Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
slavaplana
 Ako padnem znajte da sam to ucinio za sve NAS sa ovog foruma!!!

Pored ovoliko "prijatelja" u Plani i Srbiji pa meni neprijatelji i ne trebaju!!!

Svi se raduju ali polako JA SAM GORI OD BRANKICE STANKOVIC bar dva puta!!!
Docice i nasih 5 minuta samo polako!!!

Lala
 Proffesor Slava: 'PUCAJTE, JA I SADA DRŽIM ČAS!' ROFL

O kakvom padanju ti pričaš čoveče? Mož da padneš samo ako se sapleteš, ili ako preskačeš potok, kao pre godinu dana!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 Ne znamo se Slavo a ako hoces iskreno sve je ok osim sto sve objavis na forumu. Nisam ti prijatelj ali sam odavno ako ne i prvi rekao da nesto sacuvas za sebe i da bas sve ne objavljujes ovde. Ti nisi izdrzao morao je svako da vidi da je tvoja borba iskrena sto uzgred budi receno znam i ja. Jednostavno sam ti govorio radi krace borbe i sa sto manje iznurivanja. Izmedju ostalog i da smanjis broj neprijatelja koji se iskren budi povecevao.

Ako mislis da sam ti i ja neprijatelj koji sam te stopirao i upozoravao neka bude. Kako da te ubedim da gresis kad ionako sve radis sam i ne slusas nikoga.

E da jos nesto. To da si gori od Brankice Stankovic trebamo mi sa foruma da kazemo a ne ti (jos jedan savet). MNogo vecu tezinu ima kada ti neko sa foruma kaze da si gori od nje nego kad se ti sam pohvalis.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

slavaplana
 Pa u Srbiji da se DEA preseli nece moci za 10god da pohapsi i rascisti situaciju jer je bas sve korumpirano !!!

Udruzenja gradjana su na preposlednjem mestu sta se sve radi po firmama ,agencijama,fakultetima pa LSS nece doci na red do 2046god. tako da se ne brinu !!!!HaHaHa

Dacicu ce trebati bar jos jedan mandat da se nesto malo pokrene sa mrtve tacke!!!Dotle ce pojedinci u penziju VALJDA!!!!

Ako budemo imali srece neko ce i da umre u medjuvremenu !!!

Jedino nam je to spas od pojedinih koji sede u LSS 50god.!!!

Samo je DRUG TITO IMAO DUZI MANDAT!!!!

Svi se menjaju ali pojedinci u LSS nikako!!!

Oni su ZIVI SPOMENICI LSS!!!

Steta sto je drug Rankovic umro.....!!!

slavaplana
 Verute mi ne spavaju vise mirno to je sigurno!!!!

A i ovi sto hapse sve upadaju pred zoru kad je san najsladji!!!

Nije ni to u redu!!!

DakiNS
 Slavo sve mi se čini da si malo umoran , predahni , odmori sada je vreme za posmatranje jer su koliko sam čuo "službe" preuzele štafetnu palicu.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 U svakom slucaju jedna gajba piva je sigurna. Red je Slavo sto rece Daki da odmoris da bi mogao da dodjes na pivo jer umoran tesko da ces moci i da dodjes a kamo li da pijes.

Uostalom Slavo vise si ti uradio za ovo vreme nego bar 2 vlade sa 50 clanova i jos bar 100 X pomocnika i sekretara sa sve agencijama. E pa bas zbog svih njih ti i kazem da od toga svega nema BOZE POMOZI

