Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
charuga
 punisher ako ja tebe dobro razumem,netrebaju nam nikakvi savezi osim lss-a?
suvise smo mala i siromasna zemlja da bi nam svaki srez imao lovacki savez?
ove iz lss-a treba razresiti vlasti,dovesti prave ljude,smanjiti mandate na max 2 godine pa ako nevalja ajmo sledeci...
..............

bogoljub
 Skupština je donela Odluku o razrešenju članova UO kojima je usled primene statutarnih odredaba prestalo članstvo LU koja su ih delegirala. Na osnovu predloga regiona razrešeni.......
Kako skupština nije još neke razrešila dužnosti kojima je usled primene statutarnih odredaba prestalo članstvo LU koja su ih delegirala?Verovatno su selektivno primenjivali odluku neko odlazi a rukovodeći kadar on može i da ostane.
http://www.lovack...evo_12.htm
Stvarno svašta.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

punisher
 Posle ove Skupštine i ponašanja pojedinaca zaista više ne znam šta da mislim.
Očigledno je delegatski sistem kakvog ga je poznavalo naše lovstvo od ranije u ovim vremenima doživeo totalni krah.

Simpatične čičice koje su 40 godina lovci i koji na osnovu svoga staža budu birani da budu delegati, ili ljudi koje su njihova LU birala da budu delegati, a oni su zainteresovani za lovstvo kao i za populacije pingvina na Madagaskaru, su po meni za prošlost.

Što se tiče saveza, i LSS i LSV i LSKiM prepoznaje ZODL. Uvek sam govodio da pojedinci ne čine institucije i mi kao lovci treba da se borim ( figurativno rečeno ) protiv pojedinaca koji svojim ponašanjem ruše ugled institucija

Jednostavno više ne znam da li samo treba da postoji LSS, ili i pored njega gomila drugih saveza, jer to je već pitanje politike, podele na pokrajine, regione...nešto što smatram da ne treba da se poteže ovde na forumu.

Možda je rešenje formiranje saveza prema lovnim regionima, ali da LSS ostane ne savez saveza nego savez LU sa teritorije cele Srbije, a da se pripadnost regionalnim savezima zasniva na principu dobrovoljnosti pristupa i maksimi - uloženo dobijeno ( šta ja dobijam od takvog saveza za članarinu koju mu plaćam ).

LSS bi bio krovni savez sa minimalnim brojem zaposlenih i poslovima koje mu poverava ZODL, ali je isti taj ZODL ista takva ovlašćenja dao i svakom drugom savezu, i tu je po meni koren problema.

Svaki pop bi da ima svoju parohiju.

Neki su posao ozbiljno shvatili ( LSCS ), neki imaju hipoteku prošlosti ( LSV ) a neke baš briga za sve ( LSS ).

Na kraju svi ispaštamo. To nije dobro.

Ima i varijanta da država što pre ustanovi lovišta, dodeli ih LU, a onda da ona slobodno biraj svoj put, a saveze ko šiša. Neka ih država plaća i uređuje im rad, a ne lovci.

Jer geneza problema je što ti npr. u Skupštini LSS imaš uslovno rečeno 250 delegata od kojih 200 nema pojma o čemu se radi a nekih 50 zna. I sad tih 200 ljudi koji su tu zbog ko zna kojih razloga treba da udaraju temelje srpskoga lovstva.

Po meni su LU najbitnija zajedno sa Lovačkom Komorom jer je to struka. Država treba da baci fokus na te dve jedinke i da upravo one budu osnov za preporod srpskog lovstva.

Savezi pošto se zasnivaju na dobrovoljnosti pristupa treba tako i shvatiti i prihvatiti. Počev od LSS pa naniže. Tek kada se suoče sa nemogućnošću opstanka zbog nedostatka para, tada će se trgnuti i zaigrati tržišnu utakmicu.

A pri Min. poljoprivrede bih pored Uprave za šumu osnovao Upravu za lovstvo, dok bi pri PSPŠV osnovao takođe neku upravu koja bi se odnosila na lovstvi i te dve uprave bi predstavljale lovce u svetu.

Kakvi savezi, kakvi bakrači. 250 delegata. Pa znate li vi koliko je to različitih mišljenja i viđenja stvari oko lovstva. Pa to se ne može pomiriti i usaglasiti nikada. I uvek će biti tako dokle god država ozbiljno ne uzme stvar u svoje ruke.

slavaplana
 Ovi iz LSS se pozivaju na odluke region???

