Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
ficha007
 Hajde da i ja okačim svojih par slikica uz neke prigodne komentare.

Na primer, na ovoj slici vidimo našeg brašu Podunavca, od skora člana velike grupe EU zemalja. Pogledajte samo taj veseli osmeh čoveka koji je ulaskom u EU rešio sve svoje životne brige i probleme.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Daki je potpuno u pravu, samo što je golubova bilo 400 (300+100 malih).
Posebna priča je sa ljudima koji su me na sam dan susreta ubedjivali da dolaze za sat-dva vremena, pa se ni ne pojave. A ima i onih koji su mi dolazili u firmu i 5 puta potvrdjivali dolazak, neki su mi čak dan pre govorili da dolaze motorom, drugi su se jednostavno napravili blesavi (ili su mene napravili blesavim)... Kad bolje razmislim, takvi i bolje što nisu došli.

Kako god bilo, meni je bilo potaman sa ljudima koji su došli, a i njima verovatno - odlična atmosfera je bila!
Zanimljivo da nikad niko od tih šampiona koji ispaljuju dogovor i svoju reč nije ni pomislio da eventualno oni organizuju nešto, makar poziv na kafu...
Poštenije je reći odmah da neko ne može da dodje, bez obzira na razlog, nego zavlačiti onog koji se prihvati organizacije, a to nije ni malo jednostavno, em se čovek najurca da sve obezbedi na vreme, em se i lep trošak napravi...Confused
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ficha007
 Iskusni član EU "jata" ( "Mirzinog jata" ROFL ) objašnjava nama "ostalima" kako je EU u stvari raj nebeski gde su plate odmah skočile 300%, životni standard porastao im je u ovih par dana vrtoglavih 1000%...

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 e ovakve "komarce" su meni Bejbe i Indjijanac puštali, pa ti pogodi to bato...sve je to smišljeno bilo u nameri da me lepo izmarišu kod Rančera na salašu...prećeno mi je batinama i ja sam se uplašio i otuda oni promašaji...a za kumove mi predvideli Robiju, Rančera, Podunavca, Bejbea... čak su nudili i Sremcu da bude kum i da mi vrati za Vlasotince.

Sve sam ja to dragi moji izbegao za dlaku, namerno promašujući golubove. Ti su spremni na sve.

"Njih su tamo za sve pripremali osim za mene" ( citat: I. Čvorović )ROFL

DakiNS

Lala kaže:
Daki je potpuno u pravu, samo što je golubova bilo 400 (300+100 malih).
Posebna priča je sa ljudima koji su me na sam dan susreta ubedjivali da dolaze za sat-dva vremena, pa se ni ne pojave. A ima i onih koji su mi dolazili u firmu i 5 puta potvrdjivali dolazak, neki su mi čak dan pre govorili da dolaze motorom, drugi su se jednostavno napravili blesavi (ili su mene napravili blesavim)... Kad bolkje razmislim, takvi i bolje što nisu došli.

Kako god bilo, meni je bilo potaman sa ljudima koji su bili tamo, a i njima verovatno - odlična atmosfera je bila!
Zanimljivo da nikad niko od tih šampiona koji ispaljuju dogovor nije ni pomislio da eventualno oniorganizuju nešto, makar poziv na kafu...Confused

I nisu samo troškovi u pitanju nego i priprema jer se vuku stolovi , stolice , posuđe, neretko se sve to pozajmljuje da bi na kraju ispalo da se domaćin naradio a nije zaslužio čak ni jedno obično opravdanje koje je ionako neopravdano.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 E sad za one kolege koji nisu došli a koji su najavljivali svoj dolazak. Ne znaju šta su propustili. Dok smo se nalazili u lovačkom domu LU iz Bača prispeo je pun autobus Čeških odbojkašica željnih provoda i razonode sa srpskim junacima.

ficha007
 Na ovoj slici vidimo ko je dolazak Čeških odbojkašica propratio zainteresovanim pogledom.

Pogledajte samo taj Bejbeov ležeran stav sa rukama iznad glave u stilu: dođi čiči da ti čiča...verovatno je taj stav zauzeo jer je bio siguran u svoju nadmoć prouzrokovanu njegovim brcima za koje je čuo da ih Čehinje vole.ROFL

Bilo je tu još interesenata. Na primer Indjijanac. Kao šatro je poslao sina da mu ode do kola i uzme neke stvari, da bi on kao iskusan poznavalac problematike ( setimo se prošle godine, primorija, kornjače, doktorke...) mogao da očacuje stvar.

