Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Vojvođanski lovac" doo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Vojvođanski lovac" doo
Indjijanac
 danas puno delikatesa pa nestižem da serviram

upravo očekujemo da nam se javi lovočuvar sa vestima da je položio za licencu,pošto je danas bilo polaganje pa da proslavimo kako i dolikuje,pa nepolaže se svaki dan!RaanjKolceiveli 4

inače ima i nekih nezvaničnih priča da je kvazilovočuvar sa još jednim lovcem bio preksinoć u" obilasku terena"(na čiju inicijativu i po čijem naloguIznenadjen)i tada je glumeči lovočuvara zatražio asistenciju policije ,voli čovek da se igra lovočuvara,samo neznam šta su ta dva lovca radila duboko u lovištu u sred noći??Foto
možda odgovor zna upravnik lovišta,on bi trebalo da je upoznat sa situacijom,ipak je to resor stručne službe

Indjijanac
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 JUče i danas sam u dva navrata čuo neproverenu priču kako će, navodno, renomirana firma 'Vojvodjanski lovac' doo onim LU koja su dobila sredstva iz Fonda za razvoj lovstva za opremanje lovočuvara, ponuditi nabavku dvogleda najverovatnije marke ZEISS, preko te firme-ćerke LSV!!! Te priče koje sam čuo pominju da je cena tih dvogleda oko 50 000 dinara ili nešto više.
Ostaje da vidimo da li u ovom slučaju važi ona narodna 'gde ima dima, ima i vatre'!
Radi se, kanda, radi...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala

Indjijanac kaže:
inače ima i nekih nezvaničnih priča da je kvazilovočuvar sa još jednim lovcem bio preksinoć u" obilasku terena"(na čiju inicijativu i po čijem naloguIznenadjen)i tada je glumeči lovočuvara zatražio asistenciju policije ,voli čovek da se igra lovočuvara,samo neznam šta su ta dva lovca radila duboko u lovištu u sred noći??Foto

A još ako su fazanerista-kvazilovočuvar i njegov drugar išli naoružani u ponoć u lovište, onda je pitanje 'šta su oni to tražili u pola noći u lovištu sa oružjem' potpuno osnovano! Kao savesni lovci (sic) sigurno znaju da se u to doba ne šeta sa oružjem po lovištu!

DakiNS
 Kolege ako je u pitanju "službeni karabin" onda je to "službeni obilazak" Novogodišnje večereSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 čisto da se javim pošto par dana nisam pisao na ovoj temi,nije da nema delikatesa,nego sve kipi od njih,ali možda nije trenutno vreme za sve to,trenutno nam pažnju u Indjiji odvlači aktuelna situacija sa zakupcem motela koji ima izvesnih dugovanja prema LU na ime kirije a i dalje pitanje zakupa je "?",sve teže okolnosti za ekonomski opstanak jednog mladog LU koje ima potencijal fazaneriju kapaciteta 2000 fazancića,proleće dolazi treba obezbediti proizvodnju i normalno funkcionisanje LU.Confused

Sremac75
 A g.Milenko zvani "visoka školarina" se ne ustručava da veooooma često pominje Srbijalov i neke administratore!

Bolje bi mu bilo da drži nos u lovištima u kojima sada glumi upravnika za 200.000,oo dinara!

A nekom će se zameriti, pa će se neko ozbiljno pozabaviti poslovanjem DOO "Vojvođanski lisac"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Načuo sam i ja da je navodno g. Milenko u jednoj skorašnjoj prilici uputio 'par toplih reči' na adresu Srbijalov i nekih admina ovde.

Sve u redu - i mi njemu želimo da se načestitamo Nove godine!

zoranp
 ElmerLisica SREĆNA NOVA GODINA!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Neke se čestitke uručuju drugačije
DakiNS priložio:
ban_8.gif

Indjijanac
 [movie=youtube]_gMUMlX7wN4[/movie]

Lala
 Citat dela teksta sa sajta LSV, koji je potpisao direktor Vojvodjanskog lovca, u kojem ima par zanimljivih navoda:

'Novina u radu bi sigurno bila i bavljenje lovnim turizmom čime bi se omogućilo članicama Lovačkog saveza Vojvodine prevashodno, da plasiraju divljač, kroz lovni turizam i na taj način ostvare neophodan prihod za gazdovanje lovištima.

