Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Krušik municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Krušik municija
DamirKS
 Evo sta je nastalo od patrona posle ispaljenja, inace u pitanju je super patak. E sad da li je zatvarac ovo uradio posto koristim polu-automat ili nesto drugo, stvarno ne znam

i39.tinypic.com/v4touq.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

ssekir75
 ovo se desilo prilikom unošenja metka u ležište. ovaj mesingani deo zakačio je usput negde i pogužvao se. proveri ležište metka. (eto zašto ne volim poluautomateConfused)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac
 Izvlakač ne može da dohvati ovako visoko obod čaure. I meni se čini da je zatvarač nabio čauru na nešta prilikom ubacivanja u cev.
Tri prsta 2Kolce

goranv
 Krusik koristi chedit i nobel mesingane osnove zadnjih godina,a i da je krusikova osnova nije do patrona.Verovatno ti se dogodilo sa puskom long recoil sistema.
V.G.

walther
 nema mesinga-sve je metalno...

ssekir75
 a mesing je vrsta drveta, je l' da? Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Podunavac

walther kaže:

Gde nema mesinga i šta je metalno? Pojasni malo upis.
Tri prsta 2Kolce

goranv

walther kaže:
???
V.G.

pro hunter
 Koristi li neko Krusik King, kakva su vam iskustva sa ovim metkom.Ja ga koristim vec dugo godina i oglicno mi se pokazao, jeste malo skuplji ali vredi svaki dinar.
lovacGrin

arli
 Navodno u kingu su sve najblje-uvozne komponente-mada nisam siguran za korpicuConfused. Pucao sam par puta sa njim-uspešno. Mada je to malo za neki ozbiljniji zaključak.

Stefanj
 Moj otac uglavnom puca Krusik municiju, najvise King i specijal, specijal sasvim solidan, a king mu se ekstra pokazao.
Bye

duskodugousko
 Do sada sam koristio Krušikov specijal i bio sam relativno zadovoljan.Solidna municija kojoj je glavna zamerka jače prljanje cevi ali mi čišćenje puške ne pada teško. Reših ove godine da se oprobam sa Kingom od istog proizvođača.Naime opremio sam se Kingom 3 mm pred početak sezone i ja sam blago rečeno oduševljen učinkom ovog metka u dosadašnjem lovu. Veoma brz metak, čini mi se da sam na svakog oborenog fazana pucao bez preticanja i to nisu bili ziceri. Pucao sam na 6 fazana, od toga sam 5 oborio, a to nije bio slučaj ranijih sezona. Topla preporuka svima.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

darko7x64
 Lovac sam relativno mlad,ne po godinama no po stažu lovačkome,lovim od 2006.godine gađao sam sa svakakvim patronima,prvo na strelištu,bilo je tu svih proizvođača koji su zastupljeni na tržištu Bor- Zaječar-Knjaževac... ali ja ipak dajem prednost KRUŠIKOVOJ municiji,ja sam prezadovoljan od 3mm pa do jedinačnih zrna,meni završava posao. Posip lep na normalnim daljinama i imao sam tu i tamo i dobrih pogodaka posebno kad lovim zimi plovke pored Timoka i to municijom SPECIJAL. Dragi kolege ne bežite od naših proizvođača. Vrh,piramida,nema dalje.iveli
IN VINO VERITAS

Macvanski lovac
 Aj da ne prelistavam temu unazad,ima li krusik u ponudi neko jedinacno,kalibarno zrno,ne racunam silver i gold hawk,ne secam se da sam video u prodaji,barem u Sapcu i ono sto je najvaznije valja li to cemu Smile
Rodjen da budem lovac

Cvele
 darko, zastupljenost municije u Zajecaru je 0... mala je ova nula al' kad nema veca sta da se radi.. a takodje mislim da je ista situacija i u Boru i Knjazevcu, predpostavljam... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

tomo vrbas

Macvanski lovac kaže:
Aj da ne prelistavam temu unazad,ima li krusik u ponudi neko jedinacno,kalibarno zrno,ne racunam silver i gold hawk,ne secam se da sam video u prodaji,barem u Sapcu i ono sto je najvaznije valja li to cemu Smile
Imaju RS-1 dosta dobro zrno sa zavidnom preciznoscu jedino nemam iskustva u odstrelu,a pucao sam ga iz oceve IZ27.

ssekir75

Macvanski lovac kaže:

zvanično ima

http://www.krusik...s/rs_1.htm
http://www.krusik.../pk_16.htm
http://www.krusik.../pk_15.htm

e sad, što ja to ne videh u prodaji... Confused

darko7x64
 Ima koloege,ja sam prošle godine u Boru kupio kutiju RS-2 jedinačnih zrna 12/76,bije u crno sto posto provereno.
IN VINO VERITAS

ssekir75
 koje je to rs 2 zrno?

darko7x64
 RS-2 jedinačno olovno zrno 12/76- Neka Krušikova konstrukcija
IN VINO VERITAS

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,882 posete www.srbijalov.com