Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Vojvođanski lovac" doo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Vojvođanski lovac" doo
DakiNS
 Nema šta , upravlja se domaćinski kao pravi LoSoVi. A da te pitam , znaju li u Vojvođanskom loncu da sami ležete i gajite fazane?Confused
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 pa znaju,fazanerista se hvalio još dok je bio kobojagi lovočuvar da je sa g milenkom ugovorio da platimo usluge upravnika lovišta organizacijom lova,samo neznam jel mu rekao da fazani nešto neće da lete,zbog zime nisu ceo decembar imali časove fizičkog vaspitanjaConfused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Evodija
 Zakasnio si poglavice Indjijanac
Tvoje susedno pleme "SLANKAMENAC" je u decembru 2012 ugostilo akrobatsku grupu "VOJVOANSKOG LONCA" na čelu sa g zelenkomLisica .
Pa je GADAFIJEVA desna ruka "Mićo Brico" stvarno
"greškom" pustio fazan tičiju u drugi deo lovišta, od onoga gde je "elita" išla da lovi,zbog čega je kako "Fića" reče "popio pedalu"
Naravno, brigada se vrlo brzo prebacila na teren gde je bilo "mesa"
Nije jadan "Mićo" shvatio "Da su drugovi došli da odradimo kroz lov dugovanje koje imamo prema Loncu DOO.
Stari Lisica i komp. nisu se naljutili zbog malih proceduralnih problema. Sve se završilo "ko u bajci".HaHaHa
Kasnite, Indjijanac kasniteeee.

Sremac75
 Znam da su mnogi koji imaju prste u "VL" doo ljubitelji kapljice i kafanske atmosfere, ali nisu baš morali ovako otvoreno da se sprdaju sa lovcima...nema smisla!

Pa ne mogu da verujem da je ova renomirana firma dobila naziv po KAFANI!

http://pretraga2.apr.gov.rs/Enterpren...27BCE7D2B1

A i vlasnik kafane "VL" PR bi mogao da se zapita kakav će mu biti rejting nakon što isplivaju podaci o radu "VL" doo.... možda i neke novine objave nešto o tome.
Kako će gostima objašnjavati da ne pišu novine o njemu nego o onima što su uzeli njegovo ime i još svašta nešto?

Čak su i forumaši bili originalniji u predlozima za ime :
"Vojvođanski lisac" doo Lisica
"Vojvođanski lonac" doo Kuvar
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Jel to dobijanje naziva firme po kafani inspirisano onim vicem, kad mali Perica objašnjava kako mu je tata pijanac i da stalno visi u kafani, pa ga učitelj grdio što tako o ocu piše, umesto da kaže kako mu tata stalno čita knjige i ide u biblioteku; Perica posle napiše kako mu tata ujutro onako sa nogu drmne dve-tri priče na eks, pa posle doručka pročita ceo roman, pa se ošamuti i legne da spava, a kad se probudi, ode kod Joce koji drži lokalnu biblioteku, i tamo po celu noć uz tamburaše čita 'sabrana dela', da bi ga ujutro drugari doneli kući obeznanjenog od silnog čitanja!UpsROFL
Eto, možda je naziv firme u stvari naziv biblioteke u kojoj su momci iz saveza, osnivača firme, svojevremeno 'čitali sabrana dela', pa im ostalo u lepom sećanju! Grin
Nije isključeno!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Evodija
 Izjašnjavanje LU Lovačkom Savezu Vojvodine,dali im treba VL DOO,ići će po "hitnom postupku" , bez upoznavanja članstva LU.
Kome treba VL DOO - Nikom. Kupi se još jedan kopir-aparat u LSV i samo štancaj. Oni drugo i ne rade.
Evo naprimer kod mene u LU lovočuvar radi subotom "komercijalu".
Svake druge subote ima 2-3 lovca na patke, to je 2-3 hiljade,donacija naravno, direktno na račun LU. Onda ga svaki put PreCednik LU časti pun rezervoar "golfa", i svi zadovoljni. Samo nije Stari. Jooj što se on ljuti.Angry Kaže mora sve preko Lisica .
Sad lovočuvar dolazi jednom preko nedelje, i jedan da vikendom. Jaooo