Kakve odluke regiona kad su dva sigurno mozda i tri radila bez kvoruma kao iskupstina LSS!!!Ja sam bio na ISTOCNOM od 47 bilo je 18prisutno!!!

Centralni je propao!!!I kakve su to odluke????

ZAMLACUJU LOVCE LAZIMA I PRICAMA!!!!!!!!!!!!!!

slavaplana
 Gledam snimak skupstine po 3 put????

"OVOLIKO KOLIKO NAS JE ZAVSIMO RAD TO SU LOVCI"

Ovo je dokaz da je trzenoda se kvorum utvrdi od strane DELEGATA SKUPSTINE sto je TICA PRECUTAO SUPROTNO POSLOVNIKU I STATUTU!!!!

ODGOVARACE a da ni nezna koliko je kriv za ovakvu skupstinu

"IMALI U OVOJ SALI SRBA,LOVACA?

Ovaj iz NS-a je jedino gori bio od DJUKICA ???

Ajde ,daj, namigivao je TICI i samo napred da seskupstina LSS samo odzi makar i bez KVORUMA!!!!!

Ja mislim da je Jeremija napravio skrivenu kameru????

slavaplana
 Ovo ce biti krunski dokaz NEREGULARNE SKUPSTINE LSS !!!

HVALA JEREMIJA!!!

Sad si im se revasirao za NOVINE koje ne kupuju od tebe!!!!

LSS je sam sebe ZAKOPAO!!!!!

TICO da ti nisam u kozi!!!!

Lala
 Ostao mi je mučan utisak, posle gledanja onog cirkusa koji je neko nazvao zasedanje skupštine.
Kad ih slušaš, svi su u pravu, a kad razmislim, onda zaključim da niko nije u pravu.
Moje mišljenje je (a to sam već pisao ranije) da je LSV delimično uprskao stvar oko članarine, pa je pokušao da se vadi, i to dosta uspešno. LSCS tera svoju priču. LSS pokušava da obezbedi priliv para i uticaj, bez nekih promena ponašanja.
Svi se pozivaju na statut i zakone, ali se pozivaju samo na one članove koji im odgovaraju, dok one koje krše, zaobilaze. To rade i iz LSV, i iz LSCS, i iz LSS. A da ne govorim da je Popović nekoliko puta kršio taj isti statut, na koji se poziva, i da je prigrabio ovlašćenja koja mu ne pripadaju, a sve pod maskom brige za LSS. O Tici neću da trošim reči, on je fenomen za sebe.
Rastura se savez, od silne brige! Pa sve po statutu! Syebaše savez stručno, uz pomoć stručne službe!
Muka mi je od svih njih, na gomili. I od ovih 'mojih' iz LSV, koji kriju neke stvari kao zmija noge, i od Popovića i Tice, koji polomiše statut od brige za LSS. LSCS ne pominjem, zbog mog druga Slave i drugih, koji još mislim da nisu načisto koliko dugo će moći ovako.

Ono što je novo za mene, jeste Popovićeva najava mogućnosti da LU iz Vojvodine direktno uplaćuju članarinu 500 din. za LSS! Udarac u pleksus za LSV! A da li je i to po statutu? Po Zakonu o udruženjima mislim da jeste. I šta sad? Sada se tom LSV obija o glavu odluka o astronomskih 1400 din. članarine! A lepo sam zimus napisao, da mislim da je tako visoka članarina tempirana bomba u temeljima LSV - samo da je neko hteo da razmisli malo, shvatio bi.
Da ne bude greške: mislim da LU dobijaju jednako, bilo da su članovi LSV ili LSS. A to što dobijaju je MALO!!!
Obiće se o glavu dodatno i osnivanje onih D.O.O. koje su napravili LSS i LSV, u koje pare izgleda propadaju kao u tamni vilajet. I to će biti vrlo brzo.

Par stvari su za mene novost, i traže pojašnjenje, a izrečene su u onom snimku:
- o kakvih 60 000 evra je reč, koji su navodno uzeti od Lovačkog saveza Slovenije, a da ih je navodno uzeo Živojinović?
- o kakvom džipu i putničkom automobilu je reč, koje je navodno dobio LSCS od nekog (govornik koji je to pomenuo je aludirao na Takovo osiguranje)?
- o kakvim parama je reč, koje pominje Popović, a koje su 'obezbedjene' za funkcionisanje saveza za godinu dana? Gde su te pare prikazane u fin. izveštajima? Od koga su obezbedjene? Kada je doneta odluka da se pare 'sklone' i o kom iznosu se radi? Da li je moguće da niko o ovome ne zna ništa, ni UO, ni NO? Ili su znali, a ćutali?
O čemu se radi, bre?KoTuKoga
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 LSCS nema DZIP u SVOM VLASNISTVU???Auto LSCS jos uvek NEMA!!!!PLANIRAN JE PUNTO SA GASOM od FIATA da se dobije na KORISCENJE ali do toga jos nije doslo!!!

