Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
zoranp
 ...DA SE MALO PRISETIMO..CryCry..MISLIM DA TEKST PESME IDE UZ OVAKVE TEME!!

http://youtu.be/s...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Bogami, ovaj tekst u ZOV-u je poprilično interesantan, po tvrdnjama! Oglasio se Aca Pantelić, a bogami, oglasio se i Zoran Popović.
Kanda su prošli godišnji odmori, pa treba hvatati zalet za nastavak onog stila od proletos. Ista priča, ista meta, isto odstojanje, samo se sada promoviše Aca Pantelić kao novi sekretar LSS (???). Još uvek mi nije jasno kada je to Ćeranić podneo ostavku/otkaz, ili kada je razrešen dužnosti sekretara LSS - nema informacija.
Dakle, po ovom tekstu, svi su drugi krivi za stanje u lovstvu: i vojvodjanski savez, i savez centralne Srbije, i zakon, i podzakonska akta, i Kurta i Murta - kao da je neko drugi vodio LSS, a ne ovi ljudi koji su se u tekstu oglasili. I sad ti isti ljudi žele da im se vrati staro stanje?!? Da nije tužno, bilo bi smešno! Ko je dao saglasnost na ovaj važeći Zakon?!? Ko se slikao sa tadašnjim ministrom Draginom? Da nije možda moja baba Mara pokojna??? Nije ona - onda je neko drugi!
Kaže, usvajaju novi statut? Gde je objavljen predlog novog statuta? Da li je organizovana javna rasprava, u vezi tog predloga? Ko je predlagač, radna grupa, ili neki pojedinac? Koji organ LSS je usvojio odluku da baš taj nevidjeni predlog novog statuta ide u javnu raspravu? Kome se upućuju primedbe na predlog? Da li su sigurni da LSS funkcioniše? Jel im to Marko Tica rekao, da je sve po statutu?

Tekst iz ZOV možete pročitati ako kliknete na sledeći link:

http://www.zov.rs/code/navigate.php?I...icleId=567

Za početak, pisac teksta ili gospoda koja su postavila ovaj članak na web sajt revije ZOV, bi mogli da nauče da se naziv naše države, Srbija, piše velikim slovom!!! Novinari? (pogledajte podnaslov teksta - reč 'srbije' je napisana malim slovom!)

Takodje sam iz teksta saznao da je vojvodjanski savez novoformiran!!!???? NO COMMENT!

Kakve se to stvari pišu, i odakle potpisniku tog teksta ideja da napiše ovakve stvari, ne znam. Znam samo da je osnovno pravilo novinarsko, da se uvek čuju sve zainteresovane strane. Bzvz!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 Da podsetimo, do paralize je došlo nakon što su predstavnici novoformiranih saveza Vojvodine i Centralne Srbije odbili da podrže rad Lovačkog saveza Srbije. A do konačnog razlaza došlo je na poslednjoj Skupštini LSS, početkom jula u Smederevu

DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMEŠNO,ljudi odakle im obraz da izjave ovako neštoFoto
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Izdvojio sam neke delove teksta koji su mi naročito zanimljivi , u stvari nisu zanimljivi nego me hvata bes od količine bezobrazluka!

Posle dugotrajne blokade, izazvane opstrukcijom u organima upravljanja, Lovački savez Srbije konačno kao da se vraća redovnim zadacima zaštite lovišta i interesa članstva.

Uprkos činjenici da je došlo do osipanja organizacije, Lovački savez je ovakvu odluku dočekao sa izvesnim olakšanjem - kaže Pantelić. - Pre svega zato što smo mogli da se vratimo važnijim temama, kao što su zaštita divljač i interesa lovaca.

Po njima je neopravdana čisto fiskalna politika podele lovačke članarine, iz koje se dobar deo sliva u državni budžet. I bez podnošenja bilo kakvog računa o tome ko je korisnik tih para!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 pa lepo je napisano kao da se vraća redovnim zadatcima,ovo je smejurija i to može da proguta samo neko ko nezna nimalo situaciju,Cry

Tradicija duga 115 godina ------ 85.000 lovaca za očuvanje prirode u Srbiji ------ Tradicija duga 115 godina ------ 85.000 lovaca za očuvanje prirode u Srbiji ------

ovaj novinar iz zova sigurno nije posetio sajt LSS verovatno bi video trakicu koja ide tradicionalnim zelenim slovima sa zvučnim podatcima iza kojih se verovatno i dalje kriju oni koji doprinose raspadu LSS

elko
 Nažalost došlo je i vreme kojega smo se i plašili.

Došlo vereme da pametni zaćute a da budale progovore.
Da pošteni i kerektni odu u zapećak a da kriminalci vode glavnu reč u lovstvu Srbije.Što bi rekli - crni dane a crna sudbino.

