Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
duskodugousko
 Tesko ce otkriti ko mu je otrovao psa,ali nije ni nemoguce..Meni su gonica ubili u lovu,neka budala ga malokalibarkom prosvirala.Posle 4 god. sam saznao i ko je taj..U prvi mah sam hteo kucu,seno,stalu da mu zapalim,a posle sam se ohladio..Vrati se to samo,kad tad..
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Boban
 Kada se tako nesto desi posle je sve kasno i uzaludno,
kazao sam da izbegavate da izvodite kerove zbog ovakvih slucaja koi se vec desio sa otrovima.
Jer znam iz iskustva pre nekih 7 godina sam tako vodio kerove u polje da se istrce i bila je jaka rosa a trave su prskane raznim hemijama i posle dva dana su se dva kera po celom telu osipala sa nekim bubuljicama punim vode nakon jednomesecnog lecenja jedan je uginuo a drugog smo spasili.Frown

lovdzij@
 http://www.youtub...SwGn0Q73Dk Moji otroviBye
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

bracailic
 Pozdrav narode.
Ti otrovi ,a naročito u ovome periodu su zatra ne samo za naše goniče već za svako živo biće koje se kreće , leti ili gmiže ..... Ali šta da radimo... sve više i više narod to koristi pa tako moramo biti i mi svesni da usled naše nepažnje, naš ljubimac može kao na slici proći.
A evo jedne sličice malo da osvežimo ove stranice naših lepotana dok ne počne već jednom taj lov...... a posle njihovih slika rame uz rame sa nama , NAŠIH VERNIH POMAGAČA.
img148.imageshack.us/img148/245/boooxt.jpg

Predator

bracailic kaže:
img148.imageshack.us/img148/245/boooxt.jpg[/URL]

Braco, nemoj više, molim te! Iznenadjen
Nije ni čudo što se ovakvi psi kradu. Angry

Sasvim prirodno

Boban
 Lovdzija ,Braco lepe slicice kao i video samo napred.B)

lovdzij@
 Mlade nade,pre tri dana se osteniliPas
lovdzij@ priložio:
dsc00829.jpg

bracailic
 Pozdrav svima narode.
za PREDATORA- druže veoma je teško imati i napraviti dobrog radnog psa, a da je pritom malo i lepuškast. Ja sa mojim trobojcima idem i u okolne sekcije i nemam problema što se tiče tih kradja, moji su prema svakom nepoverljivi i ne da ju se nikao uhvatiti, Ne zmam zbog čega ali mislim da je u pitanju njina genetika, tako je isto i kada ispred njih padne divljač, brane je a kada ne mogu odbraniti sklanjaju se i traže mene.
Za druga Lov@a- lepi štenci, jer je kuja samo toliko okotila,ili si na vreme napravio selekciju ,, onu privu ?
A ja ću sada postaviti još jednu sliku....... znate moja .....a i vaše omiljene rase .....STG.
img819.imageshack.us/img819/4224/bisss.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Predator

bracailic kaže:
Pozdrav svima narode.
za PREDATORA- druže veoma je teško imati i napraviti dobrog radnog psa, a da je pritom malo i lepuškast. Ja sa mojim trobojcima idem i u okolne sekcije i nemam problema što se tiče tih kradja, moji su prema svakom nepoverljivi i ne da ju se nikao uhvatiti, Ne zmam zbog čega ali mislim da je u pitanju njina genetika, tako je isto i kada ispred njih padne divljač, brane je a kada ne mogu odbraniti sklanjaju se i traže mene.

Znam ja sve to, moj kolega. Težak je put napraviti od šteneta dobrog radnog psa, ali je posao uveliko olakšan ako štene ima dobru genetsku osnovu. Pogotovo sam jako rijetko imao prilike vidjeti pse koji se ne daju uhvatiti, što smatram za jako veliku vrlinu.
Gledajući vaše pse, pomišljam da počnem sa držanjem trobojaca. Koliko ja pamtim, otac ih nije držao, tako da ne znam praktično iskustvo u lovu s njima iz prve ruke. Za sad su mi balkanci na prvom mjestu. B)

Sasvim prirodno

lovdzij@
 Kolega Braco,samo je 4 ostenila,kamo srece da ih je bilo 10 komadaConfusedAli nema veze,dosta je i ovoliko.Evo malo STGBye
lovdzij@ priložio:
dsc00815.jpg

bracailic
 pozzz svima, nešto smo zataili.
Za predatora- ukusi sto se tiče rase su različiti, tako ja najviše volim ove trobojce jer su za mene veoma dobri, kada treba veoma agresivni, poslušni goniči i što je navažnije imaju kompas, ne lutaju ne gube se i veoma su privrženi vlasniku. E te su osobine meni značile, tako da su mi STG trenutno okupirali srce. Naravno u nekom narednom periodu pokušaću sigurno da radim sa njima na temi lepote ali nikako neću zanemariti njihove lovne osobine.
Za druga lovdž@... bolje išta nego ništa, samo da su živi i zdravi.
ja se nadam da će ove moje kere imati malo više štenaca. Ova što treba idućeg meseca da se okoti već ima stomak o ho ho vidi se nema šta.
A sada evo još jedne slike do iduće godine kada će ojačati i moja mladja ćerkica pa će sigurno biti slika još lepša.
pozzz svima
img855.imageshack.us/img855/7193/jokiliii.jpg

aca81
 Prekrasna slika i svaki put kad je vidim nanovo se odusevimB) lovdzij@ neka je sa srecom prinova i da te dugo dugo sluze u lovuBye
DOBAR POGLED

lovdzij@
 Hvala kolegeByeEvo ih malo su stasali
lovdzij@ priložio:
dsc00842.jpg

DakiNS

lovdzij@ kaže:
Hvala kolegeByeEvo ih malo su stasali
Ima li šta lepše od ovakve slike (nemoj da ste brezobrazni ne mislim i na one slike)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovdzij@
 Slika sa specijalke za gonice,proslog vikenda u Blacu.Bye
lovdzij@ priložio:
dsc_6126.jpg

lovdzij@
 Trobojdzije gde ste????Hmmm Evo malo slicica.PfftiC
lovdzij@ priložio:
dsc00848.jpg

Boban
 Lovdzija,neka je sa srecom prinova malisani su prelepi da ih ne ureknem.Nikad nije malo ja najvise volim kada mi kuje ostene od 3-6 steneta ,zelim ti sve najbolje sa njima.Bravo 2

bracailic
 sve čestitke druže lovdži@, štenac izgleda veoma lepo a nadam se da će te usrećiti u svakom pogledu. Ono što je glavno očekujem ja da opravda našu omiljenu rasu u terenu.
A sledeći mesec od ove kerušice očekujem prinovu
img28.imageshack.us/img28/4976/93816336.jpg

bracailic
 Veliki pozdrav svima.
Evo i prinove kod mene od pre dva sata.
img705.imageshack.us/img705/3204/loglo.jpg

ivan sumadinac
 Pozdrav Miki nek su zivi i zdravi
HarmonikaJaooo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,132,303 posete www.srbijalov.com