Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 Sada se može pecati i na asfaltuYes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Zoran Zoli
 Da li je citav put poplavljen prema gradu .
srbijalov

DakiNS
 Ne nego mestimično. I da vam kažem pošto se kolega Miša 71 ne javlja da je prelaznu mašnicu za promašaj zaslužno dobio ,sada vodi na listi Promašaljki. Javila mi ptičica da je veprina bezbedno otkasao kod svojih krmačicaGrin

DakiNS
 Ima malo problema na putu kod mimoilaženja
DakiNS priložio:
brod.jpg

DakiNS
 Iako u ovim uslovima bi više odgovarala neka amfibija

DakiNS
 Evo kako novosadski kajakaši treniraju na igralištu stotinak metara od mog splava

http://www.youtube.com/watch?v=4ynnCl...ynnClmhkCw

slavaplana
 Vidimo se kod Rancera 6??????????

Indjijanac
 Yes
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Zoran Zoli
 Vidimo se Slavo Raanj
srbijalov

Lala

Lala kaže:

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Vidim da su se pojedine kolege zabrinuli za Rančera i mene, pa evo da se napokon javim. Nas dvojica smo se još neko vreme družili kod Rančera na farmi (ranču i ribnjaku) i kafani, ali ipak ne do sitnih sati kao onomad.Grin Usput smo dogovorili sledeće druženje kod Rančera 06. jula. Pozvani su članovi foruma koji imaju volje i vremena za druženje. Tako da niko ne može posle da kaže kako nije imao vremena da se organizuje. Kao neki.Grin

Dakle, da ponovim:

Svi forumaši koji su zainteresovani su pozvani da dodju u subotu 6. jula na salaš-ranč, kod našeg drugara Rančera, u Bač! Tamo pravimo sledeću feštu, u posebnom ambijentu, i sa posebnim programom!

Da ne bude da nismo javili na vreme! Organizujte se, dogovorite se oko dolaska, dodjite više vas jednim kolima... Bač se nalazi 15-20 km od Bačke Palanke, ili nekih 65 km od Novog Sada. Rančerov salaš se nalazi na izlazu iz Bača prema Vajskoj, detaljnija uputstva malo kasnije.

Program susreta: ko bude hteo da peca, može u ribnjaku; ko bude hteo da jaše konja, može (svi osim Bejbija!); ko bude hteo da se zevzeči oko kotlića, roštilja ili ražnja, može; ko bude hteo da prodje fijakerom po jednom od boljih delova lovišta LU Bač, može i to - kapacitet 4 osobe po turi; ko bude hteo da se izležava, može i to! Napravićemo i jedan turnir u boćanju, prostora ima koliko hoćeš. Moguć obilazak Ristovače, najveće fazanerije u Evropi, koja je udaljena manje od 10 km. A možete i da malo balirate slamu traktorom, ako vam je volja, da pripremimo strnjak za prepelice! Grin
Možda bi mogli da vidimo, ako se dogovorimo sa upravom LU Bač, da nam dozvole mali turnir u gadjanju glinenih golubova, na njihovom poligonu?
Ako nam bude ćef, možemo okrenuti jednog janjca, a možemo i riblju čorbu, a možemo i roštilj - sve je stvar dogovora! Kao i obično, ceh delimo bratski, na ravne časti. Ako baš poblesavimo, možemo da dovedemo i tamburaše ili trubače, ko će da nam zabrani (brat Rančer ima dobre veze medju svircima, znam ja)!!
Ko bude nestašan, biće ubačen u jedno od jezera ribnjaka na hladjenje! Grin

Prijave možete poslati meni na PP, da bi smo znali koliko će ljudi doći. Poziv važi i za kolege sa drugih foruma!

Zahvaljujući upravi Lovačke sekcije 'Fazan' Bač i Borisu Jošiću, predsedniku sekcije, omogućeno nam je korišćenje njihovog trap strelišta, koje se nalazi u neposrednoj blizini lovačkog doma u Baču!
Predlog je da u jutarnjim/prepodnevnim časovima napravimo mali turnir na strelištu, kako bi izbegli vrućine. Glinene golubove treba mi da donesemo.

Svi koji budu na ovom susretu forumaša zainteresovani za takmičenje u disciplini trap, treba da ponesu svoju municiju, pušku i oružni list.
Eto, ostvarila se želja nekih forumaša, da se pored discipline 'roštilj' i 'discipline 'kotlić' oprobamo i u streljaštvu!
Molim sve zainteresovane za susret forumaša, druženje i takmičenje, da potvrde svoj dolazak ili na privatnu poruku meni, ili na mail , kako bi smo mogli na vreme da pripremimo dovoljne količine hrane i pića (hladnog).
Srbijalov Admin Tim zahvaljuje LS 'Fazan' Bač!

Vest o organizaciji ovog susreta i druženja forumaša je postavljena i na naslovnoj strani portala, a predloge i sugestije možete pisati u komentarima na vest na naslovnoj strani.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

rancer
 lala je lepo slikovito ispričo ja samo da dodam da je takodje i lepa vest da Dunav ne raste više, stao je na 724 na rečici Živi, tako da i taj problem rešavamo Srbijalovsrbijalov

slavaplana
 lepo...........

DakiNS

Zoran Zoli kaže:
Daki zar je vec toliko voda narasla kod vas .Shock

Kada smo se družili kod mene u NS vodostaj je bio 475 cm a danas je 667 cm u ponedeljak 677 cm znači dva metra više nego onda.Frown

Indjijanac

otprilike ovako izgleda

Lala
 DakleM, očigledno da se približava glavni deo sezone: moj cenjeni koleZa Sremac75 je rešio da upuca oči - em su godine čitanja, učenja i nauke ostavile traga na njegovim očima, em su kanda malo i godinice života načele vidnu oštrinu, em ga nerviraju ovi iz saveza, pa svaki čas mora da prelistava Statut i odgovarajuće zakone i pravilnike - čovek obnevideo! Dojadilo mu, pa skoknuo do mene na remont!

Kako god, evo ga kod čika doktora i mene, na 'upucavanju'! Nije se puno dernjao, dao je čika Lala 'bonu' da ne dreči! A jedva je stao u fotelju... Grin
Sredili smo mu 'oči neposlušne'! lovac
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Znači i sremac je upucan ,ali njemu smo rekli da vuče malo u levo?Grin tako beše Lalo?

Podunavac
 Pa zar opet? Sremac dolazi na pregled svakih mesec dana. Šta ima u toj fotelji kada mu se toliko svideo pregled?
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 jel se prijavio iko za Bač?iveli 2

golf071

Indjijanac kaže:
jel se prijavio iko za Bač?iveli 2
Ja OdobrenoiveliRotilj
Novine

Zoran Zoli
 I ja , ocekujem informaciju kada ce poceti skup jer je naglaseno da ce biti ranije zbog pucanja na glinene golubove srbijalov iveli Gladan
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,166,685 posete www.srbijalov.com