Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Tomash
 Sila jelena,
kada se jelen zakuca sa strane u ladu...

http://www.b92.net/automobili/razno.p..._id=741187

odlete auto kao da ga je pokupio slon...

Max011
 http://www.kurir-...nak-932681

Pripazite malo Grin nemoj posle da bude kukuku leleeeeeStari
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Tomash
 http://www.b92.net/info/vesti/index.p..._id=744222

Izvor: Beta, B92;

Lovio zaštićene ptice u Bujanovcu

www.b92.net/news/pics/2013/08/19/180672668052120881076d8922462384_640x427.jpg

Bujanovac -- Vranjska policija uhapsila je N.M.(42) iz tog grada osumnjičenog da je lovio zaštićenu vrstu ptica....

U skladu sa pravilima foruma, ostatak je na linku....

kimi
 LE: Uzeli oružje vlasnicima parcela

http://www.b92.ne..._id=748728
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Neca92

kimi kaže:
LE: Uzeli oružje vlasnicima parcela

http://www.b92.ne..._id=748728

KrstiJaooo
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Tomash
 Auuu....Totalna hajducija od drzave.
I sta sad? Platili ljudi clanarinu, a nemaju cime da love? Da tuze MUP?
Ja bih,...ili ne bih, ne treba se sa njima zahebavati, ali mislim stvarno, nema smisla...

Samo zucnes, ode oruzje. Ne bi me cudilo da pocnu i ratarima sto protestvuju da oduzimaju.

Pa sad ce jos besniji da budu, izvadice vile, sekire, bice ljuti i agresivni, ja bih bio, uf!

kimi
 Zna se za šta se u Srbiji ubija !!! Za među, za njivu, za pedalj zemlje.
Mislim da je neko trebao tim ljudima da objasni koliko će para dobiti. 400 DIN KVADRAT. Pa 1 ar onda dođe 400 evra a hektar 40hiljada evra. Nije to zemlja u centru grada pa da ih je država prevarila.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

PEZ
 Kimi delimicno si u pravu ...vidi ovako ako se nekima na tom istom koridoru moze isplatiti 10e po kvadratu drugima 8 trecima 5 onda svakako da i gradjani pocinju da sumnjaju i budu revoltirani, da je cena jednaka svuda ne bi bilo tih problema a ovo sto je policija uradila je krajnje besmisleno...ako taj neko hoce da zastiti imanje ne treba mu, uostalom nemaju ni svi, vatreno oruzje. Ko zna mozda ce poceti da oduzimaju i ovo sto na kraju svog upisa pomenu kolega Tomash.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

nidzamotocross
 Ne znam koliko su ljudi iz Leskovca imali parcele ovde, i koliko ih je stalo bez oruzja, ali znam da je pola Grdelice(mesto blizu Leskovca u Grdelickoj klisuri) ostalo bez oruzja. Poznajem i neke lovce koji sada ne mogu da love zbog ovakvih gluposti i besmislica. Navodno se par njih pobunilo, koji ne shvataju koliko je 400din po kvadratu i da oni to tu nikada ne bi prodali cak ni za pola od te cene, i sada zbog takvih ispastaju svi ljudi, a i lovci kojima je ovo najteze palo.

Teska glupost! Ne razumem
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DakiNS
 Evo novosti!

Izašao iz štampe Vojvođanski lovački glasnik, VLG, u režiji redakcije Nacionalnog lovačkog magazina Lorist, na adrese vojvođanskih lovaca kreće u ponedeljak
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DamirKS
 www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2013//09/05n/srb-Bajina-Basta---vatrogas_620x0.jpg

Rendžeri Nacionalnog parka Tara u akciji spasavanja ljubimca. Planinar Milisav Mijatović životinju sneo u rancu

http://www.novost...-na-liticu
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

golf071

DamirKS kaže:
www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2013//09/05n/srb-Bajina-Basta---vatrogas_620x0.jpg

