Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
ficha007
 Gospodin Miloš Beuković odlikuje zaslužne pojedince iz LU "Srem" Šid, između kojih je i Borislav Bogunović - msm da je u pitanju srebrni orden zasluga za lovstvo, i ako je bio veštak u krivičnom predmetu u kojem je Borislav Bogunovuć pravosnažno osuđen za krivično delo Zloupotreba službenog položaja i dela Nezakoniti lov.

Prvostepena presuda doneta 12.05.2009. godine, potvrđena 22.07.2009. godine, a Borislav Bogunović odlikovan negde 2010. ili 2011. godine, što znači da je uvaženi tada predsednik LSV-a znao za osudu za ova dela pa se postavlja pitanje kako je mogao onda ovim ordenom da odlikuje lice koje je pravosnažno osuđeno za Nezakoniti lov.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Interesantan je stav prvostepenog suda u presudi na strani 12/13 gde je cenio nalaz i mišljenje veštaka Prof. Beuković Miloša u delu u kojem on priča šta su vabilice i kako funkcionišu kojem je poverovao.

ALI, u nastavku presude lepo stoji da u delu nalaza i mišljenja u kome se veštak izjašnjavao da li je premašen Plan ulova prema GPGL Bosut za 2003/2004 godinu SUD NIJE PRIHVATIO jer se veštak izjašnjavao o pravnim pitanjima, što nije bio zadatak veštaka, a i ako je veštak saslušavan na okolnosti da li je premašen Plan ulova za 2003/2004 godinu, veštak se na to nije izjasnio, pa je sud imajući u vidu da se veštak ne može izjasniti da li je dozvoljeno da se vabilica koristi pre početka lova i da se vabilica može koristiti radi ispitivanja terena da li na istom ima prepelica, ocenio da veštak svojim nalazom i mišljenjem želi pomoći optuženima u izbegavanju krivične odgovornosti.

Pa kako veštak to može da uradi ako treba da bude objektivan i nepristrasan.

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 E ali kada se vidi ovo odlikovanje koje kasnije došlo, pa kada se zna da je Bogunović bio siguran glas Kuma Vujice u organima LSV-a...sve to nekako počinje da dobija smisao.

Evodija
 Zajednička pojava u komisiji za "pljevljenje" para ujkeZokija,te "rogova u vreći" prof.dr.Letića i Beukovića znači -POMIRENJE. Love
Dali su to svi sa "one liste" prišli k nami. Ili je to u višem interesu.
Kad je u pitanju interes lovaca nema više svađe - svi u tor, a mi u naučno-istraživačke komisije, pa plevi.
Qvarni ala si ih kuvarno nadmudrio. Veljina si ti škola. Neka malo "kraduckaju" pa šut. Stari
Samo nam dragog DedaDeje (čuveni direktor Lovzad) nema nigde.Confused ROFL

DakiNS
 Ponovo kreće zlatna groznica:

http://www.lovackisavezvojvodine.com/.../?lang=cir
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 U LSV je ovo izborna godina, pa su izbrone aktivnosti uveliko počele. Dvojac Pažin-Beuković (bez kormilara deda Deje kojeg niko više ni ne pominje) je izrazio naročitu želju da u istom sastavu zadrži čelne pozicije koje su do sada držali, dakle, 'teli bi još jedared u još jednom mandatu da sede tu gde sede. To me ne čudi uopšte, imajući u vidu da sad pored ranijih razloga imaju i jedan novi, mislim na novu Škodu Octaviu, koja ovih dana učestalo šparta Vojvodinom sakupljajući potpise podrške kandidaturi. Doduše, Pažin izgleda više radi taj posao jerbo mu zamenika baš nešto i ne bi neki da vide kao gosta, što me i ne čudi.

Ono što je i mene iznenadilo (u pozitivnom smislu) jeste pojava potpuno novog imena kao protivkandidata za predsednika LSV. Neću da istrčavam, ali ću nabaciti da je u pitanju dugogodišnji lovac, poznati lekar-hirurg, i vrlo jak igrač koji do sada nije ulazio u lovnu politiku, ali izgleda i njemu 'prevršila dara meru' pa rešio da se dohvati i toga, a koliko ja poznajem situaciju, ima već sada priličnu podršku - nema repova koji se vuku za njim, a autoritet je koji nema problem da kaže šta misli i uradi ono što kaže. Po mojiim saznanjima, došlo je dotel da su izgleda neki ljudi koji su do sada važili za Beukove ljude od poverenja i 'jurišnike' odjednom počeli da menjaju mišljenje i šalju signale da bi na vreme da se ukrcaju u voz sa potpuno novim mašinovodjom. Ono što do mene stiže kroz priče i nezvanične informacije je zaista vrlo zanimljivo. Ko bi rek'o, čuda da se dese....!? Grin

