Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Informacije o radu LSCS

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Informacije o radu LSCS
Lala
 A još je tužnije kad neko jedno vreme priča jedno, a kasnije počne da radi suprotno.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

Lala kaže:
A još je tužnije kad neko jedno vreme priča jedno, a kasnije počne da radi suprotno.

.... nakon ostvarivanja ličnih interesa.....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ROE
 Verovatno je bolje da uvek prica jedno te isto, a pogresno...

Lala
 Ja bih voleo da konačno ljudi počnu da razlikuju priče i dela. Postoji puno lepih priča sa lošim završetkom.

Nego, ko je idejni tvorac/pisac novog Statuta LSS u delu koji se tiče koncepta LSS kao 'savez saveza'? Ja mislim da znam, a ti proveri.
Uz svo poštovanje tebi ROE kao lovnom radniku i stručnjaku, i uz poštovanje za sav tvoj trud i požrtvovanje u struci, mislim da grešiš i da si malo subjektivan kada su potezi LSCS u poslednjih godinu dana u pitanju. Bez ljutnje - ostajemo dobri i debeli.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ROE

Lala kaže:
Ja bih voleo da konačno ljudi počnu da razlikuju priče i dela. Postoji puno lepih priča sa lošim završetkom.

Nego, ko je idejni tvorac/pisac novog Statuta LSS u delu koji se tiče koncepta LSS kao 'savez saveza'? Ja mislim da znam, a ti proveri.
Uz svo poštovanje tebi ROE kao lovnom radniku i stručnjaku, i uz poštovanje za sav tvoj trud i požrtvovanje u struci, mislim da grešiš i da si malo subjektivan kada su potezi LSCS u poslednjih godinu dana u pitanju. Bez ljutnje - ostajemo dobri i debeli.

Razlog nastanka koncepta "savez saveza" lezi u sledecem:
-U ZODiL-u jasno stoji da su lovacki savezi LSS, LSV i LSKiM-ko je to tako hteo, taj je sve i zapoceo;
-Potpunim odvajanjem LSV-a od LSS-a po svim osnovama, velikim ucescem u organima upravljanja a malim udelom u finanfiranju LSS-a, uclanjenjem LSV-a u CIC i odvajanjem delegacije od maticnog LSS-a napravljen je model po kome LSV vise nece nikada zavisiti od LSS-a, po principu, tu smo kad odgovara, kad ne odgovara, mi smo Vojvodina, mi smo samostalni - ko je to tako napravio, taj je samo nastavio;
-Osniva se LSCS, a sto da ne, da se konacno krene sa mrtve tacke u Centralnoj Srbiji, da beogradski i novosadski mangupi ne omalovazavaju vise glupe gedze. To nikome ne odgovara jer se gubi vazan izvor finansiranja. LSCS se izbacuje iz clanstva, odnosno nikada se ne prima u clanstvo LSS - ko je to tako hteo, samo je napravio situaciju po kojoj ce LSCS, osnovan na postenoj i jakoj prici, postati mocan poput LSV-a, pa i mocniji;
-Sad ima 4 saveza u Srbiji. Jedan najstariji, jedan najposteniji, jedan najbogatiji, jedan koga niko sem onog najpostenijeg nece-znaci svi sa razlicitim mogucnostima, i svi sa razlicitom pricom oko koje su okupljeni-ko je to tako hteo, napravio je odlican preduslov za savez saveza;

Sad svi zele da sacuvaju krovnu organizaciju, veliki LSS. I treba, hvala Bogu.To moze ili tako da se identitet LSV i LSKiM "izgubi" u Zakonu, pa da sva njihova udruzenja budu direktni clanovi LSS-a, da se pare slivaju samo gore, a da LSV, LSKiM i LSCS budu regionalne kancelarije LSS-a (Pogodite kome ovo ne odgovara?), ili da svi regionalni savezi budu upisani u Zakon i da imaju isti status kao LSS, LSKiM i LSV (Pogodite kome ovo ne odgovara?)...
S obzirom da se Sumadinci vise nikada nece uhvatiti pod isto korito, dok LSV i LSKiM ne izgube svoju samostalnost, nece to vala uraditi ni LSCS. Ako smo jedna drzava, onda zakon mora biti isti za sve! Ako je bio isti za sve kad smo osnivani, bice vala i kad treba da se dalje udruzujemo!

