Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
golf071

Jank kaže:

meshtan kaže:

Sremac75 kaže:

meshtan kaže:
Neka,neka... Sremac pa Sremac...a meni niko ni fala da kaze...to sto sam dao i kucu i podrume na izvolte...neka,neka

ПА ТИ СИ ЖИИИИИИИИВ! puc puc

...neee, ti si?! Govori tiho i nosi psa sa sobom

Чије је вино а чији подрум већ сам опевао у једној својој песми...али не могу да је нађем сад....у сваком случају МЕШТАНЕ није важно ДОБРИ СТЕ ОБОЈИЦА Bravo 2
Neznam cije je vino ali je vrhunsko,ono sto smo pili u nedelju.iveli 3
Novine

Jank
 Ма и ја сам га пио зато и кажем нема га бољег под Фрушком....iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Deki Nes
 Danas u Neštinu brojanje zeca i godišnja skupština.Ako se ne varam uz prisustvo 5 forumaša i normalno odmah problemi.
Kako tako , izbrojasmo više lisičjih rupa u ataru nego zečeva, a pasulj zagoreo izgleda umišljajno .
Povedena istraga ko je to učinio,ali niko se ne javlja.Krivac neka se sam javi da dalje netražimo.
Neki sa foruma nisu jeli (nije se moglo) ,ali nekima ni to nije smetalo da dva ,tri puta sipaju.
Poenta ove priče je da su izgleda pojedini forumaši ,,neuništivi,,.

klaja
 AdminROFLHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Tačno sam znao ko je jeo, ko ima neuništiv želudac, kao Kareli.Grin
A da kuvar nije bio Kiba? Ili se možda ovaj put Pikila prihvatio kuvanja? Bez obzira ko je jeo a ko nije, verujem da niko nije odbio neštinsko vino. Crno i belo. Ovaj moj burazer (ludi Milojko) verovatno udarao po špriceru. Jedino pobratim (Apinest) tamani pivo kraj takvog vina.iveli 2
Tri prsta 2Kolce

Deki Nes
 >Svaka ti je ko u Njeguša(osim Pikele koga si prekrstio).Pasulj onaj poznati od Miloševića (ostalo od prošlog puta).Strašno zagoreo u podgrevanju ,ali ga je naš admin pojeo u velikim količinama.Gledali smo i nismo mogli da verujemo.
Ja posle morao da uzmem sodu bikarbonu,mislio sam gotovo je,a nisam pojeo pola tanjira.(pečenje je bilo bolje).

DakiNS
 Šteta što se Pikela naljutio na mene (posle pojedenog celog pakovanja vulkanske lave) . Toliko je bio ljut da prošli puta nije hteo vulkan ni da probaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Vuja
 Kolege jer taj pasulj dosao posle prebrojavanja zeceva? Plašim se pored toliko pucnjave nakon pasulja da ne dobijete i vi prijave za organizovanje grupnog lova kad mu vreme nije GrinGrinGrinGrin

Deki Nes
 Kod nas je sve pošteno i transparentno.Bez oružja , sa nekoliko drvenih štapova.Klaja je bez obzira na to stavio narandžastu kapu na glavu,što je sigurno,sigurno,ako ništa da bude ,,viđen,, . Ja mu vikao da se ne boji ,da skine kapu jer nije u Kovilju , ali ne vredi , ušao neki strah u njega..
Zbog te kape i ne može da odstreli lisicu ( sve ga lije po kapi poznaju).

klaja
 Po kapi se poznaju junaci.. a posto sam bio desno krilo sa mojim krajisnicima pa sto je sigurno sigurno je. Drutvo. Deki crvenu jaknu ne stavljaj kraj vatre,hepo kockica u dzepuKuvar
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac

Deki Nes kaže:
>Svaka ti je ko u Njeguša(osim Pikele koga si prekrstio).Pasulj onaj poznati od Miloševića (ostalo od prošlog puta).Strašno zagoreo u podgrevanju ,ali ga je naš admin pojeo u velikim količinama.Gledali smo i nismo mogli da verujemo.
Ja posle morao da uzmem sodu bikarbonu,mislio sam gotovo je,a nisam pojeo pola tanjira.(pečenje je bilo bolje).

Pasulj je stvarno bio odličan, ali prošli put je admin imao konkurenciju u veličini porcije, o čemu postoji i foto zapis.Grin
Nego čovek je ekološki osvešten. Ne dozvoljava da se ništa baca, nego sve reciklira.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250

Podunavac kaže:

Deki Nes kaže:

Pasulj je stvarno bio odličan, ali prošli put je admin imao konkurenciju u veličini porcije, o čemu postoji i foto zapis.Grin
Nego čovek je ekološki osvešten. Ne dozvoljava da se ništa baca, nego sve reciklira.ROFL

Podunavac,a ko mu bese konkurencija.Da nije kolega iz konjickog puka-nestinske brigade,ako jeste ondak je opravdano.Zato sam i reko da nestinska konjica nije lakaGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Sremac75
 Сви ћете бити БАНовани!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mrwa22250

Sremac75 kaže:
Сви ћете бити БАНовани!!!

Izvinjavamo se administracijoCvee
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Sremac yeBANovanUpsHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Деда Даки,
и тебе ће ископати Лаки....

Ујаче ЈанкPresrean
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Kile_
 .
Samo 300 i 4x4

Podunavac

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Deki Nes kaže:

Podunavac,a ko mu bese konkurencija.Da nije kolega iz konjickog puka-nestinske brigade,ako jeste ondak je opravdano.Zato sam i reko da nestinska konjica nije lakaGrin

Jeste. To beše onaj konjički oficir sa brkovima, što ga zovu Taras.Grin
Tri prsta 2Kolce

bela
 Kolce
vižlan i terier

Deki Nes
 Molim lepo ne izazivajte našeg admina,pašće tužba,a pominje i nekakvu banovinu...
Koliko je pojeo to je i priznao (svaka čast).
Samo objektivni i realni komentari mogu da prođu,ipak je ovo ozbiljan portal.
Ova Taras Buljba neka se javi i navede detaljno i tačno koliko je pojeo,pa da uporedimo ko je tu bolji.
Neko mora biti šampion?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,161,630 posete www.srbijalov.com