Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Boban
 Jos jednom sve cestitke na prinovi,stenci su jos vrlo mali da bi se ozbiljnije komentarisalo ali su vrlo slatki.Pas

bracailic
 pozdrav svima narode.
štenci su takvi kavki su, najzahtevnija i najteža rasa za negovanje.
ali kada postoji ljubav i želja prema tome ništa nije teško ništa nije neostvariljivo.
ja lično sam zadovoljan njihovim izgledom, i znam da dobru genetiku za lov imaju.
evo ovom prilikom štenac koji se meni naročito dopao
img217.imageshack.us/img217/2803/trobojac.jpg

lovdzij@
 Bravo,bravo samo neka se pate trobojci.Svaka cast BracoBravo 2ByeEvo nekih tazih slicica sa obuke,tj direktno sa terenaCao poljubac
lovdzij@ priložio:
dsc00817.jpg

Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

lovdzij@
 Gledaju u planinu i razmisljaju gde li je taj veparSmekoSmeko;)
lovdzij@ priložio:
dsc00813.jpg

bracailic
 Pozdrav narode.
Druže lovdžija lepe slike ništa ne može oči da zasite kao priprda i naši ljubimci. Interesuje me da li je kod vas dozvoljeno izvodjenje goniča u ovom periodu????
Odmah da odgovorim da kod nas NIKAKO nije dozvoljeno čak može da se za puštanje goniča odgovara a i popije prijava.Confused
A evo još jedno parenje kod mene. Ponovljena kombinacija od koje je moj mlad pas Bobi. Biće ovde radnih pasa.
Onaj ko bude ostao u mome dvorištu garantujem da će ukrašavati ove stranice dugo dugo kako sa terena tako i sa poziranja;)
img861.imageshack.us/img861/733/svadba.jpg

Uploaded with ImageShack.us

strahinja
 neke je sa srecom parenje,a i stenci su ti prelepi Pozdrav

lovdzij@
 Kolega Braco,veliki pozdrav za tebe.Dace Bog da budu odlicni stenciB)A sto se tice pustanja kerova na teren,da odgovorim.Ima jedan mali deo terena gde je dozvoljeno pustati kerove preko cele godine.Jer nemoguce je mlade kerove drugacije nauciti,znas i sam kao i sve goniclije o cemu pricam.Drugarski pozdrav za sve kolegeBye

Milos88-Ivanjica
 Lovdzij@,Bracailic,Slavko75,Bobane....Juce izvedoh kera na trening i zauzvrat izgubih vernog pomocnika,trud i ulaganje u njega a dobih oci pune suza.Otrovao se kreozanom,odmah sam zvao veterinara koji mu je dao terapiju i kupali smo ga u hladnoj vodi sat vremena ali je na kraju podlegao otrovuCryCryCry
LOV JE Passrbijaloviveli

slavko75
 uf brate kako to, bas mije zao psa,kakav je to otrov sestru mu njegovu nisam upoznat sa tim sta je to
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Milos88-Ivanjica
 Kreozan je otrov koji bacaju kod mene i okolnim mestima,ne znam koja mu je prava namena ali ga neka stoka koristi da otruje pse...
LOV JE Passrbijaloviveli

slavko75
 pa zar se i to sme koristiti ako naskodi psu moza i drugim zivotinjama da naskodi

Milos88-Ivanjica
 Ne sme,oni stave taj otrov u parce przene slanine npr. ker to oseti na daleko i haos....
LOV JE Passrbijaloviveli

slavko75
 boze samo sacuvaj sucim se sve narod sluzi,jbg brate sta da ti kazem protiv takvih olosa od ljudi tesko se boriti Glavu o zid

Milos88-Ivanjica
 Pomaze samo Preki Sud
LOV JE Passrbijaloviveli

bracailic
 druže Miloše....sta da ti kažem u ovako teškom trenutku????
Za svakog kera me je žao a naročito kada se to desi rasi koju i sam čuvam.
Nemam reči koje bih upotrebio za te " likove" koji teko nešto radi. Iz iskustva znam da kada ker unese otrov u organizam veoma teško se izvuče. Ti si upravo to iskusio na spopstvenom primeru. uvek sam bio protiv otrova koji se bacaju u prirodu jer koja god životinja dođe u kontakt sa njime tragično završi. I kod mene su bacali u selo takve otrove kako bi se očistili malo od lutalica, ali za to dokazati je nemoguće tako da pravda teško isplovi iznat vode.
Ostaje mi samo da ti kažem ...... glavu gore biće još dobrih pomoćnika ....

DakiNS
 Miloše kreozan je pesticid namenjen za suzbijanje korova u voćnjaku povučen je iz prodaje pre oko 4 godine pošto je izuzetno tuksičan za sva živa bića. Taj skot koji ti je otrovao psa čuva ga već jako dugo. Ma koliko smo protivnici korištenja povoca i korpi za lovačke pse , moja ti je preporuka da (pošto već živiš u kraju gde su izgleda i skotovi koji bacaju taj otrov po okolini) pse puštaš na treninge obavezno sa korpom i to onom gušćom jer je to izgleda jedini lek, to jest preventiva.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Boban
 Bas steta,gubitak veliki.
Vec sam negde apelovao da vlasnici ne izvode svoje pse bas zbog ovog razloga i zbog reprodukcije divljaci.
Ja moje kerove ne izvodim vec mesec dana i necu ih izvoditi do kraja juna a posle krecem sa treninzima.

BojanKG
 milose,zao mi je,to sto se desilo tvom keru Confused
srbijalov markafazan

Milos88-Ivanjica

Boban kaže:
Bas steta,gubitak veliki.
Vec sam negde apelovao da vlasnici ne izvode svoje pse bas zbog ovog razloga i zbog reprodukcije divljaci.
Ja moje kerove ne izvodim vec mesec dana i necu ih izvoditi do kraja juna a posle krecem sa treninzima.

Nisam ni ja izvodio Bobane zbog reprodukcije divljaci,njega sam izveo da se malo istrci da bi imao koliko toliko kondicije i to je nazalost bila kobna greskaGlavu o zid
LOV JE Passrbijaloviveli

lovdzij@
 Ovo je strasna stvar,vise puta mi se desavalo sa mojim kerovima!!!!Milose,nemoj da gubis volju,nabavljaj odmah novo stene pa iz pocetka,mora tako.B)A potrudi se malo pa rascackaj ko je bacio otrov,pa mu objasni neke stvariClAQue

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,127,308 posete www.srbijalov.com