Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Indjijanac
 Lalo nemoj da se sekiraš za podatke oko istorije LSS,ukoliko zatreba popović ima čoveka u svojim redovima koji može iz peštanskih muzeja da mu donese papire da je LSS još stariji i da ga je osnovao popovićev i ticin pradeda,to je eminentni stručnjak za pribavljanje dokumentacije iz peštanskih muzeja i arhiva Petrović Stevan-Ečika.

A postavio bih samo jedno pitanje:Šta su ti svi učesnici skupštine bez kvoruma?Ako nema kvoruma onda je donošenje odluka i njihovo objavljivanje prevara.Da li su ti delegati saučesnici u prevari?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Gedza66

temudjin kaže:
Posle duge i teške bolesti u subotu 30.06. u 12 časova konstatovana je klinička smrt pacijenta L.S.S.
Pacijent je na aparatima za održavanje života.
O daljem stanju pacijenta obaveštavaće Vas Konzilijum.

Temuđine, kao čovek koji nesumnjivo najbolje poznaje pacijenta (LSS), mogao bi puno da pomnogneš svojim neposrednim opažanjima i saznanjima, kako bi se utvrdili uzrok i posledice kliničke smrti istog.

Poslednjim dešavanjima na sednici Skupštine LSS u Smederevu, nesumnjivo su povređena prava i interesi ogromnom broju građana-lovaca Srbije, od strane nekoliko sujetno bolesnih pojedinaca.

Naravno u ovoj, valjda još uvek pravnoj državi, postoje mogućnosti ili postupci za zaštitu kolektivnih prava i interesa građana, pa i građana-lovaca, kojim se može tražiti uklanjanje postojeće provrede kolektivnih prava i interesa ili štetnih posledica postupanja tuženog ili tuženih i uspostavljanja pređašnjeg stanja, stanja u kome takva povreda više ne bi mogla da nastane ili stanja koje približno odgovara stanju koje je postojalo pre povrede. Naravno sa zahtevom za određivanjem privremenih mera do okončanja postupka, radi sprečavanja nasilnog postupanja i radi otklanjanja teško nadoknadive ili nenadoknadive štete.

Verujem da si i sam zgrožen nasilničkim postupanjem sujetno bolesnih pojedinaca i da javnim objavljivanjem potrebnih činjenica (pa i na ovom forumu), možeš puno pomoći u sprečavanju evidentno nasilničkog ponašanja i zaštiti kolektivnih prava i interesa većine lovaca Srbije.kompjuterPraviloPravilo
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Sniper Hunter
 Može temuđin da pomogne ....ako hoće ..nadam se da se ne sprema ponovo u Kandaghar možda predloži talibanima tamo da usvoje sistem LSS i da im pomognu ovi sa DrP-om na čelu,da uspostave isti sistem lovstva i tamo....treba da misle na budućnost ...svoju,možda ih i prihvate tamo kao vrsne stručnjake, ali je problem što tamo za kradju odsecaju ruku po šerijatu a nekada i malo višlje secnu ...

DakiNS
 Lalo ne znam baš da je tako. Koliko je meni poznato podizanje krivične prijave dovodi u nezgodnu situaciju ljude zaposlene u MUP, Pravosuđe,Carina, vojna lica, a presuda kojom se osuđuju radnici navedenih službi automatski dovodi do otkaza, a o ljagi da ne pričam.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Daki, ako je delegat prenosio stavove svog LU, onda nema šta da se priča o nekim neprijatnostima po pitanju posla.
Problem nastaje ako je neko od delegata poželeo da tamo promoviše sebe i svoje lične stavove (kao što je komentar onog o 'madjarizaciji' ), a da možda vodjen svojim ličnim interesima i stavovima, glasa po svojoj želji, a u ime lovaca svog LU, tj. zlouptrebi poverenje koje su mu kolege iz LU dale!
Zato mislim da je jako važno znati koji delegati (iz kojih LU) su ostali u sali, i pokušali da odglume skupštinu.
Za Marka Ticu treba proveriti, čiji je on delegat uopšte, da li je i dalje član LU koje ga je delegiralo, i koga on predstavlja. Da li je LU, čiji je član, uopšte primljeno u članstvo LSS, i kada je primljeno? Nije Marko Tica pao sa Marsa na funkciju predsednika skupštine LSS, bio je prvo delegat, pa se postavlja pitanje čiji je sad delegat. To bi pre svega morali da pogledaju oni u LSV.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 koliko sam ja razumeo Maksimović iz Pančeva je radnik mup-a,a usput je bio i član radnog predsedništva,ovo što piše Daki bi mu itekako moglo uticati na radno mesto,ali o tome će verovatno opširnije pisati naš kolega Charuga jer je to njegov predsednik
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Lalo s obzirom kada je sazvana skupština , i kada su delegati dobili materijale za skupštinu nekako sumnjam da su proradili materijale i došli na skupštinu sa stavom svog LU.

slavaplana
 O posledicama su trebali pre da razmisljaju sad je kasno!!!!

