Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Puške sačmarice, češke proizvodnje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Puške sačmarice, češke proizvodnje
hamerles
 Gledam sad bas na huglovom sajtu nema nigde CZ-USAHmmm Ima li neko nekakav link sa ovom puskom imam zelju da pogledamSrean

Sniper Hunter
 http://www.cz-usa.com/products/view/m...ard-104-a/
Evo pogledaj hamer
B)

hamerles

Sniper Hunter kaže:
http://www.cz-usa.com/products/view/m...ard-104-a/
Evo pogledaj hamer
B)
Hvala SniperB) Ove puske su exstraOsmeh

Max011
 Nego, poštovani Maxo kada bi uporedio ovu sa onom novom iz mog prethodnog upisa šta bi mi mog'o reći?!

Paaaa da vidiš moj brajko oporavili se osmanlije od onih 500 godina sa nama. Huglu je vrlo ozbiljan igrač ...imao sam prilike da detaljno pogledam par puščica iz prvog uvezenog kontigenta . Vrlo pošten rad po fer ceni Smile
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

canis aureus
 Maxoikablagodarim
izvukoše nam se osmanlijeBesan znao samGlavu o zid
a poređenje njiju dve?! kvalitet i tako to ...
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Max011
 Zp i huglu različite koncepcije ... onaj prvi uprošćeni h&H sa spiralnom oprugom ovaj drugi anson dili sa pardijevom bravom i griner ključom. prva je 100 klasična mašinska obrada sa dosta ručnog rada druga je 100 cnc sa minimumom ručnog rada. Kvalitet materijala prve je za ono vreme bio dobar kvalitet druge je standardizovan a time što je prošla na najvećem tržištu ličnog i lovačkog naoružanja u svetu ogroman je plus. Nekada su česi bili sirotinja a dans su gospoda ! Danas su osmanlije rastuća ekonomska sila a naša predstava o brkatim crnim i prljavim turecima ne stoji tamo ekipa sa zapada kroji proizvodnju a samo je manuelna snaga lokalna... 

canis aureus
 Za ZP znam da je odličnog kvaliteta!!
U nekim katalozima iz sredine 90tih godina mogu se naći samo hvale i pohvale na račun ove Brunner Seitenschloss-Doppelflinte o'kle sam se ponajviše i upoznao sa ovom čehinjom. Par puta je video u prirodi a jednom čak i držao u rukama ... ma zaljubio sam se na prvi pogledYes i pre 2-3 godine mi je jedan čova ponudio čehinju Brunner Seitenschloss-Doppelflinte silbergrauem Systemkasten und Handgravur(ZP srebrne boje baskule sa crnim bruniranim detaljima i ručnom gravurom) u tako očuvanom stanju da je izgledala kao iz prodavnice za 500juraConfused posle dva dana prodao je za 400 a ja izvisio jer nemadoh kod sebeSiroma
E sad
sa druge strane potpuno drugačija "koncepcija"
drugačije bravljanje, drugačiji mehanizam vatri, ejektori i bez njih, drvo, način izrade ... ali kvalitet koji bi ime trebalo da garantuje?!?

ova starija eto za koliko može da se pronađe polovna a ova nova košta oko 800jura i ima je u 20tom što mi privlači pažnju ali ...!?!
canis aureus priložio:
97.jpg

Dim

Max011
 Sad kad bih *teo da pazarim ... izjurio bih jednu zpjku u fabrickom stanju makar isao na svaku saranu uniformisanog lica objavljenu u Politici i pitao rodbinu da nije ostalo sta od gvojza ... a uzeo bih pre onu bez gravurice ...posle bih je nasarao ki ciganjski bubanj . Sad ako bi se pojavila i neka sa gravurom nebi se bacila a mislim i da je u zadnjem Kalibru neko nudio ili mi se ucinilo... stacu kad volem te starudje iz proslog veka ...Grin

canis aureus
 ... sve se nešto planiram ali nikako da se odlučim i odrešim za jednu "a la horizontalka" koju ću, bar što je za sad jedino sigurno, da prećutim od ena ...
Pored Merkela 47ce, Berette, možda neke novije 20tice(CZ USA, Verney-Carron ...), starije made in Espanija i čehinja je ušla u najuži izbor za miss moga arsenala ...
Hmmma gde bi je našar'o u slučaju da posle obilaska sahrana, gerontoloških centara, udova i tako to naletim na neki sa klot pločKicama ... imal gde neki maestro v BGu ili ?!? i koliko bi to moglo da staje?!ZbunjenaSiroma
Dim

aleksa
 Ovo je moj favorit od sadasnjih horizontalki koje nose ime CZ:
http://www.feathe...te_20.html

Nazalost,jos nisam pronasao vlasnika ovakve puske kod nas sa iskustvom ali verujem da ce se takav pojaviti do sticanja uslova za nabavku nove puske jer ne bih da na neki nacin vrsim eksperiment.

Max011
 Za saranje ne briiniGrin kad bude aktuelno platis jedan espreso i kiselu i sve ce se srediti Grin

nemeza
 Evo jedne Češke koja se više ne pravi ali je vrh

i54.tinypic.com/j6kg1c.jpg
i54.tinypic.com/2zy8jdc.jpg

kažu da je rađena povodom nekog jubileja 1982 godine, fabrička gravura i poluga za skidanje pločica sa mehanizmom za okidanje. Pozdrav. Bye

canis aureus

Max011 kaže:
Za saranje ne briiniGrin kad bude aktuelno platis jedan espreso i kiselu i sve ce se srediti Grin

Frownću izludim sad načisto!
za jedan espreso i kiselu ću se ispružim i bez šaranja i ostalih briga!!Confused a i za RotiljPivo no problem!! a tek za šaranje ...
iveli 3

nemeza odlična ta čehinjaB) predivno izgledaOi
tvoja li je?
Dim

nemeza
 Radim na tome, čovek oće da proda ja oću da kupim sad je samo naći cenu koja odgovara i njemu i meni, nadam se da će mo se dogovoriti. Pozdrav. Bye

Podunavac
 Nemeza ekstra puška. Super Brno, ali neka luksuzna verzija. U kojem kalibru je olučena cev?
Tri prsta 2Kolce

nemeza

Podunavac kaže:
Nemeza ekstra puška. Super Brno, ali neka luksuzna verzija. U kojem kalibru je olučena cev?

Kombinovane su 12/70-7,65R, sačmene 12/70-12/70. Pozdrav. Bye

kelt
 nemeza, ako ti kojim slucajem bude prejeftina prepusti je meniDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

nemeza

kelt kaže:
nemeza, ako ti kojim slucajem bude prejeftina prepusti je meniDragoljupe

Traži 1.500 evrića, ako ti odgovara da ti je prepustim. Pozdrav. Bye

kelt
 ne zali para ono je ekstra puska meni bi ipak bila previse skupaJaooo
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

hamerles
 Ima li kod nas u nekoj prodavnici da se pogleda ova lepotica http://www.feathe...te_20.html ??????? Osmeh Pa i da se pazari Osmeh

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 396 22.07.2022. 10:02
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Lovačke puške sačmare Mađarske proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 89 29.12.2014. 11:35
Turske sačmarice "Kral Arms" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 26 27.01.2014. 12:52
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,630 posete www.srbijalov.com