Još veće iznenadjenje (opet u pozitivnom smislu) jeste ulazak jedne osobe u kandidaturu za izbor zamenika predsednika LSV. Kako čujem, aktuelni zamenik predsednika Beuković je dobio još jedan svoj čuveni napad besa i gubitak kontrole začinjen psovkama i treskanjem slušalice nekim ljudima koje nazove kad je saznao ko mu je protivkandidat - a sva je prilika da će učestalost tih napada biti sve češća u narednih mesec dana, čujem ja štošta i mogu da kažem da sam spremio kokice i zauzeo mesto na tribinama odakle imam nameru da komentarišem izbornu utakmicu. Počeo sam da učim i reči pesme 'A sad, adio...', mislim da će biti prigodna!

Nameravam i da navijam, naravno protiv ovih sadašnjih koji su me sasvim lepo razočarali a vrlo često (naročito na početku ovog mandata koji im ističe) i preveslali lepim obećanjima i finom pričom. Ti isti (Pažin/Beuk & company) su pokazali šta umeju, a to što su pokazali meni se uopšte ne dopada, počev od bezobrazne visine članarine, pa preko one burazersko-rodjačke firme Vojvodjanski lovac, pa do drastičnog osipanja članstva po LU i u LSV, pa do pustošenja fondova divljači u vojvodjanskim lovištima, pa preko preteranog petljanja sa pokr. Sekretarijatom, pa onda onaj nesretni novi Statut LSS gde su vojvodjanska lovačka udruženja primorana da ako žele da budu članovi LSS, moraju da pre toga plate članarinu ovim vojvodjanskim nezasitim majstorima, pa onda oni čuveni NIR gde se veliki novci daju za neke apstraktne stvari od kojih u praksi lovci nisu neke vajde videli, pa onda ono tupavo učešće na konferenciji zelenih na Paliću odakle je krenula žurka oko zabrane lova prepelice i grlice, pa onda poslovanje LSV mimo Plana koji donosi Skupština LSV, pa onda se majstori setili rebalansa gde Upravni odbor menja odluke Skupštine LSV što je apsurd...itd. itd., ko će se setiti svih brljotina, imaju oni toga ihaaaajjjjj.... Pa ti ljudi su svake godine od lovaca pokupili preko 20 miliona dinara i šta su pokazali i uradili sa tom gomilom para?!? Kupili novi luksuzni auto da se vozikaju!? A divljač? A lovišta i lovci?!? Ma daj bre... Poslednja brljotina za koju sam saznao jeste da g.Zamenik nije odobrio sednicu Suda časti LSV zakazanu za polovinu februara sa obrazloženjem da NEMA NOVCA!?!? Na predlog članova Suda časti da se odriču dnevnica i da im se samo plate putni troškovi, odgovoreno je da nema potpisanih isplatnih naloga (?) i da sačekaju kad dodje predsednik LSV (koji je bio odsutan tih dana)... Rezultat: sednica Suda časti je otkazana. Eto kako se radi, žali Bože!

Elem, o imenima koja ulaze u izbornu utakmicu ćete biti informisani na vreme, a ja lično očekujem da će ta utakmica biti najzanimljivija do sada, i da će da leti perje na sve strane. Reakcije aktuelnih čelnih ljudi su takve da pokazuju da ni njima nije svejedno uopšte, oni najbolje znaju šta su i kako radili, i da kanda su svesni da vrlo lako može da se desi da im novi mandat ostane sanak pusti.
Što se mene lično tiče, ja bih voleo da bude tako i da ovoj ekipi koja evo čitavu deceniju pravi sebi 'bajku od života' preko lovačke grbače konačno vidim ledja!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ficha007
 Daj Bože da ih "razveju kao lipa seme" ROFL

