A odn. Lala i Daki su van konkurencije. Gledaju te u oči i marišu razne stvari dok te zapričavaju. O tome bi mogao nešto braša Podunavac da kaže ( sajam Lorist u NS 2012. godina )
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
ficha007 kaže:
A odn. Lala i Daki su van konkurencije. Gledaju te u oči i marišu razne stvari dok te zapričavaju. O tome bi mogao nešto braša Podunavac da kaže ( sajam Lorist u NS 2012. godina )
Meeennneeeee druže Igrutine etiketiraš?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"..Ja tebe...Ti mene...ja tebe...jaaaoo ja kad uhvati onaj sto od 16m, šta 16m - 106m on pobele hebote..."... mada ima jedan koji je stvarno daleko odmakao u tim nepodopštinama... kleptoman numero uno... i on je administrator na ovom forumu kukala nam majka...e to su ti ta "fina gospoda" moj Zorane.
Ko li nas sastavi ovakvee opi..ne
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
A i Klaji ne treba baš sve verovati pa taj se ne seća ni kako se vratio kući sa druženja. Seća se samo da ga je policija zaustavila , e sad da li je pobegao ili su ga oni dovezli , taj deo mu je delete iz sećanja.
Veoma je bitno shvatiti da su ovde sve beli, tzv. svetli vitezovi Džedaj reda...oni što imaju mačeve zelene boje a tamo u Jovana orđevića br. 4 su tamni ( Dark ) vitezovi Džedaj reda na čelu sa Darth Vederom ( ).
Ali dok mi imamo našeg Jodu ( Lala ) i Obi Van Kenobija ( Daki ) i Luk Skajvokera ( Sremac75 ) nema glava da nas boli.
Ne mogu i ne smem da komentarisem admine , pre svega nisam upucen u njihovu proslost o kojoj pises . Tako da ne bi bio banovan bolje da o njima mislim sve najbolje.
Zoran Zoli kaže:
Ne mogu i ne smem da komentarisem admine , pre svega nisam upucen u njihovu proslost o kojoj pises . Tako da ne bi bio banovan bolje da o njima mislim sve najbolje.
Za komentare admina imaš posebnu temu , tamo koliko znam nije niko banovan
Da znaš da ima tamo ( u Jovana orđevića 4 ) i jedno "crno dete" od jednog poznatog oca.. Ko zna o čemu pričam shvatiće, a ko ne zna...ma nema veze. Zezanje.
Zoran Zoli kaže: Ne mogu i ne smem da komentarisem admine , pre svega nisam upucen u njihovu proslost o kojoj pises . Tako da ne bi bio banovan bolje da o njima mislim sve najbolje.
Druže i bolje da ne znaš. Lepo ti ja napisah: Blago kući koju zaobiđu!!!! Tako da slobodno ti raspali po njima neće da ti bidne ništa. Čudna mi čuda - ban. Nije to ništa. Ništa to ne boli
Zoran Zoli kaže: Ne mogu i ne smem da komentarisem admine , pre svega nisam upucen u njihovu proslost o kojoj pises . Tako da ne bi bio banovan bolje da o njima mislim sve najbolje.
Druže i bolje da ne znaš. Lepo ti ja napisah: Blago kući koju zaobiđu!!!! Tako da slobodno ti raspali po njima neće da ti bidne ništa. Čudna mi čuda - ban. Nije to ništa. Ništa to ne boli
Ali pod uslovom da je vazelin u upotrebi
Indjijanac, toliko si bio interesantan sa diskusijom da sam počeo prvo da zevam, a kad nisi primetio ove moje znake "zainteresovanosti" za diskusiju morao sam malo da dremnem, a prethono sam rekao Klaji da me probudi kad završiš
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?