Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
elko
 Ma nema reči o praštanju, pogotovu ne takvima koje Ti Gedžo pominješ, samo sam i dalje u uverenju da ima dosta zabludelih a možda kod mene prevladava da će dobro ipak pobediti.
Da se drugačije radilo u predhodnim vremenima do ovoga ne bi ni došlo.Ovo je samo završnica nečega što traje poodavno.Neko ili bolje neki su lovstvo doveli i držali u ovakvom stanju jer su samo tako mogli da prodaju ono za ono maglu, demagogiju po srpski laži i prevare.
Primer o kome Ti pričaš druže moj nije usamljen, više je pravilo, uvrežen našin rada u mnogim LU, našalost vidim po upisima da ima slučajeva koji se mogu podvesti pod isto i u LSV, iako Mi iz uže Srbije gledamo u Vojvodinu kao nešto bolje, organizovanije i lišeno svega sa čime smo Mi nezadovoljni.
Kad pominješ lovceuvaži da ta apatija nije zahvatila samo lovstvo već je sindrom mnogo sveobuhvatniji.Ma šta me briga, postaje sve učestalija konstatacija.
Zar nije sramota za lovstvo, za obične lovce, zar to ne dovodi mnoge u zabludu, da sredstva informisanja ( Zov, RTS i drugi ) i dalje medijski promovišu one protiv kojih se i dalje vodi krivični postupak, prikazuju ih deci kao lovačke čistunce a dobro znaju šta je istina.
Takvi, bez stida i obraza, bez morala su odavno ostali i dalje dolaze i obilaze udruženja kao da su najsvetiji likovi lovstva Srbije.
Voleo bih da pojedinci koji su doveli do ovoga, prepoznaju se oni dobro, javno objave šta su konkretno uradili u lovstvu Srbije, gde su to uradili, da daju pokazatelje boljitka na osnovu svog rada, ja vidim samo jad i bedu, neznanje i nepoznavanje, i poluprazna lovišta.
Pominješ moj druže Gedžo poznavanje Statuta LSS, pa mnogi neznaju ni šta piše u njihovom a koji i znaju ne poštuju ga.O Zakonima, Pravilnicima da i ne govorimo.
Videli kako jašu ovi gore pa i oni samo to naučili.
Prozivamo sve smederevce a niko do sada nije objavio nijedan upis kojim bi pojasnio svoje motive i postupanje.Možda mi nismo u pravu.Možda smo mi na pogrešnoj strani.čekaju ko će da pobedi pa da se priklone.
U lovstvu Srbije potrebne su korenite promene koje moraju imati zakonsku podršku, imperativno postupanje.Inspekcijski organi da se dozovu pameti i štite javni interes a ne pojedinačni, kafanski.
Svima mora biti jasno da se mora drugačije ako hoćemo bolja i punija lovišta.Bahatost, zloupotrebe i lične interese na štetu lovaca treba eliminisati.Što pre to će pre i biti bolje.
PS. Počeli su pripadnici policijskih uprava po nalogu javnog tužilaštava da prikupljaju podatke, izjave i materijal po krivičnim prijavama.

bogoljub
 I tako već......
bogoljub priložio:
557363_275199945913206_1971084589_n.jpg

Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Gedza66
 Može li mala pomoć prijatelja? Čitam poslednji broj Kurirovog Predatora o zloupotrebi i pljački lovačkog novca, pa da upitam gde mogu da pročitam eventualne odgovore prozvanih?

Evo dela tog članka:

Predator: Zloupotrebe i pljačka lovačkog novca

Da je predsednik LSS Zoran Popović uspeo da oduzme 45 lovišta svojim neistomišljenicima, u centralnoj Srbiji i Vojvodini bismo imali pomor divljači od žeđi.

Naime, kriza u lovstvu Srbije traje već četiri godine, kada su otkrivene zloupotrebe i pljačka lovačkog novca.

Lovci su tražili drugačiju organizaciju Saveza, manje doprinose i precizno definisanje nadležnosti, što bi značilo kraj privilegijama, ogromnim platama i nebrojenim dnevnicama.

Deo rukovodstva, nespreman da se odrekne privilegija, blokirao je izradu novog statuta.