Indjijanac
 vaš bar dodje,naš se nije pojavio na poslu 2 meseca i 20 dana,a tako se lepo predstavio na konkursu"ja ću da radim 3 meseca bez plate samo za doprinose ,a za dalje ćemo da se dogovorimo" tako je čovek bio ubedljiv i tako je to ponosno rekao kao da je vrhunski stručnjak,a on jadan ni za licencu se nije još prijavio da polaže.
samo ima problem jer je rekao da će je dostaviti u roku od 3 meseca.Dragoljupe
ima još 10 dana rok možda donese licencu,neznam jel kod nas važi iz neke druge zemlje,bosna,hrvatska,crna gora...možda i to prodje kod inspektorke i g. milenkaConfused

Indjijanac
 [movie=youtube]3mMnOlRpd0A[/movie]

Lala

Evodija kaže:
Evo naprimer kod mene u LU lovočuvar radi subotom "komercijalu".
.... Sad lovočuvar dolazi jednom preko nedelje, i jedan da vikendom. Jaooo

A kojim danom se bavi uhodjenjem i dojavljivanjem? Ili to radi onako za dušu, u slobodno vreme?

Evodija
 Ko ti je kriv, kad si došao u neparnu subotu. Što nisi danas.
HaHaHa

slavaplana
 Kad bi se profesori streljali polovina bi glave dzabe izgubili!!!

Evodija
 UPRAVNIČE!!!! DOOOOOOOO!!!
IMALI SMO KOMERCIJALUUUU.
Bili gosti iz Temerina.
Bilo ih je (6) šestorica.
Četvorica su išla u lov, a dvojica ne.
Plaćeno je samo za (2) dvojicu. DI SU NAŠI NOVCI!!!Shock
Ovo neće proći pored Neđe Bosanca. Mora se uplatiti.Palica
Batiniću, nemoj mene da kriviš, kada dođeš na UO LSV.HaHaHa
Ja stem nem ništa. To je "komercijala" koju vodi "sekreTar" LU.
Respekt

Indjijanac
 Ovo nije tema za viceve i šale,pa tako ni moj upis nije ni vic ni šala,dakle Indjijsko udruženje je kupilo opremu za lovočuvara iako trenutno imamo zaposlenog na odredjeno vreme,kome sutra ističe ugovor o radu na odredjeno vreme i koji nije polagao za licencu iako mu je to bila obaveza da pribavi licencu u roku od 3 meseca.
Novi konkurs još uvek nije raspisan tako da će lovište sigurno ostati bez nadzora,a nije ga ni do sada imalo jer lovočuvar nijednom posle konkursa za prijem nije vidjen u Indjiji.
Za opremu su izdvojena skromna sredstva u iznosu od 43.060 dinara,pošto nisu znali veličinu uzeli su univerzalnu ,tako da trenutno uniformu nosi onaj što rani živinu za 42.000 neto mesečno.
Možda bi bilo bolje da smo malo više uplatili za usluge upravnika lovišta jer tek smo isplatili 50% od ugovora,a ljudi se već snebivali i poslali predlog za raskid ugovora.
Ali sad će nova članarina pa ćemo to od nje platiti.Indjijanac

Do daljeg i dalje ljude u lov ispraća i ispisuje dozvole diplomirani fazaneristaJaooo

Sremac75
 Znači sada imate i FAZANERISTU U LOVOČUVARSKOJ UNIFORMI...ccc ROFL

Još mi reci da ima i značku na kojoj piše fazanerista a koja je istog oblika i iste boje kao lovočuvarska i iz daleka se ne vidi razlika???

