Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
mrwa22250
 izgleda da je lik nebitan,bitno je da je pas spasenOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Najbolja stvar u svemu tome što lik koji te "zayebe" u stvari ne znajući učini ti veliku uslugu. Zahvaljujući jednom takvom liku ja već petu godinu živim u svojoj kući. Ne kontaktiramo jer zna da me je zayebao , a u stvari ja ću mu biti doživotno zahvalan. I želim mu svu sreću u životu iako kod takvih ljudi nema sreće jer na kraju ostaju sami.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

klaja
 Zemoo,nemoj da se sekiras,pogotovo sto znas ko je napisao. A taman smo hteli kupiti koju cekuSmeko
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Sremac75

Lala kaže:

zoranp kaže:
...kome kupca za psa nađeš, jer te moli da ju pomogneš (iako je mislio da nas je preveslao što smo kupili tog psa..Grin ), itd, itd...i onda ja LJIGA???!!!!SadConfused

Hahahaha, pa to je onaj od kojeg sam ja kupio psa, kada je imao jedno 10 meseci, a nije bio izvodjen pas niti obučavan, nego je čamio u boksu sa još jednim psom, boks veličine 2-3 m2...

Od koga je nije ni loš!
Samo mi je tek sad jasno zašto toliko voli da se vozi u gepeku.....misli da i kod Lale ima nešto lepo! Zeka
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

AleksandarB78
 Pozdrav svima, kao što iz predstavljanja možete da vidite član sam LU Zemun-sekcija Surčin, vidim ovde dosta forumaša iz Zemuna, Batajnice, Beograda šireg i užeg na kraju krajeva pa Vas sve pozivam na druženje uz šicaru u Surčinu 21.04.2013 da se upoznamo, takmičimo i uz kotlic i piće ispričamo i bolje upoznamo. Nadam se da će nas i vreme poslužiti pa da pređemo na prave/vedre teme: streljaštvo, lov, oružje, kinologija... ženeSmile

Podunavac
 Danas je povodom sajma lova i ribolova u Osijeku (HR) bilo organizovano i druženje forumaša. Odziv je bio 50%. A izostao je i "drug glavni" koji je odustao u zadnji čas. Ali je izdao kratko i jasno naređenje: slikajte se! Da ne bude da smo odbili naređenje druga starog evo i koja slika.Grin

i49.tinypic.com/20gitrk.jpg
Sleva nadesno: Inđijanac, ZoranP, Apinest, Sremac 75, Petras i xlr 5.

i45.tinypic.com/jim33m.jpg
Inđijanac, ZoranP, Apinest, Podunavac, Sremac 75 i Petras.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Za ove dve slike je svaki komentar suvišan.ROFL

i47.tinypic.com/2d6mj29.jpg

i49.tinypic.com/2qimp80.jpg
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Za ove dve slike je svaki komentar suvišan.ROFL

i47.tinypic.com/2d6mj29.jpg

i49.tinypic.com/2qimp80.jpg

Zoki ko ti je ona riba sa kapicom, Nisam siguran da li je sremica ili slavonkaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Posle bilo malo puškaranja. ZoranP pokazao zavidnu preciznost, iako važi za veoma nepreciznog strelca.

i49.tinypic.com/i2lrmu.jpg

Sremac iako je bio gost, uhvatio se roštilja.

i50.tinypic.com/2agte7s.jpg
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Znaci druzenje opet uspeloOdobrenoJa sam opravdano bio odsutan tako da nema zamerkeiveli. Nadam se da su ovi moji iz LD bili na nivou i da me nisu osramotili. Stari
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

zoranp
 Druženje zaista lepo, uostalom kao i uvek kada se okupimo. Veliko hvala zemari Podunavcu, što nas je zaista dočekao i ugostio kao rod rođeniBravo 2KissOdobreno!!
Sajam u osijeku lep i sa ukusom organiozovan...znači puno mesa i druge dobre hrane GrinGrin!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 mnogo dobro druženje po lepom danu i imalo se šta i videti i doživeti.
Kao prvo da se zahvalim braši Podunavcu na zaista lepom gostoprimstvu.
neki od nas su zaista bili iznenadjeni kada su na novčanici ugledali dobro poznat likSmean
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Podunavac kaže:
Danas je povodom sajma lova i ribolova u Osijeku (HR) bilo organizovano i druženje forumaša. Odziv je bio 50%. A izostao je i "drug glavni" koji je odustao u zadnji čas. Ali je izdao kratko i jasno naređenje: slikajte se! Da ne bude da smo odbili naređenje druga starog evo i koja slika.Grin

E siti ste se islikali baš, ukupno 3-4 slike. Jedino je onaj Indjijanac slikao na sajmu nešto više.

