Snijega ima i u Podgorici. Bilo ga je 34 cm ali da je kiša skoro otopila pa je sinoć ponovo pao. Temperatura je pala tako da je oko -7 jutros u Podgorici što je za naše prilike veoma neubičajeno.
Nema izlaska iz kuće osim za one koji pomažu da se rasčiste putevi i spašavaju zavijani ljudi...
Crna Gora je ovih dana okovana ledom i snijegom. Na prostoru oko Skadarskog jezera i na Ćemovskom polju ogromna jata divljih gusaka iako je sniježni pokrivač premašio 60 tak santimetara. Proglašeno je vanredno stanje, neka lovačka druištva savjesno prihranjuju divljač. Aerodrumi su zatvoreni, prekinut je saobraćaj na pruzi Beograd-Bar a saobraćaj je zabranjen putničkim automibilima.
Oni koji mogu, imaju zdravlje, mladost i snagu pomažu drugima.
Neso, svaka čast.
Prelijepo i profesionalno urađeno a ti si potpuno pogodio što si ovo objavio. Koliko ljepote u ovim snimcima je stalo!
duskov kaže:
Prijatelju, ako svi ćutimo i ako se prepadamo, ništa od nas!
Crna Gora je provizorijum od države u rukama gomile mafijaša! Neću da zloupotrebljavam forum pa da kažem sve što znam ali ja nikada neću ćutati....
Srbin sam, sa tim se dičim i ponosim...
Bio nekad jedan Serdar Janko Vukotic,deklarisao se kao Srpski Crnogorac,cuvao Srbe u cuvenoj bici na Mojkovcu. Izgleda da su to svi zaboravili u Crnoj Gori sem tebe prijatelju.B) Odlicne slike,vrhunske...
Fotografije su manje neko sam ja mislio da će biti a da ih povećam to ne umijem.
DakiNS-u, Podunavcu i Mirku Kneževiću, hvala!
Zdravi mi bili! Biće još "mojkovaca"! A Vukotići su mi kumovi! A ima i njih Srba!
Nešto su me Kelt i Zoranp zaboravili!? Čiču svoga!
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?