Grom Hunter sačmena municija
|
sheytan |
Objavljen 25.09.2014. 00:02
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
OK, mozda je 4.5mm ipak previshe, al je 4mm taman! Za sve ostalo, koliko shvatih tvoj test, Grom tje odraditi posao, za fazana i zeca na lovachkim daljinama sasvim sigurno, tako da, po meni, nije bash za svadbe, kao nijedna druga dzebana, koja je iole ispravna!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 25.09.2014. 00:06
|

Lovčina

Upisa: 2438
Pristupio: 27.01.2013. 15:06
|
није, ше. кад овде опичи кошава, леди све живо ко панцире да носе. само чујеш како добује сачма 6 по перју а њима ништа. а кад се убаци крупније, онда падаДу ;)
за свадбе јесте, одлично грува а за живо нисам пуцао и нећу да причам док не пробам који комаТ
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
калибар је "производ" два броја означених милиметрима
не пучај шинко док им не видиш беоњаче 
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 25.09.2014. 00:11
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Gruva, shto znachi da ima i brezinu! 
Mislim da je u onom svom testu tebra Sniper merio i neki Grom metak, i beshe brzina bila zestoka... Ako nisam neshto pomeshao! 
Tako da - sve je to dobro!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 25.09.2014. 00:17
|

Lovčina

|
не знам... ће видимо крушика се не одричем, ово је само за пробу а тај снјаперов тест сам давно гледао, могло би да се обнови градиво ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
|
|
|
|
vlada lovac |
Objavljen 25.09.2014. 08:48
|

Lovčina

Upisa: 1016
Pristupio: 19.11.2010. 07:19
|
Pre nekoliko god. sam za probu uzeo 15kom grom quaglia, dal bese prva nedelja lova na prepe ili neka kasnije vise se ne sećam, ali se dobro sećam da sam se tog dana tako lepo ispromasivao kao da sam prvi put uzeo pusku u ruke, ostade mi jedan metak i ja ga ostavim za kasnije da ga pucam u papir i vidim o cemu se radi. Setim se tog metka tek kad sam odvajao municiju za lov na zeca i ponesem ga, nakon dorucka vidim neku staru kantu u basti e reko bas fino sad cu da isprobam ovaj metak u tu kantu, odem da je postavim na bolje mesto, ubacim metak u cev i pocinjem da odbrojavam korake, ispred nogu mi skace zec i ja onim metkom oborim tog zeca na nekih 20m tako da nije ni mrdnuo, tako prodje moj test pucanja u kantu i jos uvek neznam koji su bili razlozi tolikog promasivanja prepelica sa grom quaglia |
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 06.12.2014. 15:25
|

Lovčina

|
има ли неко контакт телефон ове фирме? не могу да је нађем на нету. може и на пп ако је овде проблем...
|
|
|
|
krusevljanin |
Objavljen 18.08.2016. 15:36
|

Mlađi član

Upisa: 38
Pristupio: 02.04.2015. 19:39
|
Metak od 2mm grom hunter disperzante odlican za prepelice, skoro da nema trzaj, obara ih bez greske... Ali kad stignete kuci :O cev vise lici na neki stari cunak nego na cev.... Tacnije, 4 puta cistim sa sinolom... radi i zicana cetkica, pa plasticna pa krpice, garez samo ispada a cev i dalje prljava ... Ocena:
efikasnost 10/10
prljanje cevi 0/10
Наше ће сјене ходати по Бечу,
Лутати по двору,
Плашити ГОСПОДУ!
Г. П. 
|
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 26.12.2019. 23:08
|

Lovčina

|
ајд мало да дигнемо ову тему из мртвих... пролетос бејах у блазнави са другом који пуца трап на васкршњи куп. куп организује власник ове фирме славко шевић и син му марко. дивни људи. но то није битно за тему. битно је да сам ту пазарио мало трапа, чисто да пробам. елем, од оног чађављења о ком смо писали раније више нема ништа. не знам шта сад трпају унутра, али цев је чистија после пуцња него код жабарске џебане (не претерујем). даље, ономад једним таквим трапом скинух врану са тополе не некој ненормалној даљини, брат-брату 60м ако не и јаче. паде врана ко крушка. то ме натерало да отворим један метак и видим да је сачма прилично тврда и правилна. њихова шестица ми се претходних година показала јако добро на гуске, а и препеличји метак им је сасвим пристојан. јединачно зрно типа дијабола је болесно прецизно. наше побратимско друштво из мајиловца доста користи те дијаболе, колико сам ја видо. лично нисам пуцао у живо па не знам какав је ефекат, али ако је њима добро онда верујем да је добро (ем имају паре, ем имају свиње, куд ћеш боље...) уз то, прилично је јефтина муниција. мана ове муниције је што ју је малтене немогуће набавити по радњама (бар ја не знам где има). ког занима, иста фирма прави и глинене голубове, и овај мој друг каже да су доста добри (ја се у то ич не разбирам, ако ћемо право).
|
|
|
|
clico2 |
Objavljen 26.12.2019. 23:48
|

