Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Vojvođanski lovac" doo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Vojvođanski lovac" doo
Lala

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:
Da li znate da "VL" doo mnogim LU vrši poslove upravnika lovišta?
Da li znate da je cena te usluge 200.000,oo dinara?
Koliko takvih LU poznajete?

Cenim, ako u Vojvodini postoji oko 100 LU da je tek polovina obezbedila svog upravnika lovišta, dok za drugu polovinu to radi "VL"doo!
Računica je prosta :
200.000 X 50 = 10 MILIONA

Lupa

Prema važećim propisima, jedno licencirano stručno lice može obavljati stručne poslove upravnika lovišta maksimalno na površini koja ne prelazi 60.000 ha.
U firmi 'Vojvodjanski lovac ima zaposlena tri lica sa licencom, dakle, oni mogu da imaju ugovore sa LU o obavljanju poslova upravnika lovišta maksimalno za 180.000 ha!

U koliko lovišta je neko iz 'Vojvodjanskog lovca' upravnik? Kolika je površina tih lovišta?
Bojim se da ni na ovo pitanje neće biti odgovora. A moraju da odgovore, ako je iole morala, pameti, čestitosti, zakonitosti, statutarnosti osnivača... Čega god već.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 ni na moja konkretna pitanja nikada nisam dobio odgovor,iako sam zvanično obavestio kao sekretar upravnika lovišta da je lovočuvar obmanuo upravni odbor a i njega ,istom je i dalje poveren posao izdavanja i ispisivanja dozvola koje su mu predate blanko potpisane,isti je i dalje zadužen lovačkim oružjem namenjenim za potrebe lovočuvarske službe.Pravilo
O ovome bi svakako trebao da vodi računa upravnik lovišta,a naročito odgovorno lice u Doo koje vrši uslugu upravnika lovišta,Brzo se vraćam
Kako nezvanično saznajem indjijski poverenik za lovstvo (fazanerista)ostade bez oružja,pa kako onda službeni karabin da stoji kod njega kući?Confused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS

Lala kaže:

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:
Da li znate da "VL" doo mnogim LU vrši poslove upravnika lovišta?
Da li znate da je cena te usluge 200.000,oo dinara?
Koliko takvih LU poznajete?

Cenim, ako u Vojvodini postoji oko 100 LU da je tek polovina obezbedila svog upravnika lovišta, dok za drugu polovinu to radi "VL"doo!
Računica je prosta :
200.000 X 50 = 10 MILIONA

Lupa

Prema važećim propisima, jedno licencirano stručno lice može obavljati stručne poslove upravnika lovišta maksimalno na površini koja ne prelazi 60.000 ha.
U firmi 'Vojvodjanski lovac ima zaposlena tri lica sa licencom, dakle, oni mogu da imaju ugovore sa LU o obavljanju poslova upravnika lovišta maksimalno za 180.000 ha!

U koliko lovišta je neko iz 'Vojvodjanskog lovca' upravnik? Kolika je površina tih lovišta?
Bojim se da ni na ovo pitanje neće biti odgovora. A moraju da odgovore, ako je iole morala, pameti, čestitosti, zakonitosti, statutarnosti osnivača... Čega god već.

SmileGrinSmekoROFLHaHaHaPfft
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 Evo teksta dopisa koji sam poslao na zvaničan mejl VL.DOO dana 19.10.2012 i u prilogu priložio sledeće skenirane dokumente

POŠTOVANI ,OVIM PUTEM VAM SE OBRAĆAM U IME LU FAZAN IZ INDJIJE I ZVANIČNO OBAVEŠTAVAM DA SMO OTKRILI DA JE LICE KOJE SMO ZAPOSLILI U NAŠEM LU KAO LOVOČUVARA ,A U CILJU PRAVILNOG GAZDOVANJA LOVIŠTEM,PRILIKOM UČESTVOVANJA NA KONKURSU ZA ZAPOŠLJAVANJE UČINILO NEZAKONITU RADNJU KORISTEĆI LAŽNI DOKUMENT DIPLOMU KOJU VAM DOSTAVLJAMO U PRILOGU,PRILIKOM PROVERE ISTE KOD ŠKOLE DOBILI SMO IZVEŠTAJ KOJI TAKODJE DOSTAVLJAMO U PRILOGU.KAKO JE VANREDNA SKUPŠTINA OVOG LU ZAKAZANA ZA SUBOTU 20.10.2012 U 13.00h OVIM PUTEM VAS OBAVEŠTAVAMO I POZIVAMO DA PRISUSTVUJETE SKUPŠTINI ILI UPUTITE NEKOG KO BI MOGAO DA POMOGNE SAVETOM PRI DONOŠENJU PRAVILNIH ODLUKA NA SKUPŠTINI,A SVE U CILJU DALJEG PRAVILNOG GAZDOVANJA LOVIŠTEM