E, zato je, zbog pokusaja ocuvanja privilegija pojedinaca (ZDrP), zbog kasnije zelje za ocuvanjem privilegija saveza (LSV), zbog zastite prava svojih clanova i protesta protiv onih koji su im cinili nepravdu (LSCS), zbog zelje da i lovci sa Kosova imaju svoju organizaciju, kad su im sve drugo oduzeli (LSKiM) doslo do ideje da se osnuje savez saveza. Mozda je to uradio neko iz LSCS, mozda je to ipak uradio neko iz LSV, a mozda i neko ko je video da ti regionalni savezi mogu biti dobri za sprovodjenje poslova (skidanje tereta), a ne kostaju puno, nije ni bitno.
Napravljena je postena (za vas neodrziva) organizacija, u kojoj, ako se radi na postenim principima u samim regionima, clanarina ne mora preci 400 dinara, a svi poslovi se zavrsavaju brze i lakse nego da sve polazi iz baze u Beogradu. Ako...
Ako sumnjate u postenje ove price, onda vas pozivam da osnujete svoje regionalne saveze, i da proverite svi da li je ovo odrzivo ili ne. Dakle, jedinstveno glasilo (nakon ujedinjenja ne vidim svrhu Vojvodjanskog lovackog glasnika i Lovackog glasnika), jedinstveno osiguranje, jedinstveno predstavljanje na medjunarodnom nivou, a bolja kontrola clanstva, terena, divljaci, svega. Zar nije tako bolje?

A za one koji se bas svemu protive, oni imaju Jelen DOO i VL DOO i Lovstvo DOO, pa neka kupuju na trzistu sta im treba, ali sa poboljsanjem rada saveza, sve manje i manje udruzenja ce koristiti zasebno usluge privrednih drustava, pa ce cena tih usluga sigurno ici gore. Preracunajte se, pa sta bude najjeftinije, to i izaberite. To je ta demokratija.

DakiNS
 ROE druže to što si napisao je čista utopija od članarine 400 dinar do dobrog i kvalitetnog rada.Vidi ako to bude tako funkcionisalo 5 godina , pred svima izjavljujem da ću ti retroaktivno isplatiti uplaćenu članarinu. Niko od navedenih igrača nije entuzijasta nego čisti materijalista, od najprvog pa naniže.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Utopija je Daki itekako.

Kolega ROE, a znaš zašto je utopija? Pa zato jer su krokodili/igrači upravo oni koji su ne više godinama nego decenijama rastakali lovstvo a sada su im puna usta tog istog lovstva - jedinstva. Lala je u jednoj temi napravio retrospektivu svih događaja i aktera istih koji se odnose na lovstvo u prethodnim godinama i iz tog upisa se vidi ko je ko bio i ko je ko danas.

Sa istom ekipom koja je rastakala lovstvo se nova kuća ne kući.

Šormaz je obična politička figura i ništa više. Čovek koga je u lovstvu iznedrila stranka na vlasti i ništa više. Čovek koji nema nikakvog znanja u materiji lovstva, tek jedan od mnogih koji je umislio da je Ujedinitelj da ne kažem Mesija srpskog lovstva čijim izborom će u lovstvu da poteče med i mleko.

Ja postupke UJe(a)dinitelja i celokupne kamarile oko njega koja je identična sigurno jednu deceniju ne smatram ničim do pukom DEMAGOGIJOM.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Evodija
 Auuuuu ROEeeeee. Vuk
Pa pustio si me samog celu prošlu godinu da se sekiram.HaHaHa
Budi tako dobar (kao što nisi) pa pročitaj šta je o ekipi LSCS "uži krug" pisao Slava celo leto 2013. trinaeste. To svi na forumu podržavaju.
Samo d znaš i Drug Elko je tako počinjao kao i ti (sa diskusijama), pa jel višš, dokle dogura. Oće Temuđinovo mesto. ROFL
Aj ćao!!!!!!!!!Cao poljubac

ROE

Evodija kaže:
Auuuuu ROEeeeee. Vuk
Pa pustio si me samog celu prošlu godinu da se sekiram.HaHaHa
Budi tako dobar (kao što nisi) pa pročitaj šta je o ekipi LSCS "uži krug" pisao Slava celo leto 2013. trinaeste. To svi na forumu podržavaju.
Samo d znaš i Drug Elko je tako počinjao kao i ti (sa diskusijama), pa jel višš, dokle dogura. Oće Temuđinovo mesto. ROFL
Aj ćao!!!!!!!!!Cao poljubac

