Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački karabini češke proizvodnje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački karabini češke proizvodnje
sheytan
 Po nekoj mojoj logici, za SAVRSHEN CZ550, ako je nov oko 950e, logichna pricha bi bila u rasponu 500 - 700e... Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

rk
 Hvala sheytane, nazalost ljudi koji prodaju oruzje uglavnom idu sa onom pricom da je to sto pradaju kraj da nema dalje.
RK

sheytan
 OK, ondaK odesh u radnju i pazarish novega! Odobreno

Inache, da su retki kod nas - jesu, prilichno, pa josh u kalibru koji zelish - to je vetj problem...

S druge strane, ako nisi bash pun kao brod, ja bih razmislio o POLOVNOM Zastavinom krabinu, kojeg bi bilo idealno PROBATI NA STRELISHTU, da li funkcionishe OK i da li ima dobru grupu... Pominjah, to moze biti chak BOLJA QPOVINA, OD NOVOG ZASTAVINOG, jer zna sa novim da bude problema...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac

sheytan kaže:
Po nekoj mojoj logici, za SAVRSHEN CZ550, ako je nov oko 950e, logichna pricha bi bila u rasponu 500 - 700e... Smile

Za savršen karabin ovoga proizvođača u Srbiji je realna cena 700 evra. Za 500 ga neće dati niko sigurno, jer je to pola cene, a na tržištu polovnih se teško nalaze.
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 све зависи колко му је хитно.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

rk
 Prodaje se neki Cz 550 .308, sa bul cevi, bipodom, i optikom ne secam se koja tacno optika, sve zajedno za 1550 i ne ide vec neko duze vreme.
RK

Cvele

rk kaže:
Prodaje se neki Cz 550 .308, sa bul cevi, bipodom, i optikom ne secam se koja tacno optika, sve zajedno za 1550 i ne ide vec neko duze vreme.

Sto znaci da optika treba da bude neka cuma da bi se prodao za iste pare...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 To nije lovačka puška nego sportska. Puška je preteška za taj kalibar (za lovačke potrebe), a nogari više smetaju nego što koriste. Optika je verovatno velikog uvećanja sa vojnom končanicom i balističkim turetima za podešavanje daljine. Tako da je neprimerena lovačkim potrebama.
Tri prsta 2Kolce

rk
 Pa da al ni takva verzija cz ne moze da se proda tako lako iako ke kao nova daleko skuplja. Ono sti meni pada na pamet kao neka realna ceny je oko 600e, u radnji kao sto rekoh je 950, uz neki popust izadje na 800-850.
U uzicu u nekim dopadljivijim kalibrima one starije verzije cz misli da je zo zkk600 su oko 400e.
RK

canis aureus
 Jes a kol'ko su ispucale te u Už'cu? Selja
personality vJerujem da ne vredU, po tEm pitanju, ni tih 400e

Ta, što si je naveo, sa bull cevkom se ne prodaje jer još nema toliko longrendžera u nas dok lovačke varijante mLogo lakše nalazU nove vlJasnike Yes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

rk
 Verovatno kolko hoces al isto tako mogu jos kolko hocesSmile
RK

rk
 http://www.njuska...s-12984879
eto jednog u Hr sa montazom za 650e
RK

Podunavac
 U HR Zbrojovka ima odličnu prodaju, pa se često nađe u ponudi i polovnih karabina. Ali ovaj u kalibru 375 H&H će teško pronaći novog vlasnika. Nije ovo kalibar za naša lovišta. Jedan ZKK 602 sa Swarovski optikom u kalibru 375 H&H magnum se prodavao 2-3 godine. Stalno je bio u oglasima. Posle sam igrom slučaja u jednom lovu upoznao vlasnika tog karabina. Jedva ga je rešio, i to trampom za neku robu, iako je bio u odličnom stanju.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Da iole često lovim krmećinu, ja b to qpio, ne bih trepnooO! Smile

Ima PPU džebane, tako da...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Planinko011

ssekir75 kaže:
прика, ја те нисам излагао уопште. нема ту "реалне" и "нереалне" цене. пример, заставин карабин можеш да нађеш и за 50 и за 500 евра, опалио пар метака или чак ни толико (колега купио м98 нерасконзервиран за 50е), а има чак и неких који цепају цене по огласима од по сома евра. шта је реално? ово што сам ти рекао - колико се договорите. цену диктира много фактора, тако да...

