Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački vicevi

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački vicevi
duskov
 Bogoljube,
čitaj da nebi prepisivao!Smeko

PEZ

chaki kaže:
u Vranje nema laganje zene radjav decu bez. ebanje

Pozdrav g-dine chaki.
Oce to ,od vetra,Grin
Ima i ovog:
Kilo kruske 5 kila drske. ili 100 kila svinja 200 kila cvarci.

chaki
 a masti ohohooooo xexexexex
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

PEZ
 Mast je, onako, pride al ima je dosta..xexexe

Vozi Vranjanac kamion i usput ga zaustavi neka snasa.Poveze je on i onako pricajuci Vranjanac kaze:"Kolko vreme nista nesam onodija" a snasa odgovara:"Ma i ja se nesam onodjuvala skoro muz mi je na rabotu."
"Pa ajde ce stanemo negde u neki sibak(sumicu) pa ce se onodimo." rece Vranjanac
Snasa pristade.Gleda Vranjanac nigde pogodnog mesta pa onako napaljen rece:"Slusaj snaske,posto nema nikakav sibak,cu stanem,pa ce se nabijemo pod kamion i tuj ce se onodimo,ako neki naide i pita sto rabotimo ce kazem da onodjujem(zatezam) sraf."
Tako su i uradili,Vranjanac radi ko lud, kad, dolazi saobracajac lupi ga po ramenu i pita:"Pobogu,gospodine,pa sta to radite nasred puta?"
Vranjanac se ne osvrce i odgovara:
"Pa sto rabotim,vidis da onodjujem sraf." i pumpa li pumpa a saobracajac mu kaze:
"Gospodine,bolje vam je bilo da ste onodili(povukli) rucnu eno vam ga kamion 200 m niz put."

Rec onoditi ima mnogo, mnogo, znacenja cesto se upotrebljava u okolini Vranja i Leskovca, nadam da cete razumeti

bogoljub

duskov kaže:
Bogoljube,
čitaj da nebi prepisivao!Smeko

Svakako da nisam prepisao od tebe a viceve ovde uopste ne citam tako da se moze desiti da uvek neko vec postavi isti vic pre mene.Meni viceve salje jedan drug iz Australije koji nema pametnija posla na poslu od citanja viceva i slanja nekolicini drugara u Srbiju.
Pozdrav
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

duskov
 Bogoljube,
vicevi se najčešće prepišu. To se najčešće i meni desi. U veoma malom broju viceva učestvujem sam. Ali i pročitam da bi ih naučio. Ne bih se ljutio i da si prepisao od mene a prepisati od mene ili od druga iz Australije-sve je isto i nije strašno!
Važno je da imamo smisla za humor, da se ponekad, u ovom teškom vremenu- nasmijemo! Pozdrav!

alex
 Kolege da li znate sta je DNK ???????
DNK je da nije komsin Grin Grin
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

bogoljub
 Viceve na forumu stvarno ne citam a nemogu sve da procitam one koje mi on preko skejpa posalje kao da se u tom hotelu gde radi bas nista nekvari pa me bombarduje sa vicevima i raznoraznim yutube linkovima.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Ajde Bogoljube šta se pravdaš, nema potrebe svaki vic je uvek dobrodošaoB)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskov
 Vozio pop auto, naiđe na mrtvog magarca i zove policiju:
-Ovde pop Radojica. Imate jedno mrtvo magare na putu, pa sam hteo da ga maknete da se ne bi neko slupao...
A policajac hteo da se našali, pa kaže:
- A, pope, jesi li mu očitao molitvu?
- Nisam, sad` ću, hteo sam prvo rodbini da javim!!!

Indjijanac
 pita perica mamu kako su nastali ljudi ona mu kaže da nema vremena ali da su nastali od majmuna,ode on kod oca i isto pita,a ovaj mu kaže da ni on nema vremena ali da su nastali od boga,perica ga upita:ali mama mi reče da su nastali od majmuna?otac:šta ćeš sine svako priča o svojoj rodbini!iveli 3
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

nidzamotocross
 Spremio se lovac za lov i nabavio dobru pušku. Idući kroz šumu sretne medveda, izvadi pušku, upuca ga, ali medved se samo obriše, dođe do lovca i upita ga:

Hoćeš li da te rastrgnem ili da te j***m?
Uplašeni lovac mu odgowori:
J***i me, molim te, ne želim još da umrem!
Sutradan lovac sav besan nabavi kalašnjikov i krene u lov. Ponovo sretne medveda, upuca ga kalašnjikim, a medved se opet obriše i upita ga:
Lovac odgovori isto:
Sledećeg dana lovac sav u besu nabavi bombe i ubaci ih u pećinu u kojoj je medved spavao. Pećina se raspadne, a medved izađe iz nje živ i zdrav i upita lovca:
Lovac mu odgovori:
Na to će medved:
Je li bre, čoveče, jes' ti lovac ili Cenzurisano?! Smeko
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

duskov
 Vicevi0 komentara
Sreli se američki, ruski i srpski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja čistačica. Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima:
Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim zubima šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dole da mi se otvori apetit.
Ruski miš otpije pola boce votke i uzvrati:
Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kafu da me ujutro bolje razbudi.
Srpski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže:
Joj, nemam vremena slušati ovakve gluposti, idem kući malo jebati mačku.

