Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 Vidim ja da je ovo druženje bila mal' jača daćaROFL.

Nigde slika a svi nosili fotoaparate. Da nije bilo zgode ( il nezgode ) sa Zokijevim kolima gde je guja ljuta iz ličkoga krša izvukla deblji kraj, ne bi se moglo pošteno ni nasmejatiGrin

Mada, kako vidim Predator je izgleda bio "zvezda prelaznog roka". Samo me brine što ne puŠća na forum šta je on to "iza ugla" slikao i zašto mu se objektiv toliko "nadigao" i izdužioROFL

Koliko sam čuo, zbog pataka sigurno nije. Biće da su u pitanju neke druge, urbanije živuljkeROFL

A i ovaj Bata Sniper, sad je našao da ga boli zub. Mogao je da dobije jednu roditeljsku od Dakija i Lale kao provereno najstarijih na druženju (kad malo bolje razmislim dosta su slični "Broju 1" iz Alana Forda ROFL), i odma da ga zub prođe.

Ili da mu je Bejbe jednom na uvce zapevao "Gori gora..." i rešen problem.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Indjijanac
 Fico sad ti zao sto nisi bio?
Dobro znas da nije bilo ko na daci,a sto se tice brkatog likote spram vremena ucestvovanja dobro je I prosao,zamisli sta bi mu sve nestalo da je bio ceo dan,pravio bi spisak ko lala u Vlasotincima
Srbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

ficha007 kaže:
Mogao je da dobije jednu roditeljsku od Dakija i Lale kao provereno najstarijih na druženju (kad malo bolje razmislim dosta su slični "Broju 1" iz Alana Forda ROFL), i odma da ga zub prođe.

Evo mene, jedna slika sa nekog davnog druženja, kada je Tutankamon pravio otvaranje piramide.

A da metnem ovo u avatar?!? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter

Predator kaže:

Sniper Hunter kaže:
Biće još zanimljivosti samo da se malo oporavim od raznih "šokova"danas a i izvadio sam zub koji me je užasno boleo priključio sam sada i i internet ponovo pošto je stari pukao zahvaljujem se domaćinu Dakiju na trudu i radu da sve ispadne najbolje ,posebno kolegi Robiji za izvarednu riblju čorbu ,uskoro idu slike a za sledeći vikend i vidoje iveli

Sniperu, postavi i one fotografije sa patkama. Živo me zanima kako su ispale na tvom fotoaparatu.

Idu slike drug moj
i40.tinypic.com/2ypbvr4.jpg

i42.tinypic.com/534k0m.jpg

i42.tinypic.com/eje91c.jpg

i43.tinypic.com/ncbi3b.jpg

ficha007
 Snipere pusti ti ove patke...nego daj ti One guske da mi vidimo ko je šta "okidao".ROFL

Čekam ja da se Podunavac javi jerbo vidim ja da je on "najobjektivniji". Pravedan je i objektivan "ko Haški tribunal"ROFLHaHaHa

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

zoranp
 Nikako da stignem koju pripisati!!!..a neznam vala ni šta bi reka...ostavim auto onako domaćinskli sa ključevima u bravi i sa sve dokumentima..otključan, na jedva pet metara od mene ....IIII BANDA GA ZDRPIShock...pa majke mi moje to ni u filmovima nema!!!..i kao šlag na tortu dok u toj muci stojim i gledam da se što manje izblamiram tražeći ljutu limuzinu..dolazi do mene "dušebrižnik" rančer i onako sa jedva suzdržanim suzama u očima oće da mi pomogne..OOOOONNN DA POMOGNE, mislim u sebi, pa taj ga je i apio uz one dvije, tri, a možda i više baraba oko mene jadna i nemoćna!!! Gledam ja njega a on se sve nešto isteže i sav zabrinut gleda da mi "pomogne", kad ja spusti pogled, a on strvina zakačio komplet sve moje ključeve (od auta, od ženine kuće i od tastove avlije) za pojas i crkava od smija u sebiIznenadjen...a ljudi al se voli nasladiti kad mene trpajuShock...al tako je valjda moralo biti kad vjerujem, onima kojima vjerovat nesmijem....a i što Lala kaže...nemogu oni trpati koliko mi možemo primiti!!Grin
Šalu nastranu..sat i po sa kolegama koje jako volim i poštujem, nova poznanstva sa još forumaša...iiii baterije pune...IDEMO DALJE!!Odobreno..umalo zaboravi ..DAKI SVAKA ČAST NA DOMAĆINSKOM DOČEKU I AMBIJENTUBravo 2!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