U privrednom društvu Vojvođanski lovac D.O.O. zaposlena su tri radnika sa visokom stručnom spremom i čiji obrazovni profili zdovoljavaju kriterijume za bavljenje predviđenim poslovima.

U dosadašnjoj aktivnosti Vojvođanski lovac je u saradnji sa Stručnom službom Lovačkog saveza Vojvodine izradila Godišnje planove gazdovanja za više od 90% lovišta u Vojvodini kojima gazduju lovačke organizacije i na koje je data saglasnost nadležnih lovnih inspektora.

U lovnom turizmu preko Vojvođanskog lovca ulovljeno je 125 srndaća u domaćem i inostranom lovnom turizmu. Pored toga još preko 20 srndaća je odstreljeno sa gostima koje su lovačka udruženja pronašla a naplata je izvršena preko Vojvođanskog lovca u skladu sa Zakonom.

U letnjem lovu preko Vojvođanskog lovca do sada je nekoliko grupa lovaca iz Italije lovilo prepelice i grlice i sigurno da bi rezultati ovog odstrela bili bolji da je rešeno pitanje izvoza, odnosno iznošenja odstreljene divljači.

U okviru aktivnosti vezane za obeležavanje lovišta u saradnji sa Stručnom službom Lovačkog sveza Vojvodine učestvovalo se u obeležavanju lovišta kako onih kojima gazduju lovačke organizacije tako i ribnjačkih lovišta.'

Delove teksta sam ja naglasio, i mislim da nije potrebno dodatno komentarisati - struka pre svega, uz 'malu pomoć' LSV u 'tržišnom poslovanju', i preuzimanje 90% poslova na izradi planske dokumentacije! Blage veze ovo nema ni sa tržištem ni sa konkurencijom, ali ima debele veze sa monopolom (ili u najmanju ruku sa dominantnim položajem), koji je, ako se ne varam, zabranjen odgovarajućim propisima? Tekst je, ako se ne varam, napisan tokom ove godine, ili prošle, ne mogu da procenim? Do pojave firme Vojvodjanski lovac, LU iz Vojvodine verovatno nisu bile u mogućnosti da plasiraju divljač na tržište, ali im je sada VL to omogućio? Pa je 'omogućio' LU da nadju klijente u komercijali, a da naplata ide preko VL, verovatno uz zgodan procenat, a možda i uz otezanje rokova plaćanja prema LU, po sistemu 'će ti pare vrnem, kada gi obrnem'? Cvrc!

Nema pomena o angažovanju firme na poslovima upravnika lovišta, kao ni podatka u koliko lovišta ukupno zaposleni u ovoj firmi vrše te poslove.
Pretpostavljam da stručna lica iz firme Vojvodjanski lovac imaju kompletan uvid u situaciju u lovištima u kojima vrše poslove upravnika lovišta, da su upućeni u brojno stanje divljači u pojedinim revirima u lovištu, da efikasno organizuju uzgoj divljači i stručno nadziru organizaciju i izvodjenje lova, kao i da unapredjuju rad stručne službe LU koja gazduju lovištem. A naročito da vode računa da izveštaji o aktivnostima u lovištu budu ažurni, a podaci o odstrelu tačni.
Ma, garant!!!
Trenutna situacija u lovištima najbolje pokazuje kvalitet stručnih poslova gazdovanja po ceni od 200 000 dinara + PDV godišnje!
Čudo jedno kako se u lovstvu sve relativno brzo sazna, da čovek ne poveruje!
Lezi 'lebe, da te jedem!

