Susreti i druženja "forumaša"
|
DakiNS |
Objavljen 16.12.2013. 23:21
|
Admin
Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Podunavac kaže:
DakiNS kaže:
Šta reći osim hvala našem domaćinu Miši i njegovom LU.
A ko je ova ljudina atletske građe sa ovolikim leđima? Ja pretpostavljam ko je, ali da je samo još malo višlje uslikan bio bi i siguran.
Široke (leđa) grudi balkanske, su domaćinske.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 17.12.2013. 00:07
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Da nisam učestvovao u nekim ranijim druženjima nebih vam verovao,,,
čestitam Miši na dobroj organizaciji....
Ko izda zna se šta je...PI..... ustvari kad bolje razmislim i dobro je što su napustili liniju dočeka...biće više divljih guda iduće godine....e tada nećete moći da idete bez Jank-a.
Na mlađima svet ostaje zato moj glas za sestrića....ma spvaću u istoj sobi sa ovim hrkačkim virtuozima pa makar celu noć ne spavao .....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.12.2013. 06:03
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
DakiNS kaže:
Sve je "skoro " netaknuta priroda , ako se izuzmu pioniri koji su istraživali Homolje pre mene.Verovatno je nostalgija učinila svoje pa su malo i padali u sevdah
...a ljudi moji nemožeš ni neku misao ili emociju izrezbariti dok onako dokono čekaš na "štandu", a da bandiljerosi i to ne nađu!!..pored toliko bukvi, mora on stati baš kraj ove...e kaki su to igrači i stari prevejani lisci!!!
...moj glas za rančera...mislim muzički su obojica "potkovani", ali mi je ovaj lepši ... onako estetski!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 17.12.2013. 07:16
|
Lovčina
Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Moj glas kao i uvek ide za mog drugara Sremca. Rančer izvini ali bata Sremac je ipak šampion.
E sad da rečem koju za ovu bukvu.. Aaaa Beybe ovamo Sremca podhebavaš za onaj sladoled i Toto čokoladice, a vidi ga ti.
"Beybe i Maca(n) to su srca dva...grlili se ljubili se sve do pola dva...a kad došlo pola dva...ccc"
Šalu na stranu svaka čast na lepom druženju i zezanju. Samo ljudi koji nisu bili prisutni na nekom od druženja ne mogu da shvate tu količinu pozitivne energije kada se jedna ovako dobra i kvalitetna ekipa ljudi okupi. Još uvek su mi u sećanju druženja kod Dakija, Snipera, Gedže i Rančera, šala, smeh i zezancija bez premca.
Podunavac, u pravu si za popa. Samo im je on falio pa da malo "okadi" i taj auto kojim su išli. Mada mislim da je bolje sledeći put da idu ili dresinom ili nekom "diližansom"
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
golf071 |
Objavljen 17.12.2013. 09:15
|
Veteran
Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Nereseno,treba da idu na razigravanje.
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 17.12.2013. 09:28
|
Lovčina
|
[quote]Lala kaže:
Pokrenute su divlje svinje, krdo od 4-5 komada, pokrenut jedan veprina (trag veći od moje pesnice), a vidjen je i jedan VUK na 30 metara... Ali ni jedan metak nije opaljen!!! Zašto? Zato što je nekog mrzelo da založi vatru sebi na dočeku, pa sedeli u džipu!?
Bože daj i Lali da jednom ulovi....
da nemora uvek da laže............................................
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.12.2013. 09:41
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Jank kaže:
[quote] Lala kaže:
Pokrenute su divlje svinje, krdo od 4-5 komada, pokrenut jedan veprina (trag veći od moje pesnice), a vidjen je i jedan VUK na 30 metara... Ali ni jedan metak nije opaljen!!! Zašto? Zato što je nekog mrzelo da založi vatru sebi na dočeku, pa sedeli u džipu!?
Bože daj i Lali da jednom ulovi....
da nemora uvek da laže........................ ..... ..... ..... .....
Ujače, pa Lala uvek odstreli, ali nikad na mrtvo...mislim da se to tačnije kaže rani, a divljač odvuče!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.12.2013. 09:47
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sa vama, momci, u svako doba mogu da se takmičim u preciznosti. Videli smo kako pucate i ti Jank, i ti Klajo. Jel treba da ponavljam kako ste prošli na glinenim golubovima?
Klaja čak nije ni smeo da uzme pušku u ruke, kad je video kako pucam (slučaj Stepanovićevo).
Jank je jedinog goluba pogodio onog što stoji kao marker na bunkeru za mašinu!
Tišina tamo, da vas nisam čuo.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 17.12.2013. 10:31
|
Lovčina
|
Lala kaže:
Sa vama, momci, u svako doba mogu da se takmičim u preciznosti. Videli smo kako pucate i ti Jank, i ti Klajo. Jel treba da ponavljam kako ste prošli na glinenim golubovima?
Klaja čak nije ni smeo da uzme pušku u ruke, kad je video kako pucam (slučaj Stepanovićevo).
Jank je jedinog goluba pogodio onog što stoji kao marker na bunkeru za mašinu!
Tišina tamo, da vas nisam čuo.
Ja garantujem da bi zauzeo prvo mesto, .....od pozadi.....meni nema ravna precizan sam samo na stajaće mete....
|
|
|
|
Lovac-80 |
Objavljen 17.12.2013. 11:21
|
Mlađi član
Upisa: 39
Pristupio: 12.10.2013. 10:29
|
Postovane kolege..,
Intresuje me dali se uskoro odrzava opet neko tako slicno druzenje uz lov i dali je i na koji nacin moguce dodji tj.dobiti poziv domacina??