Nastavili su sa samovoljom i nekontrolisanim trošenjem novca, što je prouzrokovalo manjak po završnom računu za 2011. godinu u iznosu od 13 miliona dinara. Neverovatan je podatak da su baš u tom periodu bez odobrenja i znanja nadležne komisije potrošili 10.000 evra za odlikovanja, značke i diplome.

Sve ovo nije smetalo predsedniku Nadzornog odbora Peri Škobiću, koji je inače sekretar Udruženja knjigovođa i revizora Srbije, kao ni činjenica da su knjigovodstvene usluge plaćane dvostruko više. Zanimljivo je i pitanje vlasništva knjigovodstvene agencije.

O osetljivom pitanju materijalno-finansijskog poslovanja LSS brine i predsednik komisije Miomir ukić, poznat po tome što je odgovarao zbog pronevere 650.000 dinara lovačkih para i falsifikovanja službene isprave.

Logističar ove družine je Svetislav Tatović, zaposlen u LSS, a poznat u lovačkim krugovima po tome što je u vreme najveće pljačke lovačkog novca dobio kredit za stan od osumnjičenih za pljačku, od kojih je bivši sekretar Aleksandar Pantelić još zaposlen u LSS.

Ovde navedena imena su inače glavni akteri skoro održane nelegalne Skupštine u Smederevu 30. juna 2012, na kojoj su pokušali da falsifikovanjem kvoruma izvrše čistku onih koji su ukazivali na njihov nezakonit rad i grubo kršenje Statuta.

Skupštinom je predsedavao Marko Tica, poznat po tome što je krivično odgovarao zbog falsifikovanja dokaza o stručnoj spremi, koji, inače, ne predstavlja lovačko udruženje iz Titela, gde su ga smenili sa svih funkcija.

Predstavnici više od polovine ukupnog broja lovaca Srbije pokrenuli su inicijativu kod nadležnih državnih organa za poništenje nelegalnih odluka Skupštine i organa koji su na njoj izabrani, a takođe i postupak utvrđivanja odgovornosti zastupnika LSS Zorana Popovića
.

ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

kelt
 gedzo odgovore cemo moci potraziti uskoro na oglasnoj tabli u specijalnom sudu u ustanickojPozdrav
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Gedžo po meni oni su samo objedinili naše upise, i umesto na računaru štampali na papiru , ali barem je neko i to uradio, inače kako kaže Radovan III " U novinama samo naslove menjaju"
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75

Sremac75 kaže:
Ovako je Skupštinu u Smederevu video. čini mi se, zapisničar.
Ovo je bilo objavljeno na sajtu LSS ali ga više nema!