DakiNS
 [quote]Lala kaže:

Pretpostavljam da stručna lica iz firme Vojvodjanski lovac imaju kompletan uvid u situaciju u lovištima u kojima vrše poslove upravnika lovišta, da su upućeni u brojno stanje divljači u pojedinim revirima u lovištu, da efikasno organizuju uzgoj divljači i stručno nadziru organizaciju i izvodjenje lova, kao i da unapredjuju rad stručne službe LU koja gazduju lovištem. A naročito da vode računa da izveštaji o aktivnostima u lovištu budu ažurni, a podaci o odstrelu tačni.

HaHaHaROFLHaHaHaROFLCry

Indjijanac
 [movie=youtube]xhAJAU4nOls[/movie]

Indjijanac
 U Indjiji stanje haotično,sastanaka UO nema iako je odluka da budu svakog utorka u 19h,nemože se sakupiti dovoljno za kvorum,izgleda ih je sramota da slušaju laži fazaneriste i da klimaju glavom, puno škakljivih tema na koje može da sekretar postavi pitanje a biće nezgodno odgovoriti,broj fazana u prihvatilištu i dalje poznat samo fazaneristi,lovočuvar jope nije ni bio na spisku za polaganje za licencu,fazanerista i još jedan član LU bili pred novu godinu u ponoćnom obilasku atara i "navatali"dvojicu iz susednog sela navodno u krivolovu ,posmatrali su ih po njihovim rečima kroz optiku,uredno pozvali policiju o čemu postoji i službena beleška u PS Indjija,a šta su oni tamo tražili sa oružjem ,po čijem nalogu i sa kojom dozvolom za lov,dali ih je bilo 2 na dozvoli ili je nisu ni imali,gde je oružje za lovočuvara......mnogo pitanja,a na svako bi mogao i g milenko da odgovori kao odgovorno lice upravnika lovišta.
Indjijanac

DakiNS
 a na svako bi mogao i g milenko da odgovori kao odgovorno lice upravnika lovišta.

E baš je krenuo!HaHaHa

Ali da vas podseti da opet ispljunete 200 000 dindži, nešto mu od dočeka usfalilo

Indjijanac
 do sada je uplaćeno 60.000 dinara na ime usluga VL,a kako ćemo isplatiti resto do 240.000 neznam jer nam je finansijska situacija neizvesna,najveći izvor finansiranja tj.zakupnina motela je pod znakom pitanja jer nam je zakupac privremeno odsutan zbog službenog puta,pored ove obaveze imamo i obavezu za zaposlena lica(neto ld+doprinosi za fazaneristu i doprinosi na minimalac za lovočuvara) što na mesečnom nivou iznosi negde oko 75.000 ,.......što je najgore matično jato za proleće treba pripremiti,treba popraviti uslove prihvatilišta i smeštaja za fazančiće,a koke će početi da nose za 60 dana,kako će se sve isfinansirati neznam,a i koja je svrha proizvodnje fazančića kad nemamo skicu ni kako smo ove godine prošli,koliko ima fazana i kolliko su nas koštali ove godine?
Jaooo

Lala
 Ma ko te pita za fazane, važno je imati fazaneristu, a ne fazane, jer čovek je naše najveće bogatstvo!
Ako budete uklonili žicu odozgo i ako budete redovno ostavljali hranu, možda vam fazani iz lovišta sami počnu sletati u volijeru! Grin

Sremac75

Sremac75 kaže:
Nikola Jović iz ......
član Skupštine LSV-a
Datum:
06.12.2012.godine

Lovački savez Vojvodine
Za Predsednika Milana Pažina N/R

Poštovani,
obraćam Vam se kao Predsedniku LSV-a, osnosno Predsedniku osnivača doo Vojvođanski lovac Novi Sad, sa pozivom da mi, kao članu Skupštine LSV-a koji je osnivač doo Vojvođanski lovac Novi Sad , odgovorite na sledeća pitanja :

Koja je struktura prihoda doo Vojvođanski lovac Novi Sad za 2011. godine, a koji je iskazan u visini od 15.326.000,oo dinara?

Koja je struktura rashoda istog društva za 2011. Godine, s obzorom, da je godina završena sa gubitkom od 865.000,oo dinara?