Ko nema nista pametnije da radi, on se sekira zbog gluposti. Grin
Ipak bih Vam savetovao da Vi procitate celu temu "Nestaje li LSS" pre nego sto kazete u nekom od postova da LSS nije krenuo da se raspada za vreme Zivojinovica, nego za vreme popovica i Tice. Elementarno neznanje, dragi kolega, ili Vas to za vreme Zivojinovica vezuju neke lepse uspomene, pa ga branite?
Savetovao bih Vam i da ne budete toliko licni. Vreme se ne moze vratiti, mladji postati necemo, a zloba izjeda i dusu i telo.
Ja ne mogu tako sigurno reci da moje stavove podrzavaju svi na forumu, delom i zato sto i ne znam SVE na forumu. Ali mogu reci da znam Elka i da on nikada nece i ne moze biti na Temudjinovom mestu, jer za to mu treba makar odgovarajuca skola i odgovarajuca licenca, iako znanje poseduje. Cak, mogu reci i da je prvi medju svim predsednicima Komisije za odlikovanja svih lovackih saveza, ikada, koji ima neko znanje o lovstvu... Toliko od mene.

A nakon ovih mojih diskusija, mozda i ja napredujem, ako nista, onda bar na ovom forumu. Mozda i ja hocu plocicu...

ROE

DakiNS kaže:
ROE druže to što si napisao je čista utopija od članarine 400 dinar do dobrog i kvalitetnog rada.Vidi ako to bude tako funkcionisalo 5 godina , pred svima izjavljujem da ću ti retroaktivno isplatiti uplaćenu članarinu. Niko od navedenih igrača nije entuzijasta nego čisti materijalista, od najprvog pa naniže.Lovac 3

Daki, svako ko misli da je 400 dinara utopija, neka placa 1400 dinara u svom regionalnom savezu, nemam nista protiv.

Mi idemo dalje za iste pare... Grin

Evodija
 Bravo ROjEeeeeee!!!!!!! Bravo
Što se mene tiče, zbog staža na forumu, pa i broja upisa, donekle i stavova (koje negde moraš korigovati), ispunio si uslov da možeš polagati i kvalifikovati se za dobijanje pločice Srbijalov
Što se ostalog tiče, možda si u pravu, popraviću se,al da krenemo redom:
Što se Živojinovića tiče,patim za njim. Kako mu je bilo na Kubi. Neznam dali mu pati potpreCednik (LSS)dugogodišnji najbliži saradnik. tako reći "desna ruka" (kojom sve radi i vadi). Koji je sada ikona LSCS. (ako razumeš)Koji je sa njega u duet "oplevio" dvadeset i kusur miliona lovačkih para.Pa su nam natovarili sve srBske političare na vrat. Svi bi da "omaste brke". E ta ikona će sa svojim skret-arom LSCS, da spase lovstvo. HVALA, nas ne treba, vas neka spasava. No no no
A što se tiče moga čeStitog i poštenog Elka (ko i sam što sam), tu se već malo ne slažemo:
Naš čestiti i neukaljani preCednik nelegalne verifikacione "ŠOR-mazove" komisije. Ipak MOŽE na Temuđinovo mesto.
Šta mu fali, samo diploma fakulteta. Rešićemo i to. Ustvari, taj problem su rešili, tajkuni za svoju glupavu decu. Zove se "fakultet u četiri rate". Sakrije se kući i ćuti, i onda samo jedno jutro porani i dobije diplomu "MASTER - MENADŽER" (ko PreCednik).
E ondaK je druga priča moj Temuđine (i mi Elka za trku imamo).
Zatim malo počne da peče rakiju , šljivku (može i "afrička"). Pozove prijatelje (možda i neke forumaše), obuče roze majicu, pa krene i politička karijera. Gde mu je kraj. Jaooo
Torte nemoj da iznosi ni slučajno. No no no No no no
Znači savetuješ mi da se ne sekiram zbog Elkića. Da su to sve "gluposti". Pazi, onda ispada da ih je Kuvar na vreme pročitao, izdvojio LSV, učlanio u CIC, i samo čeka na Čanka i Pajtića. Jaooo
Pa zašto mi onda "serendamo" na forumu i upozoravamo.
Pa neki misle isto ko Kolinda,kolinda..........
Slava je ipak bio u PRAVU !!!!!!!!! Stari

Evodija
 Gle slučajnosti, Slava jedini ima DRŽAVNI fakultet.
Mislim na "uži krug" LSCS.
Znači to ipak "bode oči". HaHaHa

ROE

Evodija kaže:

... E ta ikona će sa svojim skret-arom LSCS, da spase lovstvo. HVALA, nas ne treba, vas neka spasava...

...Znači savetuješ mi da se ne sekiram zbog Elkića. Da su to sve "gluposti". Pazi, onda ispada da ih je Kuvar na vreme pročitao, izdvojio LSV, učlanio u CIC, i samo čeka na Čanka i Pajtića...

