Jel ti to meeeneee etiketiraš druže Igrutine? Ja mislio Vlasotince-Leskovac par km udaljenosti , čuveni paprikari , pa ću da se osramotim sa Vulkanom, da će da me ismeju zbog toga što sam poneo malu količinu , svega par kutija a oni se rasplakaše već kod probanja. Naš kolega Djoša morao da se ide umivati , a onom kolegi mislim da mu je nadimak Francuz hteli da daju umetno disanje usta na usta , ali se na vreme setiše da je probao Vulkan
PS Sa takvima se druziti na ogranicenom prostoru, na camcu sumnjive nosivosti i nepredvidjene cudi Dunava, sa domacinom ili domacinima koji se u poslednje vreme mozda intezivno druze sa onim nemcem, sa rizikom da Daki umesto tucane paprike stavi onaj svoj vulkan, neka hvala, ipak cu se odazvati kada to bude bilo na nekom bezbednijem mestu. Pa i prošle godine smo nasukali splav i bili na obali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Indjijanac kaže:
ja mogu doći na svako druženje pod uslovom da me žena pusti
Ima još jedan takav. A često ga ni ne pusti. Ili mu da izlazak do 19,00 časova. Možda čovek gleda Dnevnik? Mislim da bi Beybe, Klaja, Daki i ja trebali par dana ranije da odemo i lepo zamolimo njegovu ženu da ga pusti na druženje. Valda nes neće odbiti pošto smo zemljaci. A možemo joj nešta i otpevati da je oraspoložimo i odobrovoljimo. Nešta ovako naprimer. http://youtu.be/4...
Nadam se da cu do nedelje znati za sigurno da li dolazim pa cu se i prijaviti . Inace kako se dolazi do splava , kako sam u nekom od upisa procitao to je ostrvo ako se ne varam .
Ne sekiraj se navodićemo te da se ne izgubiš(u Dunavu)
To se zove Ribarsko ostrvo, ali je povezano sa kopnom normalnim asfaltnim putem. Do splava se dolazi direktno, parking je 15 m od splava. Dobrodošao si.
Za kolege koji se prvi put pojavljuju, moraće da prođu inicijaciju kod Velikog Zidara masonske lože, majstor Lale, a Grande (u svakom smislu) Egzekutor će da bude Bejbe
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Lala kaže:
To se zove Ribarsko ostrvo, ali je povezano sa kopnom normalnim asfaltnim putem. Do splava se dolazi direktno, parking je 15 m od splava. Dobrodošao si.
to kad Lala objasni nema šta da se doda osim da se sa splava odlazi sa bolovima u stomaku od smejanja
DakiNS kaže:
Počinjemo sa spiskom, ako nekoga preskočim neka javi pa ćemo dopuniti.
Slava (ako mu opet ne rikne auto)
urica(ako ga Slava poveze a auto ne rikne)
Sniper (ako ga puste preko grane)
Kelt(ako ga Sniper pokupi)
Lala(ako ga opet ne uhvati neki grip)
Indjijanac( ako ga ne ukradu ili mu ne izbuše gume)
Robija(ako ga puste)
Sremac(ako Slavonka da dozvolu)
Zoranp (Beybe samo na sat vremena) da se ne predozirate
Bogoljub ( slavljenik ukoliko se ne prepije od slavlja)
Ficha 007 (ako mu dozvoli Stojadin)
Klaja (ako dobije dozvolu od)
( i ostali zayebanti iz prethodnih upisa ako se jave)
he he izgleda da smo svi sigurni ko vrbov klin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Rođo dolazim i ja, iako ni ti ni Lala nikako da me turite na taj spisak. Ako se naljutim na kraju ću da tražim štampanu pozivnicu kao za svadbu.
Ma brate Podunavac, ti si unapred već bio uračunat, šta ima da te poziva neko, na tebe uvek računamo - nisi ti kao onaj Klaja, koji mora prvo da kleči na kukuruzu, da bi dobio dozvolu za izlazak!
Malopre mi je i Rančer potvrdio da dolazi, pa možete ti i on zajedno, jednim kolima.
Lala kaže:
Ma brate Podunavac, ti si unapred već bio uračunat, šta ima da te poziva neko, na tebe uvek računamo - nisi ti kao onaj Klaja, koji mora prvo da kleči na kukuruzu, da bi dobio dozvolu za izlazak!
Malopre mi je i Rančer potvrdio da dolazi, pa možete ti i on zajedno, jednim kolima.
vi to mene malo
Ko MI, ma neeee
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?