Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beogradski sajam lova, ribolova i nautike

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike
Barbarosa
 37. Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova-Beograd 2015
gde?
aaa... ovo je bio sajam. Frown Shock

Podunavac

Barbarosa kaže:
37. Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova-Beograd 2015
gde?
aaa... ovo je bio sajam. Frown Shock

http://youtu.be/x...
Tri prsta 2Kolce

Zeljko92
 Био сам на сајму и нисам одушевљен понудом калибара јер тражим карабин у 7*64. Сем Заставе (једна половна се продаје комисионо и један заставин штуц) нема ништа друго у том калибру. И само су ми на једном месту рекли да могу да поруче Збројовку 557 у 7*64. Преплављен је сајам са .30-06, .308 и .300 магнум. Свако има свој укус, али дајте један калибар изложите да не почиње са .30. Човек ми рече у Снајперу да му ти калибри иду, и шта ће, то и наручује. Надао сам се да ће доћи Краљевчани са карабином Титан 6 да и њега погледам али нису тако да..Sad

ssekir75
 ех, штуц у 7х64... Cry
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac
 Za štuc je 8x57 IS majka.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Ovo je štuc, ako se nekom štuca: http://www.zastav...-fullstock

46cm! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Meni je ovaj ipak draži. http://www.zastav...-fullstock
Izbor kalibara za štuc po meni prvenstveno treba da odgovara za šumski lov DS, znači 8x57 IS ili 9,3x64. Model 85 u kalibru 22-250 Rem. sa cevi od 46 cm je čista ludost. Iz te ponude jedino mi je 7,62x39 logičan.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Slažem se da je 22-250 loodos(loodos je i sa 51cm), ali 222 bi meni lično pasovao! Odobreno

Ima jedan pobro iz mog sela m70 243, i prilično mi se svideo, iako nisam neki ljubitelj štoocaljki. (pominjao sam ga u pritči o 243)

Inače, ovaj isti pobro bio na sajmu, i loži se nešto na Bergara kip. Zna li ko šta o tome, vredi li to ič?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Zeljko92
 Има Бергаре у Балкан Хантеру. Овај што сам ја гледао је био .270 Винчестер. Делују солидно, лако се преламају и затварају. Има више подмодела (дрвени кундак, полимерски, са пиштољским рукохватом, са отвором за палац). Овај што сам узимао јако лепо ми је лежао у рамену, добри су нишани, прегледни са зеленим тачкама на задњем нишану и црвеном на мушици и баш је лаган, можеш га носати до миле воље.

ssekir75

Podunavac kaže:

ма 8х57 је и татко и мајка, али ми неке ствари просто иду једне уз друге. идеална коЊбинација је петлара 16киња и штуц 7х64, а друштво у ормару да им праве комбинирка 12/7х65 , двокуглара 9,3х74 и дрилинг 16/16/8х75ирс Kiss може и кип 6,5х57 Р успут (кад би се лагали... Cry)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Podunavac
 Na svu sreću kombinacije, drilinzi i kip laufi me uopšte ne privlače. Volim samo obrtno-čepne karabine i eventualno PA karabine. A kod sačmarica bokerice i položare. Inače kad bi od svake konstrukcije imao po jednu pušku, žena bi me ubila na spavanju sa jednom od njih.Grin
Tri prsta 2Kolce

Zeljko92

ssekir75 kaže:

Podunavac kaže:

ма 8х57 је и татко и мајка, али ми неке ствари просто иду једне уз друге. идеална коЊбинација је петлара 16киња и штуц 7х64, а друштво у ормару да им праве комбинирка 12/7х65 , двокуглара 9,3х74 и дрилинг 16/16/8х75ирс Kiss може и кип 6,5х57 Р успут (кад би се лагали... Cry)

Битно је да се крене од нечега. Ти бар имаш лепу замисао! Grin

ssekir75
 отворени русофил а тако очигледна немачка школа Grin

Zeljko92

ssekir75 kaže:

На можеш да кажеш да шваба не зна да направи господску пушкуGrin

Podunavac
 Što se tiče sačmarica volim italijane, što se tiče karabina volim nemce (i austrijance). A što se tiče ljudi volim БРАЋУ РУСЕ!Kiss
http://youtu.be/B...
Tri prsta 2Kolce

ssekir75

Zeljko92 kaže:

ssekir75 kaže:

На можеш да кажеш да шваба не зна да направи господску пушкуGrin

никад нисам ни помислио ни реко тако нешто. сачувај боже. Krsti важи и за сачмарице и за карабине и комбиновано оружје.

Zeljko92
 Труде се људиYes

dzudzubajac
 Ove godine nešto kasnije nego inače, 30.03.2016 - 03.04.2016

Bar ćemo moći da pazarimo džebanu bez odobrenja Smile
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

Kile_
 Taman da se skipi kinta do sajma ovaj januar nikad da prodje a slavilo se svaki drugi dan Grin
Da dzebanu a i clan 6 Grin
Samo 300 i 4x4

IvicaL
 Sta bese clan 6 ?
lala, pa sta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,568 posete www.srbijalov.com