mrwa22250
 I ja im takodjer,razvejavanje zelim,ali se bojim da je stara garnitura ovaj put odigrala na proverenu kartu u svim banana drzavama u koje naravno i Srbiju ubrajam,a to je politicka podrska.Ne mozes pokrasti lovce i drzavu ako ta ista drzava ne stoji iza tvog lopovluka sto je,nazalost,slucaj u mnogim sferama pa tako i ovoj nasoj lovackojConfused.Koliko treba biti naivan,pa pomisliti da su se slizali sa "ujediniteljem"zbog prosperiteta lovstva i lovacke organizacije.Da nisu povedeni njegovim poznavanjem materije(krsten zecom u vugla)ili njegovim moralnim kvalitetima(krivolovac po sopstvenom priznanju,a partijskih knjizica vise nego kravata).
Politika iz pozadine,obelezila je i vladavine njegovih prethodnika,a krajnji rezultat su silne zloupotrebe,nazalost bez sudskog epiloga.Javna preduzeca,sportski klubovi,udruzenja gradjana.....godinama su zrtve svojih"dobrotvora"sa partijskim knjizicama koji u upravnim odborima primaju nicim izazvane astronomske zarade,dok se ista guse u govnima.Ako je neko i krenuo iz govana napolje,odmah se tu nasao neki partijski vojnik da ga povuce nazad.Zasto bi u lovstvu bilo bolje i ko jos veruje u predizborne parole tipa,strucnost ispred politike,kad je politika iliti partija iznad zakona pa i iznad Boga.
Sa druge strane,raja,naviknuta na parolu:NE PITAJ STA RADE DRUGOVI ODOZGO,pretvorila se u ovo sto imamo danas.Horde zombija i klimoglavaca,gazeci jedni preko drugih,svi sa istim ciljem,domoci se dupeta nekog od tih drugova i tako se duboko tu zavuci da moze ceo radni i zivotni vek tu da se provede.E sad malcice nas syebalo ovo visestranacje,pa su ovi stariji malo zbunjeni kome i kada treba da se uvuku,dok su se mladji,u koje i vrli nam preCednik spada,na vreme opskrbili dovoljnim kolicinama putera i kako se koje dupe promeni,oni iskacu,malo mazanja i buc u sledece=RECEPT ZA USPEH U SRBIJIShock.
Nije bas sve nitako crno,rece gavran i skoci u katranJaooo
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

slavaplana

Lala kaže:
U LSV je ovo izborna godina, pa su izbrone aktivnosti uveliko počele. Dvojac Pažin-Beuković (bez kormilara deda Deje kojeg niko više ni ne pominje) je izrazio naročitu želju da u istom sastavu zadrži čelne pozicije koje su do sada držali, dakle, 'teli bi još jedared u još jednom mandatu da sede tu gde sede. To me ne čudi uopšte, imajući u vidu da sad pored ranijih razloga imaju i jedan novi, mislim na novu Škodu Octaviu, koja ovih dana učestalo šparta Vojvodinom sakupljajući potpise podrške kandidaturi. Doduše, Pažin izgleda više radi taj posao jerbo mu zamenika baš nešto i ne bi neki da vide kao gosta, što me i ne čudi.

Ono što je i mene iznenadilo (u pozitivnom smislu) jeste pojava potpuno novog imena kao protivkandidata za predsednika LSV. Neću da istrčavam, ali ću nabaciti da je u pitanju dugogodišnji lovac, poznati lekar-hirurg, i vrlo jak igrač koji do sada nije ulazio u lovnu politiku, ali izgleda i njemu 'prevršila dara meru' pa rešio da se dohvati i toga, a koliko ja poznajem situaciju, ima već sada priličnu podršku - nema repova koji se vuku za njim, a autoritet je koji nema problem da kaže šta misli i uradi ono što kaže. Po mojiim saznanjima, došlo je dotel da su izgleda neki ljudi koji su do sada važili za Beukove ljude od poverenja i 'jurišnike' odjednom počeli da menjaju mišljenje i šalju signale da bi na vreme da se ukrcaju u voz sa potpuno novim mašinovodjom. Ono što do mene stiže kroz priče i nezvanične informacije je zaista vrlo zanimljivo. Ko bi rek'o, čuda da se dese....!? Grin

Još veće iznenadjenje (opet u pozitivnom smislu) jeste ulazak jedne osobe u kandidaturu za izbor zamenika predsednika LSV. Kako čujem, aktuelni zamenik predsednika Beuković je dobio još jedan svoj čuveni napad besa i gubitak kontrole začinjen psovkama i treskanjem slušalice nekim ljudima koje nazove kad je saznao ko mu je protivkandidat - a sva je prilika da će učestalost tih napada biti sve češća u narednih mesec dana, čujem ja štošta i mogu da kažem da sam spremio kokice i zauzeo mesto na tribinama odakle imam nameru da komentarišem izbornu utakmicu. Počeo sam da učim i reči pesme 'A sad, adio...', mislim da će biti prigodna!

