Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 Nalupao se Tica POSTENO na konfereciji za novinare!!!

Rat zvezda i planeta majmuna su nista prema pricama koje on prica koje su u istom zanru kao pomenuta dela!!!

Lala
 Po mojim saznanjima, Marko Tica je pričao istu priču kao i ranije; ništa novo i ništa što se od jednog takvog autoriteta iz oblasti magnetizma može očekivati. Sačekajmo sutrašnja izdanja novina koje prate oblast lovstva (baš sutra izlazi lovačka strana u novosadskom 'Dnevniku' ), pa da vidimo detalje. Takodje, na konferenciji za novinare je bio prisutan i Aca Pantelić (možda ga ovi iz revije ZOV opet proglase za sekretara?). Grin

Ono što je meni izazvalo zabunu (ako sam dobro informisan) jeste sledeća informacija, koju je dotični g.Tica plasirao: naime, po njegovim rečima, konferenciji za novinare je trebao da prisustvuje i Zoran Popović, ali se nije pojavio, jer je navodno danas trebao da ima sastanak sa ministrom poljoprivrede Goranom Kneževićem!?!?

Dve stvari su mi bile nejasne, a obe bacaju sumnju na istinitost pomenute informacije: prvo, da li je Popović tražio prijem kod ministra u svoje lično ime, kao fizičko lice, ili je išao kao predstavnik LSS. Ako je išao ispred LSS, da li je imao odluku UO LSS da ide, i sa kojim ciljem, tj. platformom, o kojoj temi da se razgovara? Nema informacija o tome.
Drugo: još veću sumnju u istinitost informacije o današnjem prijemu Popovića kod ministra, je kod mene izazvala činjenica da Vlada republike Srbije ima redovno zasedanje baš četvrtkom (danas), a da se u svim medijima upravo danas govori o vrlo značajnim odlukama koje je Vlada donela, upravo u resoru poljoprivrede! Neverovatno bi mi bilo, da je resorni ministar izostao sa sednice Vlade, da bi se sastao sa Popovićem, ali 'ajd sad, dan ima 24 časa, možda je bilo moguće...
Pokušao sam na više mesta da proverim tačnost te informacije o sastanku sa ministrom, ali niko nije imao pojma o tome, uglavnom su se svi čudili otkud ta informacija...
O čemu se ovde radi? Da li je Marko Tica zaista obavešten tako kako je izneo, ili je možda kreativno tumačio razloge nedolaska Popovića? I zbog čega je uopšte to iznešeno na konferenciji za štampu? Da se nekome baci prašina u oči, da se nekom 'digne perje', ili da se pokuša zaseniti običan narod lovački? Sa kojim ciljem je ovo plasirano? Kupovina vremena?
Ne razumem, zaista.
Ako 'dvojac bez kormilara' Popović/Tica nastavi ovako kako radi u prethodnih pola godine, tačno ću početi da sumnjam da je ipak u pitanju patologija!
Čujem da je bio organizovan i ručak za novinare - valjda nije bio serviran onaj čuveni Ćeranićev pasulj i kupus salata? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 u 22h Jeremija daje snimak sa konferecije za novinare!!Videce se sta je tacno "LAGAO" po ko zna koji put!!!

Sremac75
 ZatvorZatvor
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Samo da Jeremiji opet ne rikne server...
Imam osećaj da će da se taj snimak prikazuje i reprizira više nego 'Kamiondžije'! Grin
Humoristički program!

Preporučujem svima koji su u mogućnosti, da kupe sutrašnje izdanje 'Dnevnika' novosadskog, imaće šta da pročitaju na lovačkoj strani!

slavaplana
 Ovo sto je Tica izneo na koferenciji za novinare je smejurija u koju ni on sam vise neveruje vec gleda kako da se izvuce iz problema i sve prebaci na Popovica kao zakonskog zastupnika!!

Tico KRIVICNU PRIJAVU podnosi ili su vec podneli radnici LSS jer LSS ima svoj sindikat ako nisi znao a tacno je da Vam je do sada podneto preko 100 krivicnih prijava pa ce te imati sta da kazete!!!

Ovo sto radite dovelo je LSS tu gde jeste!!!

Ako vas je savetovao pravni tim u sastavu Gligorijevic, Zivko,Skobic i Tatovic e onda je to OK i U REDU JE!!!ROFL

Pozovite njih kao svedoke u sudskom postupku koji Vam prestoji i sve ce biti OK!!!

Sto ste dozvolili Novici iz Nisa da uopste trazi da se kforum utvrdi kad je DJUKIC lepo rekao "AMO DALJE ,VOZI DALJE"???
Covek ima oci i na ledjima??Zna matori lisac kadar SPS-a kako se radi a ne kao ovi zuti kako ih stalno javno proziva???

To je sistem koji vas je doveo tu gde jeste!!!

