"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Učesnici susreta forumaša na splavu kod Dakija znaju da je brat Sniper Hunter došao iz Švice sa jedva zalečenom zuboboljom, a posle susreta je imao peh, da je morao na intervenciju (vadjenje zuba, i neke dodatne komplikacije, koje su mu pokvarile odlazak u lov). Od njegovih 7 dana odmora, 4 dana je izgubio zbog ovog problema.
E sad, nije tu kraj Sniperovim pehovima! Juče (subota) predveče je trebao da krene nazad za Švicu, i da vozi nekih sitnih 1500 km. Samo par sati pre polaska, momčina uredno stane na svoje rodjene cvikere, i polomi, a bez njih nema šanse da sedne za volan!
Zvoni meni telefon oko 19h, Sniper u panici... Da ne dužim: otprilike oko ponoći (subota na nedelju), dolazi Sniper iz Petrovca na Mlavi do Novog Sada, ja otvaram radnju u ponoć, i pristupamo utvrdjivanju stanja Sniperovih očiju, i odredjivanju dioptrije, kako bi mogao da nastavi put. Bio je tu i njegov sin, koji je ovekovečio proces do sada nepoznat u oftalmologiji i optometriji, nazvan 'Upucavanje Snipera'!
Elem, cela operacija je završena uspešno, a malerozni Sniper je dobio nove cvikere B)i 'ausvajs' da je uredno upucan, sa tačno navedenim datumom i vremenom 'upucavanja'! Čak je Sniper izjavio da ništa nije bolelo!
Sad može da se hvali po Švici, ima potvrdu o 'upucavanju'!
Sreća je, da je i Sladja (gospodja Sniper) bila prisutna, inače ko zna šta bi neko pomislio, šta ove dve budale rade u ponoć u ordinaciji!
Evo Snipera, do pola upucanog, i mene koji sam se sve vreme cerekao, kako ću ovo da postavim na forum!
Za moje drugove nije problem - 'upucavam' ih i u trećoj smeni!
Ma još on putuje, krenuli su sinoć iz NS oko pola 2 ujutro!
Cirkus je bio; Sniperov sin Aleksa crče od smeha zbog 'upucavanja', ima on još nekih slika, pa će postaviti kad stignu kući.
Ti Lalo sve nešta van radnog vremena. Prošle nedelje si ranom zorom upucavao Rančera i Sremca, još si im i utrapio dvoje naočare. A žališ se da posao ne ide. A u tri smene pare uzimaš kapitalisto jedan. Čekaj kad te drug Beybe uzme na tapet zbog zaštite prava radnika (proletera). Čim se vrne sa Titovog puta.
Da, da, opasno sam se obogatio, naročito od forumaša!! Kakva je to frka, kad ja moram oči da vam otvaram!
Sreća pa moja firma ima fond za reprezentaciju, za koji forumaši imaju prioritet!
Samo polako: idu godinice, doći ćeš i ti na red za 'upucavanje', Podunavac!
A Rančer čim je dobio cvikere, odmah se dohvatio novina, da se komotno načita!
Bogme, kad se prisetim, pa jedno 7-8 forumaša je već prošlo tretman kod čika Lale! Lepo se vidi po upisima Slavinim, od kad je dobio cvikere od mene, milion pravopisnih grešaka je napravio!
Jbg., još se vežbam! xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?