Pa jeste ako su udovica ili ozalosceni sin ljubitelj urbanog zivota, kafica a blata, kise i snega se grozis dok si caleta si gledao ko cudaka koji se nesto mota po sumi onda je cena bescenjeConfused.
Ali ako si platio zastavin luks karabin 850e montazu 100e i optiku 650 to izadje 1600e plus 100e za takse. Izneo ga desetak puta u lov i ispalio dva sledovanja municije a nisi u nekoj panici za pare, neces to sve dati ispod 1000e sem ako ti odnekle padaju sa neba.
A malo zavisi i koliko si se zavrnuo tj nisi bio upucen i nisi sagledao svoje potrebe.
Recimo drugar mi je kupio luks broving bar za jedno 3500e pa sad da resi da proda ne znam kakav bi sok izazvlo suocavanje sa realnim trzistem, tj kome li u Srbiji treba bar u luks varijanti? A i ta recimo kupovina .375 a nisi pri lovi ovih godina da ides na bafala.Hmmm

Podunavac
 Planinko.Bravo 2 Kupovina dobro očuvane puške ispod svake cene je veoma redak slučaj i na to ne treba mnogo računati. Onaj ko zna šta ima i koliko je plaćeno, stvarno mora da bude u nekom velikom njesra da bi dao svoje oružje u bescenje. Ja bi moje rađe poklonio nekome ko zna da ceni i održava oružje, nego da me neko ucenjuje za minimalnu cenu.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

sheytan kaže:
Da iole često lovim krmećinu, ja b to qpio, ne bih trepnooO! Smile

Ima PPU džebane, tako da...

Pored 9,3x62 čemu preterivanje sa 375 H&H magnum? Duža čaura, samim tim i hod zatvarača (brzina prepunjavanja), skuplji metak, jači trzaj. Iz kraće cevi (kakva se koristi za šumske lovove) glasniji pucanj, veći plamen na ustma cevi, a performanse skoro iste jer ne postiže pune iz kraćih cevi. Kalibar redak, što otežava nabavku municije. Ja ga nebi uzeo ni džaba. A kada bi imao mogućnosti za afrički safari onda bi pre uzeo 416 Rigby.
Tri prsta 2Kolce

rk
 Znaci vase misljenje da prodaja .375hh makar bila i cy nece ici lako ovde u Srbiji.
RK

sheytan
 Otje! Ja tju ti za onaj iz CRO oglasa oma dam 500, ako je OK stanje! Smile

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

ssekir75

Planinko011 kaže:

ssekir75 kaže:
прика, ја те нисам излагао уопште. нема ту "реалне" и "нереалне" цене. пример, заставин карабин можеш да нађеш и за 50 и за 500 евра, опалио пар метака или чак ни толико (колега купио м98 нерасконзервиран за 50е), а има чак и неких који цепају цене по огласима од по сома евра. шта је реално? ово што сам ти рекао - колико се договорите. цену диктира много фактора, тако да...

Pa jeste ako su udovica ili ozalosceni sin ljubitelj urbanog zivota, kafica a blata, kise i snega se grozis dok si caleta si gledao ko cudaka koji se nesto mota po sumi onda je cena bescenjeConfused.
Ali ako si platio zastavin luks karabin 850e montazu 100e i optiku 650 to izadje 1600e plus 100e za takse. Izneo ga desetak puta u lov i ispalio dva sledovanja municije a nisi u nekoj panici za pare, neces to sve dati ispod 1000e sem ako ti odnekle padaju sa neba.
A malo zavisi i koliko si se zavrnuo tj nisi bio upucen i nisi sagledao svoje potrebe.

Recimo drugar mi je kupio luks broving bar za jedno 3500e pa sad da resi da proda ne znam kakav bi sok izazvlo suocavanje sa realnim trzistem, tj kome li u Srbiji treba bar u luks varijanti? A i ta recimo kupovina .375 a nisi pri lovi ovih godina da ides na bafala.Hmmm

не знам у чему је овде неслагање... а у једном упису рекох све зависи колико је хитно.

истина је да има претеривања. мене су рецимо убеђивали да купим 300 мангуп, што сам ја глатко одбио и купио Т-рекс сељадина. свестан сам за шта ми треба и колко ми је јорганче, а и неких других неловачких фактора.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,895 posete www.srbijalov.com