PEZ
 Ulazi mali Perica u sobu kod svojih roditelja a oni na gomili.
"Sta radis to cale" pita Perica, zbunjen
"Pa, pravim ti brata, Perice" odgovori mu otac i Perica izadje iz sobe
Sutradan, vraca se Pericin cale s posla kad ispred kuce Perica place na sav glas
Pridje mu otac i pita Pericu:"Sta je bilo sine,zasto toliko places,da te nije neko tukao,boli li te sto...?"
A Perica onako uplakan odgovara:
"Tata...tata...ti si mi juce napravio brata...a postar ga jutros pojede"

PEZ
 Imao covek punu kucu dece i nikako sa zenom da ostane nasamo.Jednog dana se doseti,posalje ih na plazu na kupanje,i odmah zgrabi zenu,radi li radi kad otvorise se vrata ulazi sincic i pita:
"Sta radis bre to,tata" a ovaj onako zatecen i zbunjen "Pa,znas sine,pumpam mamu,oce i ona na plazu,pa da se ne utopi posto nezna da pliva..."
A klinac ce onako nezainteresovano:
"Ma, nema od tebe nista, komsija pumpa dok pumpa,pa lizne ventil da vidi da slucajno ne ispusta."

sheytan
 Jedan od pre par godina, da l je vic, ili je stvarni pismeni zadatak osnovca iz MNE, niki ne zna, ali da je SHPIZZ - jeste!

JESEN NA CETINJU

Poèela je jesen u našem gradu. Umrlo je više ljudi, kao i u svakoj jeseni. Meni ih je žao, ali Živku Orlandiæu baš i nije. On èesto kaže da tako mora biti.

A kad mu je brata mazga gaðala medju rogove nije tako mislijo. Domaæice spremaju zimnicu. Ja sam sreæan. Grad je pun lišæa a tata kaže da bi smeæari trebali da idu u Cenzurisano jer evo vec treæa jesen kako ništa ne rade. Od ove jeseni nam strašno fali struje u kuæu, pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna, a nije mislila na tom nacinu kada nam je kuæa bila puna struje.

Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi, svi smo se zaljubili u istu curu. To je mala od pašenoga Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva. I ove jeseni ptice su pošle na jug. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je žao jer su one male i nezaštiæene, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Djed kaže da su one ptièiji proletarijat, a nije tako mislio kad nam se roda posrala na fiæu, pa je fata do Špadijerskog vrha. Djed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaže da se branila ka èovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i djeda koji je slomio nogu.

Ali mi je žalije rodu jer je djed živ a roda ne, a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila djeda pod Špadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra djedu na fiæu i da ga je djed ubio sjekirom, kao što je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa. To je rad toga što me je ujak Vlado (rak ga izio) šlepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji.

Brat od tetke mi Vojo, je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljeviæa u Donje Polje. Oni nemaju para za hljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaze da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu dje je djed i njegovi penzioneri igra fircik u pare. Jesen mi je još draga radi strika Zelja što dolazi s broda. On je bogat covjek i dosta je zgodan. Svaki put dovede novu strinu, pa ode na brod.

Poslije ih mi teško izbaèimo iz kuæe. Naðo kaze da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svaða s majkom po sav dan. A nije tako mislio kad su mu na kocku u peæinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuæu. Ne znam što bi još pisa o jeseni, sem da je volim i njeni plodovi nama djeci daju vitamine da bi smo bili jaki.

(1) OBRATI PAŽNJU NA GENITIV. TEMA JE PROMAŠENA.
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

duskov
 Trojica muškaraca razgovaraju o tome čija se žena bolje dere kod seksa:
Prvi veli: moja se tako dere da komšija ne može da spava čitavu noć!
Drugi kaže:Moja se dere da odliježe čitav blok zgrada!
Treći na to dodaje: A moja se toliko dere da je čujem ovđe u kafani!

duskov
 Dosta više viceva o Crnogorcima. Sad malo revanša.
Došao Piroćanac kod matičara i pita da li može da promijeni ženi ime.
-Može aqli zašto ona nije došla-pita matičar
-Kako da dođe kad je umrla prije pet godina-kaže Piroćanac
-A zašto bi joj ti mijenjao ime?
-Htio bih da kupim jedan polovni nadgrobni spomenik i na njemu se sve slaže osim ime!-reče Piroćanac

duskov
 Ode Piroćanac kod brice i pita: majstore koliko košta šišanje?
-100 dinara-kaže brico
-A brijanje?
-50 dinara
-Dobro, obrij mi glavu!

duskov
 Pada Piroćanac sa krova i u prolazu vikne ženi: Ženo ne pravi ručak, ručaću u bolnici!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,478,115 posete www.srbijalov.com