ZORAN DR.POPOVIC iznosi da se sto vise udruzenja preplati na nov casopis?????

Sta to znaci da ce se casopis NAPLACIVATi i ako ga uredjuje LSS????

ZAR CASOPIS NIJE GRATIS?????

Indjijanac
 Da su mi ponudili za dobre pare da igram neku ulogu u takvom filmu ja nebi pristao,Kusturice dodji da vidiš šta je komedija!!
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

PEZ

punisher kaže:
Kolega Pez, komercijala zavisi i od samog LU, odnosno plana tog LU da određeni broj jedinki divljači pored svojim članovima ponudi na komercijalni odstrel.
Ako jedno udruženje proceni da deo divljači može da ponudi u komercijali, i ako organi tog udruženja donesu adekvatne pismene odluke sa kojima se većina slaže onda zašto da ne.
Onome ko ima para svejedno je gde ide, tako da je na LU da privuku bogate lovce kako divljači, tako i nekim drugim sadržajem.

Kolega punisher komercijalu sam naveo, jer mi upis kolege Djure upravo na to lici,da kupimo lovne karte i lovimo u onim lovistima koja odaberemo i platimo ulaz,pa je li to komercijala ili nije.Ne slazem se sa tim da netrebamo biti clanovi nijednog LU,ali da ne skrecem sa teme.

slavaplana
 JEDVA CEKAM DA VIDIM TUZBU !!!!

Posle ove Skupstine VISE NECU PISATI I ODAVATI KARTE STA CE SE PREDUZETIu narednom periodu????

Neka gosti razmiljaju !!!!Gledajte i zeljkajte se ali ovoga puta neofiramo karte javno!!Dosta smo vas ucili i ukazivali na vase greske e sad ce doci djavo po svoje!!KONOBAR ZATVARA SANK I IDE NAPLATA!!!!

LEPO kaze DJUKIC POPOVICU"VERUJEMO TI SVE"kad je podnosio izvestaj !!Jaooo

huntinggirl1
 ne mogu da verujem ni očima ni ušima,
ne priznajem licence, izdajnici, imali ovde Srba... pa koje su to izjave....

ko kanda da su svi zaboravili na kodeks lovaca, a i na komoru lovnih radnika,
izgleda da to nije bitno ni malo i njihovo mišljenje je ne važeće,
bitnije su izjave pojedinaca i njihovo vređanje i potcenjivanje,
sramota za lovstvo
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Indjijanac
 NA SAJTU LSS OBJAVLJEN TEKS POD NASLOVOM "KAKO JE BILO U SMEDEREVU NA SKUPŠTINI LSS"
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 POZDRAV SVIMA KOJI PRATE TEMU!!!!!!!!!!!!

REKAO JE CIKA TICA DA JE SVE BILO PO ZAKONU I STATUTU !!!ROFLJaooo

Sremac75
 Redovno zasedanje - treće po redu u ovoj godini

Skupština trajala 5 sati
Skupština je počela sa radom u 11.40 časova. Članovi Skupštine su se razišli nakon gotovo pet sati rada, oko 17.15 časova.