Sta je tu je pa ako su krivi neka odgovaraju!!!

LSS je sam sebe ugasio!!!

Imaju para do kraja godine i to je to !!!!

Gore su prosli pod Popovicem nego da ih je CUNAMI zahvatio !!Manja bi steta bila!!!!

Popovic ipak hoce da dodje na mesto sefa strucne sluzbe a SKOBIC da preuzme vodjenje LSS kao stari i proveren kadar !!!

Smejem se i neverujem sta se sve desilo ???

Sta na sve ovo kaze VLADA PRAVNIK????

Hoce li se oglasiti radnici LSS nekim saopstenjem???

Popovic je i njihova radna mesta doveo u pitanje???

Lala

Lala kaže:
Daki, ako je delegat prenosio stavove svog LU, onda nema šta da se priča o nekim neprijatnostima po pitanju posla.

Vojvodjanski delegati imaju odluke skupštine LSV iz Futoga, koje su tamo usvojene jednoglasno.
Ako je neko na skupštini LSS glasao i radio suprotno, a pre toga bio na skupštini LSV u Futogu, onda se postavlja pitanje koji je uopšte stav tog LU!

DakiNS
 Mislim da će se početi dešavati svakakve stvari i u LSV , a posebno zbog pojedinaca koji odoše sa izmenjenim stavom.Da li su stav promenili usput ili su uspeli sazvati skupštinu pre Smedereva?

slavaplana
 Kako cujem i Vojvodjani u ponedeljak rade zvanicno saopstenje ai verovatno prijavu na nezakonit rad LSS!!!!

Grdinic ce imati dovoljno vremena bez da razmislja da li ce mu TICa oduzeti rec ili olovku da napise sve sto mu je na srcu i sto nije u skladu sa zakonom a toga ima mnogo pa ce covek dosta vremena izgubiti kao vrsan pravnik!!

Sad treba ici do kraja !!!!

punisher
 Lalo, nije LU njega delegiralo da krši zakone ove zemlje. To što je neko delegat svoga LU ne čini ga imunim od krivične, prekršajne i materijalne odgovornosti. Ako je jedno LU ili lovni region doneo neku odluku suprotno i suprotnu zakonima ove zemlje ona je ništava, a onaj ko je zastupa a zna da je ništava ne može se osloboditi odgovornosti.
Posebna je priča odredba Zakona o udruženjima koja kaže da svako zainteresovano lice pred nadležnim sudom može pokrenuti postupak za poništaj odluke organa udruženja.
Po meni LSV i LSCS i LSKIM treba da pokrenu postupak za poništaj svih nezakonito donetih odluka Skupštine LSS počev od ove godine. Sve one garantovano padaju u vodu pred sudom i biće sudskom odlukom poništene.
Što se tiče delegata koji su ostali, oni ne mogu izbeći odgovornost, jer ovde i nije u pitanju stav njihovog LU koga su oni zastupali ostankom na Skupštini, nego uzimanje učešća u protivzakonitom donošenju odluka Skupštine. Nemoguće je da je stav njihovog LU bio suprotan npr. Pažinovom stavu (govorim za LU iz Vojvodine ). Dakle u pitanju je po meni lični interes pojedinaca koji nema veze sa politikom i stavom kako njegovog matičnog LU tako niti sa stavom LSV.

Sniper Hunter

punisher kaže:
Lalo, nije LU njega delegiralo da krši zakone ove zemlje. To što je neko delegat svoga LU ne čini ga imunim od krivične, prekršajne i materijalne odgovornosti. Ako je jedno LU ili lovni region doneo neku odluku suprotno i suprotnu zakonima ove zemlje ona je ništava, a onaj ko je zastupa a zna da je ništava ne može se osloboditi odgovornosti.
Posebna je priča odredba Zakona o udruženjima koja kaže da svako zainteresovano lice pred nadležnim sudom može pokrenuti postupak za poništaj odluke organa udruženja.
Po meni LSV i LSCS i LSKIM treba da pokrenu postupak za poništaj svih nezakonito donetih odluka Skupštine LSS počev od ove godine. Sve one garantovano padaju u vodu pred sudom i biće sudskom odlukom poništene.
Što se tiče delegata koji su ostali, oni ne mogu izbeći odgovornost, jer ovde i nije u pitanju stav njihovog LU koga su oni zastupali ostankom na Skupštini, nego uzimanje učešća u protivzakonitom donošenju odluka Skupštine. Nemoguće je da je stav njihovog LU bio suprotan npr. Pažinovom stavu (govorim za LU iz Vojvodine ). Dakle u pitanju je po meni lični interes pojedinaca koji nema veze sa politikom i stavom kako njegovog matičnog LU tako niti sa stavom LSV.

