Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
bogoljub

Jank kaže:
I ove godine je bilo nezaboravno druženje sa kolegama lovcima iz Slavkovog LU.
Na otvaranju lovne sezone, puno lovaca, Vreme idealno za lov, druženje, muzika, Bik na ražnju...i još mnogo drugih đakonija....

i41.tinypic.com/2s0lduf.jpg

Sestrić i ujak...Kiss

Šteta ja sam 26 i 27 u Branjevu ko zna ako budete za dve nedelje tamo možda se i vidimo.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Jank
 Ovako to rade lovci Slavkove sekcije...

i39.tinypic.com/skw7q1.jpg

Trebalo je ovo sve pojesti....Raanj
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Slavko75 i naš drug Coko, istaknuti lovni radnik dobar lovac, kome se toga dana posrećilo da u promotivnom lovu jedini ulovi Lisicu....

i44.tinypic.com/vxz388.jpg

I ovom prilikom čestitam na ulovu...Bravo 2Lisica
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75

Jank kaže:
Družina Slavka75...sa kojom i ja lovim kad god gostujem na njihovom terenu...

i44.tinypic.com/sb1m37.jpg

druzina do bola NESALOMIVI
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75

bogoljub kaže:

Jank kaže:
I ove godine je bilo nezaboravno druženje sa kolegama lovcima iz Slavkovog LU.
Na otvaranju lovne sezone, puno lovaca, Vreme idealno za lov, druženje, muzika, Bik na ražnju...i još mnogo drugih đakonija....

i41.tinypic.com/2s0lduf.jpg

Sestrić i ujak...Kiss

Šteta ja sam 26 i 27 u Branjevu ko zna ako budete za dve nedelje tamo možda se i vidimo.

Bas steta nisam tu taj vikend ,bilo bi lepo upoznati se
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Za ovaj vikend se kod našeg drugara Miše71 u Kučevu okupila jedna ekipa forumaša: Daki, Sremac, Rančer, Slava, Djura, VeljaVP, Miša, ja....

Sad ne mogu da pišem puno, svašta nešto lepo nam se dešavalo, ali bilo je i onih drugih, ružnih stvari, koje su zahvaljujući Miši i Darku, predsedniku LU u Kučevu, srećno okončane. Pa da vidite šta je lovačka i drugarska solidarnost na delu.

Pošto znam da Miša i Slava garant neće pomenuti neke stvari, ja ću to da uradim malo kasnije, a radi se o odnosu nekih gostiju lovaca prema domaćinima i drugim kolegama lovcima. Dakle, napisaću kako, po mom mišljenju, NE TREBA da se ponaša neko ko je u gostima u lovu. Pa nek čitaju i prozvani, a i ostali. Lovački bonton i kodeks, pravila lova, pa čak i osnovna kultura, je još uvek nekima manje bitna od vlastitog sebičluka tokom lova.

Pokrenute su divlje svinje, krdo od 4-5 komada, pokrenut jedan veprina (trag veći od moje pesnice), a vidjen je i jedan VUK na 30 metara... Ali ni jedan metak nije opaljen!!! Zašto? Zato što je nekog mrzelo da založi vatru sebi na dočeku, pa sedeli u džipu!?

Posle smo mogli samo da gundjamo, kad smo videli kakvi su tragovi divljači ostali na snegu!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

skojic
 Svaka čast na druženju , ali nikad mi nije bilo jasno ako te neko pozove u lov zašto ideš ako ti se ne lovi naravno mislim na sve a ne samo na dotične persone...
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

sheytan
 ^ Pa, većina kažedu da u lov idu radi druženja... Confused

(ja u lof idem radi lofa, a druženje - ako je dobro, merak još veći! Odobreno )
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Ne znam šta da kažem, izgleda da su se neki iznenadili otkud hladnoća i zima u Homoljskim planinama u decembru!

Znam samo da je nekim od njih, po Slavinim rečima, ovo bio zadnji lov sa njim. Slažem se i pridružujem se.

A znam i da je Miši bilo malo neprijatno. Toliko su se trudili domaćini da organizuju ovo druženje i lov, toliko su se Kučevski lovci trudili da nas ugoste, pogoniči su se polomili da nadju i pokrenu divljač, doček je bio postavljen fenomenalno, sve je bilo zatvoreno, teren idealan, bukova šuma, snegić od inja popadalog, pregledno za pucanje, ma sve je bilo baš, baš... Ali džabe kad uvek neko ne poštuje uputstva nego se ponaša kako mu dune. A obaška što su neki otišli bez pozdrava, napustili doček, seli u kola, a nisu sačekali da se lovci i domaćini vrate sa terena. Toliko o tome.