Rad Skupštine
Skupština je radila po predloženom dnevnom redu: 1. Primena Statuta Lovačkog saveza Srbije -usklađivanje Poslovnika o radu Skupštine LSS, član 2, stav 2, po kome se broj članova Skupštine usklađuje sa evidentiranim brojem lovačkih udruženja, članica Lovačkog saveza Srbije, koja su izmirila svoje statutarne obaveze -članarina, 2. Usvajanje Zapisnika sa sednice Skupštine -deo -održane 25.02.2012. godine u Beogradu, 3. Donošenje OdlukeSkupštine o tumačenju odredbi člana 7. i čl. 49. 52.55.76. i77. Statuta LSS, 4. Donošenje Odluke o kontinuitetu članstva za lovačka udruženja koja su izvršila uplatu članarine posle konstatacije predsednika o prestanku članstva, 5. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu: A. Predsednika Lovačkog saveza Srbije, sa osvrtom na rad Radne grupe imenovane na sednici Skupštine od 27.02.2011. godine, B. Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije, C. Nadzornog odbora Lovačkog saveza Srbije 6. Donošenje Odluke o visini članarine za 2012. godinu i usvajanju Finansijskog plana Lovačkog saveza Srbije za 2012. godinu, 7. Donošenje odluke o razrešenju i izboru članova Izborne komisije, 8. Donošenje Odluke o razrešenju i izboru članova Upravnog odbora, po predlozima sa sednica Saveta lovnih regiona 9. Donošenje Odluke o razrešenju i izboru članova Nadzornog odbora - po predlozima sa sednica Saveta lovnih regiona, 10. Donošenje Odluka o razrešenju i izboru članova Suda časti, po predlozima sa sednica Saveta lovnih regiona, 11. Donošenje odgovarajućih odluka u funkciji poboljšanja rada Saveza i Službe, 12. Donošenje Odluka po molbama lovačkih udruženja: Caričin grad iz Sjenice, Golija iz Duge Poljane, Aleksa Dj. Popović grad Užice, za prijem u članstvo LSS,13. Pitanja i predlozi. Dnevni red je usvojen većinom glasova (82 člana Skupštine od 140, koliko je iznosio utvrđeni kvorum, na osnovu izveštaja Verifikacione komisije).

Radno predsedništvo
Radno predsedništvo je zasedalo u sastavu: Marko Tica, predsedavajući, Dragomir Simić i Dragan Maksimović, članovi Skupštoine -overači zapisnika.

Izvod iz zapisnika
Predsedavajući je predložio za zapisničara Rodoljuba Hadži- Cenića, što je prihvaćeno, jednoglasno. Za overivače Zapisnika predloženi su Dragomir Simić i Dragan Maksimović, što je takođe prihvaćeno jednoglasno.

Kvorum
Verifikaciona komisija je konstatovala da sednici Skupštine LSS od ukupno 206 članova, prisustvuje 140 članova, te da ona prema tome ima kvorum za rad i da može punovažno da odlučuje. Za ovakav Izveštaj Verifikacione Komisije, glasalo je 85 članova Skupštine, na osnovu čega je i prihvaćen.

Kako je radila Skupština
Zapisnik sa prethodne sednice Skupštine je usvojen jednoglasno. Doneta je Odluka Skupštine o tumačenju odredbi 7, i članova 49. 52. 55. 76. i 77. Statuta LSS. Ova Odluka je usvojena sa 81 glasom članova Skupštine. Doneta je Odluka da je udruženjima koja nisu izmirila članarinu prestalo članstvo u LSS, u skladu sa članom 57. stav 2, Statuta LSS. Skupština LSS je odlučila da lovačka udruženja, koja su posle utvrđivanja verifikovanog pregleda, evidentirana kao udruženja koja nisu izvršila uplatu članarine, a u međuvremenu su ovu obavezu izmirili, da nastavljaju članstvo u LSS u kontinuitetu. Ova Odluka je doneta sa 88 glasova za, čime je usvojena. Predsednik Skupštine je usmeno izneo spisak LU koja nisu izmirila članarinu i prema tome gube status člana. Zatim se prešlo na razmatranje i usvajanje izveštaja o radu. Usvojeni su izveštaji o radu Upravnog odbora LSS (81 glas za)i Nadzornog odbora LSS (80 glasova za), uključujući i Izveštaj predsednika LSS (80 glasova za), gde je usvojen i poseban osvrt na rad Statutarne Komisije, imenovane na sednici Skupštine LSS, 27.02.2011. godine. Svi izveštaji su usvojeni većinom glasova. Posle obrazloženja predsedavajućeg, Skupština je donela Odluku o visini članarine za 2012. godinu. Usvojena je članarina od 500,00 RSD. Tom prilikom je usvojen i Finansijski plan LSS za 2012. godinu. Skupština je donela Odluku da razreši četiri dosadašnja člana Izborne Komisije i izvrši izbor novih članova, i to: Dobrivoje Cvetković, Stanko Andrić, Mecinović Mufid i Dodić Dragan. Skupština je donela Odluku o razrešenju članova UO kojima je usled primene statutarnih odredaba prestalo članstvo LU koja su ih delegirala. Na osnovu predloga regiona razrešeni su Uroš oković, Milenko Rudinac, Slaviša Tanasković, Božić Milan i Zoran Marinković. Odlukom Skupštine izabrani su (sa 78 glasova za) članovi UO i to: Boban Lazić, Dragan Sinđelić, Milomir Jovanović, Radojko Grujić i Veljko Aleksić. Skupština je donela Odluku da razreši članove Nadzornog odbora LSS, na osnovu predloga Saveta lovnih regiona i to: Dragan Guberinić i Milkov Dejan. Takođe je predloženo da se iz Nadzornog odbora opozove i Aleksandar Sinđelić, ali obzirom da za ovaj predlog nije glasao dovoljan broj članova Skupštine (57 glasova za), Aleksandar Sinđelić i dalje ostaje član NO LSS. Na predlog Saveta beogradskog lovnog regiona Skupština je usvojila (sa 75 glasova za) Odluku o izboru Slobodana Starčevića u Nadzorni odbor LSS. Na osnovu predloga Saveta lovnih regiona, razrešen je kao član Suda časti Dragan Vasiljević. Sa 77 glasova za. doneta je Odluka Skupštine o izboru Miloja Bakića za člana Suda časti LSS. Na kraju sednice Skupština je razmatrala prijem u Lovački savez Srbije novih lovačkih udruženja. U Lovački savez Srbije su primljena lovačka udruženja "Caričin grad" iz Sjenice, "Golija" iz Duge Poljane i "Tigar" iz Žitkovca, većinom glasova članova Skupštine. Na predlog i obrazloženja predsednika LSS, izabran je Statutarni odbor od pet članova u sastavu: Ljubiša Radojičić, Živko Radosavljević, Predrag Gligorijević, Škobić Pero i Dušan Latinović. Nakon ove tačke dnevni red je iscrpljen i predsednik Skupštine je srdačno pozdravljajući prisutne uputio reči zahvalnosti na strpljenju i kvalitetnom radu, čime je ova sednica i završena.