elko
 Da postoje želje i aspiracije da se izmenama ZoDiL vrate pojedine ingerencije LSS ili pak ostalim savezima verovatno da postoje.
U LSCS se na taj način ne razmišlja niti će.Da treba pojedine pravilnike prilagoditi kako bi bili praktičniji i kako bi uvažili deo realnosti u lovu a koji ne diraju u suštinu Zakona sigurno da treba.
Mislim da LSS,koji ne predstavlja ni 1/4 lovaca Srbije, nema kredibilitet a ni snagu da pokrene suštinske izmene Zakona a izmena će sigurno biti a kojih i kada videćemo.Postoje inicijative a u kom pravcu će ići znaćemo na vreme kao i članovi ovog foruma.Nikada ne treba biti sasvim siguran da se ne mogu napraviti neke koalicije a na štetu lovaca iako sumnjam u to jer se mnogo zaglibilo u LSS.
Sigurno je da ova rukovodeća garnitura u LSS nije deo te priče jer i ovakva država kakva je teško da bi kao partnera u razgovorima prihvatila one protiv kojih se vode krivični postupci sa više strana a deo su afera koje se povlače po novinama.
Treba kod buduće projekcije događaja uzeti u obzir i da su u Vojvodini lovišta podeljena, potpisani ugovori mimo LSV i da bi jako teško bilo sve vratiti na staro pa Jovo nanovo
Da LSS treba da postoji - treba , ali sasvim drugačiji, da treba rešiti pitanje finansiranja tako drugačijeg Saveza - treba, da rekonstrukcija LSS treba da uvaži sve sugestije koje idu u pravcu racionalizacije, statusa generalnog servisa a ne gazde i upravljača - treba, da na čelo LSS treba da se nađu pošteni, korektni, domaćini - to najviše treba.Nažalost dosta često od personalnih rešenja dosta zavisi i na to nije imun ni LSS a ni ostali Savezi.
Treba sve snage upreti da se dođe do najboljeg rešenja, bez postojećih ličnosti koje su doveli do svega ovoga a povratka na staro nema, previše se udruženja probudilo, otreznilo, izašlo iz zagrljaja LSS koji je bio sve osim majčinski.
Svi pokušaji koji ne idu u pravcu vraćanja poverenja lovaca u Saveze, u jedinstvo lovaca i njihovih organizacija biće osuđeni na propast kao što i treba.Da bi neko predstavljao sve lovce Srbije mora u sebi da ima puno visoko moralnih osobina, časti i čto bi rekli čojstva, pravih ljudskih vrlina.Ovi koji se sada predstavljaju kao vođe lovstva Srbije to niti su, niti zaslužuju.Nije vođa onaj koji razjedinjuje već suprotno.Takve vođe nemaju kreibilitet da traže bilo šta u ime lovaca Srbije pa ni izmene Zakona jer ne predstavljaju više od, ponavljam 1/4 lovaca Srbije, sa tendencijom da i taj deo izgube, pogotovu ne mogu da lične motive uvijaju u oblande dušebrižništva za lov i lovstvo Srbije jer su prepoznati na pravi način.

Lala

elko kaže:
Da bi neko predstavljao sve lovce Srbije mora u sebi da ima puno visoko moralnih osobina, časti i čto bi rekli čojstva, pravih ljudskih vrlina.

Jel ovo opis Marka Tice? SmeanPresrean

gruja
 Slavo brate po optuzju!Ne daj se sad kad si usao u super finale!Pa zar super ljiga srpskog lovstva misli da ces se umoriti od optuzbi i prozivki i predati se ko p....(dugina zastava)!Zovi,samo zovi...!
Udru ti goveda sa svojih polozaja,a mi cemo sa nasih pa nek se bije bitka po celom Balkanu! Vidis da si pokrenuo lavinu,ti,lala,sremac 75,ficha007,daki ns i mnogi drugi koji lov shvataju kao smisao zivota,a ne kao nacin sticanja bogatstva na racun ,,neinformisanih ljudi"!

Lala
 Danas se valjda održava tribina u V.Plani, na kojoj će biti i Z. Popović.
Imaćemo iz prve ruke izveštaj, ako sve bude kako treba, Slava ide na tribinu; ako zatreba, da veselje bude kompletno, poslaćemo i trubače! Grin
Očekujem večeras oko 22h, da naš insajder Slava napiše kako je bilo, ukoliko ne bude problem da prisustvuje!
Mogu zamisliti kakav srdačan susret će to biti...Iznenadjen

slavaplana
 Nisam otisao na tibinu !!Ipak sam ja akademski gradjanin !!!

po zadruznim domovima i bioskopima je trebalo ici ranije !!Ovo je 21 vek!!Era kompjutera i interneta!!!