Kako je radila Skupština
Zapisnik sa prethodne sednice Skupštine je usvojen jednoglasno.
1. Doneta je Odluka Skupštine o tumačenju odredbi 7, i članova 49. 52. 55. 76. i 77. Statuta LSS. Ova Odluka je usvojena sa 81 glasom članova Skupštine.
2. Doneta je Odluka da je udruženjima koja nisu izmirila članarinu prestalo članstvo u LSS, u skladu sa članom 49. stav 4, alineja 1 Statuta LSS. Skupština LSS je odlučila da lovačka udruženja, koja su posle utvrđivanja verifikovanog pregleda, evidentirana kao udruženja koja nisu izvršila uplatu članarine, a u međuvremenu su ovu obavezu izmirili, da nastavljaju članstvo u LSS u kontinuitetu. Ova Odluka je doneta sa 88 glasova za, čime je usvojena. Predsednik Skupštine je usmeno izneo spisak LU koja nisu izmirila članarinu i prema tome gube status člana. Zatim se prešlo na razmatranje i usvajanje izveštaja o radu.
3. Usvojeni su izveštaji o radu Upravnog odbora LSS (81 glas za) i
4. Nadzornog odbora LSS (80 glasova za),
5. uključujući i Izveštaj predsednika LSS (80 glasova za), gde je usvojen i poseban osvrt na rad Statutarne Komisije, imenovane na sednici Skupštine LSS, 27.02.2011. godine. Svi izveštaji su usvojeni većinom glasova.
6. Posle obrazloženja predsedavajućeg, Skupština je donela Odluku o visini članarine za 2012. godinu. Usvojena je članarina od 500,00 RSD.
7. Tom prilikom je usvojen i Finansijski plan LSS za 2012. godinu.
8. Skupština je donela Odluku da razreši četiri dosadašnja člana Izborne Komisije i izvrši izbor novih članova, i to: Dobrivoje Cvetković, Stanko Andrić, Mecinović Mufid i Dodić Dragan.
9. Skupština je donela Odluku o razrešenju članova UO kojima je usled primene statutarnih odredaba prestalo članstvo LU koja su ih delegirala. Na osnovu predloga regiona razrešeni su Uroš oković, Milenko Rudinac, Slaviša Tanasković, Božić Milan i Zoran Marinković. Odlukom Skupštine izabrani su (sa 78 glasova za) članovi UO i to: Boban Lazić, Dragan Sinđelić, Milomir Jovanović, Radojko Grujić i Veljko Aleksić.
10. Skupština je donela Odluku da razreši članove Nadzornog odbora LSS, na osnovu predloga Saveta lovnih regiona i to: Dragan Guberinić i Milkov Dejan. Takođe je predloženo da se iz Nadzornog odbora opozove i Aleksandar Sinđelić, ali obzirom da za ovaj predlog nije glasao dovoljan broj članova Skupštine (57 glasova za), Aleksandar Sinđelić i dalje ostaje član NO LSS.
11. Na predlog Saveta beogradskog lovnog regiona, Skupština je usvojila (sa 75 glasova za) Odluku o izboru Slobodana Starčevića u Nadzorni odbor LSS.
12. Na osnovu predloga Saveta lovnih regiona, razrešen je, kao član Suda časti, Dragan Vasiljević. Sa 77 glasova za, doneta je
13. Odluka Skupštine o izboru Miloja Bakića za člana Suda časti. Na kraju sednice Skupština je razmatrala prijem u Lovački savez Srbije novih lovačkih udruženja. U Lovački savez Srbije su primljena lovačka udruženja "Caričin grad" iz Sjenice, "Golija" iz Duge Poljane i "Tigar" iz Žitkovca, većinom glasova članova Skupštine.
14. Na predlog i uz obrazloženje predsednika LSS, izabran je Statutarni odbor od pet članova u sastavu: Ljubiša Radojičić, Živko Radosavljević, Predrag Gligorijević, Škobić Pero i Dušan Latinović. Nakon ove tačke, dnevni red je iscrpljen i predsednik Skupštine je srdačno pozdravljajući prisutne uputio reči zahvalnosti na strpljenju i kvalitetnom radu, čime je sednica završena.
Zasedanje u Skupštini Opštine
Radnici SO Smederevo bili su uzorni domaćini, tako da je sve proteklo u konstruktivnoj atmosferi.

Čuli smo i da ukupno ima 206 članova skupštine!
Ključna reč je u ovoj priči KVORUM!

Zašto je ovaj izveštaj sa smederevske Skupštine uklonjen sa sajta LSS-a?
Hoće li neko reći da ovo nikada nije ni objavljeno na sajtu LSS-a?
Ili je onaj ko je ovo napisao "pucao sam sebi u nogu", pa su brže bolje sve što je vezano za smedervsku sramotu obrisali???

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Koliko sam nezvanično saznao, u toku sutrašnjeg dana će predsednik Skupštine LSS Marko Tica održati konferenciju za novinare, u Titelu. Ovo je informacija koju sam dobio iz dva različita izvora, ali se ogradjujem, jer nije zvanična.

Indikativno i zanimljivo je (ukoliko je informacija tačna), da je konferencija sazvana u Titelu, mestu u kojem živi Marko Tica, a ne u prostorijama LSS, gde g.Tica obavlja funkciju. Da li to ima neke veze ili nema sa dogadjajima u LSS i sa smederevskom skupštinom, ostaje da se vidi, već koliko sutra.
A možda će Marko Tica konačno sutra ispuniti svoje obećanje, i objaviti spisak delegata Skupštine LSS, koji su, po njegovoj tvrdnji, činili (?) KVORUM???
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Da nece da podnese ostavku mozda???Da se nije promenio u medjuvremenu???

Vucic nema vremena da se bavi i LSS ali docice i to na dnevni red posle ovih privatizacija!!!!

