Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: M48

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
M48
mrwa22250

DakiNS kaže:

E jeste Rođo sad se setih onaj što isto pati od švabe , pa umesti da viče ; Medo on ga nazvao Dođi.

Cekaj bre,ja ubedjen da se pas zove NAZAD!!!ROFL
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

gavran
 Vise me zeza zadnji nisan pa optika mora da ide visocije,a opet volim mehanicki nisan da imam pa kakv god.

canis aureus
 Hmmm
Men' se čini 'vako sa slike da taj kundak ništa nije niži od kundaka na Zastavi M70 kojOg nazivaDu "svinjska leđa" a i na taj m70 turaDu optiĆke Confused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

gavran
 Kundak je kopija CZ 550(uradjen beding),optika KONUS 3x9x50,Hamerles celicni nosaci,pikatini sina i Rusan okidanje.Da budem iskren mene je srce vuklo na skroz drugu stranu ali spletom okolnosti izadje na ovo.

Moja velika zelja

[imgs1.postimg.org/7adk1tv4b/sniper6.jpg][/img]

arli
 Uzmeš zastavinu M69 i ispuniš snove iveli

gavran
 Nabavio sam orginalni kunda od m48 pa vidjecemo ima vremena.Za sad je optika montirana samo jos da se upuca.

[img]s19.postimg.org/5bw4xyqtr/16990650_10155923160157468_1018003693_o.jpg[/img]

Podunavac

arli kaže:

Uzmeš zastavinu M69 i ispuniš snove iveli

Ја је тражио 5 година. Претурио све војне и полицијске магацине и не нађох је. Нудио трампу за њу, нудио паре људима... и нико се јавио није. А ПАСП М 76 било колико ти срце оће.
Tri prsta 2Kolce

Darko Milosevic
 Jel moze neko da postavi sliku od M69,nisam imao priliku da vidim taj karabin.

AcaNik
 Зар нису сви извежени када их је заменила М-76 још пре распада СФРЈ?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

sasaruma
 i.imgur.com/yMQhjVd.jpg

Evo ga M69

Podunavac

AcaNik kaže:

Зар нису сви извежени када их је заменила М-76 још пре распада СФРЈ?

Где извежени Ацо?
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 Вероватно преко баре. Било их је неколико у савезном супу, где су они завршили појма немам.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

DakiNS

AcaNik kaže:

Вероватно преко баре. Било их је неколико у савезном супу, где су они завршили појма немам.

Završili su u nečijoj soški u stanu
.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

arli
 Ima m69 pušaka solidno u MUP-u R.Makedonije-tako sam načuo,i pominje se da ima nešto ovih lepotica u Žandrmeriji. I znam da sigurno ima(video) u TOC-u u Nikincima blizu 10komada.ika Ja sam je zamalo kupio pre 4-5godina-bila jedna u KG-u.Prodavao ju je vojni penzioner sa orginal optikom ON2(optički nišan) fabrićki rađena za repertirku u7,9kalibru za snajperski metak-takozvanu ljubičicuSmile (nema veze sa optikom za M76) ALI, uvek ima neko ALI-bližila se svadba....izabrah ženkuGrin

Podunavac
 Arli nadam se da sad vidiš koliko si pogrešio. ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:

Arli nadam se da sad vidiš koliko si pogrešio. ROFL

Zemara je u pravu,izbor zenke je uvek najskuplja moguca opcija.Sve ostalo u zivotu manje kostaiveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

arli
 Što jes-jes😂

gavran
 Danas sam isao da upucam pusku,na strelistu skontam zaCenzurisano,umjesto ljubicice ponio municiju sa crvenim krugom,aj nema veze da je reko upucamo na grubo.Jedva na sto metara usli na crno.Dodjem kuci ocistim pusku pogledam kroz optiku a koncanica ce okrenula,ne mnogo ali i poredjenju sa navojima za nivelaciju ili kako ih vec zovu ona stoji ukrivo (citav krst)Isplatili se to popravljati i moze li se popraviti ili vec sta.

arli
 Nisam upućen u kvalitete konus optike. Imaš dobrog majstora u KG,uzeo bi ti oko 30jevrejca otprilike. E sad koliko će otika da traje,zavisi od nje same-šta je sve rađeno sa njom-možda je bila na nekom jaćem kalibru od osmice...

Veper12

Hunterr RS kaže:

Mislim da se adekvatnom preradom moze dobiti odlican i jeftin karabin!Kakva su vasa iskustva?

Zasto bi bilo ko ulago 300 era u preradu novi kundak cev ?Moj cale je pre par godina kupio za neverovatnih 10000din M48 gotovo neupotrebljenu znaci komplet za ciscenje bajonet sve ,Sa tom puskom lovi i vec je ubio nekoliko srndaca i svinjce ,Znaci bez ikave prerade onakvu kakva je nosi,Jednom mu je neki gospodin iz Beograda dobacio nesto kao 'Kud ste krenuli sa tom cantarom' Posledica je bila da se tom gospodinu citava desna strana lica crvenila od samara koji mu je stari lupio.

Kolega bio bi prvo red da se predstaviš !
I da obratiš pažnju na pisanje. Lovac ne ubija on odstreljuje! A za taj šamar bi tvoj otac mogao da ostane bez te "cantare". Lovac koji tako reaguje na pitanje , nije baš pogodan kao ličnost da poseduje oružije.

Srbijalov Admin Tim

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,118,044 posete www.srbijalov.com