Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Strelišta u Srbiji

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Strelišta u Srbiji
Bune
 Podrzao bih predlog Sheytana i Lale, ipak je oskudacija. Sheki je nekada aktivno pucao golubove pa iz iskustva zna za " primanje"Smean. Bio je to cool lik, a onda se ozenio!ena
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

Sotra
 Jedna serija ili dve to je stvar dogovora,ali nisam za to da se uplacuje u nedogled .Meni je prvenstveni cilj da sto vise ljudi koji do sad nisu bili u Kovilovu dodju i oprobaju se na strelistu i uvere se da nikakav bauk nije pucati na Olimpiskom strelistu.Pogledacu u kalendaru takmicenja koji bi datumi mogli da dodju u obzir za organizaciju utakmice pa ce mo zajednicki da odredimo najbolji.
Sotra

Lala

Bune kaže:
Podrzao bih predlog Sheytana i Lale, ipak je oskudacija. Sheki je nekada aktivno pucao golubove pa iz iskustva zna za " primanje"Smean. Bio je to cool lik, a onda se ozenio!ena

Pucao sam i ja aktivno, ali bezuspešno! Smeko
Em su glineni nekako mali, em su brzi u vražju mater!!!! HaHaHa
Ja kad pogodim glinenog, svi prisutni padaju u delirijum! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

Lala kaže:

Bune kaže:

Pucao sam i ja aktivno, ali bezuspešno! Smeko
Em su glineni nekako mali, em su brzi u vražju mater!!!! HaHaHa
Ja kad pogodim glinenog, svi prisutni padaju u delirijum! Grin

A nećeš da kažeš koliko si ih skoro ranioHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 A da vidimo, koliko je realno ljudi zainteresovaTo?

Da li neko zna, da li strelishte u S. Pazovi radi? Mozda bi nas vishe doshlo ako bi se akcija dogadjala tamo? Nije full ugodjaj kao u Kovilovu, ali verujem da bi vishe ljudi doshlo? Ili greshim?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Dulle
 Nekako mi Beretin poligon u KOVILOVU najvise lezi ali nije lose ni na RC,a bice jos bolje kad prolista ono drvece na kraju strelista,onda ce kontrast biti jos bolji kao i rezultati.Glasam za BGSC i jedan sam od zainteresovanih.
Dule

kelt
 ova ideja g.sotre mi se svidja. uf kakvo bi to bilo druzenje forumasa. ja se prvi prijavljujem. pucam polozarom ali ako nekem smeta ja cu da gi obrnem. Grin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic
 ja sam za dolazim da bodrim forumase streliste nije bitno koje je bitno je da se lepo druzimoBye
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Sniper Hunter
 Ja sam ZA ali da bude posle 20.maja 

arli
 I ja bih došao ako mi obaveze dozvole. Baš da vidim i to čudo od strelišta,a pre svega zbog forumaša-nema bolje ekipice odSrbijalova

ohotnik
 Ja sam vec ranije rekao da dolazim I podrzavam kolege Sotre predlog da ko je clan SSLM puca van konkurencije Ja pripadam toj grupi ali dolazim radi druzenja i upoznavanja forumasa Srbijalova.

Boban
 Ja bih itekako dosao ali nazalost necu moci posao obaveze i tako redom ,mozda tamo letos od boga zdravlje kad budem dosao kod mog Rodjenog Lale.B)

Lala
 Pa gde si ti Rodjo 'lebac ti tvoj? Nema te da se pojaviš?
Čekam vas nekoliko na leto, još kada bi mogli da skockate u isti termin, pa da malo lovimo prepelice, malo da zevzečimo uz roštilj, itd...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

trap
 ja dolazim da ovima van konkurencije dam gas da se potrude!Pozdrav svim clanovima naseg foruma!srbijalov

gardista
 ja sam za,
mada obzirom da ce veci deo strelaca biti uglavnom lovacka populacija,
mozda bi trebalo razmisliti i o parkur ili sportingu (nisam siguran kako ga zovete) - to je ono poslednje streliste u nizu...

ZOKA
 Bas tako,

sporting bi bio prava stvar,simulacija lova sta ces lepse...
A ko bude zeleo da proba i TRAP disciplinu od volje mu.

Pozdrav

Bigman86
 Jel ima neko kontant telefon od Trap strelista iz Stare Pazove? Ili mozda neko zna trenutnu cenu golubova i municije, kao i termine u kojima radi streliste?

Indjijanac
 U nedelju na radnoj akciji nastavljeni radovi na strelištu u Krčedinu,ovo strelište je zamišljeno i krenuto u realizaciju pre par godina,medjutim mnogo posla oko pripreme terena oko strelišta kao i raskčivanja rastinja koje kada se sve skloni i uredi ima da bude jedno od najlepših u Srbiji.
za sada su odradjeni bunker i mesta za pucače,konstrukcija nadstrešice,sredjuje se parking i okolina strelišta kako bi to stvarno bila primerna celina.
veliki trud oko uredjenja strelišta ulaže Ranko Filipović,on je od početka radova uvek aktivan i san mu je da strelište zablista punim sjajem .
Neposredna blizina asfaltnog puta i debela hladovina u pozadini strelišta su samo jdan od pluseva koji idu na ruku funkcionalnosti strelišta.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

kimi
 Lepo izgleda za sada, čini mi se da je možda bunker malo bliži mestima odakle se puca. Dobro bi bilo ako je strelište severno orjentisano.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Indjijanac
 puca se u pravcu severa,a na slici možda malo nesrazmerno izgleda pa se čini da je bunker blizu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Sadašnje stanje divljači u Srbiji DIVLJAČ 6 27.04.2015. 23:45
Povratak velikog tetreba u Srbiji STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 16.10.2013. 19:44
Kako lovci vide budućnost lovstva u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 203 10.04.2013. 18:16
Privatizacija lovstva u Srbiji da ili ne? LOVAČKA UDRUŽENJA 234 03.03.2013. 11:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,117,043 posete www.srbijalov.com