Video sam dana spred.Jovicu Golubovica iz Novog Sela koji mi je rekao da je ovo tribina samo za njihove clanove i ja to postujem!!!
To mi je ponovio 3 puta i poruka je bila jasna !!!
To sto Popovic prica se granici sa bajkama i pustim zeljama a ja vremena za bajke nemam a i prerastao sam taj uzrast!!!!

Neka on price prica i dalje ali bez mene i davanja publiciteta od strane mene!!!

Sve sto je imao da kaze recice kao odgovorno lice u pravnom licu u LSS!!!!!Ali na sudu.......!!!

Pozdrav svima !!!!

DakiNS
 Mislim da je ZdrP preskočio izokrenuo i jedan od postulata hrišćanstva koji kaže: Ko tebe kamenom ti njega hlebom. pretpostavljam da njegova verzija glasi :KO TEBE HLEBOM (LOVCI) TI NJEGA (LOVCE) KAMENOM. Ne znam kako drugačije objasniti njegove postupke.

elko
 Taman kada pomislim da se nazire malo svetlosti na kraju tunela nešto novo mi pomrači sve vidike.
Definitivno stičem utisak da nismo odmakli od početka priče.
I dalje drpić traži pare ( od saveza po 200,00 ostali po 500,00 ) za šta - ZA NIŠTA i po sto puta za ništa.U pare koje traži ne ulaze novine 560,00 dinara , osiguranje, polaganje se posebno naplaćuje po tek usvojenom cenovniku, plus putni troškovi, ocenjivanje trofeja posebno plus putni troškovi a kao šlag na tortu plaćaće se i teorijska obuka kandidata za polaganje lov.ispita plus putni troškovi.Na zdravlje.Ne pominje se reorganizacija LSS, smanjenje troškova, racionalnost, tržišni principi koji bi važili za privredno društvo.Ništa, samo pare.
Da li je neko lud sa saradnicima ili su svi lovci Srbije ludi.
Ima još pikanterija, po rečima onih od kojih mi se smučio lov Dejan Milkov nije smenjen, ne šalim se to je izjavio drpić u Novom Sadu, ni članovi UO iz LSV nisu smenjeni već UO nije sazivan od smed.skupštine LSS, ako plati i LSCS svi mogu na sastanke i stari smenjeni i novi koji su ih zamenili pa još mnogo budalaština.Da ne veruje normalan čovek.Definitivno svraka ostaje doživotno jer šta je pretrpeo na štandu LSV to ne bi pas sa lojem pojeo.Sramota je verovatno bilo i slušati a kamoli biti u njegovoj ulozi.Ako LSV uđe u priču dogovora sa ovom garnituraom iz LSS definitivno LSS nikada neće postojati kao nekada, jer LSCS ostaje na principima koji su davno zacrtani - PRVO REFORME PA PARE, A REFORME PO STAVOVIMA I ZAKLJUČCIMA POSLEDNJEG SASTANKA RADNE GRUPE.Po pitanju izmene Zakona svi treba da znaju da od izmena nema ništa ako misle da ponovo uzjašu lovce, da bude po starom, pljačka i otimačina a stanje u lovištima katastrofa.

chaki
 Ma sta je vas sledeci potez recite im da se ne muce. Ebiga navikli da citaju no sve mi se cini da su procitali sta su imali i da sve manje citaju a sve vise rade. Nekad bilo citaca i po 80 a sad jedva 20 sto je znak da su zavrsili posao tj da ga zavrsavaju. Nisu lovcii glupi nego lajavi i jave se odmah na starom tragu a ne na svezem kad je divljac ispred njih. Ovako cim se jave na stari trag ovi cuju i odu jos dalje i stalno ih jurcamo.

Greska od starta je bila ali nije se slusalo. Trazila se senzacija i bomba sa svakom vescu a narod odavno na bombe ne pali

slavaplana
 Djukic je sinoc u Novom Selu pomenuo da se POJEDINi prestavljaju da su predsednici udruzenja a u stvari su predsednici sekcija????

Gos Djukicu ja vas JAVNO PROZIVAM i TRAZIM da sinoc sto ste rekli da imate papire za Tomicu i ostale JAVNO OBJAVITE da vidimo sta su radili ,ako su radili,nesto nezakonito!!!Ako Vi progovorite TESKO NJIM tako ste javno rekli!!!!