Nameravam i da navijam, naravno protiv ovih sadašnjih koji su me sasvim lepo razočarali a vrlo često (naročito na početku ovog mandata koji im ističe) i preveslali lepim obećanjima i finom pričom. Ti isti (Pažin/Beuk & company) su pokazali šta umeju, a to što su pokazali meni se uopšte ne dopada, počev od bezobrazne visine članarine, pa preko one burazersko-rodjačke firme Vojvodjanski lovac, pa do drastičnog osipanja članstva po LU i u LSV, pa do pustošenja fondova divljači u vojvodjanskim lovištima, pa preko preteranog petljanja sa pokr. Sekretarijatom, pa onda onaj nesretni novi Statut LSS gde su vojvodjanska lovačka udruženja primorana da ako žele da budu članovi LSS, moraju da pre toga plate članarinu ovim vojvodjanskim nezasitim majstorima, pa onda oni čuveni NIR gde se veliki novci daju za neke apstraktne stvari od kojih u praksi lovci nisu neke vajde videli, pa onda ono tupavo učešće na konferenciji zelenih na Paliću odakle je krenula žurka oko zabrane lova prepelice i grlice, pa onda poslovanje LSV mimo Plana koji donosi Skupština LSV, pa onda se majstori setili rebalansa gde Upravni odbor menja odluke Skupštine LSV što je apsurd...itd. itd., ko će se setiti svih brljotina, imaju oni toga ihaaaajjjjj.... Pa ti ljudi su svake godine od lovaca pokupili preko 20 miliona dinara i šta su pokazali i uradili sa tom gomilom para?!? Kupili novi luksuzni auto da se vozikaju!? A divljač? A lovišta i lovci?!? Ma daj bre... Poslednja brljotina za koju sam saznao jeste da g.Zamenik nije odobrio sednicu Suda časti LSV zakazanu za polovinu februara sa obrazloženjem da NEMA NOVCA!?!? Na predlog članova Suda časti da se odriču dnevnica i da im se samo plate putni troškovi, odgovoreno je da nema potpisanih isplatnih naloga (?) i da sačekaju kad dodje predsednik LSV (koji je bio odsutan tih dana)... Rezultat: sednica Suda časti je otkazana. Eto kako se radi, žali Bože!

Elem, o imenima koja ulaze u izbornu utakmicu ćete biti informisani na vreme, a ja lično očekujem da će ta utakmica biti najzanimljivija do sada, i da će da leti perje na sve strane. Reakcije aktuelnih čelnih ljudi su takve da pokazuju da ni njima nije svejedno uopšte, oni najbolje znaju šta su i kako radili, i da kanda su svesni da vrlo lako može da se desi da im novi mandat ostane sanak pusti.
Što se mene lično tiče, ja bih voleo da bude tako i da ovoj ekipi koja evo čitavu deceniju pravi sebi 'bajku od života' preko lovačke grbače konačno vidim ledja!

Da li je ovaj gospodin kandidat za Predsednika LSV-a????Ako jeste svaka cast.............Oi.......http://www.vesti-online.com/Vesti/Hro...-nabavkama....

Valjda to tako treba???

Kakav predsednik takav i podpredsednik??????

Ako je ovo tacna informacija da sa druge strane imamo dvojac Pazin-Beukovic onda lovci u Vojvodini neka spremaju motke,kuke i motike i neka tereju bandu do Dunava da svi sami skoce..........
Smejurija ziva............

To su oni isti koji se ne grabe za funkcije kako neko rece na forumu i koji to rade iz ljubavi............njima funkcije i mesta predsednika,clanova U.O. nisu neophodne a dobro dodju...........Bravo 2

Onda blago Lali on ce sigurno biti Sekretar LSV-a
..............zavidim mu zaista..........Kiss

slavaplana
 Zato što napadaš bez ikakvih argumenata!
Kolega ukoliko imaš argumente o nekom negativnom ili protuzakonitom radu koleginice iznesi ih , u protivnom te ponovo molimo da takve upise koji su temeljeni na ličnoj netrpeljivosti izbegevaš!

