Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prihrana sitne divljači u zimskom periodu!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prihrana sitne divljači u zimskom periodu!
Gandalf the gray
 Jos malo prirodnog materijala za krov!!

darkon
 Evo i tog drugog,koje sam sklepao na brzinu.Treba jos raditi na njemu,posto je ovo samo privremeno.

darkon
 Slika istog,nakon 3 dana.
Tragova od raznih zivotinja okolo,a kukuruza nigde.

zoranp
 Darkon neka brate hvala Bogu pa ima divljači ,a i onih koji istu vole i štite..svaka čast Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Dalibor89
 da se i ja ukljucim na ovu temu, ewo ovako, kod nas u LU ide ovako, ima nas 70 lovaca, imamo 6600 ha povrsinu i na 2 lovaca ide jedna remiza(hraniliste za sitnu divljac) i kod nas je to sto svaki lovac(odnosno 2 lovca na jednu remizu) moraju da naprave do pocetka lovne sezone remizu. ako ne naprave do tada, ti lovci nemozu da izadju u lov, i to po tad dok ne naprave. eto tako je kod nas u LU.B)

Dalibor89
 <script src='http://img27.imageshack.us/shareable/?i=dsc00073cm.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img27.imageshack.us/img27/8648/dsc00073cm.jpg</noscript>

Dalibor89
 e to je moja remiza licno. juce sam nosio jos kukuruza, i tragova oko nje je bilo jako puno. a ima i od lisica, pa zato danas idem u cekanje.Bye

arsa
 Druze Dalibore89 samo a te ispravim da ne dodje do zabune kod mladjih lovaca. Remiza je staniste divljaci a ne hraniliste. Remize se prave u nedostatku prirodnog stanista divljaci(razne korovske biljke mesane i zasadjene od strane lovaca) i to pretezno u Vojvodini gde je poljoprivreda jako zastupljena i obradjuje se veliki deo povrsine lovista.B)

lovac Joca i Luka srbijalov

Dalibor89
 vidi darkon, ja sam iz Vojvodine i kod nas se zove remiza. nisam to ja izmislio ali tako sam cuo od Lovnika, Sekretara i Precednika. ali nema veze za ispravku.

Dalibor89
 medjes13 evo kada mi pravimo remize(kako darkon kaze hranilista) ali mi zovemo i tako i tako. al neka budu hranilista. to je pravljeno jedno nedelju dana pre pocetka lovne sezone, i izgleda ovako.Bye

Dalibor89
 <script src='http://img140.imageshack.us/shareable/?i=medjes13.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img140.imageshack.us/img140/5266/medjes13.jpg</noscript>

darkon

dalibor89-RK kaže:
vidi darkon, ja sam iz Vojvodine i kod nas se zove remiza. nisam to ja izmislio ali tako sam cuo od Lovnika, Sekretara i Precednika. ali nema veze za ispravku.

Nije darkon napravio ispravku.No no no

Inace,svaka cast za hranilista.B)

Dalibor89
 pa sad vidim$aAa Arsa je. izvini darkon.

aca
 danas sam napravio hranilicu za sitnu divljac.sutra cu da slikam i da vidim dali je divljac bila aktivna kod hranilice.poz

Dalibor89
 aco postavi nam onda slike da vidimo i mi hranilicu.Smeko

Jank
 Lepa hranilica dalibor89-RK lepo i brzo napravljeno a itekako korisno, dobar primer kako od postojećeg materijala može da ispadne dobra hranilica za divljač....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Dalibor89
 hvala Jank, joj nije to bilo nabrzaka, ja drugar smo otisli od 11 ujutru pa smo se vratili vec bio mrak. pravili smo prvo moju a onda smo njegovu napravili. bilo je bas super provod u prirodi, kad smo zavrsili pa smo pekli kobasice, ma bilo je stvarno super. A hranilica je napravljena od prirodnog materijala, od kukuruzovine i trske je pokrivac. to sluzi jednu godinu, ako neko ne zlonamerno pokvari a takvih ima kod nas, najvise onih koji seku drvece. ali ja se za moju nebrinem jer je moja jako daleko i jos je preko kanala sa druge strane sela.

aca
 dacu dalibora ali tek sutra posto sad nisam u mogucnosti

Dalibor89
 vazi, cekamo pa da vidimo.Smeko

aleksa
 Ovo hraniliste pripada caletu i meni i trudimo se da sto cesce ubacimo kukuruz u ovom teskom zimskom vremenu. Svaki put kad odem kukuruz od prethodnog puta je pojeden. Dokaz da divljaci ima,sto mi je jako drago.

i54.tinypic.com/9r0tv5.jpg

i51.tinypic.com/23w4sbp.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Novi Zakon o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 616 24.09.2023. 16:44
Divljač i saobraćaj DIVLJAČ 63 07.08.2022. 21:10
Najznačajnije osobine mesa divljači STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 8 20.07.2022. 20:18
Izmene zakona o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 116 09.06.2020. 18:05
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,953,064 posete www.srbijalov.com