MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Vidim da ste mene zaboravili. Lepo Boga mi, lepo. E sad ne znam da li bi mogao da mi neko nađe nekog sponzora za gorivo od ovih administratora.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
ficha007 kaže:
Vidim da ste mene zaboravili. Lepo Boga mi, lepo. E sad ne znam da li bi mogao da mi neko nađe nekog sponzora za gorivo od ovih administratora.
Ti si unapred izvučen kao srećan dobitnik kupanja u Dunavu! Nisi zaboravljen, ne brini, samo si planiran za igru 'Podmornica', sa naznakom 'potopljen'!
I samo da se zna da sam završio obuku u specijalnoj mornaričkoj jedinici 82. Pomorskog centra Kumbor u zvanju ronilac - diverzant tako da me ovo kupanje sas ladan Dunav ne uzbudjava suvišno.
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Neka, neka...a šta ako ja odlučima da pređem među "mračne vitezove" odn. na "Dark side of the moon" pa vas sve potopim. Šta li bi dobio od , and Co.
Samo da ne dobijem diplomu ko Bora Bogunović za izuzetne zasluge u lovstvu ( rešio se opasne kriminalne bande seratora ) pa kad počnem da se šepurim sa
Mislio sam i ja da dođem, ali vidim da me Lala nije turio na spisak. Izgleda da sam opet u nemilosti. I to porodično, pošto ni moga brata Klaje nema na spisku.
Al' valda će rođo Daki da me se seti. Ipak smo mi svoji.
Što se tiče sajma u Kragujevcu nebi bilo loše da se organizujemo pa da odemo čoporativno. I odma ponesemo ko ima šta za varenje i bruniranje na licu mesta, da majstor Jevtić nabrzinu odradi. Apinest može da ponese zatvrača (sa ili bez ručice).
A sajam u Kragujevcu je od 23. do 26. maja. Što znači mogli bi jedan vikend kod Dakija, a sledeći na sajam. Koga pusti žena dva vikenda za redom. Zna onaj na koga se to odnosi.
Podunavac kaže:
. Koga pusti žena dva vikenda za redom. Zna onaj na koga se to odnosi.
ZEMO MISLIMO LI NA ISTOGA...ZEMLJAKA!!!????
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Podunavac kaže:
Mislio sam i ja da dođem, ali vidim da me Lala nije turio na spisak. Izgleda da sam opet u nemilosti. I to porodično, pošto ni moga brata Klaje nema na spisku.
Al' valda će rođo Daki da me se seti. Ipak smo mi svoji....
Ma nije čudo od Lale jer ako nema tabletica zaboravi se on tako ponekad.
A i od Dakije se ne nadaj. Ista je to škola To kad pređe 55-56 godina to u Austriji "rashoduju" kao ratni višak
DakiNS kaže: Da se još jedno razumemo . Poziv važi za sve forumaše koji su za druženje jedino je obavezna najava 7 dana pre druženja
Konačan datum druženja je 19.05.2013. 12.05.2013.poslednji rok za prijavljivanje. Kažem zbog toga da se sve može organizovati kako treba. Pa vas stoga molim da ispoštujete rokove. Jedini problem biće eventualno kiša, jer druženje je na obali Dunava gde nije ni malo prijatno po kiši, a splav ipak nema toliki kapacitet da bi primio 20-30 ili više ljudi. U tom slučaju druženje se odlaže za dve nedelje zbog sajma u KG.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Podunavac kaže:
Ma razmišljao sam ja o tebi, prgav si brate, možda nekog mlatneš, a Klaja mi je nepouzdan kao tvoj pratilac...
Naravno da se vas dvojica računate, ako nekog ne pomenem, odmah se naduri.
Bilo bi dobro da se pored uhodane forumaške ekipe pojave i neki koji do sada nisu dolazili. Poziv je otvoren za sve koji imaju dobru volju i raspoloženje za druženje.
Svakako treba pozvati i gospodina Pažina, da malo divanimo i da vidimo "đe zapelo"!!??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
jel mož bez politiku u ovu butiku?nadam se da će i na ovo druženje doći ljudi koji žele da se druže a ne da taj dan raspravljamo o poznatim problematikama o kojima se več ionako sve zna.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?