Inace covek sam koji izuzetno voli lov i lovac sam tek 4 god.
Na forumu sam jer bi hteo da upoznajem lovce i da se druzim sa svim lovcima sirom Srbije. |
|
|
|
Josev |
Objavljen 17.12.2013. 16:51
|
Član
Upisa: 85
Pristupio: 25.09.2013. 21:43
|
Kolege pa ovo je lepo citati a kamo biti sa vama pa to je odlicno to je lov to je druzenje svaka cast
inace sto se tice ovih muzicara mislim da kolega Sremac je bolji i glas ide njemu
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.12.2013. 19:25
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Sve mi se čini da će pobeda biti apsolutna!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
skojic |
Objavljen 17.12.2013. 19:31
|
Stari član
Upisa: 216
Pristupio: 01.07.2009. 18:30
|
Šteta što reditelj snimaka nije imao sluha pa napravio duže i inspirativnije snimke mislim da bi daleko gledaniji bili na YouTube , samo možda bi bio i problem jer bi neki sigurno uradili i remix varijantu i samim tim ugrozili original ....
Svetislav Bato Kojić
Lov i Žene idu zajedno
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 17.12.2013. 20:21
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Ovaj vic ima smisla za takve situacije a ti Sremac povedi racuna da ne presedis celu noc hehehehehe
Pošla grupa lovaca u lov na vikend.. Rezervisali su dvokrevetne sobe, ali niko nije htio deliti sobu s Perom, koji je užasno hrkao. Odlučili su da nije pošteno da jedan te isti sve vreme bude s njim, pa će se menjati.
Posle prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima. Ostali su zabrinuto pitali: "Što se desilo?"
Odgovorio je: "Pero je toliko hrkao da sam cijelu noć presedio u krevetu i gledao."
Naredne noći je drugi bio na redu. Ujutro isto - izgledao je strašno bled, natecen, jedva se držao na nogama. Pitali su: "Kako je bilo? izgledaš grozno!"
Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pero struže kao motorna testera. Cele noći sam ga samo gledao."
Slično su prošli i ostali.
Onda je na red došao Mujo. Ujutro se pojavio odmoran i čio, uređen i odlično raspoložen. "Dobro jutro!"
Nisu mogli vjerovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?"
Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri odpozadi, zagrlio ga, dodirnuo ga za guzu uz nežan osmeh i poljubio za laku noć.
Posle je cele noći sedeo i gledao me."
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.12.2013. 23:24
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Odmah da se ogradim...ukoliko mi bilo kada, bilo gde, i bilo ko, priđe otpozadi i zagrli me, neka očekuje nokaut u čelo...
... poljubac za laku noć neću ni da komentarišem!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 18.12.2013. 16:06
|
Veteran
Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
Podunavac kaže:
DakiNS kaže:
Šta reći osim hvala našem domaćinu Miši i njegovom LU.
A ko je ova ljudina atletske građe sa ovolikim leđima? Ja pretpostavljam ko je, ali da je samo još malo višlje uslikan bio bi i siguran.
Podunavac mislim da bi pogrešio , to su leđa domaćina moje malenkosti
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja.
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 18.12.2013. 16:44
|
Veteran
|
Prvo da se izvinim mojim prijateljima sa foruma koji su mi bili gosti u lovu proteklog vikenda a naravno i ostalim članovima foruma što nisam dao svoj komentar u vezi proteklog druženja nas forumaša jer sam službeno bio odsutan tj.sprečen da napišem koju reč.
Kao domaćin ja sam proteklog vikenda dočekao i nadam se ugostio nekoliko drugara -članove foruma i to Lalu,Dakija,Sremca,Rančera,Slavu,uricu . Iskreno žao mi je što još mneki naši drugari nisu bili sa nama na druženju.
Posle manjeg odmora uz koju čašicu i domaću krušku bacili smo se na prvi izazova a to je ručak .
Po predhodnom dogovoru oko 14 č. krećemo Nikolinim kolima do prve baze kod kuće zam.udruženja LU Jelen Marijoković Slaviše od koga uzimamo džip i krećemo pravac koliba u planini.Pošto nije imalo mesta u džipu za sve ja kao domaćin sa upravljanje džipom prepustio Renčeru dok sam se ja vozio u kabrioletu tj.prikolici.
Pošto su moji gosti već bili kod mene znaju gde idemo.Na kolibi su bili i drugari iz Čačka koji su nam demonstrirali pravljenje Šumadijskog čaja sa užarenim žaračem.
Nakon kraćeg vremena pojednce je stigao umor (u više navrata).
Uz pomoć mog drugara vatrogasca Vojčeta ( da ne bude zabune isti nije angažovan zbog Lale) spremali smo malo hrane za večeru malo prasećo divlje,malo prasećo domaće ,malo pilećo na ražanj, malo pilećo na dilandaru,malo gulaš,malo kačamak,malo sira homoljski i td.
Kasnije nam se pridružio i predsednik mog LU dr.Blagojević Darko.
Kako Lala kaže bilo je zezazanja ali i dobrog razgovora samim tim što je bila i slupština LSS.
E sad ono najgore došlo vreme za spavanje.MA KAKVO SPAVANJE Prvo temperatura u sobi 100 stepeni, drugo bojao sam se za Sremca kako će da testeriše al me je Rančer dotukao . Ma ujutru smo svi bili odmorni i čili kao SILOVANE VEVERICE .
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 18.12.2013. 16:47
|
Veteran
|
Da nezaboravim zahvalio bi se i gostima na poklonima
a sada malo slika i od mene
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 18.12.2013. 16:49
|
Veteran
|
Vreme 16,28
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 18.12.2013. 16:50
|
Veteran
|
18,29
|
|
|