Ja nisam išao, neke stvari oko posla su mi iskrsle, a i ne mogu baš u svakoj čorbi da budem mirodjija. Mada mi je jako krivo što sam propustio vidjenje i opušten dan sa kolegama; a hteo sam da odem do Osijeka, i da obidjem malo grad u kojem sam pre 30 godina služio vojsku u vreme SFRJ.
Sajam kao sajam, pretpostavljam sličan kao i svi drugi.
Čujem da ste videli na sajmu i Djuru Dečaka, predsednika lovačkog saveza Hrvatske - što se ne slikaste sa njim, garant bi pristao čim bi čuo da ste članovi LSV, a možda bi i poslao pozdrave za zamenika predsednika LSV! Smean
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 valjda znaš Lalo da nisu imali vremena zaFoto,imalo je šta da se vidi a pojedinci nisu bili dugo zajedno pa su morali da se ispričaju,a što se tiče streljačke preciznosti kad bi se preračunalo u procente bilo bi tu svaštaROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

bela
 verujem da vam je bilo lepo . drušvo malo ali odabrano..
vižlan i terier

Podunavac

Lala kaže:

Podunavac kaže:

E siti ste se islikali baš, ukupno 3-4 slike. Jedino je onaj Indjijanac slikao na sajmu nešto više.
Sajam kao sajam, pretpostavljam sličan kao i svi drugi.
Čujem da ste videli na sajmu i Djuru Dečaka, predsednika lovačkog saveza Hrvatske - što se ne slikaste sa njim, garant bi pristao čim bi čuo da ste članovi LSV, a možda bi i poslao pozdrave za zamenika predsednika LSV! Smean

Što se tiče predsednika HLS-a (i generala hrvatske vojske) ure Dečaka naišli smo na njega. Pošto moj pobratim Apinest odavno ima napade ljubomore što je moju lovačku diplomu (posleratnu) potpisao general, a ne neki dr. kao njegovu, pitam ga juče oćeš li pobro da pitam uru da se slika sa tobom? Prvo reče da hoće, a onda se čovek predomisli. Valda se uplašio šta će da mu kaže gospodin Beuković ako vidi sliku.Grin Premda što se mene tiče gospodinu Beukovići skidam kapu za njegov komentar u Zagrebu. Miloše srbendo svaka ti čast.Bravo 2Odobreno U današnja teška vremena za našu državu retko ko ima mooda da kaže ono što misli (i što treba), ali Beuković nije dao na svoj narod, državu i savez čak i usred Zagreba. Ja mu skidam kapu za njegov gest.Bravo 2Srbija Dačić i Vučić mogu mnogo toga da nauče od Miloša Beukovića.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Evo još nekoliko slika da nas "drug glavni" ne kritikuje.

Forumaši i radnik "Hrvatskih šuma".
i45.tinypic.com/2il0ggz.jpg

A onda je moj pobratim Apinest dobio jaknu "Hrvatskih šuma" sa kojom se slikao.
i50.tinypic.com/zuw4o.jpg

Još jedna zajednička slika.
i47.tinypic.com/iyis8j.jpg

Apinest proverava pogotke.
i50.tinypic.com/34eyziu.jpg

Sremčev omiljeni posao.
i50.tinypic.com/m7qn8m.jpg

Zemo (najbolje obučeni lovac) i ja.
i45.tinypic.com/20nic6.jpg
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Lep dan za druženje!
Hvala Podunavcu na gostoprimstvu,ali kod njega ni nije problem doći...problem je otići.

Ja sam ponovo nešto izgubio/zaboravio...ovaj put me je novčanik čekao u Odžacima...

P.S.
A za ove hvalospeve Beuku Palica...razočarao me je i kao čovek i kao komunistaPalica
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Sobzirom na brzinu kojom je Sremac otišao sa druženja kad mi je javljeno da je njegov novčanik nađen kod klolege XLR 5 u kolima i ostavljen u pekari u Odžacima, došao sam do zaključka da u novačaniku drži brojeve telefona od švalerki.ena
Možda Beuk duva u istu (pogrešnu) tikvu u Srbiji, al' barem u inostranstvu neda na svoje.Tri prsta
Tri prsta 2Kolce

xlr 5
 Ima jos jedan broj ubacila mu je pekarka svoj broj cim mu je videla sliku u licnoj. Od sad Sremac 75 vezuje oko vrata novcanik.

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Poslednje upozorenje da se predstavite u profilu ili u temi predviđenoj za to

http://www.srbija...

ukoliko to ne učinite pri sledećem logovanju bićemo prinuđeni da vas banujemo sa foruma

Srbijalov AdminTim!

JelenLisica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,169,614 posete www.srbijalov.com