesme....do kasnih sati....KolceHarmonikaiveli 3Veselo 2Raanj
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

golf071

slavko75 kaže:
Jank mi je bio u gostima i trebali smo loviti DS taj dan ali vremenski uslovi nisu dozvolili ,ali posto smo na par dana pre osposobili kamin u lovackoj kuci bila je to prava prilika i da se isproba

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0029_zpsb309c702.jpgi1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0036_zpse4c40690.jpg

a kako je bilo mozete samo predpostaviti
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0034_zps6651d7ae.jpgi1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/DSC_0041_zpsa44e6a10.jpg
Bravo 2 svaka cast za kamin,sad cu da predlozim ovim mojim iz sekcije da i mi napravimo u nasoj prostoriji.Odobreno
Novine

Jank
 Dok smo čekali prasence tu se još ponešto moglo ispeći za meze, da nas ne uhvati (sok), mislim piće ali nećemo baš otkrivati sve Slavkove kulinarske specijalitete....Rotilj
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

Jank kaže:
Dok smo čekali prasence tu se još ponešto moglo ispeći za meze, da nas ne uhvati (sok), mislim piće ali nećemo baš otkrivati sve Slavkove kulinarske specijalitete....Rotilj

hehe bubci,dzigerica lebac u moci hmm ,pojeo sam bre citav lebac umakajuci hahahahah

slavko75
 kolega golf071 kamin je prava stvar ,mi smo ga koristili i prosle godine ali samo za rostilj odakle god i kud god da krenemo u lov tu svratimo ,lozimo vatru ,a od pre neki dan sredili smo i za razanj, zajebalo vek

golf071

slavko75 kaže:

Jank kaže:

hehe bubci,dzigerica lebac u moci hmm ,pojeo sam bre citav lebac umakajuci hahahahah
!OdobrenoRotilj
Novine

bogoljub

slavko75 kaže:

Donja Pilica ,Branjevo i Gornja Trnova-Crveno brdo
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavko75

bogoljub kaže:

slavko75 kaže:

Donja Pilica ,Branjevo i Gornja Trnova-Crveno brdo

da da sad se setih pricao si mi jednom,ih to je blizu ,komsiluk,kad pocne lov srndaca

rancer
 bogami lalo pripazi te tvoje poluautomate da nebi zatajila koja pošto šahal nije patka paziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTrt Milojka

Indjijanac
 juče u Čortanovcima održana je hajka na šakala ,nije bio organizovan susret forumaša ali zanimljivost svi koji su došli su za hajku saznali preko vesti iz Srbijalova.Došlo je par ekpa koje vole pravi lov i druženje iz okoline Arandjelovca,iz sela nadomak Novog Kneževca Podlokanj,iz Gardinovaca a takodje i nekolicina Forumaša iz raznih mesta koje ćete verovatno prepoznati sa slika kojih je bilo oho-ho kao i šale.DrutvoSrbijalov
Jedino što je bilo staro Lala jope odstrelio pod sumnjivim okolnostima,a lepo je klaja rekao pre hajke,"Hajde da svako pljune na svoj patron pa da po odstrelu možemo analizom DNK uzorka utvrdimo ko je pogodio,a ne da stalno utvrdjujemo metodom moja,moja,moja..."Shock
da nebi bbilo tako ja sam moju odstreljenu lisicu slikao na mestu odstrela gde je "pala u vatri"i nije kao nečija odvukla u žbunjeROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

apinest

Indjijanac kaže:
Jedino što je bilo staro Lala jope odstrelio pod sumnjivim okolnostima,a lepo je klaja rekao pre hajke,"Hajde da svako pljune na svoj patron pa da po odstrelu možemo analizom DNK uzorka utvrdimo ko je pogodio,a ne da stalno utvrdjujemo metodom moja,moja,moja..."Shock

Slika koja će ući u anale fruškogorskog lovstva i portala "Srbijalov", Drug Glavni sa potvrđenim odstrelom lisice (potvrđeno od strane predsednika lokalnog LD-a, što ide na njegovu odgovornost):

www.dodaj.rs/f/3T/FX/4YB7AUZb/slika243.jpg

Čestitke istaknutom lovnom radniku, prvoborcu našeg lovstva i najvećeg srpskog lovačkog portala uz pesmu:
[movie=youtube]7sMD6W0qhYk[/movie]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,170,911 posete www.srbijalov.com