Kako vidim, vas vise ne moze da spase niko...
Ako i dalje verujete da vas je kuvar spasao izdvajanjem LSV-a i uclanjenjem istog u CIC, onda i treba da jurite Canka, isti su Vam stavovi... Jos samo vi mislite da se jedinstvo necega cuva njegovim usitnjavanjem... Ma bravo!
Valjda to mogu da potvrde onih silnih vasih 57 udruzenja koje ste tako lepo ujedinili u 87 udruzenja, pre nego sto je preko 60 istih uclanjeno u LSV, divno, DIVNO!
To je valjda rezultat toga sto vam rukovodstvo ima fakultete, sta ima, i predaje na istima...
Ali kako vidim, doci ce sve to na svoje mesto, i lovstva ce biti, samo organa upravljanja po savezima i predsednika Komisija biti nece...Grin
U to ime, Evodija, opustite se malo, sto se nervirati oko toga da li ce pasti sneg, kad na to mi obicni smrtnici ne mozemo da uticemo? Zar nije bolje spremiti sanke i uzivati?

DakiNS

ROE kaže:

Evodija kaže:

... E ta ikona će sa svojim skret-arom LSCS, da spase lovstvo. HVALA, nas ne treba, vas neka spasava...

...Znači savetuješ mi da se ne sekiram zbog Elkića. Da su to sve "gluposti". Pazi, onda ispada da ih je Kuvar na vreme pročitao, izdvojio LSV, učlanio u CIC, i samo čeka na Čanka i Pajtića...

Kako vidim, vas vise ne moze da spase niko...
Ako i dalje verujete da vas je kuvar spasao izdvajanjem LSV-a i uclanjenjem istog u CIC, onda i treba da jurite Canka, isti su Vam stavovi... Jos samo vi mislite da se jedinstvo necega cuva njegovim usitnjavanjem... Ma bravo!
Valjda to mogu da potvrde onih silnih vasih 57 udruzenja koje ste tako lepo ujedinili u 87 udruzenja, pre nego sto je preko 60 istih uclanjeno u LSV, divno, DIVNO!
To je valjda rezultat toga sto vam rukovodstvo ima fakultete, sta ima, i predaje na istima...
Ali kako vidim, doci ce sve to na svoje mesto, i lovstva ce biti, samo organa upravljanja po savezima i predsednika Komisija biti nece...Grin
U to ime, Evodija, opustite se malo, sto se nervirati oko toga da li ce pasti sneg, kad na to mi obicni smrtnici ne mozemo da uticemo? Zar nije bolje spremiti sanke i uzivati?

Kolega ROE od 400 din 200 treba izdvojiti za LoSoSe a sa "== preživeti , živi bili pa videli, a i da ne zaboravim i da te obavestim da imamo i ovu temu:
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...ost_178411

Da ne bi živeo u zabludi kako štitimo LoSoVe , isti su to paraziti druže moj. Nisam kritikovao rad LSCS , ali jesam dvoličnost , iako si napisao kako "neki" se okomili na Elka, nisam se okomio ali ne mogu ni da previdim. Vrati se malo unazad , pogledaj koliko sam ga puta zvao da obrazloži svoj upis , i pitao zašto se tako poneo prema Slavi , da bi posle svega pisao post u pokajničkom tonu , i svejedno je skoro identično uradio nakon svega. Mnogo će vode proteći dok me ne ubediš u časnost tih postupaka, ili su sistemi vrednovanja poremećeni.

ficha007
 Sistemi vrednovanja su odavno poremećeni i biće dokle god je jedna te ista ekipa po savezima. Naprave s vremena na vreme po koju kozmetičku promenu, pa opet Jovo-nanovo.

LSCS je krenuo dobro, izdvojili su se svojim razmišljanjem, članarinom, pristupom poslu i karakterističnim problemima koje imamo u lovstvu.

A onda je krenulo po starom - ja tebi vojvodo, ti meni serdare, ili što bi ja kazao: ruka ruku mije, a lice obadvije.

A krenulo je upravo jer "vuk dlaku menja ali ćud nikada". Dakle krenulo je od čelnih ljudi u savezu i njihovih (ne)principijelnih trgovina sa LSS za spašavanje "bratstva i jedinstva" srBskog lovstva, a pre svega mislim da je opet politika umešala svoje ruke, pa su ova gospoda na čelu saveza ( LSCS, LSV ) sabrala 2+2 i skontala da je ipak bolje da budu bliže vatri ( SNS-u oličenom u "Ujadinitelju" ) nego podalje od njega, jerbo će se bolje ogrejati, a možda kane i koji dinar od nekude.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Evodija
 Kolega suzdrži se od vređanja i neargumentovanih optužbi!!!!

