Susreti i druženja "forumaša"
|
Lala |
Objavljen 10.02.2013. 11:23
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Dok ja pišem podugačak upis o hajki u Čortanovcima na temi 'Hajke i lovačke manifestacije', vi mene ovde trpate?!? Ovo je prešo sve granice!!
Pozdrav za Sremca75, kojem sam obećao da će jesti faširanu lisičju šniclu, jer je prvi koji je počeo da sumnja u moj odstrel, i potpirivao i ostale da me tovare i zezaju! Da ne beše svedoka nalaženja ustreljenog lisca, ne bi me ni Dunav oprao!
Pozdrav i za mog cenjenog Zokija, CRVENU FURIJU, koji mi je jedini lovački SMS-om čestitao odstrel!
Učite se od komunjare kako se ponaša, skotovi jedni!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 11:26
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
apinest ima i ova
[movie=youtube]IntxlBGvfBA[/movie]
LALO NEKA TI JE SA SREĆOM DA NEISPADNE DA SAMO ONA BRKATA KOMUNJARA ZNA RED,usput zamerio sam mu jako što skuplja u svojoj partiji potpise za podršku kubanskim zarobljenicima u americi,a zbog indjijskog sekretara dobija čudne boloveu medjunožju
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.02.2013. 11:47
|
Moderator
|
Čestitke i tebi za tvoj odstrel, Indjijanac, ti si u hajki imao prednost domaćeg terena!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.02.2013. 12:04
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Znao sam da će "ulov" ove lije ući u anale Srpskog lovstva.Krenuće da se prenosi sa kolena na koleno priča o legendarnom ulovu. Priča kreće ovako: Sećate se snimljenog zeke? E taj zeka kada se vratio u ono gusto grmlje gde najviši grmovi prave takvu ladovinu da je čak i usred zime kada nema lišća mrak kao u rogu , krenu prema Lalino položaju sve obilazeći stoletne bukve.I tako ta divlja mačka jurnu kroz šumu, i izbi lija tačno pred njega ! U tom trenutku Lala naoružan do zuba dalekometnim oružijem punog magacina podiže svoju tešku artiljeriju , kad obasjan suncem vuk zastade, prolomi se gromoglasan pucanj koji je još desetak minuta odjekivao gudurama Fruške Gore . Onda se medved odjednom okrenu uhvati šapama za prepone , trgne zadnjicom prema napred u znak pozdrava i nestade iz vidokruga propraćen gromoglasnim urlikanjem : MOJ JE , MOJ JEEEEEEEEE. Predsedniku Zoranu želim ugodne večere u restoranu Sidro o Lalinom trošku jer je predsednik nezadovoljan ponudom mesečnog aranžmana za vreme ručka otvorio licitaciju ponuda za potvrđivanje Laline priče.
U svako slučaju sve čestitke uspešnim lovcima posebno mome Lali od brata PROMAŠALJKE
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 10.02.2013. 12:26
|
Član
Upisa: 87
Pristupio: 27.02.2010. 23:08
|
šta mislite kad bi lala stvarno odstrelijo liju kaka bi to fešta bila možda mu ni vulkan više nebi smeto |
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.02.2013. 12:30
|
Moderator
|
Ko je vas dvojicu poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!
Što bi moj sapatnik Zoki-Bejbi rekao: 'ne možete vas dvojica trpati više, nego što ja mogu primiti!'
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 10.02.2013. 12:36
|
Član
|
dobro je to kume sad čekamo bebija da se vrati iz baovinaca on i ekipa paćemo bebiju da postavimo par pitanja na arapskom
Evo meni druga mog, prijatelja jedinog...
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.02.2013. 12:38
|
Moderator
|
rancer kaže:
dobro je to kume sad čekamo bebija da se vrati iz baovinaca on i ekipa paćemo bebiju da postavimo par pitanja na arapskom
Ja mislim da on još uvek nije naštimovao telefon na srpski meni! Ako nekom stigne čudan SMS od Zokija, nemojte se čuditi, čovek je poliglota!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 13:59
|
Lovčina
|
nisam ni znao koje sve jezike podržava njegov telefon,čak se nesećam ni na kom je sad jeziku,a majstor za to je bio braša Podunavac
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 15:51
|
Lovčina
|
najjači geg juče je bio kada se pojavio Evodija i pošto nije znao neke face pitao naravno mene,pa sam morao da mu slikovito objasnim.Za našeg druga Apinesta sam mu objasnio da je to predsednik Sremcovog LD-a,a on pred svima Apinestu:"A TI SI PIŠKAĆ?"