Srbijalov Admin Tim

slavaplana
 dosta vise..................Rastanakprohujalo sa vihorom................

Beuk i Pazin su vec predali potpise za Skupstinu..ovi drugi jos prikupljaju..............ako je to resenje problema u LSV-u da ovi stari ostanu ili da ovi novi dodju onda Lovstvo u Srbiji ima ozbiljan problem..............otupeli smo od loseg zivota,smanjenih vrednosti i ljudi koji se laktaju da dodju ili ostanu tu gde jesu po svaku cenu iskljucivo zarad svojih i samo svojih interesa.............lovci kao ovce za sisanje sluze svsi ..........dokle vise ovako????

Sremac75
 Jbg, Slavo, pa ti si podržao Šormaza krivolovca kada se kandidovao za preCednika LSS-a...
A u čemu se on razlikuje od ovoga kojeg si linkovao???
Seti se skupštinskih dnevnica, pa one saobraćajke, pa krštenja pre polaganja lovačkog ispita, pa laganja u kampanji....
Pa vidi sada kako transparentno radi, kako pravovremeno informiše lovce i delegate u skupštini....

Tačno je da je Sanja kandidat za podpredsednika LSV-a, ali je tačno i to da je Miloš Veliki izjavio da će prestati da se bavi lovom ako ga Sanja pobedi.....
Meni je to dovoljno da je podržim....

A ti se zapitaj o dobronamernosti onoga ko ti je plasirao ove informacije sa ciljem da ih kritički objaviš na ovom forumu......

I da li ti misliš da bi bilo loše da Lala bude Sekretar?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana

slavaplana kaže:
Zato što napadaš bez ikakvih argumenata!
Kolega ukoliko imaš argumente o nekom negativnom ili protuzakonitom radu koleginice iznesi ih , u protivnom te ponovo molimo da takve upise koji su temeljeni na ličnoj netrpeljivosti izbegevaš!

Srbijalov Admin Tim

Ja sam podrzao Sormaza koji je trebalo da pocisti bandu u LSS kad dodje..............pola posla je uradio............o njegovom radu licno odgovara svima koji su ga glasali........ako ne bude radio u interesu lovaca bice smenjen vrlo brzo ...................budi siguran u to.................

Evo kolege koji nisu obavesteni a prave se pametni..............kratko pamcenje imate kolege..............da Vas podsetim malo.............i sta ovde ima od licnih netrpeljivostima????Ovo su cinjenice......

Jer u Bacu na takmicenju lovac i pas Sanja Momcilovic bez usvojenog pravilnika koji nije nikada pre tog ni video Kinosloski savez Srbije na svoju ruku sudila po novom praviniku pa se o tome pisalo i ljudi su sa pravom bili nezadovoljni....Hrvacki pravilnik KSS nije usvojio a ona ga je primenjivala na tamicenju koji je tek trebalo da bude usvojen..ja to nisam zaboravio!!!!!!......setite se samo u koliko organa i koliko funcija ista gospodje ima.............setite se samo ko je kandidat za predsednika LSV-a???Ko je terao da bude kandidat za podpredsednika ?????Ja nisam...............e sad kad to ja javno napisem i prozovem gospodju da to sto radi nije dobro E SAD NEMA DOKAZA ..ima gospodo ali Vi to svi namerno necete da kazete................ima mnogo stvari koje ja za razliku od Vas nisam zaboravio a smejurija je ono takmicenje u Bacu posle koga su se iscudjavali i Vlada Videnovic i Boris Baic u Zagubici kad su i oni shvatili Vlada poslebno sta se desilo zaista.........Baic je znao i sve ovo sto sam rekao potvrdio je Vladi Videnovicu koji se cudio i krstio sta je i na koji nacin odradjeno..............da Vas podsetim da covek koji je imao ostrel jedini nije prosao a prosao je neko ko ima lepsu frizuru i bolje i lepse odelo...............ali posto je amnezija Vojvodjenskih admina izgleda problem evo i to smo resili................argumentima..........

brisete upise koji Vama ne odgovaraju ali nema veze.................nista niste napisali da demantujete moje tvrdnje i saznanja...............

jer jeste kandidat za podpredsednika LSV-a .................jeste.......................jer Hirurg kandidat za mesto predsednika......jeste...................

ja sam licno misljenja da su tandem Beuk-Pazin bolji tim......bar znaju kako da Vojvodjenske lovce osisaju sa 1400din godisnje + ono sto Zeremski napabirci preko privrednog drustva......svaka cast kad ljudi znaju..........neka deru i sisaju dalje........................

e sad je problem sto se to komentarise.........................brisite Vi slobodno moje upise ali istina je ovo i tu nema pomoci...............istina boli Daki...........??????