Lala
 Ma jok, ja mislim da on to možda pravi prezentaciju čudotvornih magnetića, pa pozvao novinare da malo reklamira to! Grin
Možda rešio da razvije biznis malo, a nije zgodno da to radi u LSS... Smeko

zoranp
 Kakvi su to igrači i manipulatori, pa to je strašno...ti bi i Ameriku sabili Grin....a da ih iznajmimo al -kaidi Hmmm ??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Ma kakva AL-KAIDA dovoljno je da se presele tamo i propali su ameri.

Gedza66

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:
Ovako je Skupštinu u Smederevu video. čini mi se, zapisničar.
Ovo je bilo objavljeno na sajtu LSS ali ga više nema!
.....................................................................................

Zašto je ovaj izveštaj sa smederevske Skupštine uklonjen sa sajta LSS-a?
Hoće li neko reći da ovo nikada nije ni objavljeno na sajtu LSS-a?
Ili je onaj ko je ovo napisao "pucao sam sebi u nogu", pa su brže bolje sve što je vezano za smedervsku sramotu obrisali???

Ubih se razmišljajući zašto je zaista povučen taj izveštaj "smederevaca"? Možda ne odgovara originalnom zapisniku, možda se HadžiCeniću samo učinilo da su donete takve odluke sa takvim kvorumom?

A jel pisalo u tom izveštaju ko je bio zapisničar i ko su bili overivači zapisnika? Da upitamo ljude da li je to što su potpisali verno preneto u povučenom izveštaju. Možda Tica sutra prozbori koju i o tome, jer magnetići zaista prave čuda u medicini, pa i buđenje savesti i kod otpisanih slučajeva!? Krsti
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS
 Mislim da je izveštaj povučen radi friziranja, treba povećati broj okretajatraktor

Lala

Gedza66 kaže:
Ubih se razmišljajući zašto je zaista povučen taj izveštaj "smederevaca"? Možda ne odgovara originalnom zapisniku, možda se HadžiCeniću samo učinilo da su donete takve odluke sa takvim kvorumom?

A jesi li ti siguran da je zapisnik iz Smedereva potpisan i overen? Ja to nisam video, pa sve dok ga ne objave javno, imam pravo da sumnjam!
Ovo sa povlačenjem objavljenog izveštaja sa sajta, samo pojačava moje sumnje da nešto ne štima.

DakiNS

Lala kaže:

Gedza66 kaže:

A jesi li ti siguran da je zapisnik iz Smedereva potpisan i overen? Ja to nisam video, pa sve dok ga ne objave javno, imam pravo da sumnjam!
Ovo sa povlačenjem objavljenog izveštaja sa sajta, samo pojačava moje sumnje da nešto ne štima.

Lalo brojke im ne štimaju . Naučili su da konobarski računaju. 3x7 = 28 salatu niste imali = 42 posebno kada DELE PLATE I DNEVNICE, NJIHOVA GODINA U DNEVNICAMA IMA 400 DANADim

elko
 Dobro jutro!

Slušajući moje prijatelje sa foruma a vezano za famoznu smederevsku skupštinu postavio bih par pitanja na koja bi možda neko imao odgovore.

1.zašto je sa sajta LSS skinuta informacija o Smederevskoj skupštini LSS
2.Ima li istine da su pojedinci vršili pritisak na zapisničara da neke stvari u Zapisniku dotera po njihovoj volji.
3.Da li je moguće da od 30.06.2012 godine do dana današnjeg zapisnik sa smederevske skupštine nije potpisan ni od strane overivača ni od strane predsednika.
4.Da li je istina da postoji Odluka koja je potpisana od strane popovića a koja nema uporište ( različita je ) u odluci skupštine LSS od 30.06.2012 O VISINI ČLANARINE ZA 2012/2013 a na čijoj primeni i realizaciji popović insistira.
5.Da li je moguće da je neko iz ministarstva,od novopostavljenih čuo makar i jednu lepu izjavu o radu i ponašanju popovića
6.Koji i kakav Zapisnik Skupštine LSS od 30.06.2012 nameravaju da dostave MUP OUP Beograd gde se trenutno po nalogu Javnog tužioca sprovode predhodne istražne radnje.
7.Kako će popović da opravda prijavu za kršenje, nepoštovanje Statuta LSS koja je prosleđšena od strane pojedinih članova Nadzornog odbora LSS
8.kako će samozvani predsednik NO LSS pero škobić da opovrgne odluku o smeni sa mesta predsednika NO pred nadležnim organima
9.kako će pojedinci da opravdaju svoj uticaj u izboru knjigovodstvene agencije i previsoku dogovorenu cenu usluga ( priča se da postoje povezanosti koje su u najmanju ruku čudne )
10.Da li će možda na toj konferenciji u Titelu gospodin tica nastupiti kao kada su utvrđene malverzacije z.živojinovića kada ga je na UO koji je bio posvećen tim dešavanjma jedini branio i čuvao mu leđa ili je izvuka pouku pa će pustiti niz vodu popovića na svoj oprobani način.