Tico nezaboravi da si ti jedini na sednici U.O. kada je U.O. zakazan kada je otkriveno ono sa Zivoinovicem jedini si ti pricao da to oko 200.000eura moze samo da koristi LSS i da ce novac biti vracen sa kamatom??Stao si jedini iz njega????

Sta si doprineo LSS sem sto si uzimao redovno dnevnice i imao mob . na teret LOVACA SRBIJE I VOJVODINE??

Svaki tvoj dolazak u LSS je oko 30.000din kostao???

Ovo sto si koferenciju za novinare organizovao u TITELu pozdravljam da ti slucajno ne padne napamet i dnevnicu da trazis ????Sad

Lala
 Vrlo kreativna objašnjenja oko kvoruma ima g.Tica - čovek bio malo dekoncentrisan, šta sad, šta to ima veze...

Obaška što mi je jako zaparalo uši pominjanje nekih imena članova skupštine LSS iz Vojvodine, koji su se navodno vratili posle napuštanja vojvodjana, i na taj način činili kvorum u Smederevu!
Siguran sam, jer sam gledao snimak skupštine više puta, da neke ljude koje Tica pominje da su se vratili, nisam video u sali! Ne verujem da je ta imena Tica slučajno pomenuo, skloniji sam uverenju da je neke vidjenije ljude upravo namerno pomenuo (jedan od pomenutih je član UO LSV!).
Divide et impera (zavadi pa vladaj!) - maksima koje se možda Tica ovom prilikom drži, kada pominje imena tih ljudi.
Čini mi se da će ipak sudovi imati pune ruke posla!
Što se pravnih tumačenja tiče, koje pominje Tica, kako nije pomenuo ono pismo Vlade pravnika iz stručne službe LSS, koji se ogradio od njihovog načina rada!?

Mogu samo da konstatujem, da su i Knežić iz 'Dnevnika', i Jeremija i novinar Večernjih novosti, postavljali prava pitanja! Knežić ga je baš 'demolirao' pitanjima, pa je čak morao da se umeša u odgovaranje na pitanja i Aca Pantelić, da podupre malo posustalog Ticu! Grin A Pantelić je tamo bio valjda kao urednik 'Lovca', pa umesto da pita, on odgovara...
Bio je prisutan i S.P., ali on nije ništa pitao, niti je njega neko nešto pitao, tekst će ionako verovatno neko drugi napisati (možda ga jedino ona tetka što prolazila kroz kadar dok je raznosila piće, pitala šta će popiti). Glodur glasila LSV, nema pitanja na ovakve teme... eee, muko!!! Ko njega posla tamo, ne znam, ali učinak je evidentan!

Vrh mi je bilo pitanje 'Koga vi uopšte predstavljate?', što je Tici uputio novinar Večernjih novosti! Grin

Jeremija, repriziraj ovo par puta dnevno, da se lovački narod malo divi i veseli!

slavaplana
 Popovic do bivseg Ministra nije mogao da dodje ni 2016god??

Ako neko misli da sadasnji Ministar poljoprivrede ceka Popovica rasirenih ruku i da ce preletaci u SNS doprineti da se LSS vrate nadleznosti koje je imao kako bi i dalje delili nepovratne pozajmice i beskamatne kredite za stanove grdno se varate !!!To vreme je proslo !!!!

Sta je ko ucario ,ucario je i to vam je ista prica sa inflacijom kada su ljudi za paklu cigareta odkupljivali stanove!!Neko je imao srece drugi zale za tim vremenom a svi zive i dalje!!!

LSS je sam sebe ugasio a da to jos uvek neki neshvataju!!!

Dokaz za to su dosadasnje uplacene clanarine LSS i trenutno stanje na racunu!!!

slavaplana
 Javni tuzilac je na potezu pa ne bi vise komentarisao Ticine price za malu decu pored ZOOTEKE!!!!!

Odrasli smo ljudi!!!!

ZOOteka je za nizi uzrast!!!!

slavaplana
 Pantelic da uzme opremninu???

I Djukic je uzeo 650.000din i mislio je da je to na ime opremnine kad nadlezni nisu tako shvatili ???

Trebalo mu za banju za zenu i njega???HaHaHa

huntinggirl1
 sramota, neznam odakle mu hrabrosti da kaže neistinu o mom predsedniku, tone i priča neistine,... sramota za lovstvo ko daje i dalje intervjue, a nezna koga predstavlja... blamaža,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 Po mom mišljenju, ove Ticine izjave su pokušaj 'pranja' od učinjenog, i pokušaj optužbi svih drugih, osim njega, za stanje u LSS.
Pa su, eto, krivi 'izvršni organi LSS' (Popović, UO LSS, sekretar LSS, stručna služba...), pa je kriv LSCS i Tomica i Rudinac, pa je kriv LSV i Beuković (kojem je on slao spec. pozivnicu za skupštinu?!?), pa je kriva radna grupa za izradu statuta, pa je kriv verovatno i Kurta i Murta, a naročito Pera ložač... Svi sem Tice!
Marko Tica, supermen, usamljen u borbi za LSS!!! Ma nemoj?!?

