Kolega koliko koštaju ovi trobojni-ako nije tajna? Gledao sam oglase, uglavnom su 3-4 puta skuplji od "običnih" crno i oranž belih. Ove "domaće" sam video i na delu a trobojne samo na slici.
Da li je moguće da su stvarno toliko bolji ovi trobojni?
Kolega , ne znam zašto bi trobojni bili toliko skuplji od "običnih" dvobojnih bretona. Recept je vrlo jednostavan , upare se crno i oranž beli breton i dobiješ šareno leglo , zaboravih proporcije ali otprilike 2+2+2.mnogo je bitniji za nas lovce njihov rad na terenu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Не издржах да не поделим са вама једно моје искуство, везано за боје.
Причам о самосталном пуњењу сачмене муниције са човеком који није ловац, а генерално воли да паметује и мисли да све зна. Елем, саветује он мене да пуним искључиво зелене патроне. Није хтео да ми каже зашто, али ми је рекао напуни па ћеш да видиш шта је то и како то бије! Ја у шоку!
Е, то је иста ова ситуација као са ''обичним'', оранж'-белим и црно-белим, и триколор бретонцима!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Neca92 kaže:
Не издржах да не поделим са вама једно моје искуство, везано за боје.
Причам о самосталном пуњењу сачмене муниције са човеком који није ловац, а генерално воли да паметује и мисли да све зна. Елем, саветује он мене да пуним искључиво зелене патроне. Није хтео да ми каже зашто, али ми је рекао напуни па ћеш да видиш шта је то и како то бије! Ја у шоку!
Е, то је иста ова ситуација као са ''обичним'', оранж'-белим и црно-белим, и триколор бретонцима!
E Neco Neco, zelena boja je čudo, odmara oči i poboljšava vid, šta misliš kakvi su zeleno-oranž-belo-crni bretoni....ti fazana fataju u letu...
Kolega koliko koštaju ovi trobojni-ako nije tajna? Gledao sam oglase, uglavnom su 3-4 puta skuplji od "običnih" crno i oranž belih. Ove "domaće" sam video i na delu a trobojne samo na slici.
Da li je moguće da su stvarno toliko bolji ovi trobojni?
bretone sam cuvao ranije , pre jedno 10-15 godina i bio sam vrlo zadovoljan sa njima , e onda sam poceo sa ostrodlakim nemcima najvise zbog zimskog lova , dobri su oni ali vise nema zime i snega tako da im treba klima da se rashlade . a da li su bolji trobojni ili oranz ili crni NAMAM POJMA , ovo stene mi sa dopalo i to je to . cena im je ista 50-100e kako gde . mislim da su za teren gde lovim oni sasvim korektni a i nisu veliki potrosaci , jer ko je cuvao nemce to zna , a mnooogo su cistiji
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?