A što se tiče cene...što kukaš?
Pa to ste sigurno dobili po konkursu od Pok.sek.!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 A čujem i da su vam fazani koje 'rani fazanerista VRH!
Istina, imaju malo problema sa letenjem i amonijakom, ali zato migriraju iz žice do jaja, posebno u pravcu Rače....
I.... šta bi vi za 42.000,oo dinara mesečno...neto???Jaooo
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Hehehe... Mene pitali neki lovci, da li je istina da se u volijeri za fazane mora ostaviti mesto za KALJUŽANJE fazana? Ja mal' da se obeznanim, reko', ljudi, pa di ćeš fazana u blato valjati, nije to svinjče, ma jok, ne vredi, kažu čuli su da novi neki testovi IN VIVO se rade sa lekovitim blatom, samo prvo moraš blato napraviti!
To što fazani vonjaju amonijak, to je, po nekim mišljenjima, dobro za lov, jerbo ih kerovi lakše nanjuše u lovu, a ako su dobro blatnjavi, onda ne mora da se troše patrone na odstrel, nego ti ker donese, pošto ne mogu da lete (samo da se ne pretera sa amonijakom, ondaK ni kera neće da radi aport, smrdi do neba). Dakle, sve je u interesu lovaca i lova! Grin
Šteta, sećam se onda kad sam lovio kod vas u Indjiji, imali ste sasvim lepe fazane u volijeri, milina bilo za gledati, a u lovištu su leteli kao MIG. U čemu je problem?
Verovatno upravnik lovišta u Indjiji zna za ova nova dostignuća u uzgoju fazana, pa je sigurno preduzeo mere da fazanerista sanira problem.
Sad bar ima modernu uniformu, o trošku lovaca. Sića, 400 evra za opremu i uniformu; još kad bi znali šta je kupljeno sve za 400 evrića? Sad kad drugi lovočuvari saznaju šta fazanerista u vašem LU ima, pa kad počnu da postavljaju zahteve!!! Zamisli sad kad recimo 'licencirani dojavljivač' iz komšiluka čuje, pa sastavi svoj spisak zahteva za opremu? Shock

Evodija
 Lalo, nebi se mi složili sa vama "elementima".
"Licencirani" iz komšiluka ne voli blato, Ne, Ne, njemu netrebaju čižme i kabanica. More dve svečane lovočuvarske uniforme, ljetna i zimska.
On je kao što znamo do sada obavljao pet (5) funkcija u LU.
Sada je dobio i nove. Sviđa mu se da bude kadijaSudija, e Respekt
Ali u radu mu se javio, novi proobleem. Odmah ga je rešio.Prešao je u MONTERE,ali njih ima još samo u ELEKTROVOJVODINI. Odmah su ga snabdeli sa kovertama elektrovojvodine, pa sada šalje službenu poštu kao račun za struju.HaHaHa
Da se krstiš i levom i desnom.
Dali on to najavljuje bankrot, nedostatak srdstava,ili su to samo njegovi "novi trikovi"
Da ne prognozira LU sudbinu fudbalskog kluba "fuškogorac"???
PismoKoTuKogaGlavu o zidPravilokompjuter
Sve vas pozdravlja vaš MARKO

Indjijanac

Sremac75 kaže:
A čujem i da su vam fazani koje 'rani fazanerista VRH!
Istina, imaju malo problema sa letenjem i amonijakom, ali zato migriraju iz žice do jaja, posebno u pravcu Rače....
I.... šta bi vi za 42.000,oo dinara mesečno...neto???Jaooo

42.000 neto je nešto preko 70.000 bruto(neto+porez +doprinosi)Brzo se vraćam

kelt
 Kad doticni cika ode u penziju moze li bata kelt na njegovo radno mesto. moja diploma je iz LeposavicaOgovaranje
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

gedzaindjija
 Sto se tice fazana fazanetrista je resio problem kupio je koncentrat za pilote sad i uspevaju i do 50 m da lete ali amonijak jos nije resio.Tri prsta 2
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,630 posete www.srbijalov.com