Nikola Vojinovic kaže:
Da ne bude polemike i nedoumica, mislio sam na Ribolovci.com, Lorist i Srbijalov...

Na ribolovcima sam najaktivniji i ove godine smo organizovali VIII kup (druzenje i takmicenje) svake godine je domacin neko drugi, pa se druzenja organizuju sirom zemlje...

Prosle godine sam imao cast da organizujem druzenje u Nisu, kome je prisustvovalo oko 30 clanova, bili su pozvani i neki clanovi foruma Lorist i Srbijalov...

Ideja je da se u narednom periodu organizuju zajednicka druzenja i takmicenja, a opet na sva tri foruma ima dosta ljudi koji posecuju sva tri foruma i druze se! Ovako bi bili svi na jednom mestu...

NIKOLA JAKO DOBRA IDEJA!!!Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Sinoć sam se baš dopisivao sa jednim kolegom koji je član i ostalih foruma kao i dosta nas. Ma drugari moji kako mogu da delim forume na naš i tuđe kada sam i tamo član , mogu da nažem naš forum i naši forumi, jer čim sam član nekog foruma ja sam deo njega , nisam posmatrač nisam ni gost nego "Drug Član" yebote. Deo sam foruma kako ovog tako i onog (trećeg -desetog) osim što na ovom forumu imam nešto veća ovlašćenja koja često ne znam da koristimConfusedGrin
Tako da mi ova polemika nekako ispada da treba da se organizujem da se družim sa članom DakiNS sa Srbijalova i sa Ribolovaca a i sa trećim članom DakiNS sa Lorista , eto prilike da se nas trojica do sita ispričamoLovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac

ficha007 kaže:
Snipere pusti ti ove patke...nego daj ti One guske da mi vidimo ko je šta "okidao".ROFL

Čekam ja da se Podunavac javi jerbo vidim ja da je on "najobjektivniji". Pravedan je i objektivan "ko Haški tribunal"ROFLHaHaHa

kad svi ćute dobri moj fićko da ti slikovito prikažem šta je okidao predator,i još je hteo dete da mi iskvari pa ga poveo kao masku za sobomZum

Sniper Hunter
 Evo još malo slika

i40.tinypic.com/2rfbgqu.jpg

i41.tinypic.com/wknrqc.jpg

bilo je i vezivanja udica
i40.tinypic.com/25tkzk1.jpg

a evo i monumentalne ,porcelanskeROFL

i40.tinypic.com/3162mad.jpg

ficha007
 Znao sam!!!!!! Kakvi crni ljubitelju prirode!!!! Teški voajeri.ROFL
Ima da nam zabrane sledeći put da se pojavimo tamo. A najgore od svega što zamalo da malog Indjijanca iskvare ovi bludniciROFL.

Kao šatro fotografisanje prirode, pataka..ovo-ono, a kad onoShock. Nego man'te se vi te prirode i dajte da mi malo detaljnije vidimo te "mudrijaške knjige"ROFL

Indjijanac
 samo da znaš Fićo da si bio na tapetu,baš smo te ono spominjali kako si pravio licitaciju jafa keksa i euroblokova u VlasotincimaROFL

Gedza66

Sniper Hunter kaže:
Evo još malo slika

Kako ne zavideti ovakvom druzenju? Bravo 2 majstori!!