Celu situaciju u LSS i probleme, Tica je pokušao da predstavi kao sukob koncepcija LSS: 'savez LU' ili 'savez saveza'! Mislim da je to samo dimna zavesa, i da je suština samo i isključivo u količini novca koji se ranije slivao u LSS, a sada NEMA! Zašto nema? Pa zato što ste se bahatili, gospodo - niko neće da plaća nešto što košta kao sv. Petra kajgana, a ne donosi ništa ili skoro ništa! Koliko je predsednik skupštine LSS Marko Tica koštao lovce u 2011. godini??
Mislim da je ovo pokušaj 'vadjenja' Marka Tice od problema koji ga ubrzo očekuju - kako reče Jeremija tamo na snimku 'istražni organi su počeli da rade'. Čini mi se da Tici ni čudotvorni magnetići neće pomoći... A kako će ga dočekati u LSS i Popović, i Ćeranić, i stručna služba, posle ovih optužbi koje je na njihov račun izneo, mogu misliti... Garant su oduševljeni nastupom Supermena!Diskusija
Ima ona poslovica o sinu kockaru: 'nije ga grdila majka što se kocka, nego što se 'vadi'!'. Tica je ovim svojim nastupom stvorio sebi još neprijatelja, koliko ja mogu da vidim, a sebe pokušava da predstavi kao pravednika, koji je eto činio manje greške zbog dekoncentracije; e sad, što su te 'manje greške' imale ogromne posledice, to već Tica ne uzima u matematiku! Ružno je za jednog ozbiljnog čoveka, da na ovaj način pokušava da eskivira svoju odgovornost i za učinjeno i za neučinjeno - džaba je, prošao je momenat kada se sve moglo elegantno rešiti podnošenjem neopozive ostavke (a ne nudjenjem, nudi se kafa, piće i kolači, a ne ostavka! Ja vas ponudim ostavkom, a vi se poslužite? Kako to misli?).
Eeee, Marko, Marko... Kasno Marko na konferenciju stiže! Grin

Bolje da je na pecanje otišao nego što je ovo sve pričao u kameru, čujem da na Tisi radi smudj... A i taj Jeremija, od kada se dočepao kamere i web TV, malo-malo pa snimi nezgodne snimke, za koje sve češće osim lovaca, interes pokazuju i istražni i sudski organi!

DakiNS
 Kaži mornari da pacovi prvi napuštaju brod koji tone!

Ovde tice prvo izgleda sve zas.ru pa odleteLovac 3

Onako drugarski je oblatio svoje kolege sve pokušavajući da spere sa sebe,ali zaboravio je da će i oni da se peruOpameti se
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

elko
 Ma kakvo vađenje, posebno tici ni kožne gaće nemogu da pomognu.
Kad čovek izgubi kompas ponašanja i delovanja, kad ogrezne u lažima i podmetanjima dođe kraj.

Toliko sam se naslušao laži od dvojca bez kormilara da je i meni više muka.
Toliko su podmetali da sam i ja naseo ( sećate li se kada sam pokušao da prenesem konačni dogovor Radne grupe, predstavnika LSV,LSCS,popoviće, tice ) i kada smo svi sa sastanka naseli dvojcu osim ljudi sa foruma pa jedino ja ispadoh onakav ali i sam sam kriv.
E zato sam ih tužio, i zbog svih poštenih lovaca, i zbog forumaša i zato odgovorno tvrdim da su lažovi i da im niko ne sme verovati, ni kada golom duzicom sede na žaru, ni tada.

Lala
 Večeras u 21 h, na Lorist TV, ide repriza snimka sa konferencije za novinare što je juče održao Marko Tica.
Snimak se može pogledati na www.lorist.co.rs

Indjijanac
 tica se vadio još u Futogu ,te Ćeranić,te pasulj
naslutiće jošZatvorpasulj
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Ticin nacin vodjena skupstine LSS i ova konferencija ce biti vise puta reprizirani na TV LORISTU nego KAMIONDZIJE na prvom kanalu!!!ROFL

Na zahtev gledalaca 178 put.......243put....1234put......HaHaHa

DakiNS
 Ma i treba Slavo da što više lovaca vidi njihovu bruku i sramotuSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 snimiti na CD i davati svakom lovcu uz lovnu kartu hehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

slavaplana
 Zvanicno je Marko tica delegiran ispred Titela tj L.U.Sajkaska koja pod hitno mora da posalje dopis LSS i opozove ga kako vise isti ne bi bio tu gde jeste i pravio dalju stetu LSS!!!Opozovite ga zvanicnim dopisom LSS i ogradite se od njega!!!Da li je on clan u Sajkaskoj???Ako nije koga on prestavlja i ko ga je delegirao???Ko je potpisao papir o delegiranju ????

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,170,925 posete www.srbijalov.com