Džaba su ova dva renomirana gosta iz LSS, Popović i Tica, danas vozikali službeni auto i pisali dnevnicu; kako su se postavili i šta su i kako radili ranije, dobro su i prošli na UO LSV.
Džabe su krečili!
ne da su krečili nego su prešli jednu ruku i masnom farbom
pošto u Ljukovu selu nadomak Indjije ima registrovan Klub lažova,danas ču da idem da im ispričam malo o jučerašnjim dogadjajima,samo moram da kažem da to nisam ja izmislio nego da su zdrp,tica,pera smederevac i ostali autori sabranih dela,verujem da će ih pozvati u počasno članstvo.
Lala kaže: Džaba su ova dva renomirana gosta iz LSS, Popović i Tica, danas vozikali službeni auto i pisali dnevnicu; kako su se postavili i šta su i kako radili ranije, dobro su i prošli na UO LSV.
Džabe su krečili!
E Lalo da je džaba ne bi se ni dizala tolika buka nego je to lepo plaćeno iz lovačkog džepa.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Zašto nikoako da se zakquča tema. Trebaju svi da budu upoznati šta se dešava u našem lovstvu.
Zanima me i šta će biti sa svetskim prvenstvom St Hubert kome mi treba da budemo domaćini jer u izbornom nismo mogli da učestvujemo mi lovci iz LSCS, da vidim sad ko će da nas prestavlja pošto lovci koji treba da nas prestavljaju na prvenstvu tj. njihova udruženja možda nisu više članovi LSS-isključeni su, kao i selektori da li će im dozvoliti LSS ili samo mi iz LSCS -26000 lovaca nemožemo ni da se takmičimo.
Treba se pozabaviti ovom temom jer prvenstvo se približava i da se pokažemo u najboljem svetlu jedinstveni, jer ja prvi podržavam takmičare koji su prošli i ušli u reprezentaciju i treba im omogućiti da pokažu šta znaju i da se što bolje plasiramo i mislim da to misli i svih 26000 lovaca iz LSCS iako mi nismo mogli da pokažemo šta zanamo.
ili smo možda odustali od organizacije
Koleginice Sanja uz najveće poštovanje ne bih se složio sa Vama. Razlog neslaganja jeste upravo što putem našeg foruma se dobijaju najpotpunije informacije o trenutnom stanju u našem lovstvu. Razumem i Vas i Lalu i ostale kolege koje su već pomalo umorne od pritisaka sa svih strana, od kolega lovaca do faktora koji su i doveli lovstvo u Srbiji na ovako niske grane. Što se tiče povlačenja nacionalnog pitanja smatram da onaj ko to radi treba i da odgovara za svoje postupke, kod nas na forumu uvek je osuđivana nacionalna netrpeljivost. Na žalost to pitanje najčešće potežu ljudi koji nisu imali dodira sa ratnim zbivanjima koja su i izazvana nacionalnim talambasom.Žalosno je da takvi ljudi ne budu kažnjeni i odstranjeni iz lovstva.Pored toga individua koja je pokušala da provocira na nacionalnoj osnovi nije član foruma, i pored toga ne zna ni pravo značenje pojma koji upotrebljava, što samo govori o intelektualnom nivou dotične persone.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
HANTER kaže:
Zanima me i šta će biti sa svetskim prvenstvom St Hubert kome mi treba da budemo domaćini jer u izbornom nismo mogli da učestvujemo mi lovci iz LSCS, da vidim sad ko će da nas prestavlja pošto lovci koji treba da nas prestavljaju na prvenstvu tj. njihova udruženja možda nisu više članovi LSS-isključeni su, kao i selektori da li će im dozvoliti LSS ili samo mi iz LSCS -26000 lovaca nemožemo ni da se takmičimo.
to sve morate pitati selektora Videnovića, ja sa tim nemam nikakve veze, odluka predsednika je da je on glavni za ekipu,
živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!
Dakle ovako: što se tiče zaključavanja teme, postoje razlozi i za i protiv. Admin tim, i deo članova foruma se zaista debelo iscrpljuje da bi saznali informacije, koje ne objavljuju oni kojima je to posao! U ovoj užarenoj situaciji i krizi u lovstvu je vrlo teško razlikovati pouzdanu informaciju od glasina, dobru nameru od nameštaljke, i preuzeti rizik da eventualno napišemo nešto što može naškoditi nekom lično, ili forumu.