Nikako da prepoznam ovog forumasa sa tompusom, mada mi lici na jednog koga poznajem ali bre u decembru nije bio ovako..... elegantno popunjen. Zbog lovne funkcije? Ne verujem (od toga se dobija samo secer) ali sam siguran da su euroblokovi i cokoladice kao uzrok ucestvovale sa 95.68% No no noROFL
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Boban
 Lepo druzenje narode tako treba ,iskreno ovog puta vam zavidim.iveli

Podunavac

Gedza66 kaže:

Sniper Hunter kaže:
Evo još malo slika

Kako ne zavideti ovakvom druzenju? Bravo 2 majstori!!

Nikako da prepoznam ovog forumasa sa tompusom, mada mi lici na jednog koga poznajem ali bre u decembru nije bio ovako..... elegantno popunjen. Zbog lovne funkcije? Ne verujem (od toga se dobija samo secer) ali sam siguran da su euroblokovi i cokoladice kao uzrok ucestvovale sa 95.68% No no noROFL

A ovaj sa tompusima (drug Tito) je bio i kuđen i hvaljen na druženju. Prvo smo ga kudili što nam zagađuje lep vazduh u šumi kraj vode. A posle smo ga hvalili pošto je svojim tompusima rasterivao komarce.ROFL

i39.tinypic.com/2wdyat1.jpg
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

zoranp kaže:
Nikako da stignem koju pripisati!!!..a neznam vala ni šta bi reka...ostavim auto onako domaćinskli sa ključevima u bravi i sa sve dokumentima..otključan, na jedva pet metara od mene ....IIII BANDA GA ZDRPIShock...pa majke mi moje to ni u filmovima nema!!!..i kao šlag na tortu dok u toj muci stojim i gledam da se što manje izblamiram tražeći ljutu limuzinu..dolazi do mene "dušebrižnik" rančer i onako sa jedva suzdržanim suzama u očima oće da mi pomogne..OOOOONNN DA POMOGNE, mislim u sebi, pa taj ga je i apio uz one dvije, tri, a možda i više baraba oko mene jadna i nemoćna!!! Gledam ja njega a on se sve nešto isteže i sav zabrinut gleda da mi "pomogne", kad ja spusti pogled, a on strvina zakačio komplet sve moje ključeve (od auta, od ženine kuće i od tastove avlije) za pojas i crkava od smija u sebiIznenadjen...a ljudi al se voli nasladiti kad mene trpajuShock...al tako je valjda moralo biti kad vjerujem, onima kojima vjerovat nesmijem....a i što Lala kaže...nemogu oni trpati koliko mi možemo primiti!!Grin
Šalu nastranu..sat i po sa kolegama koje jako volim i poštujem, nova poznanstva sa još forumaša...iiii baterije pune...IDEMO DALJE!!Odobreno..umalo zaboravi ..DAKI SVAKA ČAST NA DOMAĆINSKOM DOČEKU I AMBIJENTUBravo 2!!

Evo i dokaz. Sva sreća što Beybeu nije trebalo mnogo vremena da prepozna svoje ključeve (od tazbine), cirka pola sata.HaHaHa Što je najgore Rančer je poznat po tome da se više puta ženio do sada. Neki čak tvrde 4-5 puta. Mogao je Beybe osim bez kola da ostane i bez žene da su ključevi ostali kod Rančera.ROFL

i43.tinypic.com/e5qtkn.jpg
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Čiji ovo fotoaparat ovako udebljava na slikama?!?

Drug Sremac je baš onako zabrek'o!!! Grin

Sad je u fazi kada se ne zna da li je skuplje oblačiti ga ili hraniti ga! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 A bilo je i ovoga. Pojedinci su morali malo da odmore od jela i odremaju.

i43.tinypic.com/3308sxw.jpg

SiromaSpavanje
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Daki je od kolega iz Vlasotinca dobio mašnicu za pokazane streljačke sposobnosti u gostima. srbijalov PROMAŠALJKA !!! ROFL

i44.tinypic.com/25yum4i.jpg
Tri prsta 2Kolce

Zoran Zoli
 Slike su bas prelepe , mada mi se cini da smo ispali malo deblje nego sto jeste . Mora da je Misin aparat malo nastelovan da poveca gabarite .Confused
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,167,274 posete www.srbijalov.com