Zasedanje u Skupštini Opštine
Radnici SO Smederevo bili su uzorni domaćini, tako da je Skupština protekla u konstruktivnoj atmosferi.

za LSS PRess, dipl. ing. Rodoljub Hadži Cenić
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Sremac75 kaže:

Kvorum
Verifikaciona komisija je konstatovala da sednici Skupštine LSS od ukupno 206 članova, prisustvuje 140 članova, te da ona prema tome ima kvorum za rad i da može punovažno da odlučuje. Za ovakav Izveštaj Verifikacione Komisije, glasalo je 85 članova Skupštine, na osnovu čega je i prihvaćen.

ShockShockShock
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

punisher
 Sad sam pročitao tekst na sajtu LSS i šta reći osim: Strašno!!!!!!ShockShockShock

Rešenje problema postoji. Malo je duže, ali se da završiti.

Bilo koje LU koje je član LSS može da u skladu sa članom 20 Zakona o udruženjima pred osnovnim sudom pokrene postupak za poništaj odluka Skupštine LSS. Tužbom prema pravilima parničnog postupka pašće sve odluke sa te smešne Skupštine pa se onad tim likovima na čelu sa ZdrP-om i Ticom treba smejati u lice, kada im sud ove zemlje kaže da su im odluke nevažeće.

A onda, kada takve debilne odluke budu poništene onda tužiti LSS i tražiti naknadu štete zbog materijalne štete koja je prouzrokovana smešnim ponašanjem čelnih ljudi LSS-a, pa kad stignu tužbe na naplatu, skinuti im gaće...

Jedna grupna tužba svih LU koja su članovi LSS a koja se ne slažu sa ovim odlukama Skupštine, a potom nakon poništaja odluke ( a biće poništene 100% ) nova grupna tužba za naknadu štete.

punisher
 ...i normalno krivične prijave protiv odgovornih lica pod hitno. Čudi me samo taj Maksimović, ako je on iz MUP-a RS, šta mu treba da se ofira sa ovom bandom. Dovešće svoje ime u pitanje.

PEZ
 Kolega Sremac hvala sto si izdvojio ovaj deo vezan za kvorum,cini mi se da su ovi spremni da lazu i vise nego sto mi mislimo.Broj glasova im ne prelazi 85 i nigde se ne spominju oni koji su glasali protiv ili bili uzdrzani(ako ih je uopste bilo) a trebalo ih je po njihovoj racunici biti 50-ak KoTuKoga

DakiNS
 Da li se računa većina prisutnih ili većina od ukupnog broja delegata?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,168,775 posete www.srbijalov.com