Sa druge strane, znam da postoji velik interes da se ovde pročita nešto o aktuelnim dogadjajima, sada je to već postala i navika mnogih, pa čak i ljudi koji odlučuju o lovstvu.
A opet, moram da kritikujem i dobar deo članova, što se ne uključuju aktivnije, nego samo čitaju.
Ja lično sam zaista umoran od telefoniranja, čitanja i pisanja, informacija kontradiktornih, kalkulantskih istupa, tupih izjava i postupaka... Muka mi je više i od stalnog pominjanja LSS i LSV i LSCS i Komore i Ministarstva i Sekretarijata, od loših poteza bilo čijih, i sa bilo koje strane, dok lovci sludjeni ne mogu da pohvataju konce, ali ne mogu da prokljuve ni novčane tokove svojih para. A da ne pominjem da sve ovo počinje da me i košta poprilično.
Koliko god mislim da smo upisima pomagali i lovcima a i odgovornima, mislim takodje da oni koji su doprineli da kriza u lovstvu eskalira, sada treba da reše krizu što pre, ili da odstupe, ako nisu u stanju.
Imate svoje saveze, Sekretarijat, Komoru, Ministarstvo, sva pitanja koja imate postavite njima, šaljite im mejlove, insistirajte, šta da vam kažem.
Nije ovo jedina oblast u državi, u kojoj ima svega i svačega; mnoge stvari su 'otišle u Honduras', pa što ne bi i lovstvo? Koliko ja mogu da dobacim u razmišljanju, izgleda se upravo to i dešava, krešendo dogadjaja koji će završiti 'kontrolisanim haosom', gde se neće više znati ko šta radi, kada, gde i sa kime.
Ne mislim da baš zaključamo temu, ali da malo o'ladim, to hoću.
huntinggirl1 kaže:
obzirom da se ova tema već nekoliko meseci nalazi u samom vrhu, ja predlažem da jedno vreme ide pod ključ,
kada se u lovstvo uvuče i nacionalno pitanje, tada treba seći i prekidati,
šta mislite o tome, isto važi i za temu LSV,
Poštovana koleginice Sanja,
mislim da se onoj nesretnoj i nespretnoj (ili ako nije tako mislio kako je citiran) izjavi Pere Šušnjara ne treba pridavati velika pažnja. Drugih ispada te vrste nisam uocio pažljivo čitajući sve što je napisano na obe teme.
Ja naprotiv mislim da su teme aktuelnije nego ikad, i da ih treba maksimalno eksploatisati. Čini mi se da je došlo krajnje vreme da se negativne tendencije koje razaraju lovstvo Srbije zaustave. Treba javno razobličiti sve negativne pojave i radnje koje su nas dovele u ovu situaciju. Isto tako treba javno prozvati i predati sudu javnosti (a i nekom drugom) sve pojedince, nosioce tih negativnih tendencija, koji su najodgovorniji za ovakvu situaciju. Oni imaju svoja imena i prezimena i nalaze se na najodgovornijim (za lovstvo) pozicijama u savezima i državnim institucijama.
Ako i ne izvuku zakonske konsekvence za svoja činjenja i nečinjenja onda neka makar ovde na forumu dožive javno žigosanje za sve što su uradili i neka se stide ako imaju obraza. I neka obični lovac, mali čovek ima priliku da makar negde podigne svoj glas (makar da olakša dušu) i tako da svoj doprinos u borbi protiv i ostalih predatora i štetočina.
Lala kaže:
Dakle ovako: što se tiče zaključavanja teme, postoje razlozi i za i protiv. Admin tim, i deo članova foruma se zaista debelo iscrpljuje da bi saznali informacije, koje ne objavljuju oni kojima je to posao! U ovoj užarenoj situaciji i krizi u lovstvu je vrlo teško razlikovati pouzdanu informaciju od glasina, dobru nameru od nameštaljke, i preuzeti rizik da eventualno napišemo nešto što može naškoditi nekom lično, ili forumu.
Sa druge strane, znam da postoji velik interes da se ovde pročita nešto o aktuelnim dogadjajima, sada je to već postala i navika mnogih, pa čak i ljudi koji odlučuju o lovstvu.
A opet, moram da kritikujem i dobar deo članova, što se ne uključuju aktivnije, nego samo čitaju.
Ja lično sam zaista umoran od telefoniranja, čitanja i pisanja, informacija kontradiktornih, kalkulantskih istupa, tupih izjava i postupaka... Muka mi je više i od stalnog pominjanja LSS i LSV i LSCS i Komore i Ministarstva i Sekretarijata, od loših poteza bilo čijih, i sa bilo koje strane, dok lovci sludjeni ne mogu da pohvataju konce, ali ne mogu da prokljuve ni novčane tokove svojih para. A da ne pominjem da sve ovo počinje da me i košta poprilično.
