Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
laki
 https://www.youtu...nn9mNdbLgE

TEZEJ, ABA, KETI, sa danasnjeg treninga

AcaNik
 [xhide]
Апорт патке.

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/aport_mala_zpsaan0avuq.jpg[/xhide]

laki
 i66.tinypic.com/207nyud.jpg

Aba, Tezej, Talija

tomo vrbas
 Kolege Bretondzije dali ste imali prilike da se susretnete sa braon meliranim Bretonima?
Ocev prvi lovacki pas je bila braon-melirana kuja i od onda smo promenili mnogo pasa za lov ali kao ona nikada vise i pre nekoliko godina od druga uzmem crno-belog muzijaka iz Vrsca je bila ta linija ali je imao problem bojao se pucnja na zalost prelep muzijak bio iako je drug zahtevao da ga uspava ja mu nisam dao vec sam ga bio ostavio i boljeg i srcanijeg cuvara nisam imao!I posto mi sadasnji NKD ima 5god polako planiram da ga podmladim i neka od opcija mi je opet da nabavim Bretona!

AcaNik
 Чини ми се да је Ђоле из Балкан Хантера је имао једну до скоро Sad Неко их је продавао ако се не варам у Прједору. Чоколадне су више. Ако на такве мислиш?
Узео си из Вршца од Мићиних керова?

tomo vrbas
 Da na takve bila je jedina takva u celom LU!
Mislim da jeste od tog Mice posto je moj kolega bio jako zahtevan po pitanju pasa i jedino su mu ti Bretoni bili ono pravo imao ih je par komada od njega i mislim da je brat od tog sto je kod mene bio u Liparu jos uvek ziv i da lovi za medalju!Znam da je kolega uvek govorio da jedino u Vrscu ima dobrih Bretona i dole u Srbiji e sada u kojim mestima nisam zapamtio!

DakiNS
 Boja bretona nema nikakav uticaj na njihov rad , stvar ukusa. Meni su prelepi trobojni , ali volim oranž i to sa čistim i razgraničenim pločama boje, bez meliranih površina.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

tomo vrbas
 Tako je boja ne utice na rad psa nego posle te nase keruse skoro nisam vide meliranog Bretona!Po meni mali psi velikog i plemenitog srca jako inteligentni i privrzeni gazdi!

AcaNik
 Чуди ме да се неки Мићин бретон боји пуцња. Иначе он како држи псе је за похвалу! Ерос је од његових паса.

Бретон је леп ма које боје био, мада и ја преферирам више оранж бретоне.

tomo vrbas
 Ma greska je sa tim kerom napravljena od starta jako dugo je bio u boksu ja sam ga uzeo sa 7 meseci i do tada nije imao ni jedan izlazak u loviste nije privikavan na pucanj i naravno ja ga izvedem na prepelice odma u ludnicu mesto da ga izdvojim pustim ga sa drugim psima i kada je pocelo rostiljanje on i jos jedan mladi ker se poplase i pobegnu!Inace nos i rad je imao vrhunski ali dzaba nema sta sve nisam probao mislim da sam oko 1000 petardi bacio u zadnjem dvoristu ja sa njime se igram a otac u prednjem baca.I onda par dana tako pa posle polako tu gde se mi igramo otac pocne da baca i sve OK cak i dok je spavao ja bacam petarde on ne reaguje cak je poceo da vija za petardom da je uhvati pa smo ih onda preko ograde u njivu bacali ali kako odemo u lov i cim cuje puske gotovo ker se prestravi i ni makac morao sam ga vuci do kola.Jako mi ga je bilo zao exterijer ko iz snova krupne glave i telo bas nabijen ja ga svaki dan istrcavao samo da se nije bojao pucnja!Verovatno da sam ga ja ranije uzeo od njega bi nesto i bilo!

laki
 i67.tinypic.com/2r264ap.jpg

laki
 https://www.youtu...er8Ho6m9NI

Akcijaaaaaaa!!!!Smile

laki
 i64.tinypic.com/70i7te.jpg

KETI

laki
 i63.tinypic.com/2ivdyme.jpg

TEZEJ

laki
 i64.tinypic.com/2l963r9.jpg

i67.tinypic.com/1f92j9.jpg

TEZEJ i ABA

laki
 https://www.youtu...VbFV4e0T54

Tomash
 Odobreno
Odlicna!

laki
 hvala druze...

laki
 https://www.youtu...xR-tYGae8A

laki
 https://www.youtu...Ay-UeV4yWE

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,117 posete www.srbijalov.com