Srbijalov Admin Tim

DakiNS
 Pravila sajta

1. U komentarima je zabranjeno otvoreno vređanje, bez obzira o kakvom je vređanju reč i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentarišite, ali argumentovano i bez uvredljivih izraza.

2. Uvredljivi komentari biće ispravljeni ili brisani bez objašnjenja.

3. U komentarisanju se trudite držati teme. Komentari koji nemaju veze s temom mogu, prema odluci uredništva, biti izbrisani.

4. Sva uvredljiva korisnička imena biće brisana bez ikakvog predhodnog upozorenja.

5. Prilikom pisanja zabranjeno je koristiti samo velika slova (na Internetu takve upise korisnici doživljavaju kao vikanje). Takvi komentari takođe mogu, prema odluci uredništva, biti brisani.

6. Obavezni ste da u profilu popunite polje o predstavljanju (ko ste, odakle ste...)

Poštovanje ovih šest jednostavnih pravila omogućiće svim našim članovima da se prijatno osećaju na našem sajtu.

Gedza66
 Daki, skoro je neko napisao da se u ocenjivanju nekoga trebaju uzeti u obzir njegova dela a ne reči. Tako da meni ovaj tvoj upis o pravilima na forumu ništa ne znači i pomalo zbunjuje bez tvog konkretnog dela, povodom razloga koji te je naveo da nas podsetiš na ta pravila???

Nenadx je danas napisao “da pozdravlja pravo na verbalnu pobunu kao čina otklanjanja nepravde u potrebi uspostavljanja sistema koji bi funkcionisao za dobrobit zajednice i pojedinca“, ali isto tako ne treba osuditi i drugačija mišljenja.

Ako neko drugome sputava dela, pa čak i stručnost zbog stečenog obrazovanja na privatnom fakultetu, sa insinucijama da je svoje mišljenje povodom aktuelne situacije oko LSS formirao zbog nade da bi mogao da se udomi u najvišoj, višoj lovnoj asocijaciji lovaca Srbije, pri tom ne iznoseći nijedan argument koji bi nesumnjivo ukazao na nestručnost takvoga, kao i njegove želje da „avanzuje“, onda je to zaista vređanje koje je zaslužilo tvoju drugačiju reakciju kao administratora, i to bez objašnjenja, kako je navedeno u tački 2. pravila foruma.

Pošto sam tek na portalu „Srbijalova“ saznao da su više lovačke asocijacije imale i komisije za dodelu ordenja, da li neko zna kakvi su kriterijumi za izbor članova u istim? Da li su u tim komisijama bili birani visokoobrazovani lovni stručnjaci sa impozantnim referencama iza sebe ili prema trenutnoj podobnosti??? Ima li neko spisak bar predsednika ovih komisija u LSS-u i LSV-u u poslednjih 10 godina, sa njihovim referencama o kompetentnosti da validno ocene svaki podneti predlog za dodelu lovačkog ordenja???Molitva

Accipere quam facere praestat iniuriam!!!Stari
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS
 Uvek Daki bude dežurni zlotvor i babaroga. U dogovoru sa ostalim adminima sam namerno ostavio ovaj upis , upravo očekujući ovakvu reakciju , recimo da liči na pokaznu vežbu sa ograničenim rokom trajanja. Svakako će upis biti brisan.

Evodija
 Daki!! Cry Nekima tolerišeš i kad pišu o hitleru.
Bata-Gedžo, kaže se komisija za lovačka priznanja.
Po statutu treba da je ima svako LU, pa i tvoje koje ima najbolju stručnu službu u Serbiji.
Čika Mile će tebi, lepo, smireno i argumentovano objasniti to za šta si ti tek ovde na forumu čuo.Naravno za, bar, poslednjih 10 godina.
Onda će ti čika mile poštom u koferti poslati kopije svega toga.
Kada to elaboriramo, uzeću za pravo,sebi, da ti postavim jedno pitanjce,koje se tiče materijalnog poslovanja LSS u zadnih 10 god.A koje vidim baš te i ne interesuje.
Nemoj tada da ideš tetki po lek.
PS:
Ako nisi obavešten,Sremac je pobedio, Prvi je na kolenima.
Samo malo strpljenja, molim. ika

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački glasnik LSCS LOVAČKE NOVINE 16 18.05.2016. 22:52
INFORMACIJE O RADU LSS! LOVAČKA UDRUŽENJA 409 19.10.2011. 11:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,084 posete www.srbijalov.com