Ja sam danas saznao da sledeću subotu radim.A čak sam i ženu ubedio da je to prava stvar za mene;),ali šta je tu je... Želim svim drugarima-forumašima koji dođu na druženje lep provod!!!
Pa ne priajvljuju se ljudi samo ovde na temi, nego i preko PP, telefonom, itd...
Za sada ima 20 prijavljenih. Još 7-8 njih pokušava da uklopi svoje obaveze na poslu, pa da dodje, a njih 4-5 su na godišnjem, pa nisu tu.
Kao i uvek: najave silne, a posle se mnogi naprave blesavi. Navikao sam već.
Iskristalisala se jedna ekipa, koja ne propušta ovakve stvari. Oni koji ne dodju mogu samo da se kaju, i da nam zavide. Ja znam da je, barem meni, svaki ovakav susret forumaša sve bolji, jer se polako bolje upoznajemo, pa je i atmosfera opuštenija.
Zato i kažem: ko dodje, dobro došao, ko ne dodje, bez njega se može!
e jbg ja sam ti bakuz ali šta ću, zolika radi...unapred mi je žao što neću ići ali biće još druženja........ nadam se
ako ništa drugo bar se vi lepo provedite
bela kaže:
e jbg ja sam ti bakuz ali šta ću, zolika radi...unapred mi je žao što neću ići ali biće još druženja........ nadam se
Bela ti sad već postaješ kao Fića. Malo malo pa otkažeš.
Ako može ja bih ovako dolazim sigurno ako uspem da završim sa žetvom a sutra počinjemo , ako kojim slučajem nebudem tu javite mi na pp kome i koliko novca da pošalje ili me neračunajte pa ako budem mogao lepo napunim gepek svim i svačim pa pravac Bač samo neki kontakt da imam . šta da radim kad sam paor . Ako može bilo kako samo da znam .
Indjijanac kaže:
samo da Bejbe neizda,ko će obučavati jahače
KOMUNISTI NE IZDAJU ...NIKAD!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
skojic kaže:
Ako može ja bih ovako dolazim sigurno ako uspem da završim sa žetvom a sutra počinjemo , ako kojim slučajem nebudem tu javite mi na pp kome i koliko novca da pošalje ili me neračunajte pa ako budem mogao lepo napunim gepek svim i svačim pa pravac Bač samo neki kontakt da imam . šta da radim kad sam paor . Ako može bilo kako samo da znam .
ako bi me skojić stavio u gepek možda bih i došao, pa on mi je skoro pa komšija
e sad sam se izdao da mogu ako imam sa kim ili čime.
bela kaže:
Bela ti sad već postaješ kao Fića. Malo malo pa otkažeš.
e ali nisam ni zakazao,
jbg brate kad moram
zamisli da pada kiša i da se nemože vršit i sve rešeno biće dana za vršidbu jel i ja sam paor skoiću a druženje samo jedan dan ako neko dođe i dan ranije nije problem samo nek se javi 0644432271 rančer
Sve je to lepo ali ajde ti dokaži narodu da pada kiša a ono sunce .
Šalim se iz sve snage ću se truditi da u subotu budem slobodan pa makar i led izmislio a dan ranije nije to to jer druženje je zakazano i tada će svi biti tu .
A za kolegu Belu uvek ima mesta naravno i za ostale kolege ako im paše ova moja neizvesnost [xhide]Moj broj 0658756731 Bato Lukićevo kod Zrenjanina[/xhide]
A šta je sa ludim Milojkom? On se još nije izjasnio dali dolazi ili ne.
A mogao bi i ujka Jank napokon da se pojavi. On je gori i od Fiće. Sva je druženja propustio.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?