Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
klaja
 i41.tinypic.com/2cd7o2e.jpg
Burazer Podunavac i moj predsednik Apinest,dodela rukavica u slucaju da Podunavac odstreli fazana...
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac

klaja kaže:
Sremac ima odlicnu kosulju za lov po RHOdobreno

Provokator!
Tri prsta 2Kolce

DamirKS

Podunavac kaže:

klaja kaže:

Provokator!

http://www.youtub...RQCf6CC5xU
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

golf071

klaja kaže:
i41.tinypic.com/2cd7o2e.jpg
Burazer Podunavac i moj predsednik Apinest,dodela rukavica u slucaju da Podunavac odstreli fazana...
HaHaHa Odobreno
Novine

golf071
 Jeli pao neki fazan? fazan
Novine

Sremac75

Podunavac kaže:

klaja kaže:

Provokator!

E jbg, njima baš sve smeta...i ćirilica, i 93ojka i V.Policija... ko bi om ugodio!

Nego, bilo je dosta slikanja...gde su slike?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 Meni se čini da ste lovili u Apatinu....mislim pijete Jelenka u lepoj njihovoj, još ova košulja, neznam kako se zove njihova piva....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

IvicaL
 Nisam dugo boravio ovde na forumu,... cekao sam da postanem lovac, sto danas i jesam - - najzad.
Elem posto se u nasem lovistu uglavnom seta voleo bih da znam da li negde ima neka organizovana hajka ili neko slicno druzenje, ima nas par iz Sombora koji bi malo da se provozaju i da vas upoznaju i da se druze itd itd,...
lala, pa sta

DakiNS
 Kolega nisi morao čekati , da bi učestvovao u radu foruma , ili da bi se družio sa nama. U maju sam organizovao druženje kod mene u NS i svi sa foruma su bili pozvani. Za druženje nije obaveza da se bude lovac već samo želja za dobrim provodom i drugarimaYes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

IvicaL kaže:
Nisam dugo boravio ovde na forumu,... cekao sam da postanem lovac, sto danas i jesam - - najzad.
Elem posto se u nasem lovistu uglavnom seta voleo bih da znam da li negde ima neka organizovana hajka ili neko slicno druzenje, ima nas par iz Sombora koji bi malo da se provozaju i da vas upoznaju i da se druze itd itd,...
kako to mislis da se samo seta,ja sam cuo da otkad ste se otcepili i postali samostalno lu.tece med i mleko.cujem pusta se na hiljade fazana(5-7 hiljada)a lovac koji mi je prosle sezone bio u gostima rece da petla nije ni video ni cuo na otvaranju sezoneGrinkod mene su hajke planirane za januar pa boze zdravlja cucemo se nije vam dalekoiveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac

Sremac75 kaže:

Podunavac kaže:

klaja kaže:

Provokator!

E jbg, njima baš sve smeta...i ćirilica, i 93ojka i V.Policija... ko bi om ugodio!

Nego, bilo je dosta slikanja...gde su slike?

U MUP-u. Kad podnesu prijave vratiće slike.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

golf071 kaže:

Tri prsta 2Kolce

IvicaL

mrwa22250 kaže:

IvicaL kaže:
kako to mislis da se samo seta,ja sam cuo da otkad ste se otcepili i postali samostalno lu.tece med i mleko.cujem pusta se na hiljade fazana(5-7 hiljada)a lovac koji mi je prosle sezone bio u gostima rece da petla nije ni video ni cuo na otvaranju sezoneGrinkod mene su hajke planirane za januar pa boze zdravlja cucemo se nije vam dalekoiveli

hm,... necu da ulazim u ono sta je bilo pre,... koliko znam jeste se pustalo toliko fazana ali kako sam sad cuo pusteno je samo 1000. U svakom slucaju nismo ih videli to je istina,...
U majku Ridju dolazimo sigurno, ali docicemo i ako neko organizuje nesto ranije, tako da bi bilo lepo da se informisemo o tome gde i kad ima nesto,...
lala, pa sta

golf071

Podunavac kaže:

golf071 kaže:
Svaka cast,dobri ste.Odobrenoiveli
Novine

Podunavac
 Evo druže ovde se vidi ceo odstrel od nedelje. Što se tiče zeca nije bilo loše, ali što se tiče fazana katastrofalno. Nadam se da neće cela sezona da bude ovako loša.
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Dobro je da ima zeca,mozda je malo rano za fazana.OdobrenoKod nas pocinje 20.10.
Novine

Podunavac
 U mom društvu otvorenje sutra pa ćemo videti kakva je situacija. Nadam se da će biti dobra sezona.
Tri prsta 2Kolce

Jank
 I ove godine je bilo nezaboravno druženje sa kolegama lovcima iz Slavkovog LU.
Na otvaranju lovne sezone, puno lovaca, Vreme idealno za lov, druženje, muzika, Bik na ražnju...i još mnogo drugih đakonija....

i41.tinypic.com/2s0lduf.jpg

Sestrić i ujak...Kiss

Jank
 Družina Slavka75...sa kojom i ja lovim kad god gostujem na njihovom terenu...

i44.tinypic.com/sb1m37.jpg

IvicaL
 Ako bude bilo jos nekih druzenja, molim postavite ovde ili mi posaljite na pp. Ima zainteresovanih
lala, pa sta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,162,686 posete www.srbijalov.com