Evo pitanja samo još nedostaju odgovori.
PS Ljudima u policiji nikako nije jasno kako su lovci dozvolili popoviću takvo ponašanje.

Sremac75

elko kaže:
Ljudima u policiji nikako nije jasno kako su lovci dozvolili popoviću takvo ponašanje.

Zato što su, zbog glupavog zakona o oružju i municiji, u Srbiji nestali instituti "šamaranja pčaka", "šutanja u dupe", "govnjive motke" i dr., a koji su se kroz istoriju, i u radikalnijim oblicima, pokazali veoma delotvornim.

Sada svaka pčka sme da radi šta hoće i da ponižava koga hoće, a ako mu neko zbog doga jbe mamu ili ga, ne daj bože, išamara...ode oružje....a pčka ostane pčka!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 Mozda skupstina u Smederevu i nije odrzana????Jaooo

elko
 Sve biser do bisera!

Zar kolege lovci, Titel nije pravo mesto u kome bi elektrodistribucija mogla da organizuje seminar posvećen metodama otkrivanja načina na koji može da se krade struja.Ne mora.
Moglo bi Ministarstvo prosvete da organizuje seminar kako se završavaju škole i fakulteti a da se ne ide na nastavu tzv preki put, neki to nazivaju i falsifikovanjem diploma što možda nije tačno.
Kakve veze ima Titel sa lovstvom Srbije osim što u njemu egzistiraju i pošteni lovci, što je član isključenog LSV, ili što je iz njega perjanica lovstva i koji se možda poistovetio sa onom izrekom lOVSTVO ( država )TO SAM JA.Inače uvažavam sve lovce Titela, čak i one iz stručne službe koji nisu hteli da mi daju tel.broj gospodina tice.Toliko ih je zadužio.Sada vidim da su bili u pravu.
Gospodin popović će na pomenutoj konferenciji pričati o aktuelnostima u lovstvu i pravcima razvoja, u Titelu, u Vojvodini čiji je LSV kolektivno isključio, lovce Vojvodine ponizio kao i mnoge ostale isključio iz svog i ticinog saveza.
Zar taj grobar lovstva Srbije ima obraza da priča o lovstvu, uspeo je da isključi više od pola članstva Vojvodinu, Kosovo i Metohiju, deo Juga, aman celu centralnu Srbiju, on koji je zarad svojih umišljenih ciljeva ( nije sam ) potpisao ZoDiL-u, koji je aplaudirao i koji se zahvaljivao ministru Draginu na pomenutom Zakonu i ulozi LSS u njegovom donošenju.on da priča o lovstvu i aktuelnoj situaciji, on je situacija, meta krivičnih prijava, on je taj ( odgovorno tvrdim ) koji je zloupotrebljavao Statut LSS, koji ga je kršio, uzurpirao ovlašćenja UO, Komisija i td. Da on za mene to napiše ja bih znao šta ću a inače sam ga tužio i on zna da sam u pravu zato ćuti.
Neka na toj konferenciji objasni sve za šta ga skoro svi lovci Srbije optužuju i neka se ne nada da će se izvući ni on ni niko pored njega.Evo najnovije gospodin Knešević Goran, ministar poljoprivrede odložio je sve aktivnosti u narednih 15 dana, čeka popovića da ga poseti kada bude imao vremena.Srbija gori ali nema veze popović je popović.

Lala
 Poslednja informacija oko Ticine konferencije za štampu: JOŠ UVEK TRAJE!!! Odužilo se nešto!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,170,924 posete www.srbijalov.com