Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke čeke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke čeke
Zoran Zoli
 Jos jedna
Zoran Zoli priložio:
20140706_134354.jpg

srbijalov

Podunavac
 Imenjače jel ovo neka bušotina za naftu ili repetitor za mibilnu telefoniju?Grin Lepo urađeno, ali nema klupa za sedenje i previše otvoreno. Bar da ste zakrilili onom zelenom mrežom da se ne vidi svaki pokret.
Tri prsta 2Kolce

Dikavac
 Ух.... са 105 киле па на стуб од неких 5-6 м... Још неиспавани ..
Не волим да критикујем , али пропадали смо кроз лестве дрвених чека као од шале (неки главачке ...зато и кажем ух ....
Свака част за оригиналност идеје .Ово треба да покажем другарима који већ неку годину граде од дрвета и све пропадну (метална скела је закон и везана за мој посао ,монтира се брзо, не пропада дужи низ година , гума преко пречки и нема звоњаве.. Ипак је ово страно за мој терен (густ бор, јеле, а ово је равница...

Zeljko92
 Evo da pokazem i nasu ceku sto smo napravili na skorasnjoj radnoj akciji Smile

Zeljko92
 Bili smo vredni

Zeljko92
 Inace nalazi se u nekadasnjem ribnjaku koji je sada zarastao u trsku i presusio. U blizini prolazi kanal u kojem se svinje kaljuzaju jer je i on zarastao i plitak i ima pojilo u blizini....

Zeljko92
 Inace tu je postojala stara ceka koju smo srusili pa napravili novu. Mnogo veprova je palo na tom mestu dok je bila stara ceka tu.

Zeljko92
 Usledilo je i atestiranje nosivosti ceke Smeko

Dikavac
 Smile 8 clana prosek ~80 kg ... Kada je sve to izdrzala (i nije toliko visoka) treba da bude par zima u funkcionalnom stanju.. Ipak vise preferiram kada se doda ``L`` profil, koji se kod kuce izbusi,(po ranije proverenim merama) a na licu mesta usrafi, onda dodaju stubovi (cetinara , premazani bitulitom da ne trunu )
U sali:fali samo ``gradjevinska dozvola ``Obzirom da ne treba prikljucak na ViK,el.mrezi -samo legalizacija Smile Mora da pomenem, neki kvarnjaci nekad zaseku stubove motornom pilom, valjda zato sto jedni idu u pogonu po jako losem (gustom ,strmom) terenu, a drugi samo cekaju ,i obore ds uz to vredjaju lovce koji su isto imali udeo u tom lovu dok su dizali divljac... Te se ceke razlicito dozivljavaju (lov u ravnici kao u mojoj tazbini je nezamisliv bez njih) U planini su blago receno -smesne..

Zeljko92
 Bogami prosek je 100-tka Smeko Stubovi su od starog platana. Stavljeni su sa prednje strane da je podupiru ali veci deo lezi na vrbi koja je stara i siroka tako da je posluzila kao dobro leziste. Kad bude opet nekog materijala napravicemo i krov da je zastiti od kise koliko-toliko, duze ce nam trajati.;)

243win
 Evo da se i ja pohvalim svojom novom cekom.Juce postavljena.Smile
i62.tinypic.com/30ws469.jpg
i61.tinypic.com/2jfykw2.jpg
i57.tinypic.com/289d4xj.jpg
i61.tinypic.com/2lxj7yo.jpg

Zeljko92
 Odlicna kolegaOdobreno Dobar pogled srbijalov

Podunavac
 Лепо урађено.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

samer
 Ako neko ima neki nacrt za ceku bilo bi lepo da ga podeli Grin?
Evo dva nacrta sto sam pronasao na netu.
Natrkrivena:

samer
 I otvorena:

Planinko011
 Za ovo se ceka lokacijska dozvola, energetski pasos i saglasnost EDB;) To je od drugara skalamerija jer ja nisam tako vredan.
www.dodaj.rs/f/c/12A/2hR2dj5q/wp20150426080230pro.jpg

Malo rekonstrukcije starog
www.dodaj.rs/f/40/Ts/2KuNP2Tg/wp20150426122212pro.jpg

A ovo je oprema za jamarenjeSmeko
www.dodaj.rs/f/3u/bW/4zBowzeo/wp20150426080241pro.jpg

Planinko011

Zoran Zoli kaže:
Jos jedna

Uh, ja kad zagrmi zbrisem i sa drvene ceke.

ssekir75
 колеге, једно питањце. видим овде чеке постављене на дрвету. пошто се пронела прича да се то не сме, тј да чека мора да буде прављена комплетно (као ова коју је окачио колега 243) а не да се користи постојеће дрвеће као носећи стуб, занима ме да ли је то тачно? и ако јесте где то пише (молим тачан податак, члан закона, правилника или већ ког документа).
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

darkon
 ssekir, najbolje je tako, napraviti lepu čeku, baš kao što je kolega "243win" odradio, ovu čeku sam video i uživo i još je bolja nego na slikama, ali...
Neko vreme prošlo, i ova lepa čeka posečena.
Nažalost, i ja sam imao isto takve neprijatne situacije, pa sad pravim nešto brže, lakše, možda i ružnije, al bar me nije žao ( ili mi je manje krivo) kad je neki "dobri ljudi" poseku...
A što se tvog pitanja tiče, u mom udruženju da bi lovio srndaća, moraš da imaš čeku na stubovima. Samo je problem što ih mi pravimo, a one "padaju".

AcaNik

ssekir75 kaže:
колеге, једно питањце. видим овде чеке постављене на дрвету. пошто се пронела прича да се то не сме, тј да чека мора да буде прављена комплетно (као ова коју је окачио колега 243) а не да се користи постојеће дрвеће као носећи стуб, занима ме да ли је то тачно? и ако јесте где то пише (молим тачан податак, члан закона, правилника или већ ког документа).

Неко ваше интерно правило или нови пропис? Код нас исто има чека по дрвећу.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovački karabin KARABINI 1745 03.12.2024. 02:19
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,083,940 posete www.srbijalov.com