ZBOG HITNOSTI SUTRAŠNJE SKUPŠTINE MOLIM DA NAM POMOGNETE KAKO BI NAŠE UDRUŽENJE NASTAVILO PRAVILNO DA GAZDUJE POVERENIM LOVIŠTEM.
SKUPŠTINA ĆE SE ODRŽATI U LOVAČKOM DOMU ,UL.NOVOSADSKA BB INDJIJA,KONTAKT TEL.064/6123182

SEKRETAR LU FAZAN INDJIJA
BRKIĆ MILAN
Indjijanac priložio:
diploma.jpg

Indjijanac
 i naravno izveštaj iz školeStidljiv zbog kog mi je pisana disciplinska prijava u mom LUHaHaHa

pilence
 pa jel išta odgovoriše na taj tvoj mejl indijanac?

Sremac75

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:
Datum : 18.01.2013.godine

Lovački savez Vojvodine
Za Predsednika Skupštine Irmenji Ferenca N/R

Poštovani,
obraćam Vam se kao Predsedniku Skupštine LSV-a, osnosno Predsedniku Skupštine osnivača doo Vojvođanski lovac Novi Sad, a kao član Skupštine LSV-a koji je osnivač doo Vojvođanski lovac Novi Sad .
Naime, ja sam se još 06.12.2012. godine obratio Predsedniku LSV-a, sa molbom, ili zahtevom da dobijem odgovor na sledeća pitanja :
1. Koja je struktura prihoda doo Vojvođanski lovac Novi Sad za 2011. godine, a koji je iskazan u visini od 15.326.000,oo dinara?
2. Koja je struktura rashoda istog društva za 2011. Godine, s obzorom, da je godina završena sa gubitkom od 865.000,oo dinara?
3. Da li i koliko ima neplaćenih računa prema LU, kod kojih je organizovan komercijalni (turistički) lov preko doo Vojvođanski lovac Novi Sad?
4. Da li i koliko doo Vojvođanski lovac Novi Sad plaća za korišćenje infrastrukture i logistike LSV-a (poslovni prostor, komunalije)?
5. Na osnovu čega je doo Vojvođanski lovac Novi Sad učestvovao u poslovima obeležavanja i premera lovišta, kada su ti poslovi odlukom PSPŠV bili povereni LSV-u?
6. U koliko Lovačkih udruženja doo Vojvođanski lovac Novi Sad, u llovnoj 2012/2013 godini vrši stručne poslove gajenja I zaštite divljači u skladu sa čl.54 ZODL (poslove upravnika lovišta), a po Ugovoru o stručnoj I poslovnoj saradnji?
7. Da li je tačno da godišnja cena te usluge iznosi 200.000,oo dinara uvećano za PDV?
8. Koliko ima zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad i od kada su zaposleni?
9. Kolika je zarada (bruto) zaposlenih u doo Vojvođanski lovac Novi Sad?
10. Da li je Milenko Zeremski, inace direktor doo Vojvođanski lovac Novi Sad, i zaposlen u tom pravnom licu, ili je zaposlen u LSV kako to pise u nekim ugovorima o stručnoj I poslovnoj saradnji?
11. Koliko novca je uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, za izradu planskih dokumenata?
12. Koliko planskih dokumenata (lovne osnove i GPGL) za lovišta još nije urađeno?
13. Da li je, kome, koliko i za koje poslove od strane doo Vojvođanski lovac Novi Sad isplaćivano novca po ugovoru o delu?
14. Koliko novca je ukupno uplaćeno na račun doo Vojvođanski lovac Novi Sad od strane LSV, i za koje poslove?

Kako odgovore na navedena pitanja nisam do danas dobio, molim Vas I insistiram da preduzmete sve iz vase nadležnosti u cilju da se u Dnevni red sledeće Skupštine LSV-a uvrsti i jedna tačka koja će se odnositi na izveštaj o radu Vojvođanski lovac doo Novi Sad, a kojim izveštajem bi bio dat odgovor na gore postavljena pitanja.
Mislim da je gornje bitno i zbog toga što Skupština LSV-a mora da ima uvid u poslovanje privrednog društva čiji je osnivač, a posebno jer je 2011. godina završena sa gubitkom od 865.000,oo dinara, te se ne zna broj zaposlenih, ni ko su zaposleni, na šta se troši novac, itd

Dobar pogled!
Nikola Jović

Ni na ovaj!