Da li i koliko ima neplaćenih računa prema LU, kod kojih je organizovan komercijalni (turistički) lov preko doo Vojvođanski lovac Novi Sad?

Da li i koliko doo Vojvođanski lovac Novi Sad plaća za korišćenje infrastrukture i logistike LSV-a (poslovni prostor, komunalije)?

Na osnovu čega je doo Vojvođanski lovac Novi Sad učestvovao u poslovima obeležavanja i premera lovišta, kada su ti poslovi odlukom PSPŠV bili povereni LSV-u?

U koliko Lovačkih udruženja doo Vojvođanski lovac Novi Sad, u llovnoj 2012/2013 godini vrši stručne poslove gajenja I zaštite divljači u skladu sa čl.54 ZODL (poslove upravnika lovišta), a po Ugovoru o stručnoj I poslovnoj saradnji?

Da li je tačno da godišnja cena te usluge iznosi 200.000,oo dinara uvećano za PDV?

Koliko ima zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad i od kada su zaposleni?

Kolika je zarada (bruto) zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad?

Da li je Milenko Zeremski, inace direktor doo Vojvođanski lovac Novi Sad, i zaposlen u tom pravnom licu, ili je zaposlen u LSV kako to pise u nekim ugovorima o stručnoj I poslovnoj saradnji?

Koliko novca je uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, za izradu planskih dokumenata?

Koliko planskih dokumenata (lovne osnove i GPGL) za lovišta još nije urađeno?

Da li je, kome, koliko i za koje poslove od strane doo Vojvođanski lovac Novi Sad isplaćivano novca po ugovoru o delu?

Koliko novca je ukupno uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, i za koje poslove?

Nadam se da Vam odgvori na ova pitanja neće oduzeti previse vremena, ali I da shvatate da su isti neophodni u cilju potpunog informisanja lovaca (finansijera LSV-a).

Dobar pogled!
Nikola Jović

Odgovora još nema! Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Gedza66

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:

.........................................
Kolika je zarada (bruto) zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad?

.........................................................

Dobar pogled!
Nikola Jović[/b]

Odgovora još nema! Confused

E moj Sremac, pre ćemo dobiti odgovor na visinu bruto zarada predsednika države ili premijera, nego zaposlenih u doo "Vojvođanski lovac" ili LSV i LSS???

Možda nekog radnika iz napred pomenutih "firmi" nađemo u Dinkićevoj evidenciji građana sa prijavljenom imovinom vrednosti preko par stotina hiljada evritja. Primanja po osnovu plate, službenih putovanja, autorskih prava, ugovora o delu,.... ma nakupi se to godinama!!!???

Nego, ima li LSV Nadzorni odbor i imali izveštaja istog o redovnim (ili vanrednim) kontrolama nakon završetka poslovnih godina a pre sačinjavanja godišnjih Finansijskih izveštaja?

Aaaa imaju li delegati Skupštine LSV pravo da zatraže neposredan uvid u finansijsku dokumentaciju LSV i njihovog čeda???

Sremac, ako ti dozvole neki uvid, pregledaj samo izvode banaka, tu se sve vidi a oni bilansi stanja, uspeha, trt, mrt, samo zbunjuju i služe za stvaranje iluzija.;)

Moraš biti strpljiv, jer ćemo već u martu ili aprilu ove godine, biti u mogućnosti da na sajtu APR, pročitamo o poslovanju "Vojvodjanskog lisc.., Ups, lovca".
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Indjijanac
 još uvek u Indjiji neznamo koliko imamo fazana u prihvatilištu na raspolaganju,trebalo je da komisija za popis inventara i divljači uradi godišnji popis 31.12.2012,medjutim izgleda se popis radi na reč,tu je sve.
valjda ima kod upravnika lovišta podataka koliko je divljači unešeno u lovište,koliko je ispušteno iz prihvatilišta,a i koliko je ostalo u prihvatilištu.
[movie=youtube]Vyj-NWDO_rI[/movie]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,617 posete www.srbijalov.com