Dakjev vam rec da sve papire koje mi budete dostavili koji govore o nezakonitom radu ljudi iz LSCS cu licno sa posebnim zadovoljstvom OBJAVITI NA OVOM FORUMU bez ikakvog pardona ...Ako je zaista tako kako kazete da posedujete takve informacije DUZNI STE DA TO PRIJAVITE NADLEZNIM organima jer prikrivanje krivicnog dela je takodje KRIVICNO DELO!!

Ajde vise da vidimo sta su to pojedinci radili sto Vi znate i stoimate papire????

Juce na sajmu LOVA I RIBOLOVA da je meni neko onako rekao u lice sto se desilo sa Ticom,Popovicem i Vama i to pred Drzavnim sekretarom kako Vi kazete sinoc na sastanku JA BI SE POVUKAO U MISJU RUPU I NE BI IZLAZIO VISE NIKAD IZ ISTE!!!
Ja znam da istina BOLI ali sa vama treba 10 puta gore!!!

Pukli ste kao zvecke sva troica i to ce Vam javiti uskoro!!

Sinocna prica ista je iz Lozovika,Smedereva i u buduce samo ljudi koji ne citaju i negledaju televiziju ce Vam poverovati u istu!!!

Pozivam Vas javno da sve sto je izneto u stampi ili demantujete ili TUZITE sve odgovorne za iznosenje neistine koju ce te u sudskom postupku dokazati!!!!

Nemate ni jedan argument za ovo sto radite!!!

Vreme je da idete u Banju!!!!Brzo se vraćam

Puno pozdrava od BISEG PREDSEDNIKA SEKCIJE STARO SELO I PREDSEDNIKA L.U. STARO SELO!!!!

APR je cudo kad proveris ko je i kako registrovan!!!

Djukicu ako si zaboravio Ti si a ne JA KRIVICNO ODGOVARAO za 650.000din koje si zeni prebacio sa LSS na agenciju!!!Toliko o tvom postenju kao predsedniku SKUPSTINE L.U. DRUGOVAC U SMEDEREVU a delis pridike nam postenim lovcima????Zapitaj se JAVNO da li si za banju mozda????

ficha007
 Chaki, moraš da razumeš da ljudi koji učestvuju na ovom forumu rade i pišu čista srca, ali je najbitnije da se radi o ljudima koji nisu toliko "jaki" da mogu da okrenu telefone pojedinih političara i da im ispričaju šta rade ovi po LSS i LSV.

Sa druge strane ekipa koja je na "suprotnoj" strani ima dosta dobre pozicije jer se tu radi o profesorima fakulteta, naučnim radnicima...itd, koji su se jako dobro pozicionirali jer su imali pre svega pare ( LOVAČKE!!!) potom smo ih mi sami napravili takvim "veličinama" jer smo ih gostili, čašćavali, tapšali po ramenima...dali im na taj način na značaju.

Dobrim delom njihovog "ugleda i moći" doprineli su i sami političari raznih garnitura koji su takođe lovci, pa su ova gospoda to nemilice koristila pozivajući ih i gosteći po raznoraznim "diplomatskim" lovovima, i na taj način pridobijajući ih za "njihovu stvar".

Dakle šta onda Chaki da običan, mali, obespravljen lovac koji hoće bolje sutra u lovstvu uradi osim da ovde piše po ovom forumu i da iznosi sve brlje kako po svojim LU tako i po savezima, jer on nije u mogućnosti da se "domogne" nekog velikog političara kome bi mogao da se izjada.

Tu je osnov problema. Ovde se nalaze po meni časni i pošteni ljudi kojima je jedini način da iskažu svoj revolt da se late tastature, i u zadnje vreme da se late tužbi...jer takvi kakvi jesu nisu poželjni ni u svojim udruženjima, a kamo li kao delegati u LSS ili LSV. Suviše "štrče".

Zato smo se svi mi ovde i "skontali" i to je spona koja nas veže.

Ali polako. Dragutin Dimitrijević Apis imao je jednu uzrečicu: "Polako, tiha voda breg roni".