Evo danas odem da podignem poštu, kad u fahu koverta sa pečatom LSV-a.
Otvorim i vidim da je Predsednik Skupštine odgovorio na moj dopis od 18.01.2013. godine i to 26.02.2013. godine.
Zašto tako kasno, ne znam, ali evo teksta :

Poštovani,
u vezi vašeg dopisa dajem sledeči odgovor : jeste tačno da je Skupština Lovačkog saveza Vojvodine osnivač preduzeća "Vojvođanski lovac" doo Novi Sad, ali Skupštinu "Vojvođanski lovac" doo Novi Sad, čini Upravni odbor Lovačkog saveza Vojvodine koji je nadležan za praćenje i koordiniranje rada tog preduzeća.
Upravni odbor na svojim sednicama raspravlja o radu istog preduzeća. Tako je raspravio i izveštaj o radu "Vojvođanski lovac" doo Novi Sad, i u izveštaju o radu Upravnog odbora Lovačkog saveza Vojvodine se nalaze odgovori na postavljena pitanja i na taj način se ono nalazi u materijalu Skupštine Lovačkog saveza Vojvodine koju inače po Statutu sastavlja i saziva predsednik Lovačkog saveza Vojvodine.

Dobar pogled!

Predsednik Skupštine
Feranc Irmenji

Iskreno sam iznenađen kako sadržinom tako i formom ovog dopisa imajući u vidu da je isti sačinio i potpisao (navodno) jedan diplomirani pravnik, ranije i sudija, i sekretar LSS-a, i aktuelni Predsednik Skupštine LSV-a.

Nekako sam od njega očekivao da ima hrabrosti da se suprotstavi Kuvar scenariju, ali sada vidim da je i njemu najlakše da pitanja o "VL" doo prebaci na Upravni odbor LSV-a!

Pored toga, Zakon o privrednim društvima, važeći u vreme osnivanja "VL" doo kaže :

SKUPŠTINA

Član 136

(1) Članovi društva s ograničenom odgovornošću čine skupštinu.

(2) U društvu s ograničenom odgovornošću s jednim članom ovlašćenja skupštine članova vrši taj član ili ovlašćeno lice.

(3) Član društva s ograničenom odgovornošću iz stava 2. ovog člana po donošenju odluka iz nadležnosti skupštine društva sa ograničenom odgovornošću sastavlja i potpisuje zapisnik i donete odluke upisuje u knjigu odluka.

(4) Sporazumi između člana iz stava 2. ovog člana i društva moraju biti u pisanoj formi ili uneti u knjigu odluka, osim ako se radi o tekućim poslovima zaključenim pod uobičajenim uslovima.

Moram da kažem da niko nikada nije video ni osnivački akt "VL" doo u kojem bi moralo da piše ko vrši funkciju skupštine, ali to po Zakonu nikako ne može biti UO, a to bi g.Irmenji morao da zna!

Pored toga ni u jednom dnevnom redu sa sednica UO LSV koje se nalaze u skupštinskom materijalu ne piše da je UO ikada raspravljao o radu "VL" doo niti da je raspravio i izveštaj o radu "VL" doo, a ja nemam razloga da verujem bilo kome na reč pored pismenih dokaza.
Ko ne veruje ... strane 7,8,9
http://docviewer.yandex.com/?url=ya-d...amp;page=7

Spominju se u Izveštaju UO, neka dva UO ali o njima nema nikakvih podataka.

I na kraju, u Izveštaju o radu UO, a vezano za pitanja iz mog dopisa sam dobio odgovor, posredan, da "VL" doo ne plaća za korišćenje infrastrukture i logistike LSV-a (poslovni prostor, komunalije), i da ima 4 zaposlena!

I šta reći....[/quote]
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ..neznam dali sutra ići slušati te silne istine ili bolje rečeno paž-laž pričeSad!!!??..moji lovci dotakli ste dno dna, ali neka bolje niste ni zaslužili, jer vas osim mesarenja drugo ništa ni ne zanimaSadSad..čast jako retkim pojedincimaOdobreno!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 u Indjiji u LU je u utorak uveče bio sastanak UO,na kome je bilo govora o tome kako je bila nadležna inspektorka iz oblasti lovstva i raspitivala se o tome ko izdaje dozvole za lov,i o uplati naknade za divljač,koja nije u celosti uplaćena,takodje je usput nametano i to da sam ja to napisao u nekoj prijavi,nisam znao da ukoliko nešto napišem na Srbijalovu da se tretira kao prijavaTrt Milojka
na istom sastanku je prezentirano i kako smo prethodnu godinu zavrsili sa trista i nešto hiljada na računu,za neobaveštene stanje na poslovnom računu i knjigovodstveni rezultat poslovanja su dve mnogo različite stvari,nešto slično kao kad neko ima u džepu 1000dinara a ima dugove za komunalije recimo 5000 dinaraPravilo
I najveći biser UO doneo odluku da ko do 28.02.neuplati akontaciju u iznosu od 6000 dinara nema pravo glasa na skupštini zakazanoj za 10.03.2013ROFL ovo izgleda ko u LSS

