Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Jank
 Nešto bez čega lov nebi bio ono što jeste, zbog čega volim lov... Na kraju svake lovne sezone u februaru moja sekcija organizuje Lovačku zabavu.

i49.tinypic.com/2v2ide0.jpg

Predsednik Željko i Upravnik Žika, LU "Jelen" iz Natalinaca
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Prilika da se lovci provesele, da se druži i upoznaju sa gostima i kolegama iz drugih LU...

i47.tinypic.com/bgcs8z.jpg

Jank
 Evo da predstavim Marka istaknutog člana naše sekcije, vrdnog i dobrog lovca, dobrog druga, veoma aktivng u našoj sekciji i koji može da posluži za primer ostalima.

i47.tinypic.com/2n1rrdf.jpg, mala pomoć posluzi oko iznošenja predjela i ostalih đakonija...

i46.tinypic.com/5k3rxt.jpg, sa svojom lepšom polovinom....

Marko je član našeg foruma a predstavlja se kao junkovčanin ....valjda će ubuduće biti malo aktivniji na forumuali za sada mu je opravdano zauzet je nekim najlepšim porodičnim obavezama....Kiss

sheytan
 Moj (s)lovachki Grin qm Bune i moja velikost ROFL smo nedavno posetili nasheg kolegu s foruma, ili, bolje recheno VISHE NJIH, jer je u pitanju podvojena/potrojena/poshtrojena ili kakva sve vetj nije litchnost, u narodu poznatiji kao (vele)majstor Jeftitj! Bravo 2

Evo nas, djuturativno:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/IMG_8758crop_zpsad7270ee.jpg

VELIKI POZDRAV ZA DRAGOG KOLEZU JEFTITJA! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS

sheytan kaže:
Moj (s)lovachki Grin qm Bune i moja velikost ROFL smo nedavno posetili nasheg kolegu s foruma, ili, bolje recheno VISHE NJIH, jer je u pitanju podvojena/potrojena/poshtrojena ili kakva sve vetj nije litchnost, u narodu poznatiji kao (vele)majstor Jeftitj! Bravo 2

Evo nas, djuturativno:

Vidim mu veliku sreću na licu zbog posete.HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Šele mora da ste mu doneli neku pušku na hromiranje, bruniranje, peskiranje, praškiranje ili možda popravku pa se obradovao...jedan je majstor Jevtić...Bye

sheytan

DakiNS kaže:

sheytan kaže:

Evo nas, djuturativno:

Vidim mu veliku sreću na licu zbog posete.HaHaHa

Smeko

Ma, ozbiljni su pregovori bili telefonski, koliko sam mogao da zakljuchim, tako da je izraz lica primeren ozbiljnosti razgovora! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Jank
 Na pomenutom druženju sam upoznao Dule bub Trnava, došao čovek na radno mesto, sa svojim orkestrom lepo zabavljao prisutne goste i upoznao Janka, kud ćeš bolje...

i46.tinypic.com/35d53s0.jpg,

neznam otkud nam ovako rumena boja....da li je od ...Pivo...nemam pojma...Stidljiv

Jedino neznam kako je sutradan prošao u Starom Selu kod Slave pošto je pravo sa svirke otišao u Hajku na lisicu i šakala....

Slavo dobro ste prošli, mogli su ovi muzičari da vas zbrišu misleći da ste predatori.....HaHaHa

Jank
 Bilo je tu i veterana lovaca....

i45.tinypic.com/2s5xgki.jpg

Počasni član našeg društva je Dule, lovac veteran koji živi u Beogradu i sad u poznim ghodinama, svakog vikenda ustaje rano seda u auto, vozi 90km i uvek na vreme stiže na zborno mesto za početak lova.

i49.tinypic.com/23j09xg.jpg Naše kolege lovci Raša i Darko sa trofejom preparata DS

Preparat trofejne DS koju je Dule uluvio davne 1974. godine na planini Leotar iznad Mostara je poklon našem Lovačkom Udruženju i krasiće prostorije lovačkog kluba...na čemu smo mu veoma zahvalni....Kiss

Jank
 i46.tinypic.com/105y7v4.jpg

i45.tinypic.com/dvrdw1.jpg

Traže se gore navedeni....HaHaHa

Jank
 Još koja slika sa ove nezaboravne večeri...

i49.tinypic.com/r1cuc0.jpg

Marko, Aca i dva Dragana...