Njegoš je govorio "Iza tuče vedrije je nebo...", pa kada to sve nekako pogledam, a naročito u natrag svega tri godine, dosta je ovde i urađeno i dosta je lovstvo ustalasano.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Ficho sve je tako kako si rekao , ali..... i Chaki je naš čovek koji možda malo realnije sagledava situaciju, ovako sa strane deluje kao da se borimo drvenim mačem , a Chakijeva je ideja da se borimo protivnikovim oružijem, znači bez limita. A ustvari to i jeste ona suštinska razlika između poštenih lovaca i " ONIH" a to je otvorenost , poštenje i fer-play.Jeste da sada izgleda da smo otkrili karte i istina je da smo stalno igrali otvorenim kartama pa davali prostora za nove manipulativne poteze, ali kako u svakoj "igri" ima sudija a ne tako davno i u svakom ratu ima "UN" tako ima i u Srbiji ma koliko to ne izgledalo tako. Njihovo najveće i najjače oružije je tajnost, podmuklost i blefiranje, sve je to razotkriveni tajni više nema ( ima još malo, ali će istraga obelodaniti) podmuklost je viđena (dogovori na nivou saveza nikada nisu ispoštovani od LSS) a više ni kod male dece ne pomaže blef (to pokazuje drastično opadanje članstva)

I da ne zaboravim spiskali su logistiku . ni za advokata neće imatiLovac 3

ficha007
 Ma znam ja to Daki i nisam ništa loše niti mislio niti rekao. Činjenica je da se igralo otvorenih karata, da su se potezi "najavljivali", ali opet je činjenica da protiv sebe imaš malo "moćnijeg" neprijatelja dobro obučenog za "specijalno ratovanje" ROFL koji je navikao da "menja dresove" kao čarape, da se dobro infiltrira u sve važeće i vodeće političke strukture.

Možda, kada se zna ko je sa "druge" strane i ko ti je protivnik ne treba otkrivati poteze, ali treba razumeti i ljude kojima se jednostavno smučilo da se njihovim parama neko igra, troši ih, da svake godine imaju dnevnice, zimovanja, letovanja, a da običan lovac koji ih plaća nema 'ladne vode od njih.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

chaki
 Fico daklem ovako. Imas protivnika koji je jaci ima sve mehanizme ko sebe. Hoces li krenuti otvoreno pa dokle traje i da na kraju izgubis ili ces da trazis nacin i njegovu slabu tacku pa onda da krenes.
Godine koje su iza nas su neke naucile da stanu sagledaju situaciju i tek onda krenu u napad a neke da pokusavaju jalovim napadima pa ako prodje prodje. Znam ja ljude sa foruma znam i vidimi postenje ali oni znaju i kako da se bore protiv toga a ovi nasi drugari od postenja ne vide nepostenje kojim se ovi sluze. Izaci pred tajsona spustenih ruku je TKO u prvoj sekundi. Ako postavis gard mozda izvuces bezeci preko ringa i koji minut. A ako kojim slucajem sacekas krenes da vezbas treniras slusas iskustva drugih imas sansu i da ga pobedis. Neki su i pobedili Tajsona.
Imam 47 godina reagovao sam i ja tako impuslivno ali sam vremenom naucio da svoje emocije sredim i da idem razumom i glavom.
Njih ne pogadja ova kuknjava sa foruma vec ih naprosto hrani i jaca jer tada znaju da su na dobrom putu. Sve dok slusaju jadikovke u smislu izvestaja sta su uradili njima su tesne grudi od odusevljenja. Znaci da su uspeli . E sad ima gomila prijava koje stoje i koje su podnete. STa je uradjeno sa njima ???? Jos jedan dokaz da su jaki i da mogu da prolongiraju i prijave pa cak da idu do zastarevanja. Oni mogu da cekaju a mi ne mozemo jer hocemo sve odmah jer mislim da je gotovo. Shvatite nije gotovo sve dok su oni tamo gde jesu. Pricas o tome kako njima svake boje dobro stoje pa da tebe Ficho pitam ja nesto: znas li koliko je ljudi od diskutanata ovde sa teme spremno da uradi isto sto i ovi iz vrha?

JA da ti odgovorim: JEdan ,dva a mozda i nijedan veruj mi. Tu je razlika jer oni imaju zeludac za sve a mi nizasta.

U zdravlje

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,172,257 posete www.srbijalov.com