Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vazdušna puška

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vazdušna puška
Podunavac
 Peta.
Podunavac priložio:
110311_104251.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 I šesta.
Podunavac priložio:
110311_104358.jpg

Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rođo malo mi nakaradno deluje kao da je za dva broja veću pušku a onaj ekran nazad , od njega pitanje da li ćeš videti metu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Jeste predimenzioniran je jako. Ja sam uspoređivao u prodavnici sa puškom i paše, ali nakaradno izgleda. Zvao sam puškare i nema niko original. Još jedino moram da proverim na Pampasu u streljačkom klubu.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 ZivioRodjoNovine

Podunavac kaže:
Jeste predimenzioniran je jako. Ja sam uspoređivao u prodavnici sa puškom i paše, ali nakaradno izgleda. Zvao sam puškare i nema niko original. Još jedino moram da proverim na Pampasu u streljačkom klubu.

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Danas me drugar zamolio da odem sa njim da mu izaberem vazdušnu pušku da si kupi i optiku. Uzeo je Špansku pušku Norica 4,5 mm brzina 305m/s. Cena 150 evra. Lepa i jaka puška za fer cenu. Optika Gamo 2-7x28 za 30 evra sa montažom. Posle sam mu upucao mehanički i optički nišan. Mogu da kažem da je puška stvarno dobra i da bi je preporučio svima u toj cenovnoj klasi.
i53.tinypic.com/qnp5cg.jpg
i51.tinypic.com/2a0cdh2.jpg
i51.tinypic.com/2ikurtu.jpg
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Sasvim dobro za te pare

Dare_Makedonija
 Bio sam danas na streliste posle i sam ne znam kolko godina( oko 12) i malo sam pucao. Pema tome da nisam pucao neko vreme reultati su relativno dobri. 50 kruga od deset dijabola. Znam da je malko ali kako se kaze da se vezbom moze popraviti. Pozdrav kolege

Dare_Makedonija
 Kolega podunavac hteo bih tvoje mislenje o ove puske.
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/I...&Idx=5

Evo izmenjeno!
Srbijalov Admin Tim!

Podunavac
 Ne može kolega da se očita stranica. Ukucaj ponovo. Mislim da bi slova sajta trebala da budu druge boje u odnosu na slova upisa.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Ma administratori sredili. Inace radi se o neka pnevmatska puska i kao sto kaze njen vlasnik veoma mocna. Pa kolega ako imas vremena molim te za svoje cenjneno mislenje. Pozdrav

Podunavac
 Kolega puška je stvarno moćna. Početna brzina 460 m/s je stvarno velika. Toliku početnu brzinu imaju npr. pištoljski metak 7,62 TT i revolverski 357 mag. (slabije laboracije). Kalibar 5,5 mm je približan kalibru 22 LR. Puška ima rezervar za komprimovani vazduh i pumpu tako da ga sam možeš nadopunjavati, a cev se ne prelama, što doprinosi čvrstoći konstrukcije i preciznosti. Na puški ima manometar koji je baždaren do 250 bara, što je stvarno veliki pritisak. Vidim da ima i specijalne dijabole koje su duže, a samim tim i teže od standardnih, što znači i da postižu i veću kinetičku energiju, a može verovatno da koristi i standardne kalibra 5,5 mm. Ima optiku i laser point. Puška je stvarno jaka, a verujem da je i kvalitetna pošto radi na tako visokim pritiscima. Ali ne vidim svrhu takve puške. Lov vazdušnom puškom nije dozvoljen, a cena joj je previsoka (za te pare može da se kupi dobra lovačka puška). Za sportsko streljaštvo nema potrebe za tolikom snagom. Ova bi puška prvenstveno obradovala krivolovce, za odstrel sitne divljači. Međutim i ona se dosta čuje pošto postiže nadzvučnu brzinu. Ko što rekoh dobra i jaka puška ali bez neke određene namene sa previsokom cenom.
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 ok hvala puno

Podunavac
 Nema na čemu.
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Nema slike jer je takoreci malo tajnije radjeno,puska vazdusna za izvoz proizvodnje Namenska Industrija Trstenik odeljak Prve Petoletke...
Na slicnom principu radi kao i ova ima ovu gasnu bocu kao rezervoar,gledao sam tu pusku i drzao je u ruci,ne mogu bas karakteristika da se setim,znam da je bila 5.5m i da je bila tolko jaka,da je jedan radnik poginuo jer su se zezali i pogodili kolegu u stomak koji je nazalost preminuo... Ako budem uspeo nacicu nekako sliku da postavim... Inace mislim da to nije za nas narod,vazdusna puska tolike moci...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Dare_Makedonija
 Ma nacice se koja namena. Eventualno bi bila dobra za gadjanje lopova(ako se nema paprikara)Grin

Podunavac
 Dare pošto vidim da te interesuju vazdušne puške, evo nešta što sam našao kod mene u oglasima. Vazdušna puška sa rezervarom za vazduh, kalibra .45 (11,43 mm) i težinama zrna od 10,3 do 14,5 grama. Uz pušku ide pumpa za punjenje rezervara, kalup za livenje zrna od 10,3 i 12,9 grama, nogari i optika. Ovakve puške dostižu brzinu do 210 m/s što je u kombinaciji sa ovako teškim zrnom stvarno opasna sprava.
i51.tinypic.com/29qjll2.jpg
i56.tinypic.com/r6zi8i.jpgi52.tinypic.com/2irsw05.jpg
i55.tinypic.com/14m6gr6.jpg
Ova košta 1080 evra. A inače ovakve puške u americi koštaju oko 700 $.
Evo i jedan snimak ovakve puške.
http://youtu.be/X...
Tri prsta 2Kolce

Dare_Makedonija
 Stvarno lepa puska kolega. Ipak nekako mi bolje pase one sa prekrsivanje nego ove pnevmatske. A i jeftiniji su. Pucao sam sa pnevmatske dok sam se aktivno bavio streljastvom i to je bilo to. Spored men pnevmatska puska je samo za streliste. Ipak ove "prevazidjene"vazdusne sa break-barrel sistem moze da se koriste i van streljista a mozda i da se koja stracka ili vrana otstreli. Pozdrav kolega

Zex
 Znam da je kod nas lov vazdusnom puskom zabranjen,ali recimo da je dozvoljen koji bi kalibar bio ubitacniji 4,5-5,5 ili 6,35 posto se povecanjem kalibra dosta gubi na brzini dijabole?Hmmm
Tri prstaHarmonikaiveli

Cvele
 Podunavac, gde je kupio taj tvoj prijatelj tu vazdusnu pusku? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Vazdušne puške PRODAJEM 6 11.12.2018. 20:28
Vazdušna puška PUŠKARSKA RADIONICA 72 06.06.2015. 20:41
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,331 posete www.srbijalov.com