Za očekivati je bilo da se pojavi ovakav tekst, od ovakvih ljudi, da njihovi komentari i laži po ko zna koji put dovode u zabludu sve one neinformisane lovce širom Srbije.
Samo nije bilo za očekivati da se pojavi u Zovu.
Nije bilo za očekivati da novinar, takvog lista, zažmuri, iz njemu znanih razloga, pred činjenicama, da rehabilituje osobe protiv kojih se vodi krivični postupak zbog zloupotreba službenog položaja zbog kojih je lovstvo Srbije oštećeno u nemerljivim razmerama, kako po pitanju para tako još više po pitanju odnosa javnosti prema lovačkom moralu.
Verovatno autor teksta ima svoje razloge za takvo postupanje i pisanje koje ima samo njemu poznati cilj jer samo iz njegovog razloga može biti dopušteno elementarno nepoznavanje stanja u lovstvu Srbije, istorijskog razvoja najveće organizacije na ovim prostorima, uzroci i posledice bilo čijih postupanja.
Svako ima svoju istinu, a na predstavnicima pisanih medija pada teret predstavljanja i lica i naličja, i jedne i druge istine , jasno i glasno sa svim argumentima pred širok auditorijum lovaca, inače njihovih vernih čitalaca, pa neka sami lovci sude.
Ako novinar želi da iznese svoj sud, gledište, to mora biti potkovano izjavama i jednih i drugih, trećih, novih i starih.
Postoji istorija lovstva Srbije, koreni i počeci, i nije lovstvo Srbije niti On niti Oni to je ipak malo veći vremenski period i malo drugačije dokazani ljudi.
Mogao je autor teksta da prelista i stare brojeve Zova i da pročita šta je o ljudima koje sada rehabilituje pisao baš Zov, o njihovom moralu, čuvanju lovišta, gazdovanju i zaštiti divljači.
Bože, molim te, samo nemoj dozvoliti da A.Pantelić, protiv koga se po informaciji advokata LSS još uvek vodi krivični postupak zbog zloupotreba u LSS, vodi brigu o divljači i lovstvu.
Možda nisam u pravu ali lovci Srbije imaju pravo na istinu koju pomenuti lovni radnik zna.Neka javno objavi za kolko je para kao Sekretar LSS kupio auto od LSS, koliko je koštao veliki servis za isti aut, koji je platio LSS posle mesec dana ili više od njegove kupovine i zašto ga lično nije platio već je to učinjeno od naših para, koliki mu je bio lični dohodak u mesecima koji su predhodili njegovoj ostavci na mesto Sekretara LSS, koliko je imao dnevnica i zašto je ćutao na kriminalno postupanje njegovog supotpisnika na nalozima kojima su milionske sume naših para otišle u privatne džepove.
To bi možda opralo njegov obraz.Istinu pred lovce a ne ponovo laži i podmetanja.Ponovo da na isti ili sličan način gazduju i brinu o zaštiti divlajči.E to, mnogima i na njihov način ne treba a kome treba neka im je sa srećom.
Zaboravih, neka javno demantuje, sekretar -nije sekretar, ma jeste sekretar - piše u Zovu, zašto je pred više ljudi u svakoj prilici predlagao formiranje regionalnog saveza Šumadincima , po njemu, kao jedino rešenje protiv načina rada Z.Popovića i stanja u LSS, je li zaboravio kako je komentarisao njegov rad i postupanje i to pred svedocima.Šta se promenilo pa ga je promenilo osim što ga je pomenuti sada stavio u krilo, prigrlio ga kako bi u njemu našao uzdanicu i poklonika njgovih zloupotreba.I treba.Svako treba sebi, spram sebe da nađe druga.I jesu par.Par zbog para, a ne zbog navodne zaštite divljači i lovstva osim ako svoje časne radnje ne zovu takvim imenom od milja.

DakiNS
 Elko je napisao : To bi možda opralo njegov obraz

Kolega postoji li na planeti toliko vode koja bi mogla oprati taj i takve obraze? Sumnjam!

Posle toliko nedozvoljenih radnji ili saučesništva ? Vuk dlaku menja ali ćud nikada. Bože kako lovci koji podržavaju te individue idu u lov? Kako nišane , kada su kod očiju slepi.

zoranp
 elko Bravo 2Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 Indjijanac SVAKA MRLJA SE MOŽE OPRATI,SAMO SA OBRAZA NEMOŽE!!!

slavaplana
 LSS je prema mojim informacijama ZOVU uplatio 30.000din za kupovinu ZOVA ili na ime spozorstva pa me ovakav tekst NE CUDI ni MALO!!!!

slavaplana
 Da li su celni ljudi LSS i ove godine isli sluzbenim autom na more ??
Kad naviknes na standard tesko se navike menjaju!!!HaHaHa

Lala
 Ćuti bre Slavo, dok je samo službeni auto u pitanju, moglo im se desiti dok su imali para na bacanje, da im padne na pamet da savez kupi helikopter - kakva bi to tek vožnja bila, sve pod okriljem kontrole lovišta iz vazduha.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 samo ima dajte ideje. Pa njima taman ponestalo ideja a vi onako bas pravu hehehehe
Zamisli da kazu pa ovi sa srbija lova nam rekli da je helikopter pravi za kontrolu iz vazduha hehehe i imaju alibi za jos koje milionce ali sad u eurima heheh. Mozda kredit kod Agrobanke uzmu hehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Indjijanac
 neće sigurno uzeti helikopter zato što se popoviću stalno pokvari frizura prilikom ulaska i izlaska iz helikopteraPilot

DakiNS

Indjijanac kaže:
neće sigurno uzeti helikopter zato što se popoviću stalno pokvari frizura prilikom ulaska i izlaska iz helikopteraPilot

I Panteliću HaHaHa

Indjijanac
 možda je bolje da izbrišem sve upise oko elikoptera,da nebi još zaposlili i frizerku kao člana posadeHaHaHa
IMA SE ,ZNA SE

DakiNS
 Jel zbog Pantelićeve ladne trajneHaHaHa

Indjijanac
 jbg,pa onda će morati i frižider i klimaIznenadjen

chaki
 ma kupimo mu maramicu pa neka se ceslja maramicom. Sto se DrPic frizure tice ako nastavi ova borba protiv korupcije mozda dobije i besplatnog frizera sto bi b ilo najbolje resenje
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

zoranp
 Ma zabole starog Lisica, ZOOTEKU što mi serenCenzurisano ovuda, bitno je da se funkcija opet obavlja!!!...a helikopteri, frizeri, klime i frižideri, pa će bidne i to...samo polako!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,170,434 posete www.srbijalov.com