Znači izgleda da im kako god bilo tim delegatima ne gine FIK

punisher

Indjijanac kaže:
koliko sam ja razumeo Maksimović iz Pančeva je radnik mup-a,a usput je bio i član radnog predsedništva,ovo što piše Daki bi mu itekako moglo uticati na radno mesto,ali o tome će verovatno opširnije pisati naš kolega Charuga jer je to njegov predsednik

Sad su mi Charugini upisi protiv Pažina malo jasniji, ali bih se ipak ogradio dok se ne javi Charuga i ne prokomentariše stav predsednika njegovog LU. Da li je ovakav njegov istup "na liniji" njegovog LU ili je protivan stavovima LU u Pančevu.

Gedza66

punisher kaže:
Dakle u pitanju je po meni lični interes pojedinaca koji nema veze sa politikom i stavom kako njegovog matičnog LU tako niti sa stavom LSV.

Suština je u ovoj punisherovoj konstataciji, s tim što bih ja dodao i protivno interesu matičnih udruženja.

Polazeći od ličnog interesa pojedinaca, sa velikom verovatnoćom mogu da pogodim čiji su predstavnici LU sa najjužnijeg dela Srbije učestvovali u onoj nasilničkoj sednici Skupštine u Smederevu.

Vlasotince garant nije bilo. Siguran sam da Preševa i Bujanovca nije bilo. Siguran sam da nije bilo ni Surdulice. Medveđa, Grdelica, Leskovac, Bojnik, Manojlovce, Pečenjevce su možda učestvovali ali Vranje, Trgovište a naročito Lebane , Vladičin Han i Crna Trava su sigurno učestvovali do kraja. Vole ljudi takve manifestacije a naročito dešavanja posle završetka sednice, pa makar na jelovniku bio i klot pasulj.

Pita me prekjuče aktuelni i dugogodišnji predstavnik LU iz Vlasotinca u Skupštini LSS zašto bre nismo LSS uplatili bar 5000 dinara, kako bi i dalje bili članovi istog. Odgovorimo sam mu kontrapitanjem: Za šta da uplatimo i šta dobijamo od toga? Njegov odgovor je bio: Neznam! (a čovek je preko 15 godina bio predstavnik u Skupštini LSS).

Odgovorio sam da iz tog razloga i nismo uplatili doprinos LSS.ika
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

punisher
 ZAKON O UDRUŽENJIMA

Zakonitost rada udruženja

Član 9.

Udruženje ostvaruje aktivnosti u skladu sa zakonom, statutom i drugim opštim aktima, kao i pravilima saveza čiji je član.

Statut udruženja

Član 12.

Statut je osnovni opšti akt udruženja.

Drugi opšti akti, ako ih udruženje donosi, moraju biti u saglasnosti sa statutom.

Odredbe drugog opšteg akta udruženja koje su suprotne statutu, ništave su.

Statutom se obavezno uređuje: naziv i sedište udruženja; oblast ostvarivanja ciljeva, ciljevi radi kojih se osniva; unutrašnja organizacija, organi, njihova ovlašćenja, sastav, način izbora i opoziva, trajanje mandata i način odlučivanja; postupak za izmene i dopune statuta i postupak donošenja i izmena drugih opštih akata udruženja, ako ih donosi; zastupanje udruženja; ostvarivanje javnosti rada; uslovi i način učlanjivanja i prestanka članstva; prava, obaveze i odgovornost članova; način sticanja sredstava za ostvarivanje ciljeva i raspolaganje sredstvima, uključujući i odredbe o privrednoj ili drugoj delatnosti kojom se stiče dobit, ako je udruženje obavlja; način odlučivanja o statusnim promenama i prestanku rada; postupanje sa imovinom udruženja u slučaju prestanka udruženja; postupak usvajanja finansijskih i drugih izveštaja; izgled i sadržina pečata; druga pitanja utvrđena zakonom.

Statutom se mogu urediti i druga pitanja od značaja za rad udruženja.

Ništavost odluke organa udruženja

Član 20.