Koliko god mislim da smo upisima pomagali i lovcima a i odgovornima, mislim takodje da oni
koji su doprineli da kriza u lovstvu eskalira, sada treba da reše krizu što pre, ili da odstupe, ako nisu u stanju.
Imate svoje saveze, Sekretarijat, Komoru, Ministarstvo, sva pitanja koja imate postavite njima, šaljite im mejlove, insistirajte, šta da vam kažem.
Nije ovo jedina oblast u državi, u kojoj ima svega i svačega; mnoge stvari su 'otišle u Honduras', pa što ne bi i lovstvo? Koliko ja mogu da dobacim u razmišljanju, izgleda se upravo to i dešava, krešendo dogadjaja koji će završiti 'kontrolisanim haosom', gde se neće više znati ko šta radi, kada, gde i sa kime.
Ne mislim da baš zaključamo temu, ali da malo o'ladim, to hoću.
Lalo, ovakvo razmišljanje sigurno u 20% slučajeva vodi nerešenom rezultatu, sa osnovanim pitanjem: pa zašto si igrao 70 minuta, kada dozvoljavaš da izgubiš u poslednjih 20. Ćavi, Mesi i Inijesta igraju svih 90, pa što im bog da.
Ako ti je za utehu, svi pravi borci za slobodu protiv okupatora su izginuli do kraja 41. Takođe iz savremene istorije, svih pravih i istinskih osnivača Demokrata, Socijalista, Radikala,...... više nema, ali to ne znači da njihovim nestankom, treba nestati i ideja. Da si hteo da svoje aktivnosti na ovom forumu materijalizuješ, sigurno bi postojali mediji (štampani, elektronski) sa asocijacijom na LALU i ti bi ili tvoji mediji bili exluziva u prenošenju događanja iz Smedereva.
Zato budi to što jesi, što ti je gospod bog odredio. (P.A.-tuđa sreća).
Koleginice huntinggirl1, pred problemima ne treba zavlačiti glavu u pesak, naprotiv, njihovo ukazivanje treba dovesti do usijanja, ukoliko želimo da se reše. U protivnom, svi uzroci problema će takođe biti zavučeni u pesak a posledica će biti sve više, biće sve nesnosnije i sve teže. Pa svedoci smo toga, zar ne!? Iz tih razloga treba izbegavati defetizam.
Lalo ne odustaj sad kad se lomi rezultat.Vidi im se registracija putuju sto posto a ne mali doprinos tome dao je SRBIJA LOV i njegov admin tim.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Koleginice huntinggirl1 i ja sam mišljenja da tema ne treba da se zaključa ,podržavam u naporima sve kolege koji pišu i bore se za boljitak lovstva u našoj zemlji,da se konačno otarasimo ovih krvopija iz LSS koji su naše lovstvo doveli ovde gde je sada,nije lako sigurno znam da ima pritisaka na pojedine članove admin tima ,u pitanju su položaji, plate,klima im se fotelja iz koje caruju sa našim lovačkim parama ,ako se odustane u ovom momentu strah me je da će krvopije da izađu kao pobednici ,mora se izdržati do kraja ,nema predaje !
Ma ne povlačim se ja, ali sam prezasićen informacijama, predvidjanjima, objašnjavanjem, zivkanjem...A i razočaran sam i ponašanjem dobrog dela čelnih ljudi u lovstvu, džabe dobre volje lovaca, kad sve ide naopako i erlavo!
Na kraju krajeva, nisam ja jedini koji ima šta da kaže, malo više ljudi kad se uključi u pisanje, biće bolje.
A sva je prilika da će itekako imati o čemu da se piše.
Gedžo, kad jedan igrač trči 70 minuta pun gas, onda svaki pametan trener ga zameni, da ne izgori u 20 min. finiša. Ja nemam trenera, ali znam kad treba da stanem, da uzmem dah.
A 'protivnički tim' stalno ubacuje sveže igrače, stalno menja taktiku, ne mogu ja da vučem za pola foruma sam.
ma šta vam je ljudi Lali se danas vraća sa godišnjeg,ako niste primetili u zadnjih 10 dana je bio jako malo aktivan na forumu pa sad kad mu madam izvadi listu logovanja kod Intera biće
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?