I treći učesnik, ako se malo bolje pogleda fotografija - naš i vaš kolega Daki kome je dovoljan samo jedan brz pogled na stvar da odmah oceni situaciju.

ficha007
 Da su ove moje reči tačne u pogledu Indjijanca svedoči i sledeća fotka na kojoj se vidi njegov podmladak kako uredno vadi stvari iz kola dok mu tatko bezecuje.ROFL

ficha007
 E sad sledeći slajd prikazuje čoveka koji je jednom rečiju enigma. Čovek ima jednostavno magijsku moć da ga konobarice od Triglava do evđelije prepoznaju i startuju. Setite se samo prošlogodišnje priče iz Požarevca gde je u mrklim noćnim časovima, u jednom restoranu u blizini Petrovca na Mlavi, imenovani bio prepoznat takođe od jedne konobarice kojoj je ostao izgleda u lepom sećanju.StidljivGrin

Isto tako se dogodilo i ovaj put. Ladno mu žena priđe, oslovi ga imenom i prezimenom i provedoše oni tako u razgovoru jedno 17.5 minutaSmean

ficha007
 Na ovoj slici vidimo dolazak uglednog lovnog radnika "Druga Jovića" koji je malo kasnio jer je morao da kupi hleba, što se mnogo minuta kasnije pokazalo kao veoma dobar potez s obzirom da je kod Rančera veoma brzo ponestalo ove materije.

ficha007
 I dok "Drug Jović" objašnjava zbog čega je kasnio na partijski sastanak, zamolio bih čitatelje ove teme da obrate pažnju na našeg i vašeg druga Dakija koji je još uvek u razgovoru sa konobaricom. A Sremac je kasnio samo jedno 2.5 sata. Pa vi vidite kako se čovek žrtvuje.ROFL

ficha007
 E sad da pričamo malo i o tom gađanju glinenih golubova i ovih Lalinih "komaraca".

Na ovoj slici vidite ko silazi u bunker za lansiranje glinenih golubova. Sve vam je jasno. Nije ni čudo što su ljudi promašivali golubove, pa je bilo situacija i da dva izlete odjednom, ali na različite strane.
ficha007 priložio:
20_4.jpg

ficha007
 E sad na ovoj slici vidimo i Bejbeovo glavno oružije, njegovu dragu K(e)itty koja mu je poslužila za izvanredne rezultate u gađanju. Pogledajte samo taj balans, taj kundak i taj duborez. A orah je naravno kavkaski, a koji bi drugi bioROFL
ficha007 priložio:
23_1.jpg

ficha007
 Ovo se nisam nadao da ću napisati, ali na ovoj fotografiji vidimo glavnog krivca za nestanak Bejbeove Ke(i)tty, a to je drug "Glavni" a ne kako bi neki bezobraznici pomislili naš i vaš drug i kolega Indjijanac.

Sremac je kao po običaju gledao na drugu stranu. Advokat.
ficha007 priložio:
24_1.jpg

ficha007
 A ovde vidimo pravilno zauzet stav za gađanje. Školski primer. Pogledajte kako se pravilno drži puška u zgibu ramena, kako se prati linija oko strelca - šina - prednji nišan - i potencijalno mesto pojavljivanja goluba
ficha007 priložio:
30_1.jpg

Limun
 Svaka čast drugari, vidim opet ste se lepo družili i zahebavali. Ja sam isplanirao put u Bač sa još dva drugara, mislio sam da vam banem nenajavljeno i da vas prijatno iznenadim ali nažalost smrtni slučaj u poridici me je eto sprečio u nameri. Ostaje mi samo da se nadam da će biti još druženja i da ću i ja konačno moći da vam se pridružim.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Indjijanac
 ova slika nema komentar
Indjijanac priložio:
ba_018.jpg

IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ficha007
 Pošto se primetilo da onaj dole u bunkeru ne može da adekvatno odgovori na zahteve ovih pucača, dole je sišao još jedan član.
ficha007 priložio:
52.jpg

ficha007
 E tu je tek nastao kompletan cirkus. Malo, malo pa bi mrmot provirio da vidi ko puca, a onda je sa osmehom nestajao u bunkeru. Čekao je žrtvu koja će lošije pucati od njega
ficha007 priložio:
46.jpg

ficha007
 ... i naišla je u vidu kolege Golfa 71 koji je na jedan revijalan način odradio to svoje pucanje što se iz priloženih slika da i videti
ficha007 priložio:
48_1.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,163,911 posete www.srbijalov.com