Od pića nebih ništa a bilo je i nešto lepo da se pojede...

i47.tinypic.com/11r6tg8.jpg

Želim da pohvalim i našeg kuvara Sašu koji nem je za ovu priliku pripremio razne specijalitrte....Gladan

Sniper Hunter
 Vidim da si se lepo proveo jank svaka čast iveli

Dule bub Trnava

Jank kaže:
Na pomenutom druženju sam upoznao Dule bub Trnava, došao čovek na radno mesto, sa svojim orkestrom lepo zabavljao prisutne goste i upoznao Janka, kud ćeš bolje...

i46.tinypic.com/35d53s0.jpg,

neznam otkud nam ovako rumena boja....da li je od ...Pivo...nemam pojma...Stidljiv

Jedino neznam kako je sutradan prošao u Starom Selu kod Slave pošto je pravo sa svirke otišao u Hajku na lisicu i šakala....

Slavo dobro ste prošli, mogli su ovi muzičari da vas zbrišu misleći da ste predatori.....HaHaHa

I meni je drago da smo se upoznali, kolega Jank bilo je super,Odobreno sledeci put morate nesto otpevati, mikrofon je bio spremanVeselo A Slava je ovoga puta pretekaoGrin truba ga je spasila.

Podunavac
 Ujka Jank će na sledećem druženju da otpeva ovu pesmu.
http://youtu.be/Y...
Tri prsta 2Kolce

Predator
 Godišnji odmor sam iskoristio da se dobro odmorim, ali i malo družim sa kolegama koje sam upoznao ovdje na forumu. Od ostalih ste saznali kako nam je bilo na šakalijadi u Čortanovcima, tako da neću ništa posebno dodavati. Sve je bilo odlično, počev od samog dočeka, organizacije lova, kao i paprikaša koji je bio za svaku pohvalu. O doskočicama, šalama, Dakijevom "vulkanu", Inđijančevoj kleptomaniji, "Lalinoj" lisici i još mnogo čemu ne vrijedi pisati. To treba doživjeti.
Dan po šakalijadi, imao sam čast i zadovoljstvo da ugostim drage mi i uvijek dobrodošle kolege Zokija, Klaju, Belu i Zolija. Po predivnom zimskom danu lovila se lisica. Pošto je Klaja kao i obično koristio kombinaciju crvenih i zelenih patrona, ulov je izostao. Iskreno, s obzirom na ekipu koja je lovila, kao i prisutne pse, očekivao sam daleko više akcije, ali šta da se radi. I to je lov. Oni koji znaju šta je lov sa goničima, znaju kakvi problemi mogu nastati kad se lovi lisica, a podignu se 2-3 zeca. Bože zdravlja, vidjećemo se i sljedeće godine, pa će valjda biti bolje. Samo da napomenem da se tata dan kasnije pridružio Klaji u korišćenju crvenih patrona i "dobro" ranio lisicu koju je posavka, sa prekidima, gonila preko sat i po (za razliku od prethodnog dana, gdje se nije dobro pokazala).
Hvala vam drugovi još jednom. Ostavili ste jako prijatan utisak na moje roditelje, što mi je naročito drago.
Evo malo i fotografija sa šakalijade.

www.dodaj.rs/f/1r/97/4YJrBhtB/img0271.jpg

Pogled sa moje čeke ka Indjijančevoj čeki.

www.dodaj.rs/f/3x/11v/3Yay4PBg/img0276.jpg

Ko zna - zna! Indjijanac sa tri odstreljene lisice. Jedna njegova, druga Belina i Zolikina, a treća se vodi kao Lalina. Sreća pa balkanka ne zna pričati. Chut

www.dodaj.rs/f/1Z/V4/2jtYSJXT/img0277.jpg

Zoli i Bela

Sasvim prirodno

Jank

Podunavac kaže:
Ujka Jank će na sledećem druženju da otpeva ovu pesmu.
http://youtu.be/Y...

Nema pesme nit meraka bez sestrića i ujaka...a ja ih imam puuuno, što pravih što lovačkih...Kolce

Jank

Sniper Hunter kaže:
Vidim da si se lepo proveo jank svaka čast iveli

Stvarno je bilo lepo, imam još puno lepih slika ali neću da preterujem, želim još da naglasim da je većina lovaca i gostiju došla u pratnji svojih lepših polovina tako da je sve izgledalo veličanstveno...Kiss

klaja
 Zemo Predator ako sam te shvatio prvo treba da odstrelimo zeceve da ne odvlace paznju gonicimaROFL
Od sada samo zute koristim a reci i Baji da menja boju pothitnosrbijalov
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Sremac75
 I vi nešto pričate od 2. poluvremenu....

[movie=youtube]ZY0k_sOIGr4[/movie]
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 SREMAC, pa ti si noćna MORA.
ODAKLE više vadiš Comp.
Vidi ti NINU, a gledaj tek ZDRAVKA. Veseljaci na ŠEFA.

KolceKuvar Jaooo HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,170,662 posete www.srbijalov.com