Ti demantuj nesto ako nisam rekao kako treba ili sam mozda dao nku pogresnu informaciju...................sramota kud plovi ovaj brod.........to sto je neko visoki funkcioner SNS-a ne znaci da treba da bude u LSV-u o cijem poslovanju nema pojma ili je to naucio dok je vodio Luku Novi Sad?????????????Smesno...................Sad

slavaplana
 Gospodja bi svuda da se gura a da se njeno ime ne pominje.........................ima ona i zasluga necu da gresim dusu ali brate sto je mnogo mnogo je....ima jos sposobnih ljudi i zena u Srbiji koji zbog ovakvih PODOBNIH kadrova ne mogu da isplivaju..................samo anm jos Hirurg fali da resava probleme u Lovstvu.....moze jedino da hiruskim rezom napravi otlon od dosadasnje prakse pljackanja lovaca u Srbiji i Vojvodini posebno..............uskoro se ocekuje PONISTENJE DODELE LOVISTA U VOJVODINI I KRIVICNI PROCESI PROTIV LJUDI KOJI SU TO ODRADILI NA SVOJU RUKU.................

Pa jer neko misli da ce to tako ostati?????

polako samo................

uskoro................

Sremac75
 Ja mislim da od Silnog Beuka i Prepodobnog Pažina, nema gorih..... dokazali su se....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 Beuk i Pazin su prica za sebe.............nista tek ova dvojica nisu doprineli stim sto su se debelo ovajdili....Beukovic za proekat sa Popovicem oko ishrane srnece divljaci..pisanja knjiga.......miline od zivota i polaganja ispita i varedne skole za lovocuvare i upravnike...........Pazin je obilazio Srbiju udruzenja koje god ga je zvalo...........ali je i LSCS odkazao polaganje lovackog ispita................sCenzurisanoo je pricu oko niske clanarine prema LSS jer je bez finasiskog plana i realnih troskova prema LSS kao dzek odredio 200din da ide LSS..............Tomica je predlagao 30din po lovcu...gde smo sada............svi jedu i piju i milina.........milina od zivota a lovista prazna.......divlajci nikad manje...............i Sanja za podpredsednika LSV-a???????????/Jer ima kraju glupostima?????izgleda nema???

slavaplana
 Zbog podobnih i politickih kadrova smo u mulju..................

Budale uzese vlast i vode Nas sve u propast a mi sedimo,citamo i gledamo i niko nista...................koja bre licna sujeta i netrpeljivost.................koje gluposti.................jedni isti vec 30god...........................alo braco probudite se..............pa ima mladjih ,skolovanih ljudi jos puno..............dokle vise??????????

Beukovic ,Pazin,Sanja i ovaj Hirurg koji tek treba da udje u igru treba da otvore privatnu kliniku i da se svi zajedno lece .....vreme je.........prolupali su svi...............oni misle da posle njih ide potop........

DakiNS
 Slavo ko radi taj i greši. Nije ona sama sudila u Baču ali to je u ovoj celoj priči nebitno. Kakve veze ima LKK sa funkcijom, bilo u KSS LSS ili LSV. Da ti nisi malo ljubomoran na njen rad? Odrastao si čovek , smiri se malo pa ponovo sedi i pročitaj svoje upise, Izvini druže ali meni i ne samo meni malo je teško pratiti smisao istih. Nabacuješ rečenice koje često nisu povezane. Što se tiče istine , meni lično se čini da tebe ona boli više nego mene. Nemam razloga da branim nekoga ko je kriv , samo ni meni a niti drugim kolegama nije jasno kako su tebi uvek drugi krivi, samo ne oni koje si svojevremeno podržavao. Nemaš obzira prema kolegama ni malo, u pokušaju da ostvariš ono što si naumio pregazićeš i najbliže. Koleginicu Sanju nisam video ni čuo barem godinu , dve dana, tako da nemam nikakvih ličnih razloga. Tvoje pisanje liči mi na pesmu koju je svojevremeno pevao jedan bivši kolega , a koja se meni lično uopšte ne dopada. Mlad si čovek , ne žuri , razmisli pre nego što se istrčiš. Razumem te da si revoltiran mnogim stvarima u privatnom životu , dešavanjima u lovstvu i državi, i ja sam ali sam i svestan šta mogu da uradim a šta ne.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Tacno je Daki da ko radi taj i gresi.........smejali smo se svi kako je ona licno donela odluku da primeni pravilnik koji nikada nije usvojen pre toga..........kako nepogresi da coveku sa ostrelom da prvo mesto recimo.........