voleo bih da ste mogli da vidite Apinestovu facu tog momenta
Sledeći geg je bio kada je kolega Klaja u mom autu na putu od lovačkog doma do lovišta tako povukao pojas da sam mislio da će se auto prevrnuti,to se desilo kada je pored ugledao jednog čoveka kako stoji u plavoj uniformi sa belom šapkom,nebi to bilo smešno da je bio policajac,nego je ovo bio jedan od članova orkestra pleh muzike.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 16:00
|
Lovčina
|
a da nisu svi došli samo radi odstrela pokazuje i slika ,kolega Bela je pored neobične lisice imao još jedan neobičan ulov
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 16:10
|
Lovčina
|
Stari majstor kuvanja Pićara,sa njegovim sestrićem Banetom i malim Jelovcom,ekipa zadužena od LD Čortanovci za dobru hranu i poslugu.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 17:42
|
Lovčina
|
i Bejbe je imao svoj program,dok je malo časkao sa kolegama lovcima iz banatskog sela Podlokanj,koji su bili oduševljeni druženjem i medjusobnim odnosom forumaša
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 10.02.2013. 18:17
|
Član
|
gospoda upravo jaše iz crne bare u belo blato a imalisu sreću ko lala juče opet promašaljke te trnje te žbunje i lija ode u rupicu papaaaaaaaaa treba to malo vežbati |
|
|
|
bela |
Objavljen 10.02.2013. 18:34
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
stigli neki i kući
prvo kafica pa
vižlan i terier
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 10.02.2013. 19:16
|
Član
|
bela jeste zokija samo na sigurnom ostavili da nezameni morović ili karađorđevo za palanku |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.02.2013. 20:31
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Bejbe je bio oduševljen sa lovačkim domom i odma je stao da se slika pored rođaka.
A onda je i izrazio želju da se slika sa blizancima.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.02.2013. 20:38
|
Lovčina
|
sve mi je jasno ,al neznam zašto je klaja ceo dan samo gledao u mene
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.02.2013. 20:42
|
Moderator
|
Indjijanac kaže:
sve mi je jasno ,al neznam zašto je klaja ceo dan samo gledao u mene
Možda se Klaja bavi alternativnim metodama lečenja nekih psihosomatskih poremećaja, nešto sam načuo da kombinuje lečenje sa nekim šampončićima...
Kleptomanija
Uzrok nastanka
Kleptomanija se ne događa iz "siromaštva", nego se obično događa kod dobrostojećih ljudi, koji nemaju zadovoljenu potrebu za uzbuđenjem na adekvatan način. Razlozi za taj poremećaj mogu biti neodgovarajući odnos prema roditeljima, nedostatak topline u detinjstvu pokrivenim materijalnim, detetova čežnja za nekakvim pohvalama od strane autoriteta, gubitak poverenja u sebe, seksualno nezadovoljstvo.
Klinička slika
Kleptomanija je poremećaj kontrole nagona. Tu se zapravo radi o nesposobnosti suzdržavanja od izvođenja nekog poriva ili nagona koji je opasan za druge ili za samu osobu i koji je obično obeležen zadovoljstvom, nakon što se izvede. Obično te osobe kradu predmete koji im nisu potrebni za ličnu upotrebu i nemaju veliku vrednost. Pre krađe raste subjektivni osećaj napetosti a za vreme krađe se javlja zadovoljstvo i olakšanje. Kleptoman teško preživljava svoje stanje, iskušenja su mu praćena strahom, a eventualna uspešna krađa protivrečnim osećanjima olakšanja i krivice.
Kleptomanija nije deo ličnosti. Osoba koja krade svesna je kako je loše ono što ona radi i da je opasno to u šta se upušta. Neke osobe mogu posle krađe da osete krivicu, da zapadnu u depresiju, i da čak skupljaju ukradene stvari i vrate ih vlasnicima. Kleptomani ne planiraju krađu i najčešće u tom trenutku ne razmišljaju o opasnostima kojima se izlažu kako bi zadovoljili svoj nagon. Ne razmišljaju o tome da će biti viđeni i najčešće kradu kada su sami. Kleptomanija se javlja i kao poseban poremećaj, a može se javiti i kao klinička slika drugih duševnih poremećaja.
Jedino me čudi, da je ta kleptomanija izgleda zarazna bolest, toliko virulentna da se brzo proširi čak i medju starijom populacijom (DakiNS, recimo)!
Samo stabilne osobe poseduju imunitet, a najčešće su upravo takvi, igrom slučaja, medju najboljim strelcima, mada nauka nema objašnjenje za vezu izmedju te dve pojave!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.02.2013. 20:45
|
Lovčina
Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
A evo i političko-propagandnog materijala koji nam je podelio drug ZoranP, politički komesar centralnog komiteta Komunističke partije za opštinu Bačka Palanka.
Jedan je kolega isprovociran ovakvom agresivnom komunističkom kampanjom hteo da demonstrativno spali svoj primerak koji mu je Zoki dao, ali se u zadnjem momentu setio da je Lala bio prisutan. Uplašio se da to u Lali ne probudi neke stare strasti i navike pa da ne izgori ceo lovački dom. Tako da je spaljivanje materijala odgođeno za neku drugu priliku u sigurnijem okruženju.
|
|
|