Svaki član udruženja može pokrenuti postupak pred nadležnim osnovnim sudom za utvrđivanje ništavosti opšteg akta udruženja koji je donet suprotno statutu ili drugom opštem aktu udruženja, odnosno za utvrđivanje ništavosti pojedinačnog akta udruženja koji je donet suprotno zakonu, statutu ili drugom opštem aktu udruženja, u roku od petnaest dana od dana saznanja za akt, a najkasnije u roku od šest meseci od dana donošenja akta.

Utvrđivanjem ništavosti akta iz stava 1. ovog člana ne dira se u prava stečena od strane trećih savesnih lica.

Postupak za utvrđivanje ništavosti akta iz stava 1. ovog člana vodi se prema odredbama zakona kojim se uređuje parnični postupak.

Upravljanje udruženjem

Član 21.

Članovi upravljaju udruženjem neposredno ili preko svojih izabranih predstavnika u organima udruženja.

Skupština udruženja

Član 22.

Skupština je najviši organ udruženja.

Skupštinu čine svi članovi udruženja.

Statutom se može odrediti način predstavljanja članova udruženja u skupštini udruženja.

Skupština udruženja usvaja statut udruženja, njegove izmene i dopune, bira i razrešava lice ovlašćeno za zastupanje udruženja, ako statutom udruženja nije predviđeno drugačije, odlučuje o udruživanju u saveze, o usvajanju godišnjeg finansijskog izveštaja udruženja, o statusnim promenama udruženja i prestanku rada udruženja, kao i drugim pitanjima utvrđenim statutom udruženja.

Statutom se može utvrditi drugačiji naziv organa koji ima funkciju skupštine.

Redovna sednica skupštine održava se najmanje jednom godišnje, pri čemu se statutom udruženja može predvideti i kraći rok.

Vanredna sednica skupštine mora se sazvati ako zahtev za njeno sazivanje, u pisanom obliku, podnese jedna trećina članova udruženja, s tim što se statutom može utvrditi manji broj članova udruženja od broja utvrđenog ovim zakonom.

Vanredna sednica skupštine mora se održati najkasnije u roku od 30 dana od dana podnošenja zahteva za njeno sazivanje.

Način sazivanja skupštine, kao i način rada i donošenje odluka bliže se uređuje statutom.

Zastupnik udruženja

Član 23.

Udruženje ima jedno ili više lica ovlašćenih za zastupanje udruženja (u daljem tekstu: zastupnik udruženja), izabranih, odnosno imenovanih na način utvrđen statutom.

Za zastupnika udruženja može biti određeno samo poslovno sposobno fizičko lice koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

Zastupnik udruženja dužan je da se pridržava ovlašćenja određenih statutom i odlukom nadležnog organa udruženja.

Lala

Gedza66 kaže:
Pita me prekjuče aktuelni i dugogodišnji predstavnik LU iz Vlasotinca u Skupštini LSS zašto bre nismo LSS uplatili bar 5000 dinara, kako bi i dalje bili članovi istog.

Toliko košta jedan glas u skupštini LSS?? Akcijski popust??HaHaHa

elko
 Tuga i sramota!