Lala

Indjijanac kaže:
I najveći biser UO doneo odluku da ko do 28.02.neuplati akontaciju u iznosu od 6000 dinara nema pravo glasa na skupštini zakazanoj za 10.03.2013ROFL ovo izgleda ko u LSS

Pa ovo je baš cirkus!
Odakle pravo bilo kom UO (koji je IZVRŠNI organ) da utvrdjuje ko ima pravo glasa na skupštini, koja je najviši organ UO?!? UO LU podnosi račune Skupštini, a ne obrnuto!!! Pa valjda je samo skupština nadležna da nekome od članova udruženja omogući ili ukine pravo na glasanje, ali uz debelo objašnjenje i obrazloženje; uostalom, lovna godina se računa od 01.04., a dotle svi koji su platili prošlogodišnju članarinu su punopravni članovi, jer se članarina računa za LOVNU, a ne za KALENDARSKU godinu, i samim tim imaju pravo glasa!
UO LU može da donosi pravila samo o svom radu, a ne o radu skupštine, pobogu!!! Jel tamo nekom vrana mozak popila??
A zašto onda ne bi vaš UO LU doneo jednostavnu odluku da ukine skupštinu? Šta će im, samo im smeta? Odluči UO da svima oduzme pravo glasa na skupštini, ako im se tako ćefne, i radi po svome.
Ludilo!Grin
Kako ljudi nemaju pojma šta rade, ili još gore, ako imaju pojma pa rade ovakve stvari i donose takve nebulozne odluke! Ovo je potpuno protiv pameti, zakona i statuta.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Jaooo

Indjijanac
 [movie=youtube]ixevL0FBAo4[/movie]

fazanerista mora biti lovočuvar i izdati motel lovac!!

Indjijanac
 pitam se pitam,dali je stigao poziv upravniku lovišta za skupštinu u Indjiji,sekretar ga još nije dobio,društvance koje se zaigralo igre"ovo mi je tata ostavio" izgleda ni upravnika lovišta nije pozvalo,a kod nas je oduvek bio običaj da na skupštini svoj izveštaj podnese i upravnikCry, izgleda on neće doći da mu nebi postavili neka od nezgodnih pitanja,pošto kruži priča po Indjiji,da je fazaneristi oduzeto oružje,nagadja se gde se nalazi karabin udruženja namenjen za potrebe lovočuvarske službe,neki čak pričaju da je u Novom Sadu kod upravnikaConfused

DakiNS
 O kakvo izveštaju govoriš Indjijanac. Pa on ne zna ni gde je lovište jer nije nikada ni bio osim ako mu fazanerista ne bude diktirao , posebno u delu o uspešnom uzgoju fazana. A gde je oružni list puške ako je ona kod upravnika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 Confused

zoranp
 ..pa ovo što u Inđiji ima, nema nigde na svetuIznenadjen!!..taj fazanerista treba biti unapređen za ministra ili predsednika. Pitam se u čijem je on klanu kad je tako nedodirljiv???Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 U Indjiji,je zakazana skupština LU u nedelju 10.03.2013 u 10.00 časova,verovatno će sve uspeti da se odradi do nedelje,mada ima malo problema oko sednice NO,neki od članova komisije izgleda nebi da ulaze u srž problema,nego je lakše da se samo prepiše servirano.
ja na njihovom mestu nebih baš verovao tim serviranim podatcima,pogotovo ako ih servira osoba koja je imala rane radove u vidu dokumenata sumnjivog porekla

slavaplana
 Problem su NADLEZNI KOJI NISTA NE PREDUZIMAJU????Ovi ljudi samo koriste NESPOSOBNOS NADLEZNIH ORGANA???

Indjijanac
 nemogu da potvrdim jer nemam nikakav zvaničan dokument u rukama,ali informacija od ljudi bliskih fazaneristi-kokošaru je da mu je oduzeto oružje,pa ako je tako nije da se baš ništa neradiStidljiv,ima tu još onih koji su prosuli sirće,a biće verovatno i reakcija okoline kad i oni dodju na dnevni red.
[movie=youtube]h8CFO2zzjNo[/movie]

Indjijanac
 [movie=youtube]c_WqSjWb3mE[/movie]

danas je u Indjiji skupština LU,neki mogu čistog obraza sve članove skupštine da pogledaju u oči,a svi koji traže razlog da nedodju i koji u demagoškim objašnjenjima traže spas vreme će im pokazati gde je put!Indjijanac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,231 posete www.srbijalov.com