Član

Upisa: 55
Pristupio: 18.11.2019. 18:38
|
Kolege ja cu da vas pozdravim i pohvalim Grom Hunter i njihovu municiju ja sam svu sezonu koristio njihove Patrone u granulaciji 8mm Na Zeca a 8 i 10 mm na Fazana i prezadovoljan sam cak sta ni jedan mi Patron od pomenutih granulacija Olova 3.00 i 3.50 i sa Korpicom i bez nije omanuo a pucano sa MP-155 i Zastavom M-80 koju zbog sabira Cokova svrstavam u No-1.Cevi naprotiv nisu tako Cadjave ko sto se pisalo , bar sada a Groma koristim vec drugu sezonu i sada planiram da odem do Marka za Dzebane za Ledenu Patku i Guske ...Sve pohvale s`mog gledista i iskustva , Nebih nikoga da iniciram da tema krene u pogresnom smeru samo sam Kolege Lovci izneo moje iskustvo ... Pozdrav. |
|
|
|
tomo vrbas |
Objavljen 27.12.2019. 09:38
|

Lovčina

Upisa: 1296
Pristupio: 06.03.2011. 00:00
|
Pa sa 8 i 10mm granulacijom mozes i medvede loviti,a ne zeca i fazana! |
|
|
|
Vuja |
Objavljen 27.12.2019. 09:50
|

Stari član

Upisa: 204
Pristupio: 15.07.2011. 14:55
|
tomo vrbas kaže:
Pa sa 8 i 10mm granulacijom mozes i medvede loviti,a ne zeca i fazana! 
Boga mi kolega nesto i jace od medveda jer ajde da kazemo da je duzina caure 70 to mu dodje 8x70 opasan kalibar bi to bio. Malo sale na kolegin lapsus 😊
Jedan koji hoce uvek je jaci od dvojice koji moraju!! Vojvoda Zivojin Misic!!
|
|
|
|
clico2 |
Objavljen 27.12.2019. 18:49
|

Član

|
Vuja kaže:
tomo vrbas kaže:
Boga mi kolega nesto i jace od medveda jer ajde da kazemo da je duzina caure 70 to mu dodje 8x70 opasan kalibar bi to bio. Malo sale na kolegin lapsus 😊 Upravo tako Kolege Lapsus!!! Kada pisah mislio sam na oznake Patrona 8 i 10 ili ti 3.50 mm i 3.00 mm...Greska u Pisanju . pozdrav.... |
|
|
|
Vuja |
Objavljen 27.12.2019. 19:50
|

Stari član

Upisa: 204
Pristupio: 15.07.2011. 14:55
|
[mail][/mail]clico2 kaže:
Vuja kaže:
tomo vrbas kaže:
Boga mi kolega nesto i jace od medveda jer ajde da kazemo da je duzina caure 70 to mu dodje 8x70 opasan kalibar bi to bio. Malo sale na kolegin lapsus 😊 Upravo tako Kolege Lapsus!!! Kada pisah mislio sam na oznake Patrona 8 i 10 ili ti 3.50 mm i 3.00 mm...Greska u Pisanju . pozdrav....
Kolega namestio si se da se salimo pa sad trpi 😂😂😂😂
Jedan koji hoce uvek je jaci od dvojice koji moraju!! Vojvoda Zivojin Misic!!
|
|
|
|
tomo vrbas |
Objavljen 27.12.2019. 21:03
|

Lovčina

Upisa: 1296
Pristupio: 06.03.2011. 00:00
|
clico2 kaže:
Vuja kaže:
tomo vrbas kaže:
Boga mi kolega nesto i jace od medveda jer ajde da kazemo da je duzina caure 70 to mu dodje 8x70 opasan kalibar bi to bio. Malo sale na kolegin lapsus 😊 Upravo tako Kolege Lapsus!!! Kada pisah mislio sam na oznake Patrona 8 i 10 ili ti 3.50 mm i 3.00 mm...Greska u Pisanju . pozdrav....
Ma mala sala kolega ne zameri,inace metak je meni skroz OK ja ih trosim vec dve-tri godine jer ih dobijam za odstrel predatora od LU.Ima kod mene nekih nabedjenih lovaca koji kao ma ne valja,sranje,djubre i tako to ali ja sam do sada sa tom municijom tako lepih odstrela imao da ga ja necu menjati dok LU ne pocne nesto drugo da kupuje od dzebane. |
|
|
|
clico2 |
Objavljen 27.12.2019. 23:08
|

Član

|
Neljutim se niti bih! Ovde smatram da se treba i nasaliti na racun drugoga Kolege, ja jedino sto necu da pucam vise od sacmene municije toje Seler&Belot imam losih iskustava s`tom Municijom a inace sto mi stari Lovci kazemo ja sam naj radiji bio kada je bilo dozvoljeno puniti dzebane e to je Merak ...Medjutim Vlast je Vlast a Slast je Slast!!!Posto sam onako povrsno informisan da bi punio sopstvene Patrone u Srbiji za Obuku , odobrenja , Licencu treba Basnoslovno velika cifra dobiti je! Tako da uz Sevice i Grom Hunter koji ja preporucujem samo Baschieri & Pellagri ...Pozdrav Kolege.
 |
|
|
|
Scorpion Hunter |
Objavljen 30.12.2019. 12:15
|

Veteran

Upisa: 895
Pristupio: 13.05.2011. 17:39
|
Veliki problem je ponuda na trzistu. Gde kupiti?
Isto vazi za sve domace proizvodjace... |
|
|