Šta sve mogu da urade par neljudi i instruisani poltroni to nije normalno.
Postoji li još neko ko može da negira sve one navode koji su i naterali deo udruženja iz Srbije da osnuju LSCS.
Setimo se famoznog donošenja Statuta LSS:Na prvom javnom glasanju Statut nije dobio potrebnu većinu ( natpolovičnu većinu ukupnog broja glasova članova Skupštine LSS , već samo prostu većinu )
Nakon napuštanja delegata iz tada Šumadijske lovne oblasti zbog pokušaja da se ponovi glasanje prozivkom bez utvrđivanja identiteta silovan je kvorum, usvojen Statut LSS i tada je sve počelo.Epilog - Smederevo, takav bezobrazluk od strane predsednika skupštine marka tice, samovolju i uzurpiranje mesta predsedavajućeg u životu nisam video Bezumlje, lakomislenost, nedostatak zdrave logike i lovačke časti, ostalih, njemu sličnih a vernih popoviću i delu stručne službe, naših uvaženih kolega lovaca kojima primedbu na ponašanje i odnos prema ostalima ne bi mogao da nađe ni onaj čija je dinastija izabrala Smederevo kao prestonicu nakon Kosovskog boja.Svako bira i na to ima pravo ali mora da razmisli svaki član skupštine šta je uradio i zbog koga i čega.
Pojedincima valjda odgovara onaj koji je prebacivao pare svog udruženja na račun firme svoje žene, onaj što krade struju i falsifikuje diplomu,onaj protiv koga se po izveštaju advokata koji zastupa LSS još uvek vodi krivični postupak zbog zloupotreba kojima je LSS opljačkan za milionske sume, da baš taj koji je bio supotpisnik naloga za prenos novca sa tek.računa LSS na račune privatnih firmi koje taj novac nikada neće vratiti i koji - da li je neko normalan što se ovo dozvoljava, na mala vrata ulazi u žižu informisanja lovaca kao da se ništa nije dogodilo.Čitajte barem ko uređuje glasilo LSS.Odgovara im onaj koji tvrdi da nije smenjen sa mesta predsednika NO i koji je predložio da se Dejan Milkov smeni sa mesta člana NO zbog sukoba interesa jer je sekretar LSV, on da izjavi da je neko u sukobu interesa a aminovao je sve zloupotrebe najodgovornijih u LSS - neka vam kolege lovci objasni cenu knjigovodstvenih usluga, ostale dnevnice, medalje, nepoštovanje odluka UO i kršenje Statuta LSS.Odgovara im moralni patuljak koji babi nije vratio bure - ma kupio bih babi bure i na svojim leđima ga odneo peške samo da ga nikada nisam u životu video, a šta je ostalo uradio vi se kolege i dalje pravite da ne znate.Slušajte pojedini predsednici udruženja njegove školske drugove upravnike koji pare zgrću preko polaganja lovačkih ispita jer su povlašćeni, njih delegirajte kao vaše predstavnike u organe LSS vi ćete odgovarati vašoj deci šta ste radili.Birajte kolege lovci da vas predstavljaju oni koji su prisvajali pare od lovačke zabave i koji su zbog toga prodali prijateljstva i prijatelje - i oni su dovodili obezbeđenje kada su održavali svoje skupštine.
Svako može kako hoće ali neće moći dokle hoće.
Šta reći o Smederevskoj skupštini.Ništa. Sve ste vi rekli, popović, tica,škobić onaj vrli domaćin, ona moralna veličina o kome su pisani serijali u Kuriru.
Vas nije bilo briga što je sa 31.03.2012 godine uplaćeno samo 5,5 % članarina svih lovaca Srbije, vas nije bilo briga kada ste glasali da je jedva 20% uplaćeno članarina zaključno sa 30.06.2012.Vas nije bilo briga ko je i koliko i kada uplatio akontaciju članarine a ko je i po kom ključu dobio poziv za Skupštinu.Vas nije bilo briga jer ste i vi deo te priče ali ste se dodvorili.Vas nij bilo briga ni kada je sve počelo jer ste znali kakav će biti kraj - deo ste te priče.Vama nije smetalo različito finansiranje, velika članarina, ponašanje čiji je rezultat Smederevo - setite se nama je smetalo pa ste sada zaokružili priču,niste hteli da potvrdite mandate onima koji su bili protiv svega toga a zašta ste vi svi glasali.Setite se 92 gasa za ovo, pa 92 glasa za ono i tako u nedogled..Što se ne setiste da tražite spisak uplaćenih akontacija sa datumima i što ne upitaste ko je koga ovlastio da sam utvrđuje granične iznose i datume.Mi ćemo dalje sami, to ste i hteli, ali nećemo odustati od prava i pravde, zbog vas, samo da biste vi progledali ali ne zbog vas već zbog svih onih lovaca koji su časni i ne znaju ko ih i kako predstavlja.
Kolege sa foruma sve što pitate kako je moguće moguće je.Ovo je Srbija.Smederevo.Vidovdan je bio samo neki dan ranije.Došlo zlo vreme od zlih ljudi.
Možda je sve to moralo i trebalo da se desi da se upoznamo i prepoznamo.
Otpisani su LS KiM, nije poslušao Ilija a nudio mu zoki kola da ih dovezu, otpisan je LSV jer neće da podržava ono što nije lovački i po pravdi.Otpisan je LSCS ( nisu zoran,fića,zoran što voli pare od zabave, ivan, par dragana,poneki podvodač i td.)jer je leglo neposlušnosti - oteli se lovci kontroli pojedinaca iz LSS.Otpisan je i Novica iz Niša na čiji predlog nisu hteli da utvrde ponovo kvoruma a koji će tu izjavu ponoviti gde treba.
Otpisani jesmo ali po njima.Dve trećine lovaca su još uvek lovci.

slavaplana
 kako su radili tako ce i proci!!!!Odobreno

bogoljub
 Sbimak skupštine u toku
http://www.lorist...
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,167,703 posete www.srbijalov.com