Ovo je slika sa mog mesta dočeka, jedna od ranije uočenih staza po kojima se divljač kretala.

Lala

skojic kaže:
Svaka čast na druženju , ali nikad mi nije bilo jasno ako te neko pozove u lov zašto ideš ako ti se ne lovi naravno mislim na sve a ne samo na dotične persone...

Upravo tako: ako je nekom hladno, ako ga mrzi da stoji na zimi, ako hoće da sedi na kolibi i da se uz šporet zahebava i druži sa onima koji su ostali da pripremaju ručak, treba odmah da kaže i da ne kreće na teren, a ne da vodja lova postavi lovce i da računa da je teren zatvoren, a da se mesto dočeka napušta kako se kome digne. I uvek, po pravilu, divljač probije tu gde su lovci trebali biti.
Kad lovimo, onda lovimo, a kad se družimo, sprdamo i zezamo, to je u drugom poluvremenu. A samo sve to skupa daje pun doživljaj lova.

270
 Upis je obrisan.
Niko ne zaslužuje da kvari ovu lepu temu!

Nastavi "druženje" sa Administratorima kojih ovde više nema!

Sremac75

If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

skojic
 Problem u svemu tome je što se takvi (ne)lovci sami nameću da budu pozvani a mnogi koji bi i bez vatre na -15 stajali na mestu i po tri-četiri sata nisu tog tipa da se nameću već ako su pozvani budu zahvalni doveka .

Mnogo poznajem i jednih i drugih valjda to sa godinama lova dolazi samo po sebi pa pdmah pročitaš ko je kakav takve uvek izbegavam pa i da im bidem gost ...
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

270
 Upis je obrisan.

Sremac75

270
 Upis je obrisan.

Sremac75

IvicaL
 Mislim da ova tema nije mesto za prepucavanje. Bilo cije.
Vise bih voleo kad bi ovde neko napisao gde ima sledece druzenje, da li je moguce doci tj dobiti poziv. Nije vazno sta je ciljna divljac, moze hajka, moze bilo sta.
Licno bih vas voleo upoznati i druziti se sa vama.
lala, pa sta

Lala
 Bože zdravlja, Ivice, videćemo se nekom prilikom.

Nego da ja nastavim: u odlasku za Kučevo, pošto Sremac ne dozvoljava cigarete u kolima, Daki predloži da svratimo na kafu. Zamislite čuda, gde smo svratili? Evo slike Rančera i Dakija sa benzinske pumpe i restorana (obrati pažnju na natpis sa imenom pumpe):
Lala priložio:
dsci0057_1.jpg

Lala
 Po dolasku u Kučevo, kod Miše ručak na stolu, za goste. Posle ručka odlazimo po džip i prikolicu, kako bi još za dana stigli u planinu, na lovački salaš/kolibu. Problem je što nas je 5 ljudi, a mesta ima samo za 4 čoveka! I onda Miša kao pravi domaćin, ustupa volan džipa Rančeru, a on se prebacuje u prikolicu i po minus 3 stepena se vozika zajedno sa opremom i stvarima u prikolici. Ovo ja slikao sa zadnjeg sedišta džipa, ispod cirade provukao ruku:
Lala priložio:
dsci0061_1.jpg

Lala
 Kad smo stigli do kolibe (koliba je u stvari kuća sa dve prostorije, jedna je za dnevni boravak sa kuhinjom i 5 kreveta, a druga je soba za goste sa 6 ležaja), dakle, posle pozdravljanja sa domaćinima usledilo je i rukovanje sa prvom žrtvom našeg dolaska!
Miša i ja:
Lala priložio:
1502000_10200623316260218_2121470243_n.jpg

Lala
 Pošto je put bio naporan, neki od nas su, uprkos društvu i galami, onako utopljeni i ušuškani, zaspali na kauču. Nisu reagovali ni na pozive, ni na drmanje, pa smo se uplašili da im se nije štogod desilo! Spava k'o mrtav, daleko bilo!Grin
Pošto ne tolerišemo izdvajanje od društva, neki mangupi iz naših redova su iskoristili priliku i napravili štos. O čemu se radi, vidi se na ovoj slici, gde Sremac dobio i sveću za scenografiju:
Lala priložio:
dsci0064_2.jpg

Lala
 Samo dok postavim dva video snimka na YouTube, prikazaću i ovde, dva favorita u takmičenju 'Ko jače hrče', regionalno prvenstvo istočne Srbije. Upoznaćete finaliste takmičenja! Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,162,697 posete www.srbijalov.com