Rendžeri Nacionalnog parka Tara u akciji spasavanja ljubimca. Planinar Milisav Mijatović životinju sneo u rancu

http://www.novost...-na-liticu
Bravo 2 svaka cast momcima.
Novine

Neca92
 Svaka cast rendžerima na gestu, a novinaru (tekstopiscu-ili kome vec) Ne odoravam za ovo ''balkanski'' gonic! Iznenadjen Na zalost, sve cesce se susrecem sa ovim terminom. Sad jbg, u narodu poznat kao balkanac, pa otuda i ovo...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Sremac75
 Pošto smo Lala i ja ušli u konstruktivnu raspravu sa Jeremijom Trifinovićem, glasnogovornikom LSV-a odnosno glavnim i odgovornim urednikom lovačkog glasnika, i to na njegovom forumu "Lorist", molim i ostale članove ovog foruma da pročitaju upise od poslednjih nekoliko dana (počev od 9. strane pa dalje) na linkovanoj temi, i uključe se u tu raspravu!

Nije da nam treba pomoć, ali se bojimo da ćemo biti BANovani, što drug Lala možda već i jeste!!!

http://www.lorist...131515#new
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Drug Lala i jeste banovan na Loristu!

Banovanje je usledilo nakon nezgodnih pitanja postavljenih novom glavnom i odgovornom uredniku glasila LSV, Jeremiji Trifunoviću, u vezi manjka unapred plaćenih primeraka novog broja časopisa, kao i u vezi razlike u ceni izmedju onog što lovci plaćaju i onog što je cena izrade glasila LSV.

Mislim da bi bilo interesantno pročitati sve upise na toj temi na Loristu, počev od petka pa do danas. Zanimljivo je videti kako reaguje neko kada ga uhvatiš na pogrešnoj nozi ili sa prstima u pekmezu! Grin

Najzanimljiviji upisi počinju od strane broj 10, pa do strane 12, a drug Jeremija je počeo da briše upise, samo džaba - sačuvani su! Grin

Evo link, pa koga zanima:
http://www.lorist.co.rs/forum/index.p...c=3416.135
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Poslednja moja dva upisa je Jeremija obrisao ali sam ih sačuvao, pa ih ovde postavljam da imate potpunu sliku o načinu njegovog rada!

A u međuvremenu sam i ja BANovan!

Sremac75
Iskusan lovac

Na mreži

Odg: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Odgovor #178 poslato: danas u 07:14:33

Upravo si rekao da sam ja zloban, primitivan, frustriran, izkompleksiran, deformisanih stavova....

Ovo je sistem rada onih čiji je glasnogovornik, za male pare, postao Jeremija Trifunović!
Drugu priču je pričao kada su mu isti ti odbili zahtev za donaciju...onda je sećamo se, postavljao otvorena pitanja, nezadovoljan radom LSV-a!

Pretpostavljam da ću posle ovog upisa biti ponovo banovan, pa obaveštavam "odgovorne" da sam sve upise sačuvao!"

Sremac75
Iskusan lovac

Na mreži

Odg: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Odgovor #179 poslato: danas u 07:20:06

Čidi se i da ja još nisam BANovan i insinuira da smo ti i ja u nekoj tajnoj vezi ili dilu!

A ja mu kažem da ne smeš da BANuješ jednog istaknutog delegata Skupštine LSV-a...što i ne bi bilo u redu!"

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Posle ovog postupka druga Jeremije, kako očekivati da će glasilo LSV objektivno pisati i pravovremeno i istinito informisati lovce? Trenutno, po onome što smo isčačkali, i prema Jeremijinim podacima, nedostaje najmanje 1000 primeraka glasila LSV koji su lovci platili kroz članarinu savezu!

Takodje nedostaje razlika u ceni izrade i onog koliko se naplaćuje lovcima, što iznosi oko 40.000 dinara po jednom broju, od predvidjenih šest!

Sremac75
 Sad će i Daki da popije BAN....aj da se kladimo!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 'Ajd u dva'es marki da neće! Grin

DamirKS
 Mnogo kume Grin
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,146,018 posete www.srbijalov.com