Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
laki
 https://www.youtu...ata_player

AcaNik
 Eros Del Cuore Grande

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/P1010003_zps8f530445.jpg

AcaNik
 Укрцавање пред лов на свиње. Ловило се на тој ади испред.
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/10888656_10152508813455894_8405095132271160369_n_zps6d474f30.jpg

lovac junior
 kolege,potreban mi je savet iskusnih kolega...Beta treba da se steni za par dana,da li bi trebalo da joj nabavim nekevitam ine ili neku odredjenu hranu da dobija?Prvi put se steni...Dajem joj vitamine klasican dotatak ishreni vec dugo i kupujem joj hranu kao i obicno,ali da li je jos nesto potrebno?HVala unapre
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

DakiNS
 Šta znači to kolega za par dana? Da li si je očistio od parazita? U kakvoj je kondiciji? Ima mnogo pitanja a malo podataka.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovac junior
 Parila se 15.Novembra lovila je skoro celu sezonu u super je kondiciji ocistio sam je od parazita zadnji put 19decembra...
Elmermarkafazan

alex
 Lord Forest Eyes i par slika iz prve lovne sezone.

oi57.tinypic.com/2qn1d3d.jpg

oi57.tinypic.com/5es4kg.jpg

oi58.tinypic.com/2r3j8yc.jpg

oi62.tinypic.com/33wod3a.jpg

oi60.tinypic.com/29ntjec.jpg

oi58.tinypic.com/4v07s3.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

dr NM

alex kaže:
Lord Forest Eyes i par slika iz prve lovne sezone.

oi57.tinypic.com/2qn1d3d.jpg

oi57.tinypic.com/5es4kg.jpg

oi58.tinypic.com/2r3j8yc.jpg

oi62.tinypic.com/33wod3a.jpg

oi60.tinypic.com/29ntjec.jpg

oi58.tinypic.com/4v07s3.jpg

Sjajno!!! Bravo za vas dvojicu!Bravo 2

alex
 Hvala kolega Dr Nm iveli 3

DakiNS
 Vidim da si naučio da uživaš !iveli 3Bravo 2

DakiNS

lovac junior kaže:
Parila se 15.Novembra lovila je skoro celu sezonu u super je kondiciji ocistio sam je od parazita zadnji put 19decembra...

Kolega samo je redovno vodi u lagane šetnje bez forsiranja , neka sama trči koliko joj odgovara da bi ostala u kondiciji jer će se mnogo lakše ošteniti . Sa ishranom nastavi tako da joj skloniš višak hrane posle desetak minuta, ne treba preterivati , da se ne pregoji. A kada se ošteni i počne da doji kučiće ja praktikujem da joj dan posle štenjenja ponudim hranu ali pazim na količinu, kako kučići rastu njene potrebe za hranom će se povećavati pa računaj da postepeno uvećavaš porcije sa što raznovrsnijom hranom. Kuja koja doji je sita kada joj u porciji ostane nešto hrane , koju treba sklanjati. Možeš dnevnu porciju podeliti na dva ili čak tri dela. Po kučićima i njoj ćeš najbolje videti da li je dovoljno i kvalitetno hraniš. Dobro hranjena kuja neća jako izmršaviti a kučići će biti debeljuškasti. Nekvalitetno hranjenje rezultiraće sa sitnim buljavim kučićima, čija dlaka deluje kao ulepljena a kuji će brzo rebra izaći .

alex

DakiNS kaže:
Vidim da si naučio da uživaš !iveli 3Bravo 2

Bilo kada,bilo kuda u lov s Bretonom svuda. Pravo je zadovoljstvo loviti s Bretonom.

lovac junior

DakiNS kaže:

lovac junior kaže:

Kolega samo je redovno vodi u lagane šetnje bez forsiranja , neka sama trči koliko joj odgovara da bi ostala u kondiciji jer će se mnogo lakše ošteniti . Sa ishranom nastavi tako da joj skloniš višak hrane posle desetak minuta, ne treba preterivati , da se ne pregoji. A kada se ošteni i počne da doji kučiće ja praktikujem da joj dan posle štenjenja ponudim hranu ali pazim na količinu, kako kučići rastu njene potrebe za hranom će se povećavati pa računaj da postepeno uvećavaš porcije sa što raznovrsnijom hranom. Kuja koja doji je sita kada joj u porciji ostane nešto hrane , koju treba sklanjati. Možeš dnevnu porciju podeliti na dva ili čak tri dela. Po kučićima i njoj ćeš najbolje videti da li je dovoljno i kvalitetno hraniš. Dobro hranjena kuja neća jako izmršaviti a kučići će biti debeljuškasti. Nekvalitetno hranjenje rezultiraće sa sitnim buljavim kučićima, čija dlaka deluje kao ulepljena a kuji će brzo rebra izaći .

Hvala kolega!
Elmermarkafazan

laki
 ANITA, ABA, TEZEJ, ARA, marka na koku...zavrsetak lovne sezone
laki priložio:
10917847_1552450388305316_1031178428065234531_n.jpg

AcaNik
 Eros Del Cuore Grande
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/P1010001_zps3e3e18d7.jpg

lovac junior
 Drage kolege!Jutroj se je moja Beta ostenila 5 stenadi 3 rno bela i 2 oranz bela...jedno crno je preminulo na porodjaju,ali mi se cini da ih ona ne doji...sta da radim?
Elmermarkafazan

DakiNS
 Sedi pored kuje i polako je mazi i pričaj joj umirujućim glasom pa posmatraj da li će kučići da sisaju i da li uopšte ona ima mleka , a to ćeš videti. Ukoliko ne doji pokušaj naći kuju dojilju , ako ne nađeš pokušaj sa cuclom, sam da ih hraniš ali sa razvodnjenim kozijim mlekom, naći ćeš na netu koji omjer ide , a i ovde na forumu smo negde pisali o tome, iako mislim da će sve biti ok.

lovac junior
 poceli su da sisaju!Ima sad jos jedno crno belo Grin ukupo 5 3 crno bela i 2 oranz bela,hvala kolega!!Cvee
Elmermarkafazan

laki
 https://www.youtu...IDpRSMVFzQ

kimi
 Laki Bravo 2

Hoće li biti kučića?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,142,424 posete www.srbijalov.com