Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Huglu lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Huglu lovačke puške
Podunavac

mirko knezevic kaže:
Jeli druze a sta mislis jedan PA Huglov u kalibru 16/70 ili mozda 16/76 sta znam kako li bi to izgledalo i dal bi koliko bilo imalo neku prodju interesovanje na ovim nasim prostorima gde se nazalost samo jos prica o tom kalibru...Smile

PA u kalibru 16 bi bila lepa i spretna puškica. Ko voli PA i kalibar 16 sigurno bi bio zadovoljan sa njom. Premda ja lično nisam nikada video PA u kalibru 16. A kalibar 16/76 ne postoji.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

hamerles kaže:
Procitao sam negde. Znam i ja da ne postoji samo da nadjem gde sam to procitao. Cesi ga kao prave itd. cim proverim informaciju pisem odakle jeB)

Ovde je neko na portalu postavio tekst ili sliku na kojoj je pisalo kalibar 16/76 kraj neke ruske puške. Ali to je bila štamparska greška. Kalibar 16/76 sigurno ne postoji.
Tri prsta 2Kolce

hamerles
 Sad bas razmisljam gde sam procitao taj podatak i potsetio si me Podunavac B) jeste u pravu si... Ne postoji taj kalibarB)

zeljkox
 Jel ima neko CZ-USA Mallard 104a 12/76 koja bi trebala da bude =Huglu 104a i koja su iskustva?

Podunavac
 Ja sam je gledao i držao u ruci. Nisam imao prilike da je probam ali mi deluje kvalitetno urađena. Huglu je jedna od boljih fabrika oružja u Turskoj, a ni Zbrojovka si ne bi dozvolila takvu glupost da prodaje loše puške pod svojim imenom. Ako si u mogućnosti da je nabaviš uzmi je, sigurno se nećeš pokajati.
Tri prsta 2Kolce

Miroslaw
 pozdrav kolege,..Grof iz pozarevca je postao uvoznik Huglu pusaka i imaju jako lep izbor na stanju. Imao sam prilike da drzim par modela u cal.12/76 i 20/76 u ruci i mogu reci da imaju jako lepo zavrsnu obradu,takodje su jako dobro izbalansirane, jednostavno padaju u rame i imaju jako prihvatljivu tezinu npr 12/76 sa bok cevima tezi 3.3 kg za razliku od ruske izh 27 12/76 koja tezi 3.6 kg. Huglu je definitivno moj izbor sledeceg oruzja. Hteo sam da uzmem jos jednog rusa i uvrstim u svoj asortiman ali jedostavno ne postoji ni jedan argumen koji mi rusko oruzje moze pruziti da ne kupim tursko.

DESPERADOS
 Huglu odskace od ostalih Turskih proizvodjaca , i to je definitivno velika konkurencija Rusima .Jos samo da vidimo kako ce se ponasati na terenu i sigurno je da ce osvojiti nase trziste.
Uporedjujuci ostale Turske proizvodjace sa Huglu je bespotrebno jer se odmah vidi da su za klasu bolji od svih do sada .
Na sajmu su bili i ja sam prijatno iznenadjen njihovim kvalitetom.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

mogli
 pre neki dan isprobao sam cz/usa HUGLU necu da nekoga navredim ali nista posebno,meni se vise svidela Armsan od ove

zeljkox
 Drzao sam ja u rukama cz-usa mallard 20/76 i stvarno puskica za divljenje ali mene zanima 12/76 i kako se pokazala na terenu? Jel se kvari, kakve su cevi i tako to... ?
Jel ima bilo kakve razlike izmedju Huglu 104a i Mallard 104a osim cene koja je ako se ne varam, oko 650e Huglu, 500e Mallard... Hmmm

hercegovac
 U Sarajevu Huglu bokerica sa dva obarača, promjenjvim čokovima, bez ejektora košta 380, a sa jednim obaračom, ejektorima i prom čokovima (pet komada) 550. Nevjerovatno povoljno zbog posebnih odnosa BiH sa Turskom. Valjda nešto kao Srbija sa Rusjom.

DESPERADOS
 Uh to su bas dobre cene , da je tako u Srbiji odmah bi uzeo jednu 20/76 cisto da se nadje ...Yes
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

mogli
 kod nas u Makedonija PA cz-usa 12x76 kosta 600 evra,onu sto sam ja isprobavao vlasnik nije ni znao da je turkijna

DESPERADOS
 600 evra je bas dobra cena .

www.cz-usa.com/assets/cache/f2/f4/f2f4a8344a08158d4b4dc5c80f821d54.png
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

zeljkox
 Ja kad sam kupovao svoju prvu pusku, u nekom sirem izboru je bila i cz-usa 712, PA. Medjutim, nacitah da je na zapadu dolazilo do nesrecnih slucajeva prilikom upotrebe ovih pusaka. Nesrecnih u smislu da je dolazilo do pucanja/eksplozije glave puske. Opameti se
E sad, problem je bio u tome sto je bilo vise slucajeva pa su neki distributeri povlacili puske iz prodaje. Confused
Nije da sam bas slepo verovao u te forumske price ali sam ipak resio da zaobidjem puskicu.

Inace, Huglu 601 GA
http://www.huglu....&gid=3
u Jagodinskom magnumu, 49k dinara.

sheytan
 ^ Bilo je i kod mp153 razletanja celih pušaka, bez obzira na gramažu metka koji je korišćen... Frown
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Scorpion Hunter
 Ne mora da znaci da je kvalitet puske u pitanju Frown Svaka puska ce eksplodirati nepaznjom korisnika. Dovoljno je da upadne sneg u cev i eto ti eksplozijeFrown

DESPERADOS
 Ima mnogo faktora koji uticu na eksploziju cevi !!
Moguce je da je cev previse nauljena , da je upalo nesto u nju , da je ostalo olova od lose municije , da je upala zemlja ili zaboravljena krpica kada je ciscenja cev .
To su sve moguci uzroci prskanja cevi , mada moze biti i jos po nesto ali ovo su najcesci slucajevi pa su nam posle krivi proizvodjaci .

Ja pre svakog lova pogledam kroz cev da vidi da li je sve u redu pa tek onda punim .

Opreza nikada dovoljno...;)
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

sheytan
 Nishta od ovog o chemu vas dvojica prichate nema veze sa ovim shto pomenuh. Explodira CELA PUSHKA, kako rekoh, a ne cev.

Neki vrag se desi, tj. neki spoj popusti, niko nije siguran koji, i kad neshto vishe nije "u konjpletu", pa udari u sanduk bez ikakvog granichnika, sve se razleti... Frown

Koliko znam, niko nije ozbiljnije povredjen, a bilo sluchajeva i sa 24 i sa 66g. 
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DESPERADOS
 To je vec ozbiljan problem , na svu srecu to je veoma retka pojava , da budem iskren ja do sada jos nisam cuo da se nekome to desilo , a bolje je i da ostane tako .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Scorpion Hunter
 To prvi put cujem...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 873 28.10.2023. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,816 posete www.srbijalov.com