Sanju nikada nisam porzavao i zaista nemam nikakvih obaveza prema istoj.................
ako ti imas ja nemam.................

Daki sem pisanja na tami o bretonima ti si poslednji covek koji meni treba da drazi bilo kakva predavanja......pridike .......od SRBIJALOVA napravili ste VOJVODINALOV..........o svemu moze ali o Sanji....e tu je zabranjena zona...........ona ne pusta kisu...........

Ta te podsetim ko je sedeo u U.O. Zorana Popovic...Sanja Momcilovic .......ne Slava

da te podsetin ko je bio u U.O. koji je reorganizovan na onoj drugoj Skupstini koja je bila u manjini......Sanja Momcilovic.............Slava ne..............

Ja nisam Sormazov podpresednik.............nisam ni kandidat bio............tamo ulaze podobni a ne pametni ljudi valjda ti je to jasno

Zeremski je lepu ekipu okupio.............Hirurg,Sanja,Zeremski i dalje u privrednom drustvu i bog te veselio............ja svoje najblize ne gazim kao neki koji su se prodali za dva-tri besplatna lova u Vojvodini kao neki..........Daki ti se nikada nisi trudio da bilo sta promenis svojim upisima ili da pokrenes neku ozbiljnu temu............ljudi to znaju........ali znas da za mene kazes da svojim upisima NARUSAVAM UGLED SRBIJALOVA?????Daj boze da svi kao ja naruse ugled SRBIJALOVA....to je isto govorio TOMICA IZ LSCS-a da ja rusim ugled i postojanje LSCS-a sto sam trazio da ljudi koji sede u U.O. a ne placaju clanarinu ne mogu da odlucuju o parama lovaca ciju kasu ne pune..............

Vecim delom ja sam zasluzan sto je Srbijalov izmedju ostalog ovo sto jeste ili sto je bio..........sve manje ljudi nesto pise u opste a video sam za 10meseci koliko ja nisam nista pisao koliko si ti bio aktivan u pisanju...............

Sanja Vas iz Vojvodine i pojedine Admine kad se pomene boli jako ali nije mi jasno cime je ona tu Vasu naklonost zasluzila.................

obican karijerista koji svuda sedi u nekom od organa a rezultati tanki.........jedva vidljivi...............

Na Srbijalovu je svojim upisima i komentarima u tri reci jako doprinela radu ovog foruma...........

ja amneziju nemam niti zakrecavanje krvnih sudova kao Vi koji ste zaboravili njen rad i trud...............

Svi mogu da mi drze pridike ali ti me zaobidji molim te.............Odobreno

PEZ
 Slavo druže, radiš li ti ovo namerno ili ne tvoj je problem, ali nije u redu da počinješ neku priču o Sanji da bi se "zakačio" za nekog Admina, prvo si čačnuo Lalu pa sad prebacuješ priču i počinješ raspravu sa Dakijem na ličnom nivou, batali. Nije te bilo na forumu neko vreme onda si počeo da pišeš o Juhoru, zatražio da ti se da mogućnost da otvaraš nove teme. Zašto, da bi podigao prašinu, da Srbijalov postane žuta štampa da članovi portala pišu kako im se smučilo da čitaju kojekakve gluposti? Otvorena je tema na tvoj zahtev u kojoj ste upisima doveli do ličnih prepucavanja nekoliko ljudi i na kraju šta rekoste u toj temi NIŠTA. Je l' tebe druže boli to što nisi više Admin Srbijalova koji po tebi postaje Vojvodinalov, i za to si sam kriv. Ne držim ti pridike ali nije u redu da se tako ponašaš prema ljudima sa kojima si do juče bio kolega administrator i više od toga. Možda sam ja, ne možda nego sigurno, najmanje zaslužan za popularnost ovog portala ali siguran budi da kao Admin neću ubuduće tolerisati upise u kojima bilo ko od članova pokušava da na neki način uruši ugled portala.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,118,694 posete www.srbijalov.com